2015-10-17
很耐之前試過的拉麵店見到今天門口擺設有些轉變,同老婆仔囡經過入去試有驚喜!!拉麵款式減少了,店員哥哥解釋後知道多了很多不同款式Side MenuOrder左一鳴拉麵,日式叉燒抄拉麵(店員積極推介後), 鱔件,炸鶢件,粟米波,火龍果沙律,燒魷魚印象中,比起之前的一鳴拉麵,湯的味道更有進步👍🏻味道確實比之前更豐富,有驚喜!!炒拉面惹味,不油而且炒得乾身,但可惜有少少spicy,小朋友吃不了,(店員哥哥如若有事先講定會更好..)鱔件真的大讚,個皮燒到脆口,調味香濃,同予期燒鰻魚種感覺Surprised😊再大份少少會更好老婆最愛粟米波同火龍果沙律,估唔到係大埔會食到呢類創作料理👍🏻👍🏻除左魷魚外,下次期待一鳴會增加更多燒海鮮款式,或者加款汁燒鱔魚飯會更好!!期待美中不足的地方,冷氣有點太凍了~~下次有機會會再試價錢尚算便宜,味道非常不錯
見到今天門口擺設有些轉變,同老婆仔囡經過入去試有驚喜!!
印象中,比起之前的一鳴拉麵,湯的味道更有進步👍🏻
味道確實比之前更豐富,有驚喜!!
再大份少少會更好
美中不足的地方,冷氣有點太凍了~~下次有機會會再試
價錢尚算便宜,味道非常不錯