2009-03-15
二月知道Yamm新出咗dessert tea buffet時已立即book了位!之前已試過lunch buffet,今次就試吓佢嘅dessert啦,其實預咗食dessert一次過唔可以食太多,但以呢個價錢($138),又有tea/coffee,實在係合理的!今次最貼心滿意的不是她的甜品,而是服務,雖然遅了到達,但waitress帶我們入座時,同我哋講,因為我哋比較早訂位,所以留咗張馬蹄形梳化俾我哋,其實我哋得兩個人,初時我都預咗無呢D位坐而要坐二人枱架喇,但居然唔使問佢哋都會consider這一點,真的令我加了不少分俾佢哋呢!甜品是不過不失的,賣相精美,但最終都未能每一樣都試,太滯lu~坐著,食著,喝著,傾著,兩小時過得很快,過了一個愉快的下午!