2020-09-15
推薦指數:🤩🤩🤩🤩好想食和牛,又好想食燒肉!🐮二話不說就黎左WAGYU YA~ 果然唔會令你失望!水準超高嘅和牛宴❤️先黎個A5和王和牛薄燒 (HK$488)一分錢一分貨!幾時都係真嘅~呢兩塊A5和牛油花分佈幾靚幾平均,薄切大片,係爐上快燒兩面和各一分鐘,肉汁鎖住哂,🤤入口即溶化就係呢種感覺啦😇店員好好咁會問自己燒定佢幫手,我都係留番比專業人士出馬啦,我坐定定流住口水等食就可以!猛火快燒薄切和牛🔥🔥🔥本身和牛油脂較多,油香不膩,最正嘅係配埋生雞蛋漿,點上蛋漿再夾上蔥花蒜片,和牛肉腍油花超香。不得不讚仲有三款簡單但絕對係精髓嘅醬汁,分別有蒜香醬油,燒肉醬油同海鹽,各有提升和牛的肉鮮味!😚燒到7成熟,再等餘溫慢慢令和牛剛好熟透,呢個時間一口過就真係幸福呀🤭👏🏻A5和牛三文治 (HK$398)👍🏻絕對係鎮店之選😻簡直係睇得又食得,厚切和牛配上金箔魚子醬,何奇奢華!但味道真係相當夾,魚子醬嘅鮮配上和牛的肉濃,夾上三文治,新穎食法但非常有驚食!擺盤更加係靚到唔捨得一啖就食,兩個人SHARE就岩岩好✌🏻鵝肝和牛丼 (HK$278)😈好邪惡呢!和牛仲未夠喉,仲要嗌埋鵝肝,非美的鵝肝油香滲透飯粒,配埋隻
先黎個A5和王和牛薄燒 (HK$488)
A5和牛三文治 (HK$398)👍🏻
鵝肝和牛丼 (HK$278)
😈好邪惡呢!和牛仲未夠喉,仲要嗌埋鵝肝,非美的鵝肝油香滲透飯粒,配埋隻溫泉蛋!蛋漿佈滿住和牛同鵝肝,信我無嗌錯!🙌🏻🤞🏻