2015-12-11 554 瀏覽
.............推介:Cookie Monster$38👍👍👍👍👍😍(5分滿分).............其實 我一直好想用#曲奇 夾 #雪糕 而家有人幫你實現啦💓好想見#大隻仔 😢我幾中意佢嫁 但見吾到😢😢😢😢 推介:#CookieMonster :❤ #cookie : 可選2塊不同👍非常好#雙重朱古力#曲奇 :好重#朱古力 味😍心心眼 但比較細塊#原味曲奇 :夠甜😊好大塊haha 但影到一半張相就碎左😢吾開心😢#icecream :藍色#雪糕 依到都有嫁❤😝內裡有曲奇同星星?! 我見到服務員放左配料落雪糕先搞埋一齊食😄好似#炒雪糕 真心正😝我會再來的😤.............泰式奶茶雪糕菠蘿包$48👍👍👍👍(5分滿分).............一直好想黎 但一直無時間😧😢最近#sem尾 忙到發dinnnnnn啦新產品🙈其實我一直好想用#麵包 夾 #雪糕 而家有人幫你實現啦💓#Thai#milktea#pineappleBread#icecream#泰式奶茶雪糕菠蘿包 :#奶茶 :味好濃😈堅濃 好似飲緊幾杯奶茶咁😂奶勁過茶味#菠蘿包 :同傳統面包舖既出品吾一樣 吾係上面

其實 我一直好想用#曲奇 夾 #雪糕 而家有人幫你實現啦💓
#雙重朱古力#曲奇 :好重#朱古力 味😍心心眼 但比較細塊
我會再來的😤

.............
泰式奶茶雪糕菠蘿包$48👍👍👍👍(5分滿分)
#泰式奶茶雪糕菠蘿包 :
#奶茶 :味好濃😈堅濃 好似飲緊幾杯奶茶咁😂奶勁過茶味
#菠蘿包 :同傳統面包舖既出品吾一樣 吾係上面好脆個隻包 而係有點似美心既新式菠蘿包 🙈吾太識形容
面包會先焗過再比你嫁😍熱熱地 配 凍凍的雪糕😈
#面包控 表示 有更多包 更大既包就更好啦❤
聖誕節
2015-12-05 492 瀏覽
成日聽到話大隻仔開左間專食曲奇夾雪糕的鋪頭出開旺角終於有機會試試啦,原來佢每個月都會有不同的新口味一去到鋪頭已經見到大隻仔love,親力親為咁介紹啲產品,好nice呀like菠蘿包夾泰式奶茶味雪糕菠蘿包係迷你size包會先烘番熱,再夾雪糕所以包係會微暖,食落都好軟熟中間的雪糕先係重點,奶茶味是限定味道奶茶味濃,好似真係飲緊一杯奶茶咁既清新味道又不人工,亦不太甜一食就愛上加左啲彩色toppings更靚啲脆脆片不同顏色有不同味道,幾特別曲奇夾海鹽焦糖雪糕曲奇分別揀左雙重朱古力同原味雙重朱古力甜度適中,就算不嗜甜的人吃都會喜歡而曲奇好香脆海鹽咸咸地,同焦糖好夾,兩者唔會搶左對方既味道
成日聽到話大隻仔開左間專食曲奇夾雪糕的鋪頭
出開旺角終於有機會試試啦,原來佢每個月都會有不同的新口味
菠蘿包係迷你size
包會先烘番熱,再夾雪糕
所以包係會微暖,食落都好軟熟
中間的雪糕先係重點,奶茶味是限定味道
奶茶味濃,好似真係飲緊一杯奶茶咁
既清新味道又不人工,亦不太甜
一食就愛上

加左啲彩色toppings更靚
啲脆脆片不同顏色有不同味道,幾特別

曲奇分別揀左雙重朱古力同原味
雙重朱古力甜度適中,就算不嗜甜的人吃都會喜歡
而曲奇好香脆
海鹽咸咸地,同焦糖好夾,兩者唔會搶左對方既味道
2015-12-03 601 瀏覽
大隻仔雪糕其實開左好耐💪🏻都經過過鋪頭好多次但次次都好飽食唔落😂️今次終於有機會了😶️初初以為係明星效應 冇乜期望但今次真係喜出望外有好多唔同味選擇!海鹽係咸焦糖係甜😌未食之前諗應該偏重某一面既味道但食落竟然咸同甜既味都好突出😁️感覺好得意 加埋玉桂脆脆好味道😚食唔落COOKIE既朋友都可以選擇就咁買雪糕~其實依個係COOKIE&CREAM見到咁藍初初以為係用色素但原來係某植物煮到某一個溫度就會變左藍色係天然既PIGMENT黎架!另外stacks每個月都會轉下味今個月之前受好評既玫瑰味會回歸🌹仲有煙肉味同新出既red velvet芝士蛋糕味💁🏻️得閒可以去試下😗️
大隻仔雪糕其實開左好耐💪🏻
都經過過鋪頭好多次
但次次都好飽食唔落😂️
今次終於有機會了😶️
初初以為係明星效應 冇乜期望
但今次真係喜出望外
有好多唔同味選擇!
海鹽焦糖 (+$2 玉桂脆脆) [8/10]
海鹽係咸焦糖係甜😌
未食之前諗應該偏重某一面既味道
但食落竟然咸同甜既味都好突出😁️
感覺好得意 加埋玉桂脆脆好味道😚
食唔落COOKIE既朋友都可以選擇就咁買雪糕~
曲奇怪獸+Oreo (+$2)
其實依個係COOKIE&CREAM
見到咁藍初初以為係用色素
但原來係某植物煮到某一個溫度就會變左藍色
係天然既PIGMENT黎架!

另外stacks每個月都會轉下味
今個月之前受好評既玫瑰味會回歸🌹
仲有煙肉味同新出既red velvet芝士蛋糕味💁🏻️
得閒可以去試下😗️
2015-11-30
2015-12-01 313 瀏覽
迷你菠蘿包夾泰式奶茶雪糕 ($48)一個三點三下午茶的組合但以新的方式新的食物菠蘿包小小個烘脆後夾上雪糕 可壓緊點當三文治要脆口一定要快快脆食 不過放耐少少都唔會變硬泰式奶茶雪糕滿溢著濃郁奶與茶香 不會互相搶占一點偏甜但勝在味道夠真彷彿真的在喝奶茶般😋雪糕食下食下先發現其實好大舊 不過好夾菠蘿包對於外賣甜品價錢偏貴 如果有位可以坐下會更好.曲奇怪獸雪糕曲奇 ($38)以大大塊偏軟質感的曲奇夾上一球圓大的雪糕曲奇可以揀兩款不同口味 有原味 朱古力 雙重朱古力雪糕都可以自選味 之後可選配料例如oreo, 脆糖等朱古力雙重朱古力曲奇夾著曲奇怪獸相信係最多曲奇的組合好難一口咬下整個 不過感覺已經滿口軟曲奇了雲尼拿雪糕的味道甜而香草重但偏甜 質感滑溜中間混上了曲奇 佢係我食過最多曲奇的cookies and cream!!曲奇都好強烈的朱古力香 夾埋雪糕感覺曲奇多左少少整體頗甜 揀曲奇夾就應該選擇別的雪糕較多的口味
迷你菠蘿包夾泰式奶茶雪糕 ($48)
一個三點三下午茶的組合但以新的方式新的食物
菠蘿包小小個烘脆後夾上雪糕 可壓緊點當三文治
要脆口一定要快快脆食 不過放耐少少都唔會變硬
泰式奶茶雪糕滿溢著濃郁奶與茶香 不會互相搶占
一點偏甜但勝在味道夠真彷彿真的在喝奶茶般😋
雪糕食下食下先發現其實好大舊 不過好夾菠蘿包
對於外賣甜品價錢偏貴 如果有位可以坐下會更好

曲奇怪獸雪糕曲奇 ($38)
以大大塊偏軟質感的曲奇夾上一球圓大的雪糕
曲奇可以揀兩款不同口味 有原味 朱古力 雙重朱古力
雪糕都可以自選味 之後可選配料例如oreo, 脆糖等
朱古力雙重朱古力曲奇夾著曲奇怪獸相信係最多曲奇的組合
好難一口咬下整個 不過感覺已經滿口軟曲奇了
雲尼拿雪糕的味道甜而香草重但偏甜 質感滑溜
曲奇都好強烈的朱古力香 夾埋雪糕感覺曲奇多左少少
整體頗甜 揀曲奇夾就應該選擇別的雪糕較多的口味
外賣自取
Ever since my visit to Elephant Grounds' pop-up at The Upper House last week, I've been craving for some more ice-cream sandwich and I was relieved that I finally got the chance to stop my craving at Stacks this afternoon. Local actor Alan Wan (溫家偉) reportedly invested a seven-figure sum on the opening of Stacks Ice-Cream and following months of preparation, it was finally ready for prime time about 4 months ago.This homemade ice cream sandwich shop has been an instant hit since its opening.You
You can choose between 6 different flavors of homemade ice-cream ($38-$48) as well as 4 types of cookies. If you're feeling a little more adventurous, they're also offering these mini pineapple buns to go with your scoop of ice-cream.
I am a sucker for Thai milk tea so when I saw their new "Thai milk tea" flavor, I decided to jump all over it. There're a number of toppings (additional $2) available including sprinkles, marshmallows, caramel, oreo and chocolate chips and I ended up taking the marshmallows. The texture of the marshmallows was a nice complement to the Thai milk tea ice-cream and cookies. Excellent choice~
Thai milk tea ice cream sandwich
This is slightly better than my ice-cream sandwich at the Elephant Grounds' pop-up but that was mainly due to the lack of choices there (only 1 flavor available there).
5 分鐘 (外賣自取)
2015-11-28 355 瀏覽
呢排奶茶雪糕見得多繼Haagen Daz夏天出咗個奶茶雪糕之前有啲甜品小店都推出奶茶雪糕但係泰式奶茶反而少有今次都算係第一次食泰式奶茶雪糕呢款泰式奶茶雪糕又真係唔錯㖞味道係真係好似同飲緊泰式奶茶一樣好濃好香奶茶味 呈現係雪糕上面 真係好正!!而且啲菠蘿包有烘熱過先用黎夾雪糕熱辣辣嘅菠蘿包夾住奶茶雪糕一熱一凍嘅口感 真係無得輸但要注意嘅係 如果做飯後甜品嘅話可能會覺得有少少濟因為雪糕本身已經係甜品再加埋成個菠蘿包咁食 真係會好飽好飽泰式奶茶雪糕 + 菠蘿包 $48
呢排奶茶雪糕見得多
繼Haagen Daz夏天出咗個奶茶雪糕
之前有啲甜品小店都推出奶茶雪糕
但係泰式奶茶反而少有
今次都算係第一次食泰式奶茶雪糕

呢款泰式奶茶雪糕又真係唔錯㖞

味道係真係好似同飲緊泰式奶茶一樣
好濃好香奶茶味 呈現係雪糕上面 真係好正!!
而且啲菠蘿包有烘熱過先用黎夾雪糕

泰式奶茶雪糕 + 菠蘿包
2015-11-26
泰式奶茶雪糕 + 菠蘿包
2015-11-23 302 瀏覽
其實已是剛開業時光顧,現在才補回食評!那天剛巧在附近工作,順路去看看大隻仔新開業的雪糕三文治店,剛巧他那天有注場啊。那時電視正值播放大隻仔有份演的<<鬼同你OT>>,所以店面擺放了宣傳牌。拍了些照片後,為免被人有"運吉"的感覺,還是不好意思不幫襯一下... 很nice也很"大隻"的店長(老闆)Hazelnut cookie+maple bacon ice cream+double chocolate cookie $48(另加topping每款$2 )曲奇,雪糕,topping都有多款可自由配搭,身為芝士怪本來就想揀紅桑子芝士蛋糕味曲奇,但售罄,最後選了雙重朱古力及榛子,雪糕揀個特別啲既maple bacon 曲奇餅比較普通,牛油香欠奉,雪糕都幾滑,咸咸地幾得意,仲有好多煙肉碎架,味道天然,而且不會很甜,適合怕甜人士!最後相機話識影一定要加彩珠topping先夠搶鏡,一款只係加$2~大隻仔老闆話雪糕專登雪硬啲,for大家可以慢慢影唔怕溶,結果影完雪糕影埋合照再食完,都真係無溶到一手都係,細心,讚👍
其實已是剛開業時光顧,現在才補回食評!

很nice也很"大隻"的店長(老闆)
(另加topping每款$2 )

2015-11-22 179 瀏覽
大隻仔雪糕💪💪🍦🍦🍦吃貨妹車厘一直嚷著想試...今日黎到旺角行街順道黎試一試...地點唔難搵...位於旺角甜品區一帶😂😂...去到見到有幾款雪糕味選擇...店員推介泰式奶茶味同海鹽焦糖味...呢兩款係最多人選擇...佢仲俾我地試左味先😁...揀岩先買👍👍而我選擇了泰式奶茶味....話明泰式奶茶...跟港式奶茶當然不同...泰式的茶味較重...有淡淡既奶香...mix落滑滑既雪糕...一流...呢個很讚👍👍...值得推介😋😋🍦這裡現在做推廣...係apps取得優惠卷...就有得免費加一款topic ...我選擇了7彩朱古力碎碎😋😋😋...揀完雪糕...揀完topic...最後可以選擇夾菠蘿包或者曲奇...我揀得泰式奶茶味....當然係要夾菠蘿包啦😂😂😂....菠蘿包暖暖的...雪糕凍凍的...一冷一熱既感覺...非筆墨能形象...一個字..正呀....呢個配對...更加令我覺得有茶餐廳風味😂😂😂...因為topic 係送既...所以這個盛優48元正😂😂😂..值得一試吧...下次再試下其他味道先
大隻仔雪糕💪💪🍦🍦🍦
吃貨妹車厘一直嚷著想試
...今日黎到旺角行街順道黎試一試...
地點唔難搵...位於旺角甜品區一帶😂😂...

外賣自取
$48 (其他)
  • 泰式奶茶味雪糕
大隻仔間雪糕店開左咁耐先第一次黎食,上個月經過附近搵過一次,但係搵唔到所以放棄無食,今次好彩有朋友帶路先搵到,原來鋪頭係商場入面,唔掛得之前搵唔到。行到去,見到大大個大隻仔,就知道搵岩地方。泰式奶茶味雪糕 配菠蘿包 ($48) 雪糕三文治就食得多,但係用菠蘿包做三文治,真係第一次食,創意無限!菠蘿包即刻烘熱,所以會熱熱哋同埋個底有啲脆,味道無一般菠蘿包咁甜,配雪糕啱啱好。自選雪糕揀咗泰式奶茶,奶茶味真係非常香濃,而且唔會過甜,真係好似飲緊泰式奶茶咁,個雪糕無冰感而且唔會好快溶,夾埋菠蘿包一齊食幾得意。整體黎講,我覺得個泰式奶茶雪糕好好食,雪糕比菠蘿包出色,淨係食雪糕都好唔錯。
行到去,見到大大個大隻仔,就知道搵岩地方。
泰式奶茶味雪糕 配菠蘿包

泰式奶茶味雪糕 配菠蘿包
  • 泰式奶茶雪糕
2015-11-19 167 瀏覽
平時好少係旺角附近周圍行,每次去都只係同一地方,對周圍地方愛理不理,今日係廣華附近食完韓國野之後,心血來潮有點衝動想行下附近,發現其實呢度附近有好多甜品店……再行下,發現左呢間野啦!!之前係openrice有見過,心想總有一天會吃,點知原來就係今日啦 >V<"我去到店門口面前望下望下,睇下佢既價錢、食法個d,我係門口望緊個陣,入面有2位女店員都好nice,好有笑容,而且叫我可以試下味先,於是我一共試左3隻味,泰式奶茶、青檸芝士、唔記得係芒果定海鹽。其實如果係雪糕我推介泰式奶茶,因為真係好原原本本既味道,好似飲緊真正既味道,但因為本人喜歡芝士,所以要左青檸芝士,亦都選左菠蘿包,因為覺得特別d,同埋菠蘿包佢會幫你弄熱,曲奇既話,我諗應該唔會係熱掛?所以想試下熱、凍同在既感覺 >W<拿到後,滿心歡喜試了一口,第一感覺係:哦!試過就算……如果個菠蘿包個外表可以再甜d就好,因為冇咩味道……我諗如果有下次,想試下曲奇夾其他口味雪糕 ^^其實弄熱左既程度,都只係暖暖地,不過咁樣都已經令雪糕比平常快溶,所以我都食得好快,呵呵~~~
平時好少係旺角附近周圍行,每次去都只係同一地方,
對周圍地方愛理不理,今日係廣華附近食完韓國野之後,
再行下,發現左呢間野啦!!

我去到店門口面前望下望下,睇下佢既價錢、食法個d,
我係門口望緊個陣,入面有2位女店員都好nice,好有笑容,
而且叫我可以試下味先,於是我一共試左3隻味,
泰式奶茶、青檸芝士、唔記得係芒果定海鹽。

但因為本人喜歡芝士,所以要左青檸芝士,
亦都選左菠蘿包,因為覺得特別d,
同埋菠蘿包佢會幫你弄熱,曲奇既話,我諗應該唔會係熱掛?
所以想試下熱、凍同在既感覺 >W<
青檸芝士味菠蘿包
青檸芝士味菠蘿包
拿到後,滿心歡喜試了一口,第一感覺係:哦!試過就算……
如果個菠蘿包個外表可以再甜d就好,因為冇咩味道……
我諗如果有下次,想試下曲奇夾其他口味雪糕 ^^
所以我都食得好快,呵呵~~~
2015-11-04
  • 泰式奶茶
2015-11-15 118 瀏覽
大隻仔雪糕店 我又來啦😍今次食左新口味-泰式奶茶味雪糕第一次揀左用迷你菠蘿包夾🌮菠蘿包微暖架😱脆脆地夾埋雪糕一齊食 一凍一熱享受也😎但如果比我揀呢 下次都係會揀反曲奇夾😜雪糕既泰式奶茶味真係好濃咼!!黎呢到真係次次有驚喜😈另一款新口味係焦糖海鹽味😻店員比我試左啖 都好正點算!我會遲下再來吃的😼雪糕口味層出不同 好吸引😻今日!我見到!煙肉味有返!上次食過煙肉味真係好好味 但又想試新味👉🏻👈🏻所以揀左泰式奶茶😋今日遲左去見唔到大隻仔👉🏻👈🏻 一讚那個女店員姐姐服務態度超好😚好Talkative 又nice好有耐性介紹同比我地試完味先揀☺️用力壓一壓菠蘿包 然後大大啖咬落去😎
大隻仔雪糕店 我又來啦😍
脆脆地
夾埋雪糕一齊食 一凍一熱
享受也😎
但如果比我揀呢 下次都係會揀反曲奇夾😜
雪糕既泰式奶茶味真係好濃咼!!
黎呢到真係次次有驚喜😈
另一款新口味係焦糖海鹽味😻
店員比我試左啖 都好正點算!
我會遲下再來吃的😼
雪糕口味層出不同 好吸引😻
今日!我見到!煙肉味有返!
上次食過
好Talkative 又nice
好有耐性介紹同比我地試完味先揀☺️
用力壓一壓菠蘿包 然後大大啖咬落去😎
泰式奶茶味
以往都係曲奇餅夾雪糕,想唔到呢到有迷你菠蘿包夾雪糕而且11月仲推出左2隻新口味,所以我同朋友就咩都試哂佢。其中一隻新口味係泰式奶茶味,我就好自然咁揀左用迷你菠蘿包夾因為係茶餐廳奶茶配菠蘿包係一流架!菠蘿包烤到岩岩好,暖笠笠,而且菠蘿包皮都脆脆地我初初以為雪糕會好快溶,但原來又OK。可能雪糕本身比較硬身,夾左入去就變得軟左,未至於會溶得好犀利。奶茶味好香濃,兩者一齊食就好似係茶餐廳食下午茶咁而朋友就要左海鹽焦糖味雪糕,不過就係揀左朱古力同雙重朱古力曲奇黎夾。同時因為要靚啲嘅視覺效果同多層次嘅口感,我地加左$2要彩色脆脆片海鹽焦糖雪糕咸味非常特出,但略嫌焦糖味不足不過最正係食多兩啖奶味會慢慢滲出黎,同朱古力味曲奇都幾夾
以往都係曲奇餅夾雪糕,想唔到呢到有迷你菠蘿包夾雪糕
因為係茶餐廳奶茶配菠蘿包係一流架!
菠蘿包烤到岩岩好,暖笠笠,而且菠蘿包皮都脆脆地
迷你菠蘿包X泰式奶茶雪糕
海鹽焦糖雪糕咸味非常特出,但略嫌焦糖味不足
不過最正係食多兩啖奶味會慢慢滲出黎,同朱古力味曲奇都幾夾
朱古力、雙重朱古力曲奇x海鹽焦糖雪糕x彩色脆脆片
8 分鐘 (外賣自取)
$40 (宵夜)
迷你菠蘿包X泰式奶茶雪糕
朱古力、雙重朱古力曲奇x海鹽焦糖雪糕x彩色脆脆片
2015-11-11 189 瀏覽
我又試左定期會轉雪糕口味既STACKS啦雖然我次次黎都見唔到大隻仔。。我同朋友一行四人 叫左四款唔同味道既雪糕其實有四隻味次中有三隻味個雪糕顏色都好相近青檸芝士味 (HKD38)呢隻味偏甜 芝士味好重 但又唔會太膩因為佢有青檸味中和返 再加上有兩塊餅乾夾住 一塊係朱古力 一塊係雙重朱古力有好多味合埋一齊 味道都幾夾岩鹽焦糖 (HKD48)呢個雪糕味道都唔錯 焦糖偏重 中間混合左D岩鹽味甜中帶咸 好特別楓糖煙肉 (HKD48)又係D甜中帶咸既雪糕不過我覺得呢隻味道比岩鹽焦糖更加好味第一次食有煙肉味既雪糕感覺幾特別 佢仲有D煙肉粒係雪糕裡面 增加口感泰式奶茶味雪糕配菠蘿包 (HKD 48)試過飲泰式奶茶 亦都試過食菠蘿包 但係一啖裡面食晒兩個味道就未試過呢個combination 係我覺得呢間雪糕店最好味😍 佢個奶茶味超濃 加上本身自己好鐘意飲奶茶😚😚 仲有菠蘿包上面好脆 加埋一齊食好有層次 味道仲要好夾!
我又試左定期會轉雪糕口味既STACKS啦
雖然我次次黎都見唔到大隻仔。。

我同朋友一行四人 叫左四款唔同味道既雪糕

其實有四隻味次中有三隻味個雪糕顏色都好相近
青檸芝士味 (HKD38)
呢隻味偏甜 芝士味好重 但又唔會太膩
因為佢有青檸味中和返
再加上有兩塊餅乾夾住 一塊係朱古力 一塊係雙重朱古力
有好多味合埋一齊 味道都幾夾

岩鹽焦糖 (HKD48)
呢個雪糕味道都唔錯
焦糖偏重 中間混合左D岩鹽味
甜中帶咸 好特別

楓糖煙肉 (HKD48)
又係D甜中帶咸既雪糕
不過我覺得呢隻味道比岩鹽焦糖更加好味
第一次食有煙肉味既雪糕
感覺幾特別 佢仲有D煙肉粒係雪糕裡面 增加口感
泰式奶茶味雪糕配菠蘿包 (HKD 48)
試過飲泰式奶茶 亦都試過食菠蘿包
但係一啖裡面食晒兩個味道就未試過
呢個combination 係我覺得呢間雪糕店最好味😍
佢個奶茶味超濃 加上本身自己好鐘意飲奶茶😚😚
仲有菠蘿包上面好脆 加埋一齊食好有層次 味道仲要好夾!
2015-11-07
  • 泰式奶茶味雪糕
2015-11-06 328 瀏覽
大隻仔開既stacks雪糕店就聽得多喇原來重推出埋菠蘿包夾雪糕😱配搭創意力十足 唔知食起上黎係點呢😋不過今次太飽就試左普通既曲奇先而且重可以兩塊唔同味道架🍪🍪我地揀左雙重朱古力同朱古力味曲奇推薦大家試雙重朱古力多啲食落牛油同朱古力味好香 而且唔會好甜而香桃威士忌雪糕 酒味唔太濃反而帶出清新既桃香味 好適合女孩子呢🙆🏻重可以加Oreo 做Toppings 連埋兩塊曲奇一啖咬落去 既邪惡又滿足🎉

大隻仔開既stacks雪糕店就聽得多喇
重可以加Oreo 做Toppings
連埋兩塊曲奇一啖咬落去 既邪惡又滿足🎉
香桃威士忌雪糕

外賣自取
$48 (其他)
香桃威士忌雪糕
  • 雙重朱古力曲奇
2015-11-04 175 瀏覽
用新鮮既cookies夾住雪糕呢個idea 係大隻仔係美國既體驗 再將佢帶黎香港每個月stacks都會推出自家研究雪糕味道 又幾特別同好味喎 呢個11月推出既新口味係泰式奶茶 $48非常香濃既茶味 真係好驚喜 完全唔係普通料 讚一個 而且味道唔係人工既假味 係真材實料既奶茶整成架!貪心既我揀左mixed cookies朱古力同雙重朱古力味口感香脆 甜味適中 正!必食推介! 當然都可以mix & match 其他野啦地址:旺角百利達廣場11號舖
用新鮮既cookies夾住雪糕呢個idea

係泰式奶茶 $48
非常香濃既茶味 真係好驚喜

完全唔係普通料 讚一個

而且味道唔係人工既假味

係真材實料既奶茶整成架!
貪心既我揀左mixed cookies

朱古力同雙重朱古力味
口感香脆

甜味適中 正!必食推介!

當然都可以mix & match 其他野啦

地址:旺角百利達廣場11號舖