Sky726

2018-11-02 231 瀏覽
首先星期五晚的訂座分6:30PM, 8:30PM時段, 這是OK的。但經Openrice訂座16/11 (星期五)後, 餐廳竟然打來說 "由於當晚餐廳訂座已經比較Full, 所以需要我預先付訂金" 。不明白餐廳訂座多, 要客人付訂金的原由是甚麼。如果說是我訂座的人數較多, 需要付訂金我可以理解; 但餐廳多人訂座, 與我何干?
2018-11-01 438 瀏覽
係旺角太子要搵到一間環境舒適又唔嘈吵的餐廳真係唔容易.人越大, 就越有人群恐懼症!(你懂的~)下午去SKY726食個Brunch,環境好正(仲有哈囉喂裝飾), 坐係玻璃窗位, 可以一邊食飯一邊放空.Brunch的餐牌選擇都有唔少款式, 好好選自己愛吃的~跟老公各人點了一個餐, 我仲貪心地多點一份心太軟.女生….再飽都會有多一個胃食甜品.先上枱係前菜沙律, 清香脆嫩的沙律菜都幾爽甜,食落爽脆. 醬汁用左黑醋, 令人食落更開胃蔬菜周打蜆湯跟熱辣辣的餐包,要俾個讚個蜆湯, 因為味道唔會過鹹,我好怕平時跟餐的超鹹餐湯. 每啖的周打蜆湯都有粒粒蔬菜, 好creamy又有咬口,濃郁芳香,濃稠美味而餐包混有香草, 食落又幾Fresh.點左平時比較少食的香草雞胸意大利粉, 意粉份量十足,擁有濃郁的香草味,意粉整個口感彈牙爽口就連平時對雞胸很有主見的老公, 都讚個雞胸煎得唔嚡,所以真係要握介點了另一個手打和牛漢堡. 上來的份量也真的太驚人!!!大大個漢堡, 內裡簡單的就只有一片和牛漢堡肉,和芝士!但其實餐廳貼心地將配菜都放在伴碟上, 有蕃茄、洋蔥、酸瓜,大家就按自己喜好夾在漢堡內一同進食吧.老實說, 單
係旺角太子要搵到一間環境舒適又唔嘈吵的餐廳真係唔容易.
人越大, 就越有人群恐懼症!(你懂的~)
下午去SKY726食個Brunch,
Brunch的餐牌選擇都有唔少款式, 好好選自己愛吃的~
跟老公各人點了一個餐, 我仲貪心地多點一份心太軟.
女生….再飽都會有多一個胃食甜品.

蔬菜周打蜆湯跟熱辣辣的餐包,

而餐包混有香草, 食落又幾Fresh.

點左平時比較少食的香草雞胸意大利粉,

意粉份量十足,擁有濃郁的香草味,意粉整個口感彈牙爽口

點了另一個手打和牛漢堡. 上來的份量也真的太驚人!!!

大大個漢堡, 內裡簡單的就只有一片和牛漢堡肉,和芝士!
老實說, 單是吃碟上的配菜同薯條就巳經夠飽了.

切開來看看, 漢堡是剛熟的狀態,中間還帶著點點粉嫩色澤

和牛肉入口十分軟棉, 也夠厚身, 吃起來好JUICY
整個漢堡味道相當不錯, 不過份量真的太多了,最後差點就食唔晒.
個心太軟即叫即整,所以都要等一陣子
個表皮蛋糕都焗到軟硬適中, 一切開個表皮蛋糕,d流心朱古力即刻湧出黎,唔會太濃或太稀, 吃進去感受到濃濃的朱古力,而且甜度剛剛好。
2018-10-17
午餐
2018-10-27 197 瀏覽
之前食過呢間餐廳 覺得都唔錯 咁啱朋友想慶祝一下 於是第一時間就諗起可以試吓呢間 因為個環境好靚 可以睇到旺角既夜景同埋配合暗暗既燈光 真係好有feel架一打開啲門見到佢轉晒Halloween嘅主題先記得原來Halloween就到😂 〰️吞拿魚尼斯沙律〰️$138呢個沙律有煙三文魚雞蛋沙律菜番茄仔等等所以佢嘅色澤相當豐富 睇見已經覺得好開心欣賞完一輪之後就係食嘅時間 煙三文魚相當新鮮 呢個沙律有啲特別平時係會加醋嘅 但係佢冇加醋嘅情況下都相當醒胃 而且平時我係唔食橄欖 但係呢度將橄欖切片 個味又唔似平時食咁苦〰️雪利酒炒西班牙辣肉腸〰️$138呢個西班牙腸嘅質地呢係有啲煙煙韌韌嘅感覺 個汁既酒味稍微反而食到酸酸甜甜嘅感覺 而且係有幾片麵包係側邊 可以點埋個汁食 唔好嘥〰️芝士釀墨西哥辣椒〰️$108喺辣椒上邊釀咗啲芝士之後再炸 炸到金黃色咁 再點埋個酸酸地既醬 好惹味〰️蘆筍配泡菜意大利粉〰️$158平時食泡菜多數都係當係前菜咁食 但係呢度就用咗嚟炒意粉 其實本身朋友叫呢個意粉嘅時候就覺得好似好齋咁 雖然佢真係齋😂 但係估唔到泡菜加咗意大利粉咁樣炒有幾特別喎泡菜本身嘅辣味沾左落意粉嗰度拎個意粉有少少辣

〰️吞拿魚尼斯沙律〰️$138

〰️雪利酒炒西班牙辣肉腸〰️$138

〰️芝士釀墨西哥辣椒〰️$108

〰️蘆筍配泡菜意大利粉〰️$158

平時食泡菜多數都係當係前菜咁食 但係呢度就用咗嚟炒意粉 其實本身朋友叫呢個意粉嘅時候就覺得好似好齋咁 雖然佢真係齋😂 但係估唔到泡菜加咗意大利粉咁樣炒有幾特別喎泡菜本身嘅辣味沾左落意粉嗰度拎個意粉有少少辣辣地咁真係好開胃咁樣食法真係好有驚喜

〰️香煎美國頂級安格斯肉眼扒 12oz〰️$338

Ribeye分量十足 肉質好juicy 值得一題呢度嘅配菜係用咗平少少見到嘅羽衣甘藍 好好味呀

〰️流心芝士撻〰️

芝士咩好濃郁再配埋個紅霉雪葩 一啖熱一啖冰凍覺得好正

〰️cookies n cream〰️$88

雖然係有酒精但係完全唔覺只係飲緊用咗嘅Oreo雪糕咁 甜甜地 易入口

〰️kariff lime Collin〰️$98

朋友話呢個係有少少似檸檬水既酒 酒味比較濃

2018-10-24 221 瀏覽
適逢生日月, 又可以放肆咁周圍食。網上一search 發現此餐廳有一系列萬聖節的東西, 二話不說就book 枱。前菜見到好豐富興奮喇, 因為一次過放得滿滿的,有南瓜餐湯偏甜, 沒有太强烈南瓜味的忌廉湯, 有餐包( 餐包質素好高, 軟硬度適中, 暖暖的足夠可能溶掉牛油)。有好有心思的沙律菜 , 將紅蘿蔔 切成蝙蝠形狀, 雖然我唔食紅蘿蔔但都忍唔住咬佢一啖。另外一個好得意的小食就係三文魚慕絲, 質感比較輕身,其實係泡泡咁,但入口 出奇地係濃郁的三文魚味道, 好特別。另外點了一杯mocktail- Vampires Kiss.完全係我心目中全晚最愛嘅。有strawberry 同Raspberry 打成的沙冰, 好滑身無冰粒, 酸酸甜甜。仲有好多細細粒的同骷髏頭糖, 好好味又得意。慢煮三文魚 , 比較滑, 沒有其他古怪醃料, 只有檸檬,, 味道集中在三文魚身上, 清清的。煎珍珠雞脾, 份量感覺比較小。不過雞脾夠入味,肉質好嫩, 味道有少許煙燻的味道, 有少許風乾火腿的香味。最後套餐中有這個粟子蛋糕作結尾,栗子味好濃郁, 入面有較多Cream , 食曬成個餐都好飽, 差D 都食唔落。由主菜到甜
適逢生日月, 又可以放肆咁周圍食。

最後套餐中有這個粟子蛋糕作結尾,栗子味好濃郁,

由主菜到甜品飲品 都充滿著萬聖節東西, 真係就算咁大個人去食都覺得好得開心。真係要讚廚師的心思。
2018-10-23 244 瀏覽
幾好service , 上菜都快野食ok 餐湯唔差但個餐飽丁到好熱 唔同到個湯同步食最好食個慢煮牛柳甜品都ok檸檬炸彈 幾清新食到咁上下肯主動比多半張臺我地 幾好食評要寫80字?
幾好service , 上菜都快
野食ok

餐湯唔差但個餐飽丁到好熱 唔同到個湯同步食

最好食個慢煮牛柳

甜品都ok檸檬炸彈 幾清新

食到咁上下肯主動比多半張臺我地 幾好

食評要寫80字?

2018-10-23
生日
  • Grilled Slow Cooked US Prime Angus Tenderloin
2018-10-23 250 瀏覽
一出電梯就到達佔地成層嘅餐廳,未到萬聖節,已經率先係鋪頭充滿心思嘅deco感受到Halloween嘅氣氛!🎃🎃如果上黎記得book定窗口位!大廈頂層加上落地玻璃,望住人哋大廈天台實在好有居高臨下嘅感覺😍凱撒沙律配扒香草雞胸 $138平時出街食飯真係好少機會食菜,所以最近無論點都好都鍾意嗌返個沙律平衡一下,自我感覺健康啲😂沙律菜好新鮮好爽脆,加埋佢秘製嘅醬汁同好多芝士,味道真係一流!一啲苦澀味都無!最值得highlight嘅係佢有隻溫泉蛋,攪爆隻蛋再溝落啲菜到食,真係好正😋😋唯一美中不足真係塊雞扒,實在太韌😂😂咬極都咬唔到😂所以放棄了!賓尼迪蛋 $128Egg Benedict 又係好考廚師技巧嘅一道菜,中間蛋黃液態嘅程度就係致勝嘅關鍵 😎呢道嘅egg benedict 就做得好好啦,外貌漲卜卜嘅水煮蛋再配上面頭橙黃色嘅荷蘭汁,外觀非常吸引😗一切落去,蛋漿湧曬出黎,溝埋個汁,夾埋鬆餅、煙火腿一齊放入口,蛋香同鬆餅嘅香率先跑出,跟住有煙火腿嘅鹹香,味道充滿層次感🤩

凱撒沙律配扒香草雞胸 $138

賓尼迪蛋 $128

2018-10-21 2906 瀏覽
食啲好小小既餐廳我就好小四圍撞既, 所以今次都係個朋友介紹食過翻食!地點係旺角,方便到暈,而呢棟樓應該成棟都係食肆 , 25樓夠晒高,有街景睇, 經openrice訂枱仲有九折添。我地好早就去到,1830時得一兩枱客,成個報置都係halloween, 而我地決定唔食萬聖節餐,想正正常常西餐,所以就散叫。先叫左個田園沙律清清地, 好多不同料,令到口感好豐富。焗脆殼田螺, 黎到話比我地知,個殼都食得, 正喎, 成個野有juicy 位又有脆位,味道岩岩好。焦糖低溫浸鵝肝,呢個正, 個外表有焦糖,所以脆既, 而碟亦有附上脆脆殼,加埋鵝肝,無晒油膩感。叫左兩杯mocktail, 好清新,happyhour仲有8折呢個係油封鴨, 個frd好鍾意, 有塊鴨胸再加個脾, 味道香濃。南瓜闊麵, 呢個真係岩晒鍾意南瓜既人, 又多,又棉, 超重南瓜味,友人就覺得淡口左啲最後黎個流心芝士tart , 一整開就流出黎,掛住食,無再影相, 好味,好濃得黎又唔溜,再加返個梅味雪芭,更加清新。埋單兩個人$1040, 飲品8折,食物9折, 唔平既, 但好食又好坐,無計啦。

先叫左個田園沙律清清地, 好多不同料,令到口感好豐富。

• 焦糖低溫浸鵝肝
2018-10-21 218 瀏覽
這是一個充滿回憶的地方。這次我們品嚐的同樣是萬聖節套餐。套餐共有6道菜,十分豐富,是使人十分滿足的大餐!餐前小食是三文魚慕絲。慕絲很細滑,三文魚的味道很濃郁。這個菜完全沒有三文魚的質感,感覺有一點似在吃分子料理。燒南瓜沙律整體感覺是清爽的,南瓜片切成蝙蝠形狀,切合萬聖節的主題!南瓜片的質感很特別,帶點硬,又有點爽口。燒胡桃南瓜濃湯很美味。湯的質地十分綿密,而且每一口都是濃郁的南瓜香氣,很出色!我們的主菜分別是香煎珍珠雞腿及紅酒燴牛尾。雞腿外皮香脆、不會油膩,雞肉十分嫩滑。牛尾入味,肉質軟稔,上面橙色的是大菜糕,味道淡淡的。甜點是栗子蛋糕。裝飾用的骷髏骨是一大塊的白朱古力。雖然不太可能一次過吃掉一整塊,但我咬了數口,覺得味道不錯!栗子蛋糕談不上特別出色,但是它甜而不膩,是一個恰當的飯後甜點!套餐還包括餐茶。但餐茶外,我還點了萬聖節特飲-Vampires Kiss。假牙軟糖、骨頭糖是小時候萬聖節必備的糖果,看到糖果便覺得是萬聖節了!這飲品其實是果汁沙冰,沒有酒精成份。它不算太甜,而紅莓汁的味道相對重一點。餐廳上菜速度挺快的,每道菜之間亦沒有冷場,但畢竟這是6道菜的大餐,用餐時間還是相對長。
這是一個充滿回憶的地方。

餐廳上菜速度挺快的,每道菜之間亦沒有冷場,但畢竟這是6道菜的大餐,用餐時間還是相對長。然而跟對的人在一起是無比快樂的,我們當晚在不知不覺間渡過了愉快的兩小時!
男朋友慶祝生日,見到圖既景好靚就book左。❤️訂枱既時候有係備註寫,要求要坐窗邊座位,最初擔心會冇窗邊位,因為訂枱嘅時候有寫明只會盡量安排,然後到左餐廳後真係如期安排左窗邊位。👍🏻坐係窗邊位可以見到旺角大廈嘅夜景,比想像中靚,男朋友都好鐘意。👍🏻👍🏻我地叫左黑松露野菌意大利飯、香煎美國頂級安格斯西冷扒,(野飲唔知個名🤣但幾好飲)雖然上菜唔算快,但質素唔錯,我地都一致覺得幾好食,價錢接受。今次無試甜品,不過見到好多人都有叫,仲有寫住happy birthday 其實幾靚。(其實之前已經問過職員,如果要係甜品上寫字,係落單既時候講聲就可以🤫)
男朋友慶祝生日,見到圖既景好靚就book左。❤️

2018-09-26
  • 香煎美國頂級安格斯西冷扒
  • 黑松露野菌意大利飯
2018-10-17 264 瀏覽
今日係旺角同朋友慶祝生日,所以揀左一間高檔小小嘅餐廳「Sky 726」慶祝,餐廳位於一棟大廈既 25 樓可以望到彌敦道一帶嘅夜景。餐廳有 Set Dinner 俾你揀,不過我地選擇自己散叫,因為靈活性比較大,而飲品選擇種類都頗多。最後點了田園沙律、焦糖低溫浸鵝肝、雪利酒炒西班牙辣肉腸、法式油封鴨伴紅酒橙汁、扒波托貝洛蘑菇雜菜配香草意大利粉、火焰朱古力球。田園沙律 ($108) : 有橄欖、蘑菇、車厘茄、生菜、火箭菜、菘子、麵包糠。沙律菜好新鮮爽口,而且份量都大碟。焦糖低溫浸鵝肝 ($158) : 飽滿既鵝肝表面有一層香脆的焦糖,令味道層次豐富,而旁邊則伴上草莓味既脆米。法式油封鴨伴紅酒橙汁 ($238) : 鴨胸雖然厚身,但肉質出奇不韌之剩,而且外皮酥脆油脂飽滿 ; 品嚐完這道較油膩的食物後,旁邊有清甜既粟米伴碟,好滿意餐廳能做出這道高質的法國菜。雪莉酒炒西班牙辣肉腸 ($138) : 三片脆口多士,配上西班牙國酒雪莉酒煮出黎既醬汁,加上味道鹹香既辣肉腸,味道絕佳。扒波托貝洛蘑菇雜菜配香草意大利粉 ($158) : 雜菜香草意大利粉配上多汁既扒波托貝洛大啡菇,味道清新不油膩而且健康。火

火焰朱古力球 ($88) : 侍應攞上枱時,隨即澆上點了火的酒,朱古力波瞬間被藍色火焰包圍,而朱古力波溶化左之後內裏係雪糕蛋糕。

飲落口第一淡既感覺好清新,首先飲到陣陣既清新既青檸味,期後酒味慢慢在口腔內散發層次分明 ; 另外一杯則有好濃既熱情果香。
2018-10-16 934 瀏覽
人生真係第一次寫食評 你話普通食飯都算 但係生日飯丫 話說同女朋友慶祝生日,之後搵到依間餐廳睇相環境同食物都好似唔錯,點知就中曬伏又好好好嬲。咁我1點幾打去卜位 電話條友態度已經唔係咁好 我同佢卜幾點幾位電話果啲 本身想7點食 但佢話滿左最快到9點 咁我都冇咩所謂 我再同佢講明係慶祝生日想係甜品到寫字 佢話好丫 有好幾種甜品到時點左再幫我 之後好似趕收線咁 算可能忙。到左入座仲係到諗會唔會生日飯有機會帶去睇風景張枱,之後帶左我地去高枱坐 想講係勁細張 十級唔舒服 我問可以轉枱嘛見有兩台冇人坐 個女侍應話冇曬位 一陣有位幫我轉仲要都要等人賣單先(態度已經好差)咁算喇冇位都冇計 到食完都冇轉過!之後叫左磨姑湯,安格斯牛排,墨魚汁意 整體野食都正常 但真係唔值依個價 真心到左甜品 叫左朱古力心太軟 另外有幾樣賣曬 淨返既又唔太想食 所以只點左心太軟甜品一黎到 冇字既 一早打左電話黎同你講定 依家真係咩驚喜都冇曬 我個樣呆曬 大佬叫你寫幾字慶祝下姐。成餐飯已經嬲到爆 做唔到唔好應成人喇 轉枱已經係咁 個女侍應態度又差 成個生日飯就搞到咁唔開心4樣野最後賣單成7百幾8百 咁既質數仲要咁既價錢大
人生真係第一次寫食評

你話普通食飯都算 但係生日飯丫

4樣野最後賣單成7百幾8百 咁既質數仲要咁既價錢

大家自已睇路

2018-10-08
2018-10-16 293 瀏覽
一入到呢間餐廳 感覺好高級同埋浪漫 以為會有好多情侶黎食 點知d食客大部分都係一家大細或者係一班朋友。佢個環境都唔錯可以睇到日落呢個豬肋骨個味係幾好 但d肉唔係好嫩 而佢個薯角就真係做到外脆內軟 值得推薦呢個意粉冇乜特別 個味好普通 另外仲有叫佢個炸雞軟骨,真係整得幾好!仲有佢係跟埋個黑松露醬,個醬超好食。有好濃嘅黑松露味,配雞軟骨同埋炸薯角一流!佢d 嘢飲都有好多款 唔會話淨係得個樣 個味都幾好!佢d甜品做到好靚同埋好好食!

佢個環境都唔錯可以睇到日落

呢個意粉冇乜特別 個味好普通

佢d 嘢飲都有好多款 唔會話淨係得個樣 個味都幾好!

佢d甜品做到好靚同埋好好食!
2018-09-15
2018-10-16 2569 瀏覽
女神一年一度嘅生日,我當然要為佢準備豐富嘅節目啦!而重頭戲就係生日晚餐,我真係一啲都唔夠膽鬆懈,一早上網做晒功課,訂好枱,sky726 現場環境氣氛都10分適合,仲可以訂埋窗口位,同女神拍住拖睇高空夜景。另一個bonus就係 Halloween 佈置, 好多萬聖節裝飾呃 like 影相位,女神都讚安排得好!為咗襯返個環境,我們都點了兩杯 Halloween 特飲: Vampire Kiss 同埋 Zombies Delight ,為女神的生日添上驚喜同埋神祕氣氛!Menu 已經變身做萬聖節餐,價錢都係$500樓下非常抵食,Facebook like and share 仲比多個8折添!真係抵食!精美小吃係 三文魚 mousse,入口很濃的三文魚香味,空氣感十足的泡沫質地。頭盤係燒南瓜沙律,南瓜造型係一隻蝙蝠,翠綠的沙律菜,加上南瓜味道清新,開胃非常!接下來每人一個湯,燒胡桃南瓜濃湯。一邊飲一邊幻想一下女巫魔法鍋裏面的材料造型,顏色和味道都有驚喜。我就最鍾意食雞髀啦!香煎珍珠雞腿恰到好處,雞腿煎得香噴噴,肉質柔軟,伴上烤香的配菜、蘆筍,我同女神都吃得津津有味!飲食10分講究的健康女神,佢

飲食10分講究的健康女神,佢就選擇咗法式紙包焗三文魚。用牛油紙包着三文魚焗,三文魚大概八成熟,入口果然柔軟嫩滑。裏面仲有一陣一陣嘅檸檬香味,加上清新的西芹、洋蔥等 altogether; 味道零舍不同

到最後壓軸嘅甜品出場,女神最緊要就係吹蠟燭!法式粟子蒙布朗蛋糕造型很特別,女神還未試過生日係切骷髏頭嘅!好鍾意栗子嘅濃郁香味,甜度適中。

• halloween
2018-10-10 1897 瀏覽
難得星期六可以得閒食個brunch, 我同友人就係openrice搵到呢間幾多好評的餐廳試試,係openrice訂位,滿$400有7折10月係萬聖節,所以餐廳好多萬聖節裝飾,幾有心思,晚上黎應該好有氣氛我地叫左兩個set , 主菜加$48有個set沙律係簡簡單單的沙律菜, 有少少蕎麥麵醬汁嘅味道甘荀湯甘荀湯好滑,唔會太膩餐包:包本身充滿香草味,加埋牛油好夾,口感比較soft 我地叫左兩杯飲品:Godiva delight(有酒精)呢杯勁有心思,d冰係朱古力味,所以即使佢溶左,杯飲品只會愈黎愈濃,而且加左d橙皮落去,多左陣果香 吉百利甜酒味道都重,但我朋友唔鐘意飲酒 都覺得接受到,話幾好飲。Choco chip 呢杯朱古力味好濃郁,cream底下係星星脆脆,幾有口感, 成杯野岩晒朱古力控手打和牛漢堡餐廳將平時會放落漢堡入面嘅酸瓜、蕃茄、洋蔥同菜分開擺,等客人想食咩就自己加落去, 呢個做法都幾好,因為我朋友就係唔食洋蔥的去和牛漢堡好重牛味, 夠juicy D薯條炸得好脆,有少少黑松露香味煙三文魚露筍意大利粉呢碟好足料,因為有好多三文魚同菇入口creamy, 唔會太咸,味道岩岩好另外加錢叫多

我地叫左兩個set , 主菜加$48有個set
沙律係簡簡單單的沙律菜, 有少少蕎麥麵醬汁嘅味道

甘荀湯
甘荀湯好滑,唔會太膩

餐包:
包本身充滿香草味,加埋牛油好夾,口感比較soft

我地叫左兩杯飲品:
Godiva delight(有酒精)
,而且加左d橙皮落去,多左陣果香

Choco chip

手打和牛漢堡

去和牛漢堡好重牛味, 夠juicy

D薯條炸得好脆,有少少黑松露香味

煙三文魚露筍意大利粉
呢碟好足料,因為有好多三文魚同菇

入口creamy, 唔會太咸,味道岩岩好

另外加錢叫多左個甜品
半熟流心芝士撻
由於我切得太不美觀啦,所以就冇影切完後嘅樣子, 佢係好好好流心的, 勁creamy, 又好香芝士味,我朋友差不多霸晒黎食。

2018-10-09 299 瀏覽
男友最喜歡Halloween,他已訂了廸士尼和海洋公園套票,今晚他興高彩烈地和我說旺角有一間好正的Sky 726,已有哈囉喟的氣氛和餐廳,令我期待萬分的,果然没令我失望,佈置真的很特別也很精細,漂亮的餐廳用上南瓜和蜘蛛網,更感神祕萬分!首先我們叫了2個哈囉喟套餐精緻小吃是燒南瓜沙律,用上蕃茄乾,芝士,果仁及自家制汁,真的胃口大開!麵包又香又軟,伴着燒胡桃南瓜濃湯真的很夾,而且湯的味道很滑,男友讚不絕口!紅酒燴牛尾,伴上薯菜真的很入味,而且牛尾炆得很入味,真的是舌尖上的誘惑!男友最愛香煎珍珠雞腿,雞腿煎得很香,肉質很軟,伴上椰菜花,葡萄乾及蘆筍,真得吃得津津入味!甜品是法式粟子蒙布朗蛋糕很特別,這一餐吃出味道,也吃出氣氛!特飲Vampire Kiss 及 Zombies Delight 更為這夜添上神祕的氣息!

2018-10-09
1 分鐘 (堂食)