Sky726

朗豪坊經常都黎,由於環境同個Feel幾好,有時都會去頂樓Chill下,平時就通常都係飲兩杯,但今次就順便黎食埋晚餐,發覺有驚喜,以下就推介呢道菜俾大家。首先黎得Sky Bar,當然要Happy Hour,每人只係$198,已經有一個小食拼盤,兼可以暢飲Free Flow 120分鐘。小食拼盤包括香辣雞翼、炸薯條、脆炸洋蔥圈同埋炸魷魚。一拎上手全部都熱辣辣,最有驚喜係炸魷魚,食得出魷魚炸得脆身而內裏Juicy,肉質都彈牙,最重要係炸粉夠薄。而Free Flow 我地揀左 Pineapple Squash同埋 Fruit Punch,飲落唔算太甜,食完炸野解渴岩岩好。忌廉白酒汁整得好,唔算好杰,配埋洋蔥、蒜同香料更加惹味,可以當佢湯汁黎配埋青口一齊食,另外配上法包送汁更加一流。而青口份量都好多,目測有30-40隻,算係幾抵食!本身以為安格斯級別,味道應該無乜驚喜。不過出奇地牛扒煎得好香,而肉質鮮嫩有肉汁,又夠大塊。另外本身叫Medium,好多餐廳都未必做到,但呢度真係做到medium 的效果。另外薯蓉做得綿滑,入口即溶感覺,配埋個醬汁一流。意粉類似Penne但比較細長,做到Al Dente

[小食拼盤]

[白酒忌廉煮青口]

[香煎美國頂級安格斯肉眼扒]

[虎蝦魷魚意大利粉]

意粉類似Penne但比較細長,做到Al Dente 效果,而醬汁都比較濃稠,做到掛汁的效果。而虎蝦夠大隻,開邊煎得夠香,肉質紥實,另外魷魚份量都多又彈牙。

整體黎講,本身以為係Bar仲要商場裏面食西餐質素未必好驚喜,但估唔到叫呢幾道菜材料質素都唔錯,調味同配料都有心思,份量又足,環境又舒服。如果大家想搵一處比較遠離煩囂的地方,The Sky Bar或者係你的選擇之一。

2025-06-10 850 瀏覽
一個 weekend 約咗朋友食 brunch,去咗 Sky726。喺旺角樓上,環境靜中帶靚,有啲小清新感覺。叫咗 all day breakfast 同 smoked salmon eggs benedict,擺盤靚、賣相吸引📸。 三文魚厚切,唔腥;水波蛋切開流心,加埋 muffin 同 sauce 好夾;All day breakfast 份量足,有炒蛋、香腸、焗豆,正常發揮。 叫咗 latte 同 mocha,拉花唔錯,奶味香滑。可以慢慢坐住傾計,無催單無催走。影相、hea、食 brunch,一次過搞掂。🧡🍳
❀ Sky726 #旺角 ❀❗可能係最出色嘅旺角樓上西餐 侍應仲係攝影高手❗——————————————————由大學時期已經出晒名,到而家連屹立不倒,位於旺角彌敦道726號頂層,可以望到超靚旺角城市景,係旺角難得一遇嘅高級西餐體驗✨餐廳以合理嘅價錢提供多款美味法國菜,包括自家乾式熟成牛扒及鵝肝,以及多款自家製精美甜品🍮五月份更連續第七次獲邀法國美食薈盛事French May,提供性價比高嘅法國套餐🔥.值得一提,餐廳嘅侍應服務非常貼心,更主動幫我哋影靚靚相片,侍應嘅拍攝技術真係唔錯👍🏻(好似峇里啲導遊係咁用唔同角度取景🤣),女生唔好怕羞,絕對會出到靚相!.要讚吓餐廳咁多年好似越嚟越好食🤤一開始嘅帶子撻及鵝肝頭盤好好食,尤其是滿滿嘅鵝肝油配上蘋果蓉絕對係Perfect!.然後有龍蝦湯同埋是日椰菜花湯,龍蝦湯發揮出色,令我最驚喜係椰菜花湯原來係咁順滑美味☺️.主菜方面,自家21天乾式熟成西冷扒推薦三成熟,軟腍又重牛香,真心覺得比唔少高級扒房更出色。另外龍蝦意粉嘅意粉口感就正正常常,不過真係有超大隻龍蝦🦞配酸甜剛好嘅蕃茄汁都唔錯。.最後到兩款「玩火」甜品🍮影相一流!兩款當中更推薦火焰朱古力球,
❀ Sky726 #旺角 ❀
❗可能係最出色嘅旺角樓上西餐 侍應仲係攝影高手❗
——————————————————
最後到兩款「玩火」甜品🍮影相一流!兩款當中更推薦火焰朱古力球,朱古力控必愛,而且內藏雪糕及生果!
✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
✨服務態度: 4.2/5
✨性價比: 4/5
✨再訪興趣: 4/5
💞整體來講
旺角樓上鋪嚟講,呢間真係數一數二!尤其自家熟食嘅牛扒真係令我刮目相看😍 $500食到多到法國菜真係唔錯~
2025-06-07 1917 瀏覽
服務態度非常好,細心照顧客人需要、有禮貌、更主動幫忙拍照(而且拍得超好)!食物質素高,意大利飯和石斑很美味!甜品亦充滿驚喜,檸檬薑蜜甜品亦很清新。值得再次幫襯!
值得再次幫襯!

2025-06-06
生日
2025-05-14 1588 瀏覽
🚩Sky726連續七年獲邀法國美食薈盛事‼️今年全港只有63間餐廳獲邀|質素嘅認證而且可以喺旺角高空用餐落地大玻璃 俯視旺角景色(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 建議大家日落前到|氛圍感滿滿🧡〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈Set Dinner $468-588 ((有額外八五折♡精緻小吃 - 芒果蟹肉撻撻蟹肉超足料|鮮甜又夠新鮮 啖啖肉芒果酸甜味恰好帶出蟹肉嘅層次感|清新又開胃♡香煎鵝肝配蘋果蓉法國紅酒汁鵝肝煎到外邊焦香|內裡水嫩 入口即溶蘋果蓉帶少少酸甜|啱啱好cut走鵝肝嘅油膩感♡椰菜花湯湯底濃郁得嚟又唔會過重|入口好滑完全冇菜青味 唔會澀口|仲有配搭即焗餐包♡香煎澳洲石斑魚配紅花忌廉法國白酒汁 石斑魚肉質結實又彈牙|肉質都厚身忌廉白酒汁質感creamy|整體味道偏清淡♡板燒自家三十天乾式熟成肉眼扒伴燒汁 外層燒得焦香但完全唔乾|選位亦不肥膩咬落去肉汁爆出嚟|濃郁牛香味直衝味蕾♡海倫燉梨燉梨夠晒軟淋 但又唔會爛晒啖啖都保留住啲果肉嘅質感|有淡淡的酒香味♡Tiramisu份量真係好巨型|擺盤好有誠意咖啡香同埋奶香完美結合 入口即溶甜度又唔會過火♡蘋果肉桂茶|伯爵茶原個茶壺上|茶香味好濃郁現時晚市套餐仲有
🚩Sky726
連續七年獲邀法國美食薈盛事‼️
今年全港只有63間餐廳獲邀|質素嘅認證
而且可以喺旺角高空用餐
落地大玻璃 俯視旺角景色(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
建議大家日落前到|氛圍感滿滿🧡

♡蘋果肉桂茶|伯爵茶
原個茶壺上|茶香味好濃郁

現時晚市套餐仲有八五折優惠✨
最平$398就可以食到5道菜晚餐
𝙎𝙠𝙮𝟳𝟮𝟲 除左有落地大玻璃遠眺無邊天際夜景、充滿儀式感嘅甜品、仲有服務貼心好主動幫顧客影多角度靚相嘅店員,如果想慶祝特別日子留個美好回憶,揀呢間餐廳唔會失望♡隨住𝙁𝙧𝙚𝙣𝙘𝙝 𝙜𝙤𝙪𝙧𝙢𝙖𝙮 法國五月盛宴,𝙎𝙠𝙮𝟳𝟮𝟲 晚市套餐推出𝟴𝟱折優惠✦𝙎𝙚𝙩 𝙙𝙞𝙣𝙣𝙚𝙧✦𓄢魚籽醬呑拿魚他他賣相好精緻,魚籽醬無論口感定味道都同呑拿魚他他好夾,加上微甜嘅威化撻殼,令到成個小食更開胃𓄢香煎鵝肝 • 配蘋果蓉法國紅酒汁鵝肝肥美軟滑,外層帶焦脆,蘋果蓉減輕膩感,恰到好處𓄢法國干邑龍蝦濃湯龍蝦濃湯令人有驚喜,龍蝦味濃得嚟唔會帶苦,仲有微微辣味,令人回味𓄢鮮蠔濃湯蠔湯幾鮮味,但同龍蝦湯相比之下會無咁濃稠𓄢香煎澳洲石斑魚配紅花忌廉法國白酒汁石斑魚外皮煎得脆口,調味方面胡椒味突出,魚肉口感細嫩,配上醬汁又有另一番風味𓄢板燒自家𝟮𝟭天乾式熟成西冷扒伴燒汁呢度嘅牛扒會進行自家乾式熟成,熟成後西冷扒肉味濃郁,平時我地食開𝙢𝙚𝙙𝙞𝙪𝙢 ,店員建議我地今次點𝙢𝙚𝙙𝙞𝙪𝙢 𝙧𝙖𝙧𝙚,果然肉質幼嫩𓄢海倫燉梨套餐包括嘅甜品都非常有儀式感,點燃圍住甜品杯嘅物料就會有點點星火,影相一流,燉梨味道好清新,底下仲有雪糕同造型可愛

✦𝙎𝙚𝙩 𝙙𝙞𝙣𝙣𝙚𝙧✦
𓄢魚籽醬呑拿魚他他

𓄢香煎鵝肝 • 配蘋果蓉法國紅酒汁
鵝肝肥美軟滑,外層帶焦脆,蘋果蓉減輕膩感,恰到好處

𓄢法國干邑龍蝦濃湯

𓄢鮮蠔濃湯蠔湯
幾鮮味,但同龍蝦湯相比之下會無咁濃稠

𓄢香煎澳洲石斑魚配紅花忌廉法國白酒汁

𓄢板燒自家𝟮𝟭天乾式熟成西冷扒伴燒汁

𓄢海倫燉梨
套餐包括嘅甜品都非常有儀式感,點燃圍住甜品杯嘅物料就會有點點星火,影相一流,燉梨味道好清新,底下仲有雪糕同造型可愛嘅棉花糖

✦另外加點
𓄢火焰朱古力球
無論賣相同味道都好高分,店員即場燃點火焰朱古力球,朱古力外殼溶成朱古力醬,可可味幾濃郁,要注意酒味係比較重,不過加埋一齊幾好味,連埋𥚃面雪糕食有冰火口感

𓇨 𝘽𝙡𝙪𝙚 𝙃𝙖𝙬𝙖𝙞𝙞
以𝙍𝙪𝙢為基底嘅𝙘𝙤𝙘𝙠𝙩𝙖𝙞𝙡,調味以菠蘿同椰子為主調

𓇨 𝙅𝙞𝙣𝙜𝙡𝙚 𝙅𝙪𝙞𝙘𝙚
以𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 為主調嘅𝙜𝙞𝙣𝙜𝙚𝙧 𝙖𝙡𝙚 𝙢𝙤𝙘𝙠𝙩𝙖𝙞𝙡,仲有新鮮嘅士多啤梨,紅桑子、藍莓等果肉,口味清新

𓄢𝙎𝙠𝙮𝟳𝟮𝟲
旺角彌敦道𝟳𝟮𝟲號𝟮𝟱樓
2025-05-07 1078 瀏覽
見間餐廳幾有氣氛~所以入去食,鵝肝很好食 & 龍蝦湯都好一流,另叫左龍蝦意面&牛扒&甜品,如果想打卡係令GE~慶祝生日都好有氛圍,8點後食好似仲有85折?唔係好記得,而味道就一般,唔難食又唔係好好食,正常水準,價錢都很ok,服務水準好好,會主動幫手影相(如果生得好靚,點影都好睇GE話,可以接受)
2025-05-01
  • 鵝肝
💖旺角彌敦道呢間高空餐廳開左好多年,係唔少人生日、聚會嘅首選之一,係頂層向西面,可以望住日落嘆夜景🌃~除左食物同環境,呢度最值得讚嘅係員工,每一位都服務得好好,好主動介紹、執檯同幫手影相📸!1️⃣Set dinner🍽️💖豐富嘅4 courses dinner,包前菜、餐湯、主菜、甜品同咖啡/茶,仲有精緻小食同餐包,係同類型景觀餐廳中幾優秀!🔸精緻小食:今晚係鹹香嘅parma ham~🔸餐湯/餐包:今晚係西蘭花湯🥦,飲落帶顆粒感同奶油香。餐包抹上牛油🧈更香口。🔸白酒忌廉汁青口:前菜二選一,要左鮮甜嘅青口,肉汁飽滿唔縮水,忌廉汁食落更香滑。🔸燒乾式熟成阿根廷肉眼扒配紅酒汁:主菜五選一,竟然有燒乾式熟成肉眼扒!要左三成熟,dry aged處理令肉質咬落更軟嫩多汁,肉扒粉嫩、份量厚實,搭配各種烤蔬菜。🔸椰子蝶豆花奶凍:賣相精緻,仲有點火🔥儀式,打卡一流🥰!椰子味嘅嫩滑奶凍加上蝶豆花係好靚嘅淺藍色🩵。2️⃣Lobster Tail Seafood Risotto🦞💖龍蝦好足料!成隻超飽滿龍蝦尾拆好殼,再配上青口、軟嫩帶子等,配上龍蝦汁煮嘅risotto,入口鮮得黎帶鹹香,口感香滑有飽足感!3️⃣Prawn

1️⃣Set dinner🍽️
🔸精緻小食:今晚係鹹香嘅parma ham~

3️⃣Prawn & Mango Salad with Ponzu
💖堆到好高🤩!清新沙律菜、番茄仔配上香滑無絲嘅芒果肉、彈牙唔軟爛嘅蝦肉,搭配refreshing。

4️⃣Tiramisu
💖招牌甜品,賣相精緻,做法傳統。手指餅浸落咖啡液搭配濃厚香滑嘅mascarpone cheese、再灑上咖啡粉同鋪上莓果,入口唔甜膩,味道醇厚,tiramisu fans實like!

5️⃣Cocktail🍸
💖酒類選擇豐富,要左兩款顏色好靚嘅👇:
🔸Red Evil:唔飲酒嘅人都肯定鍾意!以紅酒🍷為base搭配藍莓、荔枝汁、青檸等,味道偏荔枝嘅香甜~
🔸Look For Star:混合左Vodka、Gin、Rum同Tequila,明顯酒味更重,但配合檸檬🍋同雪碧更添清新酸甜味,容易入口。

💖一開門就衝入去打卡日景,一直食到日落同夜幕降臨。要坐窗邊位一定要訂台,我地入座無耐6點就開始多人。另外生日可以寫碟!
2025-05-05 920 瀏覽
今次同老公去咗旺角嘅SKY726✨位置坐得高望得遠,有氣氛👍🏻如果中午去,可以欣賞到好靚嘅天空同周圍景色;如果夜晚嚟,睇住香港璀璨嘅夜景,應該更加浪漫先講下呢道美國特級安格斯25天熟成西冷扒伴露絲瑪莉燒汁,牛扒煎得火候啱啱好,外層焦香,內裡肉質鮮嫩多汁,搭配嘅露絲瑪莉燒汁👍🏻香煎盲曹魚配百里香忌廉汁都好出色✨盲曹魚皮煎得金黃香脆,魚肉嫩滑,百里香忌廉汁濃郁香滑,味道好夾三文魚煙鴨胸沙律清新爽口,三文魚同煙鴨胸嘅搭配好特別。甘筍蕃茄薑湯味道濃郁,帶住淡淡嘅薑香,暖胃💪🏻翡翠螺及凍蝦配雞尾酒汁新鮮彈牙,雞尾酒汁酸酸甜甜好開胃🔥Latte香滑順口,拉花好精緻。最後嘅雜果心太軟配雪糕,心太軟切開流心嘅朱古力,再配上冰冰涼涼嘅雪糕店員嘅服務,超級熱情,不時幫我哋搵靚位影相,好貼心!

店員嘅服務,超級熱情,不時幫我哋搵靚位影相,好貼心!
2025-04-21
午餐
紀念日
優惠券、試食活動
2025-05-05 801 瀏覽
同朋友試了一間西式餐廳、剛好餐廳舉行法國五月美食節、以不同的法國的白、紅酒來烹調菜式、便試一試👍🏻、環境裝修比較復古!叫了Set Dinner香煎鵝肝配蘋果蓉法國紅酒汁🌟🌟🌟🌟🌟鵝肝外層煎至金黃酥脆,入口即化,脂香濃郁卻不膩。微焦的香氣與酸甜蘋果蓉完美平衡,清新解膩;法國紅酒汁醇厚深邃,帶莓果與香料風味,賦予層次感。法國干邑龍蝦濃湯 🌟🌟🌟🌟🌟龍蝦殼熬製的湯底濃郁鮮甜,帶有海洋的深邃風味,加入干邑白蘭地、酒香昇華,使絲醇厚的煙燻焦香。湯質絲滑如綢,奶油的豐潤與龍蝦肉的彈嫩形成絕妙相比。法國干邑車厘茄原隻龍蝦意粉🌟🌟🌟🌟🤍龍蝦鮮甜彈牙,干邑酒香昇華了車厘茄的酸甜,意粉掛滿濃郁醬汁,尾韻帶奶油與香草芬芳。板燒自家21天乾式熟成西冷扒伴燒汁🌟🌟🌟🌟🤍21天熟成賦予牛肉深邃的堅果香與野性風味,外層焦脆誘人,內裡呈現完美的玫瑰粉色,肉質柔嫩多汁。燒汁濃郁帶微甜,與牛肉的礦物香氣完美呼應。海倫燉梨🌟🌟🌟🌟🌟以紅酒慢燉西洋梨,果肉浸潤成瑰麗的深紅色,口感柔軟卻不失形。入口先是溫暖的肉桂與丁香香氣,隨後紅酒的醇厚與梨的清甜交融,尾韻帶著橙皮與香草的優雅氣息。焗火焰雪山🌟🌟🌟🌟🤍上桌時淋上烈酒點燃,瞬間
環境裝修比較復古!

叫了Set Dinner

香煎鵝肝配蘋果蓉法國紅酒汁🌟🌟🌟🌟🌟

法國干邑龍蝦濃湯 🌟🌟🌟🌟🌟
法國干邑車厘茄原隻龍蝦意粉🌟🌟🌟🌟🤍

板燒自家21天乾式熟成西冷扒伴燒汁🌟🌟🌟🌟🤍
海倫燉梨🌟🌟🌟🌟🌟
焗火焰雪山🌟🌟🌟🌟🤍
上桌時淋上烈酒點燃,瞬間綻放的藍色火焰帶來十足戲劇性。外層炙烤後的蛋白霜形成溫熱酥脆的糖殼,內里冰淇淋依舊保持冰爽綿密,冷熱交融的極致反差令人驚喜。
試食活動
2025-05-03 706 瀏覽
法國5月美食薈正式開羅,今晚去左呢間位於旺角既 sky 726,正是其中一間被邀請參與既西餐廳,入到去,感受到店員嘅熱情,服務態度好親切,加上怡人既日落美景,呢個生日飯真係無可挑剔。前菜係吞拿魚他他,鮮味十分突出,配上些少醬油,令魚肉更加鮮美,口感清新。香煎鵝肝,外層煎得香脆,內裡柔滑,搭配蘋果蓉法國紅酒汁,味道完美平衡,食完令人回味無窮。龍蝦濃湯湯底濃郁而不膩,龍蝦味道濃厚,整碗湯都散發住海洋氣息。香煎石班魚魚皮煎得香脆,魚肉厚實,搭配嘅紅花忌廉法國白酒汁恰到好處,令魚肉更加美味,增加咗層次感。SKY726既牛扒非常有名氣,必食之一既有板燒自家 21 天乾式熟成西冷扒伴燒汁,肉質好靚,加上高超既烹調技巧,口感極佳。飲品方面,Mocktails 嘅 Tropical 同 Bitter 都好有特色,特別係 Tropical,清新又消暑。甜品係經典既法式海倫燉梨,口感清甜可口,而焗火焰雪山更係個驚喜,店員特別為我們寫上生日字句,上檯加酒燃起火焰效果,內面係脆皮朱古力雪糕,底部蛋糕吸收左法國美酒,呢餐真係吃出愉快感。SKY 726 嘅環境靜謐,能夠欣賞到日落美景,真係一個好放鬆嘅地方。而每道

甜品係經典既法式海倫燉梨,口感清甜可口,

SKY 726 嘅環境靜謐,能夠欣賞到日落美景,真係一個好放鬆嘅地方。而每道菜都展現咗廚師對食材嘅用心,味道層次分明,服務態度好,加上美味嘅菜品,真係值得推薦。如果你都鍾意法國菜,呢度一定唔會令你失望!
2025-04-30
$656.5 (晚餐)
2025-04-27 561 瀏覽
餐廳位於25樓,有落地大玻璃,可以俯瞰到成個油尖旺。凍海鮮拼盤佢呢個拼盤海鮮種類非常豐富,有唔同嘅貝殼類、蝦、甚至係成條龍蝦肉,啖啖肉而且非常新鮮。配埋佢哋嘅Cocktail醬或者泰式醬,簡直好似食緊自助餐咁炸蟹肉餅本身對依度菜唔算好大期望,諗住只不過係一個小食,點知一切開個蟹肉餅,入邊全部都係蟹肉,仲要面頭炸皮非常脆燒美國安格斯熟成西冷扒呢間餐廳主打係熟食成牛扒,我哋叫咗五成熟,好多時餐廳都會過熟,但係佢完全冇呢個問題。牛扒非常厚身,但係唔會好韌好硬,咬落去牛味超重。比目魚扒配檸檬牛油蒜蓉醬另外一度主菜我哋就叫咗比目魚扒,配埋佢哋嘅雜菜,層次好豐富。而且佢哋嘅醬汁最好係唔會太濃味,仲可以食到魚肉嘅鮮味。龍蝦濃湯濃湯係用茶壺嘅形式上菜,侍應一到啲湯出嚟已經見到非常濃郁,飲落去口感超Creamy,完全真材實料。芒果雪葩配芒果拿破崙因為同屋企人慶祝生日,所以同餐廳講可以寫碟。而佢嘅拿破崙好有驚喜,餅皮好鬆脆,配埋佢唔算好甜嘅cream,再加好甜嘅芒果,好耐都冇食過咁好食嘅甜品。🤍🤏🏼Fruit PunchMermaid Tears
餐廳位於25樓,有落地大玻璃,可以俯瞰到成個油尖旺。

凍海鮮拼盤

Fruit Punch
Mermaid Tears
試食活動
2025-04-25 390 瀏覽
旅行完繼續po生日飯😆朋友揀咗高空法式浪漫的「Sky726」,餐廳位於旺角彌敦道726號頂層25樓,無天際景觀盡享繁華景致,充滿活力而富現代感。 主打西式美食,週末亦有Brunch menu,價錢低至Hk$98,套餐已包主菜和餐飲。服務亦非常貼心,更提供甜品寫字服務🎂🥕是日精選餐湯(Hk$20): 西式紅蘿蔔湯🍔安格斯牛肉漢堡伴香辣薯角(Hk$118): 牛肉濃郁多汁帶炭烤焦香,香辣薯角外酥內綿,微微辣味更惹味🍖紅西蘭頂級草飼肉眼扒伴燒汁(Hk$178): 牛肉細膩帶青草清香,燒汁焦糖洋葱與醬油底韻交織,油脂風味醇厚🍰Tiramisu(Hk$118): 甜品有寫字及蠟燭慶生,咖啡苦香與馬斯卡彭乳酪綿密交纏,可可粉微澀平衡甜度,酒香隱約提味🌰是日精選甜品(+Hk$28): 法式栗子慕士蛋糕甜潤帶堅果溫香,慕斯空氣感輕盈,跟餐甜品都用料十足(All subject to 10% service charge)📍Sky726旺角彌敦道726號25樓(港鐵旺角站 B3 出口, 步行約3分鐘)

🥕是日精選餐湯(Hk$20): 西式紅蘿蔔湯

📍Sky726
旺角彌敦道726號25樓
(港鐵旺角站 B3 出口, 步行約3分鐘)
好姊妹生日.Book咗間高質嘅餐廳慶祝餐廳座落彌敦道商廈嘅頂樓景觀開揚Brunch Menu裡面揀咗兩款主菜追加是日精選餐湯充滿香草嘅餐包好鬆軟香口海鮮冷盤✨ 翡翠螺及凍蝦配雞尾酒汁翡翠螺口感爽彈.凍蝦好新鮮賣相好精緻.配上兩款醬汁其中青瓜柚子醬味道好清新✨ 紐西蘭頂級草飼肉眼扒伴燒汁五成熟嘅肉眼恰到好處肉質軟腍.配上燒汁好夾✨慢煮黑毛豬鞍扒厚切嘅豬鞍.口感豐富慢煮過程仍保留豐富肉汁意想不到係呢度嘅甜品非常出色芒果拿破崙非常香脆夾著新鮮芒果肉.再配上酸酸甜甜嘅芒果雪葩碟上寫上祝福語.點火嘅效果仲好靚呀係三五知己 慶生聚會嘅好地方
好姊妹生日.Book咗間高質嘅餐廳慶祝

係三五知己 慶生聚會嘅好地方
2025-04-18
午餐
2025-04-08 686 瀏覽
上到去發覺枱同枱之間好迫,隔離枱講乜都聽晒,好難傾偈。野食偏貴,而且睇相以為上到嚟好靚,其實個景好一般,窗應該好耐冇抹過。旺角來說應該難以吸引到回頭客,最多試一次。
上到去發覺枱同枱之間好迫,隔離枱講乜都聽晒,好難傾偈。
旺角來說應該難以吸引到回頭客,最多試一次。
2025-04-04
生日