2025-06-12
我去咗圓方度睇戲,肚餓搵食!😋 平時少嚟呢度,原來上平台有好多露天+室內嘅餐廳,好 chill 咁啱晒我哋!😎 見到有間食印度菜,天氣熱就最啱食啦!🥳入到去,環境都幾光猛同闊落,幾舒服,坐低就點餐!😌🥗 田園沙律我哋叫咗個田園沙律,份量幾多又清新,幾好!!😋🐔 烤雞串烤雞嚟講算唔鞋口,個醬係薄荷醬,幾開胃!👍 🍛 瑪沙拉咖哩雞 個咖哩,唔太辣,椰味出,甜甜地,好好餸飯!😋 薄餅好煙韌,似係即整,又有蒜油香! 佢哋係用正宗印度米,有少少似米粉咁彈牙🤤 👍🍫 熱焦糖朱古力蛋糕 + 雪糕又熱又凍,冰火好正!不過個蛋糕我朋友話有少少硬! 但係我覺得連埋半熔雪糕,好夾!呢度嘅環境好 chill,嘢食有質素,啱晒喺圓方睇完戲嚟 hea!😎 啲咖哩同薄餅真係必試!👍📍 尖沙咀柯士甸道西1號ELEMENTS圓方金區演薈廣場頂樓R008號舖@chillchill_aloye @sepoymess #尖沙咀美食 #圓方美食 #印度菜 #咖哩 #foodiehk
入到去,環境都幾光猛同闊落,幾舒服,坐低就點餐!😌
🥗 田園沙律
我哋叫咗個田園沙律,份量幾多又清新,幾好!!😋
🐔 烤雞串
烤雞嚟講算唔鞋口,個醬係薄荷醬,幾開胃!👍
🍛 瑪沙拉咖哩雞
🍫 熱焦糖朱古力蛋糕 + 雪糕