2022-03-06 13 瀏覽
早排銅鑼灣放lunch去咗食呢間burger,最特別佢門口係對住成個藍天白雲,一邊食一邊望住都幾寫意🍔銅鑼堡💰$148有鵝肝、安格斯牛肉、芝士、蕃茄、生菜最正當然係件鵝肝啦😍勁厚身又好香,超正成個burger都好食🉐🍕食肉獸薄餅💰$128有香腸、意大利辣肉腸、肉丸、mozzarella cheese配搭classic、意大利辣肉腸最正,整體幾好相信夜晚係到食仲chill仲relax,希望疫情快啲完,香港人健健康康🥺🚩MOO MOO Plus (Fashion Walk) (銅鑼灣)📍銅鑼灣百德新街59-65號Fashion Walk地下C&D號舖

🍔銅鑼堡💰$148
有鵝肝、安格斯牛肉、芝士、蕃茄、生菜
最正當然係件鵝肝啦😍勁厚身又好香,超正
成個burger都好食🉐

🍕食肉獸薄餅💰$128
配搭classic、意大利辣肉腸最正,整體幾好

2022-03-02
12 分鐘 (堂食)
  • 銅鑼堡
2022-03-02 16 瀏覽
銅鑼灣百德新街一帶好似一個小蘇豪區,有好多西式餐廳同酒吧,今次就黎到呢間核心外圍而且好好風景🌤嘅 #Moomooplus 👧🏻Caca今次食乜野?🍔#經典之堡 Classic Moo-厚厚嘅安格斯牛肉,Juicy又有嚼感,配上芝士、蕃茄、生菜,同埋好惹味嘅Moomoo汁,味道更加豐富。🥩#平鐵牛扒 MM+Flat Iron Steak- 今次揀選五成熟,內裡軟熟、配海鹽同干蔥甜酒醬一齊食,非常match,配菜仲有焗蒜同沙律🥗🙀12:00-15:00 Lunch Set 價錢更優惠

👧🏻Caca今次食乜野?

🙀12:00-15:00 Lunch Set 價錢更優惠
2022-03-01
2022-02-27 6 瀏覽
餐廳面向銅鑼灣避風塘,一邊同朋友食飯一邊享受對岸尖沙咀既靚景,夠晒chill😛餐廳仲有賣本地啤Moo Moo Beer,食burger必配啦😎Classic Moo Burger $118餐廳選用優質安格斯牛肉,擁有厚切紮實的口感,咬落肉汁不停流出,超juicy!而且跟burger仲有細portion既新鮮沙律,中和返個油膩感👍🏻Sweet Potato Fries $68即叫即炸蕃薯條好香脆,金黃色既外面超吸引食慾,而營養價值比薯條要高,所以油炸小食一定揀呢個!

Classic Moo Burger $118

Sweet Potato Fries $68
2022-02-22 14 瀏覽
🇭🇰銅鑼灣海旁漢堡店黎到名店坊外圍的#MOOMOOPLUS望住海旁好舒服寫意 weekday都可以食個悠閑chill d的lunch!!!!Lunch menu都幾抵食 七十幾有交易叫左經典牛堡同自家製Pesto Cream Pasta牛堡好香Juicy又大個 男仔都夠食啊!Pasta同樣大碟得驚人 homemade pesto🌿整體環境舒服 服務好 食物質素幾好🍔性價比高 lunch menu飲埋啡100蚊有找💸
🇭🇰銅鑼灣海旁漢堡店
黎到名店坊外圍的#MOOMOOPLUS
Lunch menu都幾抵食 七十幾有交易
叫左經典牛堡同自家製Pesto Cream Pasta
牛堡好香Juicy又大個 男仔都夠食啊!

Pasta同樣大碟得驚人 homemade pesto🌿

整體環境舒服 服務好 食物質素幾好🍔
性價比高 lunch menu飲埋啡100蚊有找💸
2022-02-22
  • 經典之堡
2022-02-21 11 瀏覽
之前嚟食過漢堡包,性價比幾高,而且幾好食!今次試咗佢哋其他食物,質素唔錯而且環境幾chill🤍.🍝卡邦尼意大利麵 $128: 煙肉碎同豬腩肉份量好多,醬汁比較creamy😍,加埋洋蔥爆好香口👍🏼 意粉份量夠多而且好掛汁🥰.🫓墨西哥雞肉芝士餡餅 $78: Tortilla夾住芝士、蕃茄醬同雞肉 配sour cream好match😍 作為小食不錯🤓.🍗雞翼拼盤(8隻) $88: 可以揀兩款口味,今次揀咗鹹蛋黃&水牛城! 鹹蛋黃味幾濃郁邪惡😍而水牛城味道酸酸辣辣,幾開胃😋

🍝卡邦尼意大利麵 $128

🫓墨西哥雞肉芝士餡餅 $78

🍗雞翼拼盤(8隻) $88
2022-02-19 15 瀏覽
餐廳位於百德新街,可以揀坐室內或者室外,因為落雨嘅關係我哋揀咗裏面坐,如果坐室外應該都幾舒服,因為可以望到海景㗎揀咗兩個Lunch Set滋味雞堡,經典炸魚薯條,再加雞翼拼盤(揀左兩款8隻)鹹蛋黃雞翼、燒烤雞翼,仲有兩杯Lemonade滋味雞堡有烤雞肉、芝士、蕃茄、生菜🥬用拉差辣🌶️醬Moo Moo汁,雞肉雖然係烤焗出嚟但都保持到肉汁,而且肉質細嫩,配呢個醬汁好食😋辣辣地經典炸魚薯條🍟魚柳🈶️兩塊,夠脆口同熱👍🏻薯條食落🈚️油膩感,感覺良好雞翼拼盤有五款口味可以揀,選擇算多,兩款口味都好入味,而且肉同骨都容易分離,最鍾意雞翼係呢個熟嘅程度🤤下次要夜晚嚟先得,因為我見到有好多🍷🥂🍻🍸🍹🥃仲可以睇埋波添⚽️

揀咗兩個Lunch Set

滋味雞堡有烤雞肉、芝士、蕃茄、生菜🥬

下次要夜晚嚟先得,因為我見到有好多🍷🥂🍻🍸🍹🥃
仲可以睇埋波添⚽️
2022-02-17
🧁食物質素:😍😍😍😍📸打卡指數:😍😍😍😍🧹衛生指數:😍😍😍😍💁🏻‍♂️店員表現:😍😍😍😍💵性價之比:😍😍😍😍地址: 銅鑼灣百德新街59-65號Fashion Walk地下C&D號舖🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹今次黎到呢間銅鑼灣呢間burger 餐廳,餐廳座位闊落又舒服,有室內亦都有室外,對海好chill晏就12點左右去到,唔算多人,但廚房就好忙,因為好多外賣🤣唔少app既人喺岀面等。佢哋12點至到3點有lunch menu,真係好抵食😍跟餐仲有嘢飲同湯/薯條😋食物質素好好😋佢哋仲有個打卡位👍🏼推薦大家lunch time 去食CP值幾高✅✅✅🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🧁食物質素:😍😍😍😍
📸打卡指數:😍😍😍😍
🧹衛生指數:😍😍😍😍
💁🏻‍♂️店員表現:😍😍😍😍
💵性價之比:😍😍😍😍

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

今次黎到呢間銅鑼灣呢間burger 餐廳,
餐廳座位闊落又舒服,
有室內亦都有室外,對海好chill
晏就12點左右去到,
唔算多人,但廚房就好忙,
因為好多外賣🤣
唔少app既人喺岀面等。
佢哋12點至到3點有lunch menu,

2022-02-17
Cheese and Bolognese Fries
Sexy Chick
Classic Moo
在繁華鬧市的中心圈,要搵個地方坐得舒適真係唔易,但原來大概只需要行多兩個街口就完全唔同曬! 位處於銅鑼灣fashion walk轉角位的美式漢堡店,餐廳設計別出心裁,比較特別的是有窗口可以一邊望住銅鑼灣遊艇會及遠處的尖沙咀,餐廳電視播著歐洲足球比賽,背景播著經典音樂,一邊喝著啤酒吃著漢堡,感覺就好似去了外國小鎮海邊的酒吧,好chill好relax的感覺! =Causeway Moo 銅鑼堡 $148=一係唔試,要試就當然要試下店內的signature漢堡啦!這個名為Causeway Moo的銅鑼堡,係銅鑼灣店的限定。材料除咗有安格斯牛肉配上招牌Moo Moo醬汁,蕃茄,生菜,芝士之外,最重要係加入了鵝肝組成的巨型漢堡。 鵝肝非常厚身,加在安格斯牛肉漢堡扒上,豪華之餘又帶點邪惡感。鵝肝的油脂溶在安格斯牛肉上,一啖入口十分juicy!正!餐廳職員很細心的先將漢堡砌開一分為二,如果唔係,面對這個巨型漢堡,真係有點難入手。 =Calamari 炸魷魚 $68=呢個炸魷魚一定要試!送啤酒一流!每條魷魚都好粗身,咬落肉質好彈牙,而且炸粉不會太厚,外皮加上了調味粉,更加香口!另外配上自家製Moo M

=Causeway Moo 銅鑼堡 $148=

=Calamari 炸魷魚 $68=
呢個炸魷魚一定要試!送啤酒一流!
每條魷魚都好粗身,咬落肉質好彈牙,而且炸粉不會太厚,外皮加上了調味粉,更加香口!另外配上自家製Moo Moo醬,點上醬汁,先喝一口啤酒,再把炸魷魚放入口,perfect! 最估唔到係份量超出我想像之多,不過用來送啤酒食下一條食下一條,好快就清曬!

=Moo Moo Beer $58=
在香港釀製的手工啤酒,酒花風味強勁而且香濃,店員一放低啤酒已經聞到陣陣酒香。入口偏甜,酒精成份不算高,啱曬食緊重味的漢堡及炸魷魚。
2022-02-11 14 瀏覽
📍MOO MOO Plus - #YFF銅鑼灣💎-身為burger愛好者既我🍔 同朋友一直都想發掘香港更多好食既Burger 因為唔想食黎食去都係連鎖快餐店😗朋友最近介紹咗呢間主打手打漢堡既美式餐廳 話呢間啲漢堡扒好正 今日就等漢堡神偷試試佢💁🏻‍♂️😝-💡經典之堡 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 𝐌𝐨𝐨 ($118)漢堡包皮既質地唔錯 口感軟熟 食落鬆軟 完全唔會乾 而且咬落幾有空氣感 食得出個包有搽牛油預先烘香過 食落外脆內軟 同時帶有微香牛油味👍🏼 漢堡扒用上咗餐廳既招牌手打美國穀飼牛肉patty 🥩牛肉好厚身 肉味好香濃 口感細嫩得黎又有咬口 完全唔係一咬就散開既質地 而且肉汁非常多‼️ 咬落有少少爆汁既效果餡料仲有焦糖洋蔥 芝士 蕃茄 同埋 生菜 再加埋餐廳特調既帶有微微煙燻味既moo moo sauce作點綴 成個burger食落既口感非常豐富 而且惹味黎得又極度開胃🥳 -💡食肉獸薄餅 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 ($128)呢隻係美式pizza 批底比較厚 而且成個pizza既size都唔細 就算同朋友share食都絕對飽肚~芝士同蕃茄醬既比例平衡得幾好 兩者味道出得黎又唔會互搶 蕃茄醬食得出
📍MOO MOO Plus - #YFF銅鑼灣💎
💡經典之堡 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 𝐌𝐨𝐨 ($118)
漢堡扒用上咗餐廳既招牌手打美國穀飼牛肉patty 🥩

💡食肉獸薄餅 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 ($128)
芝士同蕃茄醬既比例平衡得幾好 兩者味道出得黎又唔會互搶
蕃茄醬食得出係有落到香草調味 芝士味道頗濃郁 而且拉絲效果一流 食得又睇得😆 另外餡料仲有辣肉腸同肉丸 不過叫得食肉獸pizza 我會expect有更多份量既肉類toppings(´・_・`)
而最特別既位係另外附送咗jalapeno醬🤤 for食批邊既時候可以dip 令到成件事冇咁寡😋 好貼心既舉動‼️啱晒平時會食剩批邊既我😆但唔食得辣既朋友記住唔好一次點太多🔥

💡雞翼拼盤 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐖𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫 ($108/ 12pcs)
雞翼有5隻味可以揀 分別係:水牛城、鹹蛋黃、照燒、燒烤 同埋 南乳脆皮 我地今次就揀左👉🏻鹹蛋黃 燒烤 同 南乳 好可惜最想食既水牛城味已經一早賣晒☹️ 睇黎好受歡迎!
雞翼外皮炸到幾脆身 但肉質都尚算嫩滑 而且食唔出有雪藏味同斷骨 品質唔錯~ 但略嫌炸得太香口 對我黎講有啲熱氣
我地一致覺得鹹蛋黃味係最特別‼️外皮搽滿一陣起沙既鹹香黃醬 鹹香十足 非常惹味😋但美中不足既係 鹹蛋黃味冇滲入去雞肉裡面 如果唔係一定更重口味更正🤤
而燒烤味就係典型美式bbq sauce既味道 甜甜地幾開胃~
南乳脆皮就真係好重南乳味 而味道都係最濃既一隻 鐘意食重口味既朋友唔可以錯過😆

總括黎講 呢間餐廳食物質素都幾好 但個人黎講會希望burger可以跟餐配埋薯條🍟
另外店員服務態度都唔錯‼️飯後主動俾濕紙巾我地抹手👍🏻
而餐廳環境都唔錯下 座位幾舒服 而且空間感十足 仲可以對住個海食野 啱晒同一班朋友黎食野飲下野傾計chill下😚
下次再黎食 我會想試銅鑼堡 因為有鵝肝好似好吸引😍
銅鑼灣Fashion Walk 一向都是美食雲集之地。最近發掘到原來鄰近銅鑼灣海旁⛵️有一家英式酒吧餐廳 - Moo Moo Plus!🤩電視上正在播放西甲聯賽🇪🇸⚽,黑色外牆及木紋傢俬為酒吧帶來濃厚英倫風情🇬🇧,裝潢走型格現代工業風,環境愜意舒適。🖤🥩平鐵牛扒 Flat Iron Steak $188餐廳用了牛三角肩對上的肉位,這個部位市面上比較難找,也較少人留意,沒有西冷、牛柳、肉眼般大路。🐂🐂這個部位的肉質紮實帶軟嫩,牛味比牛柳更濃郁,而且低脂肪、高蛋白、熱量低,非常值得一試!😇趁熱切開肉塊,蘸點海鹽或者乾蔥甜酒醬,齒頰留香。🍷 配上色彩繽紛的沙律菜🥗,更加健康,適合低醣飲食人士!🥑牛油果柚子沙律(🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿蘇格蘭煙三文魚)Avocado and Pomelo Salad $98田園沙律🥙配上酸酸甜甜的和風柚子汁🍊,味道非常清新。沙律的材料豐富,不但有牛油果🥑、柚子、車里茄🍅,還可以吃到紅洋蔥🧅、紅黃椒🫑!我們加了$28的煙三文魚,份量不算太多,不過以外面的價錢來說,有四塊薄切三文魚片🐟🐟已經算不錯。≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※≡※Moo Moo P

🥩平鐵牛扒 Flat Iron Steak $188

Moo Moo Plus

• 平鐵牛排
2022-02-08 406 瀏覽
🧡Please follow my IG : orororenji☆ 𝙈𝙊𝙊 𝙈𝙊𝙊 𝙋𝙡𝙪𝙨銅鑼灣百德新街59-65號Fashion Walk地下C&D號舖✦ 白菌之堡除左漢堡之後入面仲有菇、蕃茄、生菜、芝士同埋佢自家製嘅松露醬,個醬好香配起黎好好食,牛肉好多肉汁好鬼正,雖然唔係大大個個d震撼burger,但係呢d size岩岩好,而且本身跟左少少沙律菜唔會覺得好油膩。✦ 食肉獸薄餅勁多芝士好正呀!!雖然叫食肉獸但係其實比我想像中少肉嘅,不過咁樣仲好,批底幾薄但又未去到餅乾批底個隻咁,幾好食!✦ 雞翼拼盤 (鹹蛋黃雞翼、南乳脆皮雞翼)一上枱勁香!雞翼勁脆又Juicy,南乳個款真係好重南乳味,鹹蛋黃就係一貫個d味,我就覺得鹹蛋黃好食d,不過純粹係我麻麻南乳。✦ MOO MOO BEER好易入喉,帶花香味嘅啤酒,夠凍!好飲!✦ MM+ SEASONAL LEMONADE開胃解膩,好酸好正呀!

☆ 𝙈𝙊𝙊 𝙈𝙊𝙊 𝙋𝙡𝙪𝙨

✦ 白菌之堡

✦ 食肉獸薄餅

✦ 雞翼拼盤 (鹹蛋黃雞翼、南乳脆皮雞翼)

✦ MOO MOO BEER
好易入喉,帶花香味嘅啤酒,夠凍!好飲!

✦ MM+ SEASONAL LEMONADE
開胃解膩,好酸好正呀!
  • 雞翼拼盤
  • Moo  Moo  Beer
  • 白菌之堡
話說心血來潮想食漢堡,得知呢間位於銅鑼灣嘅美式餐廳,以製作美式風格手工漢堡為賣點,另外亦有酒吧區提供各種酒類,鍾意飲番2杯嘅朋友就適合不過餐牌嘅食物選擇不少,有小食、漢堡、薄餅/意粉、扒類甚至甜品任君選擇▶️經典之堡 - 餡料用上了安格斯牛肉,芝士,焦糖洋蔥,蕃茄,生菜同埋招牌MOO MOO 醬,厚厚嘅安格斯牛肉配上其他餡料,口感富層次,再配上自家製招牌醬汁,辣辣哋令到味道更加豐富▶️MOO MOO Egg Benedict - 本身係Brunch set其中一款,另外一款係All day breakfast。呢個brunch set 非常豐富,有Hash Brown、Ham、Herbal sausage、Beef patty、Bacon、Grilled tomato,每一款都好美味,食晒真係大滿足!▶️New York cheesecake - 口感綿密,淋面的焦糖醬,帶出芝士的香濃味道總結:餐廳空間感十足,座位坐落感覺舒服,作為賣點嘅手工漢堡亦非常值得一試,其他食物嘅性價比亦高,有機會都會再嚟試埋其他嘢食同飲番2杯!

午餐
  • 經典之堡
  • MOO MOO Egg Benedict
2022-02-05 23 瀏覽
-銅鑼灣嘅Fashion Walk有唔少嘅餐廳,而且果邊比較靜少少,哩間餐廳仲係喺轉角位,啱曬傾計/拍拖❤️🧚🏻‍♀️-Egg Benedict🧡:冇諗過88蚊係咁大份,同一個all day breakfast差唔多份量🤪👍🏻 有薯餅、bacon、火腿等,而主角水波蛋超流心,配埋荷蘭醬真係好creamy😋-經典之選:由於Egg Benedict太大份,比較下感覺佢比較的骰🤣不過佢哋嘅漢堡真係唔錯,個包好鬆軟同有牛油香味,烘過所以就算有汁都唔會索到稔曬😍 而且牛肉好juicy,但唔會覺得食緊好肥嘅肉碎😆 兩個人一人一半,我覺得有小小意猶未盡🥳 絕對可以再去食多次❣️

2022-01-28
望住銅鑼灣避風塘,成日搭車經過東區走廊都會望到「𝘔𝘰𝘰 𝘔𝘰𝘰 𝘗𝘭𝘶𝘴」嘅霓虹燈牌📍 雖然知道佢地主打漢堡包🍔 不過今次黎到反而想試下其他,睇下水準如何😎環境先勝一籌,戶外室內都望到維港景,空間感大,日頭都感受到休閒𝘣𝘢𝘳感覺🍸《 𝘔𝘦𝘢𝘵𝘰𝘳 𝘗𝘪𝘻𝘻𝘢 》 $128 4.5 / 5估唔到漢堡店嘅𝘗𝘪𝘻𝘻𝘢同樣出色👍🏻餅皮夠脆,芝士夠香濃,仲可以做到拉絲🤤 食落啖啖辣肉腸,蕃茄醬底酸甜醒胃😋 越食越惹味!《 𝘚𝘱𝘢𝘨𝘩𝘦𝘵𝘵𝘪 𝘊𝘢𝘳𝘣𝘰𝘯𝘢𝘳𝘢 》$128 4 / 5好濃郁𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺嘅𝘊𝘢𝘳𝘣𝘰𝘯𝘢𝘳𝘢🍝 意粉索晒啲汁都仍然口感爽口😋 煙肉粒份量唔少,係略嫌煎得唔夠香口🤏 《 𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬𝘦𝘯 𝘞𝘪𝘯𝘨 𝘗𝘭𝘢𝘵𝘵𝘦𝘳 》$88/2𝘵𝘺𝘱𝘦𝘴 8𝘱𝘪𝘤𝘴 4 / 5食得重口味嘅,推介哩兩款「咸蛋黃」同「南乳」味雞翼😍 兩者同樣鹹香味突出,皮薄炸得香脆可口😋 肉質鮮嫩多汁👍🏻 《 𝘗𝘦𝘯𝘪𝘤𝘪𝘭𝘭𝘪𝘯 》$88 3.5 / 5味道偏酸嘅𝘊𝘰𝘤𝘬𝘵𝘢𝘪𝘭,檸檬汁比例較多~ 整體食物質素不錯😋 環境亦有𝘧𝘦𝘦𝘭 👍🏻

《 𝘔𝘦𝘢𝘵𝘰𝘳 𝘗𝘪𝘻𝘻𝘢 》 $128 4.5 / 5
食落啖啖辣肉腸,蕃茄醬底酸甜醒胃😋 越食越惹味!

煙肉粒份量唔少,係略嫌煎得唔夠香口🤏

《 𝘗𝘦𝘯𝘪𝘤𝘪𝘭𝘭𝘪𝘯 》$88 3.5 / 5
味道偏酸嘅𝘊𝘰𝘤𝘬𝘵𝘢𝘪𝘭,檸檬汁比例較多~

整體食物質素不錯😋 環境亦有𝘧𝘦𝘦𝘭 👍🏻
2022-02-03 32 瀏覽
今個星期日見天氣咁好☀️無理由浪費左個假期既😌 喺銅鑼灣嘆完杯咖啡 就搵下野食啦🤤黎到Fashion Walk Moo Moo+ 🍔▫️Calamari 🦑 ($68)呢個酥炸魷魚係每次黎必叫🦑佢外皮經過調味 食落更香口份量比我想像多 重點係…😲佢嘅魷魚每條都好粗身 咬落好彈牙配埋個他他醬 送啤酒一流👍▫️Classic Moo 🍔 ($118)選用安格斯牛肉 咬落超Juicy 口感好有彈性 蕃茄生菜都好Fresh配埋自家製Moo Moo醬 同個包好夾🤤Side Dish都有黑醋沙律菜 可以中和一下👍▫️Flat Iron Steak 🥩 ($188)Flat Iron又名Top Blade有間牛扒餐廳都係以呢個命名佢脂肪分佈平均 肉質好嫩滑唔會嚼好耐都食唔到👍 配上Sea Salt & BBQ Sauce🤤伴碟嘅焗蒜頭都好出色🧄▫️Moo Moo Beer🍺 ($58)自家品牌手工啤 味道較為Fruity啤酒花味幾香 嘆住啤酒食真係好Chill☺️
今個星期日見天氣咁好☀️
無理由浪費左個假期既😌
喺銅鑼灣嘆完杯咖啡 就搵下野食啦🤤
黎到Fashion Walk Moo Moo+ 🍔

▫️Calamari 🦑 ($68)
呢個酥炸魷魚係每次黎必叫🦑
佢外皮經過調味 食落更香口
份量比我想像多 重點係…😲
佢嘅魷魚每條都好粗身 咬落好彈牙
配埋個他他醬 送啤酒一流👍

▫️Classic Moo 🍔 ($118)
選用安格斯牛肉 咬落超Juicy
口感好有彈性 蕃茄生菜都好Fresh
配埋自家製Moo Moo醬 同個包好夾🤤
Side Dish都有黑醋沙律菜 可以中和一下👍

▫️Flat Iron Steak 🥩 ($188)
Flat Iron又名Top Blade
有間牛扒餐廳都係以呢個命名
佢脂肪分佈平均 肉質好嫩滑
唔會嚼好耐都食唔到👍
配上Sea Salt & BBQ Sauce🤤
伴碟嘅焗蒜頭都好出色🧄

▫️Moo Moo Beer🍺 ($58)
自家品牌手工啤 味道較為Fruity
啤酒花味幾香 嘆住啤酒食真係好Chill☺️