2022-04-01
鍾情食Burger🍔嘅我見到呢間有鵝肝Burger即刻要嚟銅鑼灣試下😍安格斯牛配鵝肝真係好邪惡嘅配搭餐廳有indoor及outdoor seat依加天氣涼🌀坐Outdoor都幾Chill望到少少海幾舒適不過可惜去到,Outdoor已坐滿晒人Indoor好多電視播住足球賽事餐廳除左Burger 🍔仲有Pizza、雞翼、意粉😋職員落完Order即刻問我地要唔要手套服務好好,非常貼心🔸銅鑼堡 $148呢個銅鑼堡淨係得銅鑼灣店先有,觀塘分店係無架!呢款包由安格斯牛肉、芝士、蕃茄、磨菇、生菜、招牌MOO MOO醬組成。個包好鬆軟,烘到好香牛油味。鵝肝亦煎得好香,仲要唔係細細舊,又厚又大份!牛肉選用左優質安格斯牛肉,配埋融化中嘅芝士,超邪惡呀!塊牛咬得爆晒肉汁,好juicy ! 招牌moomoo醬酸酸甜甜好開胃!🔸經典之堡 $118呢款包由安格斯牛肉、芝士、蕃茄、磨菇、生菜、焦糖洋蔥、招牌MOO MOO醬組成。呢款同銅鑼堡不相伯仲,但經典之堡食落比銅鑼堡更加爆汁,口感相當豐富!不得不提佢個焦糖洋蔥,炒得十分之香,甜甜地,好夾佢個招牌MOO MOO醬,將整個burger昇華到另一個層次😍🔸黑松露薯
見到呢間有鵝肝Burger
即刻要嚟銅鑼灣試下😍
安格斯牛配鵝肝真係好邪惡嘅配搭
餐廳有indoor及outdoor seat
依加天氣涼🌀坐Outdoor都幾Chill
望到少少海幾舒適
不過可惜去到,Outdoor已坐滿晒人
Indoor好多電視播住足球賽事
餐廳除左Burger 🍔仲有Pizza、雞翼、意粉😋
職員落完Order即刻問我地要唔要手套
服務好好,非常貼心
🔸銅鑼堡 $148
🔸經典之堡 $118
🔸黑松露薯條 $45
食漢堡緊係要食埋薯條😋薯條炸得十分香脆!上盤時仲熱辣辣,食落好香薯仔味。隨碟配埋傳統茄醬同黑松露沙律醬。重點推介佢個沙律醬,好重黑松露味,非常滋味👍🏼