2022-04-14
🤎MOO MOO Plus (Fashion Walk)
🧸銅鑼灣百德新街59-65號海濱大廈地下C&D號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️我自己超級鍾意係Fashion walk嘅餐廳食嘢,一嚟又近海旁,二嚟有冇咩人。可以chill下🙈呢間餐廳係以美式漢堡作為主打菜,除此之外仲設有酒吧區,仲有一個大電視播住足球賽事⚽️。聽聞觀塘仲有一間分店,相對上價格比較平價便宜,銅鑼灣店嘅食材就相對上高級啲❤️我自己就鍾意銅鑼灣店多啲🤫可以望到少量海景同埋我認為環境比較舒適🥳-銅鑼堡🍔 $148黎到銅鑼灣店梗係要食銅鑼堡💁🏻♀️入邊嘅材料就犀利囉😏首先有鵝肝‼️、優質安格斯牛肉、芝士、蕃茄、生菜同招牌moomoo醬😋店員超級細心,又問我哋需唔需要即棄手套同埋幫忙切開😌鵝肝超級肥美,煎得好香,咬落去仲有鵝油滲出來😍安格斯牛肉厚薄適中,牛味濃郁,超juicy😚黑椒味重🤤黑松露沙律醬薯條🍟 $45脆炸幼薯條,面頭有澆上調味粉。再加埋黑松露醬同埋蕃茄醬作為小食一流👍🏻如果大家想加芝士嘅話仲可以加錢。墨西哥雞肉芝士餡餅🥙 $78有牛油果蓉、蕃茄醬、同埋乳酪作配搭。餡餅內有好多雞肉紅色燈籠椒同埋黃椒。有少少好似食
-銅鑼堡🍔 $148
黑松露沙律醬薯條🍟 $45
墨西哥雞肉芝士餡餅🥙 $78
有牛油果蓉、蕃茄醬、同埋乳酪作配搭。餡餅內有好多雞肉紅色燈籠椒同埋黃椒。有少少好似食緊pizza咁🤣我自己覺得幾有墨西哥風,因為香料味都勁重😆
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩