2022-02-06
話說心血來潮想食漢堡,得知呢間位於銅鑼灣嘅美式餐廳,以製作美式風格手工漢堡為賣點,另外亦有酒吧區提供各種酒類,鍾意飲番2杯嘅朋友就適合不過餐牌嘅食物選擇不少,有小食、漢堡、薄餅/意粉、扒類甚至甜品任君選擇▶️經典之堡 - 餡料用上了安格斯牛肉,芝士,焦糖洋蔥,蕃茄,生菜同埋招牌MOO MOO 醬,厚厚嘅安格斯牛肉配上其他餡料,口感富層次,再配上自家製招牌醬汁,辣辣哋令到味道更加豐富▶️MOO MOO Egg Benedict - 本身係Brunch set其中一款,另外一款係All day breakfast。呢個brunch set 非常豐富,有Hash Brown、Ham、Herbal sausage、Beef patty、Bacon、Grilled tomato,每一款都好美味,食晒真係大滿足!▶️New York cheesecake - 口感綿密,淋面的焦糖醬,帶出芝士的香濃味道總結:餐廳空間感十足,座位坐落感覺舒服,作為賣點嘅手工漢堡亦非常值得一試,其他食物嘅性價比亦高,有機會都會再嚟試埋其他嘢食同飲番2杯!