2021-04-09 946 瀏覽
#pb食在中環吃一口貝果🥯終於拜訪呢間Bagel Coffee Shop🤩 佢位置有少少偏僻 係一棟唐樓入面 可以望到大館😍 佢有室外、室內位 都算多位👍🏻 之前星期六下晝去到 唔使等位😊 夜晚時段可以預約🤪.食物以輕食為主 有Bagel,cake Menu會定期轉🤪 仲有好多期間限定款 例如最近嘅金鑽鳳梨Bagel😍 🔹Cheesy Bagel🧀黎到冇理由唔叫Bagel食唔🤪 想試Tiramisu Bagel 不過個日冇🥺 唯有試下Cheesy Bagel 入面有4種唔同嘅芝士 芝士味好濃😋 不過食落有少少漏🤪🔹Sea Salt Toffee Chocolate Cheesecake🍰推介❤️ 側面睇有4層layers😍 Cheesecake口感好滑 拖肥朱古力用左SOE coffee同70%朱古力 好濃好濃好濃🤩 仲有Lotus餅舖面 食落好香😋 不過海鹽味就唔多覺🙈🔹Homemade Lemonade🍹Super refreshing😍 飲落唔會好酸👍🏻🔹Matcha Latte🍵抹茶味足夠 不過略嫌口應唔夠滑🙈🔹1+1 combo☕SOE豆可以揀👍🏻.整體黎講唔算特別驚喜🤣 不過
#pb食在中環

SOE豆可以揀👍🏻

整體黎講唔算特別驚喜🤣 不過佢定期出新味道真係幾吸引人去🤪

MONO Lab
下午茶
【不得不推介既"MONO LAB"】😍😍🔸️店員有禮 /Polite Staff🔹️環境有戶內 &戶外 / In & Outdoor🔸️最緊要係食物同飲品質素 / Good Quality🥯👍▪︎🍵👍▪︎🍰👍------------------------------Highly Recommended Cafe at Central~☆Mono Lab☆~🍵 Hojicha Latte $50🥯 Mocha Bagel $58🍰 Sea Salt Toffee Chocolate Cheese Cake $58------------------------------備註 Remarks:🔸️Cash/ Payme🔹️Tips from Staff: Eat the Bagel 5 mins after dishing, more crunchy------------------------------【Mono Lab】🏡中環荷里活道31-33號7樓📍7/F, 31-33 Hollywood Rd, Central
【不得不推介既"MONO LAB"】😍😍
🔸️店員有禮 /Polite Staff
🔹️環境有戶內 &戶外 / In & Outdoor
🔸️最緊要係食物同飲品質素 / Good Quality
🥯👍▪︎🍵👍▪︎🍰👍
~☆Mono Lab☆~
🍵 Hojicha Latte $50
🥯 Mocha Bagel $58
備註 Remarks:
🔸️Cash/ Payme
【Mono Lab】
🏡中環荷里活道31-33號7樓
Hojicha Latte
Mocha Bagel ($58) & Hojicha Latte ($50)
Mocha Bagel
2021-03-28
$110 (早餐)
Hojicha Latte
Mocha Bagel
  • hojicha latte
  • mocha bagel
  • sea salt toffee chocolate cheese cake
⿻⿻ 𝘔𝘰𝘯𝘰 𝘓𝘢𝘣𓏲𓏱𓏭𓏭呢間cafe係荷里活道啲大廈嘅七樓 夠晒隱世不過生意都係好好 仲有個露台可以坐係室外 涼爽嘅天氣嚟吹下風應該都幾舒服 𓏅呢間cafe係好耐之前去 最近發現未介紹過所以post返 所以都唔係好清楚呢兩款bagel而家仲有冇 ( ⸝⸝⸝⁼̴́◡︎⁼̴̀⸝⸝⸝ )分別試咗Tiramisu Bagel同Cheesy BagzelBagzel混合咗bagel同pretzel 表面脆脆硬硬 超級有咬口 咬到攰嘅程度 包體都幾扎實 芝士味同香草味重 Tiramisu bagel入面有黑朱古力餡 上面有大量朱古力粉 賣相同味道都有啲似台灣嘅髒髒包 表面意外地都幾硬~手沖咖啡同冷萃都幾好飲 見隔離食嘅cheese cake都好吸引 有機會嘅話會再嚟試下佢地嘅蛋糕𓏲𓏱𓏭𓏭Cheesy Bagzel $48Tiramisu Bagel $48Cold Brew Tonic $78Filter Coffee $65
⿻⿻

Cheesy Bagzel $48
Tiramisu Bagel $48
Cold Brew Tonic $78
Filter Coffee $65
દ ᵕ̈ ૩ 𝐑𝐮𝐦 𝐁𝐞𝐫𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐁𝐮𝐫𝐧𝐭 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞專程來就是為了吃𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥 誰知已賣光光🥲唯有試𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞~底部有很多莓乾 但不太嚐到冧酒味反倒有很重的白朱古力味道 有點蓋過芝士的香氣質地偏軟滑輕盈就是對我而言有點過甜了દ ᵕ̈ ૩ 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 ($45)幾個朋友都推薦這裡的咖啡不錯但試完反而覺得有點淡~咖啡和奶的比例適中啡味有點薄弱 奶感也在會太重也是不錯喝的 濃少少就更好દ ᵕ̈ ૩ 𝐁𝐞𝐥𝐢𝐳𝐞 85% ($50)𝐇𝐨𝐭 𝐜𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞反而有驚喜!朱古力十分香濃醇美濃厚之餘不會很苦奶感很重且質感香滑比較推薦熱朱古力呢

專程來就是為了吃𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥 誰知已賣光光🥲
唯有試𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞~
底部有很多莓乾 但不太嚐到冧酒味
反倒有很重的白朱古力味道
有點蓋過芝士的香氣
質地偏軟滑輕盈
就是對我而言有點過甜了

દ ᵕ̈ ૩ 𝐖𝐡𝐢𝐭𝐞 ($45)
幾個朋友都推薦這裡的咖啡不錯
但試完反而覺得有點淡~
咖啡和奶的比例適中
啡味有點薄弱 奶感也在會太重
也是不錯喝的 濃少少就更好

દ ᵕ̈ ૩ 𝐁𝐞𝐥𝐢𝐳𝐞 85% ($50)
𝐇𝐨𝐭 𝐜𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐞反而有驚喜!
朱古力十分香濃醇美
濃厚之餘不會很苦
奶感很重且質感香滑
比較推薦熱朱古力呢
2021-04-01 25 瀏覽
早上嘅MONO Lab係一間cafe,夜晚就會搖身一變為shisha bar🤩 呢到嘅bagel同basque cheesecake都幾出名,而且時不時會有新bagel🥯 連近期好hit嘅台灣金鑽鳳梨都有添呀🤣▫️Peru 70% single origin chocolate $50個個黎到都飲咖啡,我就飲朱古力👧🏽 係一杯令人回味嘅朱古力呀🤎 質感輕盈,用上秘魯朱古力,酸度較高且帶果香😍▪️Cinnamon bagel $48呢款係winter special嘅cinnamon bagel☃️ 微微橙香跟肉桂係絕配🍊 貝果體係有咬口嗰種,仲有少少合桃碎增加口感😆個人覺最正嘅outdoor area,喺鬧市當中可以感受下一片寧靜好chill😎 見到weekday晏晝都差唔多滿座就知呢間cafe都幾受歡迎☕️

▪️Cinnamon bagel $48

2021-01-05
2021-03-29 30 瀏覽
見人人去mono食bagel,我又跟風去打卡先,order jor flat white, chocolate latte, cheese cake 同好hit 既tiramisu bagel 難得叫到最火紅既bagel當然要試試佢啦,睇落又幾啱打卡wor..只不過,口感欠奉,bagel應該要有既回彈力佢真係交唔到貨,似有chocolate 醬既麵包多啲,反而覺得件cheese cake好食過bagel🙈🙈咖啡方面中規中矩,風味同口味冇咩特別🙂

咖啡方面中規中矩,風味同口味冇咩特別🙂
2021-03-24 32 瀏覽
Monolab除咗係cafe, 仲有室外位置提供shisha, bagel定期會出新款,真係款款都勁吸引🤩記得去之前上佢ig睇吓當日有咩bagel,我係近新年嗰陣去,點知好多都已經賣哂,好好彩仲有最後一個😂1.黑糖薑汁椰香年糕bagel $48 一睇個名真係有啲懷疑個味道,但得翻最後一個都試吓啦,估唔到咁就從此愛上bagel🤩烘熱上枱表層微脆,入面嘅年糕同煙韌嘅bagel好夾‼️年糕本身都整得好好食,香甜得黎薑味啱啱好,仲用咗新鮮薑汁,真係好食到想外賣翻去😂不過依款好似係新年限定已經唔見有😭2.Hojicha Latte $50上枱香氣已經撲鼻而來,味道濃郁唔苦澀,口感厚滑,啲焙茶味一路喺口中徘徊🥰3.White $50提供oat milk選擇,咖啡微苦但同樣口感順滑,奶味一啲都唔失色🌟推薦指數:9/10▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️📍MONO Lab (中環)中環荷里活道31-33號7樓

1.黑糖薑汁椰香年糕bagel $48

2.Hojicha Latte $50

3.White $50

🌟推薦指數:9/10
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📍MONO Lab (中環)
黑糖薑汁椰香年糕bage
一直都好想去𝐦𝐨𝐧𝐨 𝐥𝐚𝐛試吓佢啲𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥𝐬,而且佢仲要係有𝐨𝐮𝐭𝐝𝐨𝐨𝐫位可以𝐬𝐡𝐢𝐬𝐡𝐚我星期六去,本身前面都好多人排緊,但好好彩咁佢地都無等落去,十分鐘就有位🤞🏻如果想試𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥記得早啲去,𝐬𝐨𝐥𝐝 𝐨𝐮𝐭得勁快,我去到嗰時已經得返一款~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨價錢:7/10👅味道:8/10🌌環境:8/10★ 𝐂𝐢𝐧𝐧𝐚𝐦𝐨𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥 ($𝟒𝟖)名符其實,呢個就係肉桂卷嘅𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧,包體有咬口,外皮微脆裏面煙韌,肉桂味好濃郁,無論係表面定入邊都落咗好多肉桂粉,入邊仲包左啲𝐧𝐮𝐭𝐬,好有口感。上邊嘅檸檬糖霜唔會死甜,反而更加突出肉桂嘅香味★ 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰- 𝐎𝐤𝐢𝐧𝐚𝐰𝐚 ($𝟔𝟎)咖啡方面我就𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫咗一杯偏𝐧𝐮𝐭𝐭𝐲嘅𝐜𝐨𝐥𝐝 𝐛𝐫𝐞𝐰,其實我對咖啡無乜研究,但就覺得佢咖啡味唔夠香,可以再濃啲下次應該會就咁食𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥或者試茶

~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨價錢:7/10
👅味道:8/10
🌌環境:8/10

★ 𝐂𝐢𝐧𝐧𝐚𝐦𝐨𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥 ($𝟒𝟖)
上邊嘅檸檬糖霜唔會死甜,反而更加突出肉桂嘅香味
Cinnamon bagel

★ 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰- 𝐎𝐤𝐢𝐧𝐚𝐰𝐚 ($𝟔𝟎)
下次應該會就咁食𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥或者試茶
Cinnamon bagel
Surprisingly good bagels and I m a bagel lover myself. Their bagels r very creative and delicious but very over priced. It would be good if they can serve bagel sandwiches too and some other hot food with bagels. I ordered a bagel 🥯 with strawberry 🍓 mix and cheese 🧀 mix, the love them both, especially the strawberry one, this is something you can’t find outside. Coffee was good and professional!! But the place is very crowded and noisy. Not good for me to bring my notebook for WFH or meeting pe

But the place is very crowded and noisy. Not good for me to bring my notebook for WFH or meeting people for business.

I will come back and chill out again
  • 𝗖𝗵𝗲𝗲𝘀𝘆 𝗕𝗮𝗴𝘇𝗲𝗹
  • Strawberry  bagel
2021-03-20 33 瀏覽
唔知幾時起.香港人開始食Bagel.繼而新開左好多Bagel Cafe. 但真係好味既有邊幾間🙃MONO Lab算係一直保持高人氣既Bagel Cafe.位於中環荷里活道一棟舊式大廈頂樓.室外位係一個小花園.好Chill😎🌞到夜晚就係Shisha Cafe.假日早上去到都唔多人.重見到佢地準備緊cheese cake同啱啱出爐既Bagel🤤.咖啡豆有好幾款選擇.每款店員都解釋得好詳細.我揀左個帶Milk Tea味既Colombia Finca El Paraiso👍🏻➿Tiramisu Bagel一見個樣已經好吸引🤩朱古力餡係用捲嘅方式製作.一層層既朱古力分量好足~但原來面層係脆脆地.對Tiramisu有少少口感衝擊.成個Bagel都灑上滿滿既朱古力粉.好似食緊骯髒包咁 🤣不過如果面頭用mascarpone cheese軟韌口感會更正🥰.➿Cheesy Bagzel見到鐘意既Pretzel🥨 同Bagel既組合都幾期待.口感比較Chewy.外層好脆帶煙韌.有香草味加上用咗三種芝士製作.好飽肚~但整體芝士味未夠濃郁同少左Pretzel既鹽味😆 重有Basque Cheese Cake同不
Cheesy Bagzel ,Tiramisu Bagel,Hairy Crab Bagel

➿Tiramisu Bagel
➿Cheesy Bagzel
見到鐘意既Pretzel🥨 同Bagel既組合都幾期待.口感比較Chewy.外層好脆帶煙韌.有香草味加上用咗三種芝士製作.好飽肚~但整體芝士味未夠濃郁同少左Pretzel既鹽味😆 重有Basque Cheese Cake同不停期新口味想試.期待下次😆😆😆

Cheesy Bagzel HKD 48
Tiramisu Bagel HKD 48
Flat White (Colombia Finca El Paraiso) HKD 45
題外話/補充資料: 不停期新口味~
2021-02-07
$100 (早餐)
  • Hairy Crab Bagel
  • Tiramisu Bagel
2021-03-09 37 瀏覽
@monolab.hk 《 款式特別中環BAGEL🥯店 》俾 @lotc_sone_elf_rm_foodie 拉去食bagel 🥯 點知又幾有驚喜喎💛1️⃣ 𝘼𝙥𝙤𝙡𝙡𝙤 𝙎𝙩𝙧𝙖𝙬𝙗𝙚𝙧𝙧𝙮 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝘽𝙖𝙜𝙚𝙡 🍓🥯太空船草莓巧克力貝果 $48除咗外觀好靚之外 成個樣真係好似太空船🤣🪐🚀🛰🛸面層有一層厚厚既草莓🍓朱古力🍫醬😆好似仲加左忌廉芝士🧀香甜之餘帶點咸香 加上草莓脆脆令層次更豐富🌟朱古力貝果🥯質感紥實 吾屬於好有彈性個款但有咬口 裡面有薄薄一層黑朱古力🍫醬💫既吾會太苦澀亦吾會過於甜膩 👽仲有少許海鹽既鹹味 雖然分布唔太平均 但無阻我地係咁食🤣同 @lotc_sone_elf_rm_foodie 輕輕鬆鬆就即刻食哂!@_toute.la.nuit 期待你出更多吾同款式!😆😆💛———————————————————————📍 MONO Lab (中環)中環荷里活道31-33號7樓
@monolab.hk
《 款式特別中環BAGEL🥯店 》

太空船草莓巧克力貝果 $48

———————————————————————
📍 MONO Lab (中環)

2021-03-04 38 瀏覽
From the daily menu, we ordered a sea salt toffee dark chocolate cheesecake, which was simply divine. It was a heavenly blend of toffee, chocolate and cheesecake flavor, drizzled with chocolate sauce and biscuit crumbs that complemented the cheesecake well. The size of the cake is appropriate, as it is quite filling, and too much of it would be too sweet.We also ordered the tomato margherita bagel. It was served with cream cheese. It was flavorful and chewy, but given that Monolab is famous for
We also ordered the tomato margherita bagel. It was served with cream cheese. It was flavorful and chewy, but given that Monolab is famous for its bagels, I expected a bit more.
Overall, the cheesecake was very memorable and I would come back to eat it again. The staff were also very nice.
2021-03-04
  • Sea Salt Toffee Dark Chocolate Cheesecake
牛年到訪的第一間Cafe🐮就是這家近期大熱的MONO Lab,嘗了充滿新年氣息的年糕Bagel 🥯Cafe座落大館旁邊的一座大廈裡面,環境舒適,設有室外和室內座位,看到室外好像有shisha的空間~非常適合打卡!因為當日人太多所以我排不到室外的桌子,不知道能不能預先訂座呢?▪️黑糖薑汁椰香年糕貝果來到這裡當然要嚐嚐他們有名的Bagel這是新年限定的貝果 賣相精緻整體口感偏硬身 頗chewy裡面真的有橙色的年糕 煙煙韌韌甜度不算太高 平時不太吃年糕的我也覺得很好吃加了薑汁感覺更清新 超有創意的配搭!❤️而焙茶拿鐵非常濃郁 完全沒有粉感 口感順滑不已 奶泡綿密很喜歡杯子的觸感現在看回照片就好想再來一杯啊☕️如果你也想來這家cafe試試特色bagel不妨到他們的IG上看看最近有什麼新口味🧡

▪️黑糖薑汁椰香年糕貝果

如果你也想來這家cafe試試特色bagel
不妨到他們的IG上看看最近有什麼新口味🧡

黑糖薑汁椰香年糕貝果
Hojicha  Latte
以前想食bagel🥯只能幫襯大型連鎖咖啡店,口味亦只有原味同everything較為單一🤷🏻‍♀️ 近呢兩年呢款食品越黎越普及,除左大部分cafe都有供應之外,一啲新派既烘焙店都有生產販賣,唔少得既當然仲有台灣代購同網上平台賣既手作☺️.今次介紹既呢間cafe位於中環荷里活道,比較特別既係cafe仲有水煙供應🚬店面並非地舖而係開係一棟舊式大廈入面,踏出電梯要推開防煙門先見到cafe,比較隱蔽🙊除左室內,cafe亦有露天座位,雖然四周都被林立大廈🏙包圍無咩風景可言,勝在有個空氣較為流通既地方俾大家除低口罩😷,吸返啖新鮮空氣☁️******************************✨ Cheesy bagzel🧀🥯 ($48)呢款將pretzel🥨同bagel🥯合二為一既bagzel係cafe既signature,外皮口感薄脆果然有如pretzel,而麵包體就Q彈有𡁻勁😋內餡混合左3種芝士🧀,既有濃郁芝士鹹香亦完美地與香草🌿融為一體,味道十分討好😍加分位係上面恰到好處既粗鹽粒🧂,令味道更有層次又唔會過鹹,不愧為呢度既signature bagel👍🏻-✨Matcha tiramisu ba

✨ Cheesy bagzel🧀🥯 ($48)

✨Matcha tiramisu bagel🍵🥯 ($48)
之前係社交媒體見到呢度既tiramisu bagel已經bookmark想試,可惜既係cafe定期會轉換bakery menu,去到時已經升級左做呢款matcha tiramisu bagel,用既係日本丸久小山園既抹茶粉,抹茶味道清香帶回甘唔苦澀🍵

當日詢問左店員得知bagel上面既係芝士🧀,不過個人就食唔出芝士既味道,反而覺得似係奶酥多d🤔
同埋呢款bagel既口感明顯較上一款失色,同平時食到普通一個抹茶bagel無咩分別,整體而言特色不大,頗為令人失望😓
✨ Cinnamon roll bagel🌀🥯($48)
雖然呢款bagel係X’mas special🎄,但係我地一月中去既時候cafe仍然供應就有幸試到🤩

呢款bagel 終於有返外脆內彈既口感,入面捲左合桃粒所以口感就更加豐富🤗
另外肉桂既味道香濃,表面灑上既檸檬糖霜帶有一份清新感而唔會好甜,個人認為佢係三款bagel入面最好食既😋
✨ Single origin chocolate (Peru)☕️ ($50)
單品咖啡就飲得多,無諗過原來朱古力都有單品/非單品之分🙈
呢度既朱古力有Peru同Belize兩種,前者可可濃度有75%,帶有果香同酒香味,後者可可濃度就高達85%,帶有花香味,客人可以因應返自己對可可既喜好選擇返適合自己既個杯朱古力🤗
當日因為想飲返少少甜就選擇左Peru呢款,雖然未試過85%既Belize無法作比較,個人認為75%既呢杯已經充滿香濃既可可味,但唔會令人覺得過濃或者過甜👌🏻

細味之下的確感受到朱古力入口帶有花香兼有酒香既餘韻,加上佢既口感順滑,飲時仲會飲到上面半溶既朱古力碎,實在令人回味無窮😍
個人認為呢杯朱古力既水準足以媲美高級品牌既出品,非常值得推介大家一試👍🏻
✨ Flat white☕️ ($45)
作為一個咖啡愛好者,黎到cafe當然唔少得要飲番杯咖啡😌
當日供應既有黎自Guatemala Finca Capetillo同Papua New Guinea Baroida Estate出產既兩款咖啡豆,前者係nutty風味既咖啡豆,後者就係fruity;基於個人喜好原因,必定會揀選nutty既個款豆黎飲🤣
個人覺得呢款咖啡豆既nutty味道唔算好突出,不過因為奶泡打得夠綿密順滑以致呢杯flat white既質素不至於太差;只怪上一杯朱古力既質素太高,搞到平時飲開咖啡既我都變心,有比較之下就明顯覺得咖啡失色😆
👧🏻人均消費:$120
👍🏻再訪指數:3.8/5
📍MONO Lab
地址:中環荷里活道31-33號7樓
⏰營業時間:10:00–17:30;
18:00–02:00 (Mon–Sun)
無諗過餐廳原來locate喺中環舊式大廈嘅頂層😯空間相對比較密集, 有室內(窗口位可遠眺大館)同outdoor座位🌿依到bagel同cake既味道都好獨特, menu口味仲會轉tim ga🤨本身衝住個tiramisu bagel而去, 可惜已經轉左menu🙈🥯ʙᴀɢᴇʟ· Cinnamon Roll Bagel $48﹟烘熱後, 一分開中間就見住啲煙出黎🔥個人覺得Bagel口感幾特別, 外層係勁脆身滿佈玉桂粉, 有啲似食薯片感覺🙊而包體食落係有d煙韌既口感, 帶點嚼勁😎幾鍾意入面仲包住左啲核桃😋🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Sea Salt Toffee Dark Chocolate Cheesecake $58﹟Basque cheesecake都可以玩到漸層, 美美der👏😍食落質感幾thick同creamy, 夠順滑, 朱古力味都香濃🤤層次豐富, sea salt同chocolate令甜度取得平衡, 面頭仲有啲脆脆同拖肥醬🥳🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55﹟飲落微微回甘, 帶有少少甜度, 雖然底部有啲粉, 但飲果陣唔會話飲到顆粒感, 幾岩口味既一杯🤤🍵 🥤ᴅʀɪɴ

Cinnamon Roll Bagel

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55
Matcha  Latte

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Mocha $50
﹟咖啡方面, 咖啡同朱古力味互取平衡, 奶泡細緻, 飲落口感順滑, 又有心心拉花睇下🥰下次要試佢啲咖啡☕️好似有好幾種豆既選擇😝
Mocha
Cinnamon Roll Bagel