🥯Mono Lab🧪☕️MONO LAB位於中環荷里活道一棟舊式大廈頂樓 室內座位好密 都幾擠迫下 有戶外位嘅不過呢排天氣咁熱應該會熱死Cafe有茶、抹茶、焙茶、單品朱古力等非咖啡類的選擇. 至於烘焙產品主打有貝果 呢個嘅口味會成日轉變🥯今次叫左期間限定嘅 Mocha &cream bagel 🥯 ($58)包體十分厚實用刀係完全切唔到 一食落去過份煙韌冇返咁上下牙力真係食唔到🤣😄感覺朱古力味多過咖啡味似食朱古力包多啲不過最值得一提就係頂層嘅cream好好食😋用咗自家製茅屋芝士 少量忌廉芝士同埋咖啡酒製成 食落去口感比一黎cream cheese 清新Green tea latte 🍵($50)Hojicha latte ($50)焙茶味略嫌不足整體來說性價比較低 如果鍾意超級煙韌 唔怕食到牙攰嘅朋友可以試吓🤪 不過價錢都幾進取🤨坐嘅環境又擠迫 暫時都不會回頭

🥯Mono Lab🧪☕️

Mocha &cream bagel

今次叫左期間限定嘅
Mocha &cream bagel 🥯 ($58)
感覺朱古力味多過咖啡味似食朱古力包多啲
不過最值得一提就係頂層嘅cream
Green tea latte 🍵($50)
Hojicha latte ($50)
焙茶味略嫌不足