2021-04-01 25 瀏覽
早上嘅MONO Lab係一間cafe,夜晚就會搖身一變為shisha bar🤩 呢到嘅bagel同basque cheesecake都幾出名,而且時不時會有新bagel🥯 連近期好hit嘅台灣金鑽鳳梨都有添呀🤣▫️Peru 70% single origin chocolate $50個個黎到都飲咖啡,我就飲朱古力👧🏽 係一杯令人回味嘅朱古力呀🤎 質感輕盈,用上秘魯朱古力,酸度較高且帶果香😍▪️Cinnamon bagel $48呢款係winter special嘅cinnamon bagel☃️ 微微橙香跟肉桂係絕配🍊 貝果體係有咬口嗰種,仲有少少合桃碎增加口感😆個人覺最正嘅outdoor area,喺鬧市當中可以感受下一片寧靜好chill😎 見到weekday晏晝都差唔多滿座就知呢間cafe都幾受歡迎☕️

▪️Cinnamon bagel $48

2021-01-05