一直都好想去𝐦𝐨𝐧𝐨 𝐥𝐚𝐛試吓佢啲𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥𝐬,而且佢仲要係有𝐨𝐮𝐭𝐝𝐨𝐨𝐫位可以𝐬𝐡𝐢𝐬𝐡𝐚我星期六去,本身前面都好多人排緊,但好好彩咁佢地都無等落去,十分鐘就有位🤞🏻如果想試𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥記得早啲去,𝐬𝐨𝐥𝐝 𝐨𝐮𝐭得勁快,我去到嗰時已經得返一款~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~ ✨價錢:7/10👅味道:8/10🌌環境:8/10★ 𝐂𝐢𝐧𝐧𝐚𝐦𝐨𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥 ($𝟒𝟖)名符其實,呢個就係肉桂卷嘅𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧,包體有咬口,外皮微脆裏面煙韌,肉桂味好濃郁,無論係表面定入邊都落咗好多肉桂粉,入邊仲包左啲𝐧𝐮𝐭𝐬,好有口感。上邊嘅檸檬糖霜唔會死甜,反而更加突出肉桂嘅香味★ 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰- 𝐎𝐤𝐢𝐧𝐚𝐰𝐚 ($𝟔𝟎)咖啡方面我就𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫咗一杯偏𝐧𝐮𝐭𝐭𝐲嘅𝐜𝐨𝐥𝐝 𝐛𝐫𝐞𝐰,其實我對咖啡無乜研究,但就覺得佢咖啡味唔夠香,可以再濃啲下次應該會就咁食𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥或者試茶

~𝓞𝓿𝓮𝓻𝓪𝓵𝓵~
✨價錢:7/10
👅味道:8/10
🌌環境:8/10

★ 𝐂𝐢𝐧𝐧𝐚𝐦𝐨𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐥 𝐁𝐚𝐠𝐞𝐥 ($𝟒𝟖)
上邊嘅檸檬糖霜唔會死甜,反而更加突出肉桂嘅香味
Cinnamon bagel

★ 𝐂𝐨𝐥𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰- 𝐎𝐤𝐢𝐧𝐚𝐰𝐚 ($𝟔𝟎)
下次應該會就咁食𝐛𝐚𝐠𝐞𝐥或者試茶
Cinnamon bagel