2025-06-30
🇭🇰LALA·SHARING BRUNCH MENU $528pp之前喺米芝蓮一星Louise做嘅主廚係中環開咗新店🌟餐廳環境超靚 而且brunch menu野食質素好好 好適合慶祝🥳·LANGOUSTINE l SERIOLE l OMELETTE佢三款前菜都好好食 個小龍蝦煮到半熟 口感超好 好甜好嫩🦞之後個刺身都好新鮮 配少少刁草油已經好好食🍣最後個奄列都好fluffy 而且入邊仲加咗啲芝士 超夾🧀·POULET JAUNE主菜我哋就揀咗出名嘅烤雞🐥佢個雞好嫩 而且個雞皮好脆 完全唔會肥膩😌😌個飯係用咗雞汁嚟整 索曬啲精華 超香😍·PATISSERIE l TAKE IT OLIVE IT l SECRET GARDEN之後佢呢度嘅甜品超級fancy🤩佢會有5款是日嘅甜品俾你揀 我哋就揀咗檸檬撻同埋一個榛子嘅甜品😛😛個檸檬撻好香檸檬味 上面嗰忌廉都好滑身 好輕盈 好啱食完大餐食🍋另外個榛子甜品都好濃榛子味 而且個餅底超脆🌰·#rbyeat#rby西餐 #rbycelebrations#rby中環·📍香港中環擺花街23-29號中環大廈地下D-E號舖
SHARING BRUNCH MENU $528pp
LANGOUSTINE