2019-11-25 31 瀏覽
估唔到印度餐都可以咁decent平時一講食印度野就會諗起d比較”貼地”嘅感覺但呢間位於尖沙咀嘅樓上餐廳旺中帶靜,座位非常闊落。仲有唔少大枱,岩哂大家庭同一大班朋友gathering而且裝修都好大眾化,令人好舒服Menu選擇都好多,平時都比較少食Masala都唔知係咩haha原來係好似豆腐乾嘅奶製品串燒配合兩款醬汁,都幾特別另外就緊係要食下咖哩啦,點知呢個睇落好靚嘅lababdar唔係咖哩嚟而係蕃茄馬MASALA煮奶酪用嚟點NANN就真係一絕
估唔到印度餐都可以咁decent

平時一講食印度野就會諗起d比較”貼地”嘅感覺
但呢間位於尖沙咀嘅樓上餐廳旺中帶靜,座位非常闊落。

仲有唔少大枱,岩哂大家庭同一大班朋友gathering

而且裝修都好大眾化,令人好舒服
Menu選擇都好多,平時都比較少食

Masala都唔知係咩haha
原來係好似豆腐乾嘅奶製品

串燒配合兩款醬汁,都幾特別

而係蕃茄馬MASALA煮奶酪
用嚟點NANN就真係一絕

2019-11-22
2019-11-21 32 瀏覽
這間尖沙咀食印度菜的Kailash Parbat之前都食過覺得不錯,味道十分特別,我和朋友都讚好,這裡的待應好詳細講解食物,而且有些在出面都未食過同飲過,味道都幾正宗。咖喱選擇都不少而且味道好香又濃幾惹味,辣度都可接受,配上烤包,薄餅食物夾一起食就最好,而且這裡烤包好軟熟又不太油身,淨食都覺十分好味。今次第一次食印式客家炒飯,可以有辣有不辣,我們就要了辣的,都幾香而且真的幾辣,炒得好香又乾身帶點蝦乾味十分特別。飲品選擇不少,而待應就介紹了這杯芒果奶昔,細問原來有茴香子,就試了一杯,裝的杯都幾特別,而味道有芒果的清香又帶點酸,再有少少特別香料味,味道真的十分特別。

2019-11-20 37 瀏覽
新派少少既 印度菜。位置非常方便,尖沙咀商廈。樓上樓下都有非常多食肆。座位舒適,適合幾個閨蜜黎傾下偈食飯。次次食印度菜都要準備定google先點菜。Kailash 就好貼心,有埋圖片同中英對照menu. 有幾款飲品都幾特別,當然平時印度菜主打既mango lassi都有。最後揀左Pink Peru 粉紅秘魯。原來係石榴汁,杯邊加左辣椒粉。提議直接唔用飲管飲,辣辣地甜甜地,成個味道好刺激味蕾。Stuffed Paratha 餡餅 (可配:薯仔、芝士、印度芝士、雜菜)我揀左薯仔,即整,熱辣辣,配芝士菠菜非常夾。Saag paneer 奶酪菠菜,淡淡既芝士同濃濃既咖哩菠菜係最經典既配搭。

座位舒適,適合幾個閨蜜黎傾下偈食飯。

2019-11-19 25 瀏覽
第二次係尖沙咀食印度菜對上一次既餐廳野食為我留底左唔錯既印象但係由於上次既餐廳真係比你專心食野環境方面就正正常常 不過不失 普通餐廳樣令我對印度菜餐廳既裝修都冇咩特別期待不過今次試既尼間就唔同啦一入餐廳裝修真係令我喜出望外裝修風格非常似啲中高價位西餐廳咁裝修裝飾配色多元化燈光係微微昏暗 溫馨既黃光燈又有啲假植物同背景牆咁 啲用餐座位亦都闊落舒服我同朋友睇openrice 推介揀左一個蕃茄咖哩一個馬鈴薯辣肉碎包 同 串燒蘑菇當然仲唔少得naan同我最愛既lassiNaan嗌左cheese naan 厚薄適中 唔會太乾 最緊要係每啖都有邪惡既芝士!蘸埋超有層次既蕃茄咖哩令味道再昇華馬鈴薯辣肉碎包都好有驚喜 我本身唔中意食麵包 尤其餐包但佢既餐包烘得岩岩好 鬆軟唔油唔乾配埋用印度香料調過味 酸酸辣辣既薯仔肉碎真係超惹味! 食唔停口!今次既嗌既lassi亦係我第一次試鹹既lassi本次以為會好奇怪 但店員話唔會好鹹我就諗住信下佢點知真係唔會好奇怪 鹽既味道仲吊起左酸奶既奶味就好似日本個隻鹽味牛奶糖咁比既甜既更有層次 同冇咁膩個人覺得好過嗌甜既 因為印度甜品真係甜到有時會覺得要糖尿病食飯個陣周圍
第二次係尖沙咀食印度菜
我同朋友睇openrice 推介揀左一個蕃茄咖哩
一個馬鈴薯辣肉碎包 同 串燒蘑菇
當然仲唔少得naan同我最愛既lassi
Naan嗌左cheese naan 厚薄適中
唔會太乾 最緊要係每啖都有邪惡既芝士!
蘸埋超有層次既蕃茄咖哩令味道再昇華
馬鈴薯辣肉碎包都好有驚喜
我本身唔中意食麵包 尤其餐包
但佢既餐包烘得岩岩好 鬆軟唔油唔乾
配埋用印度香料調過味
酸酸辣辣既薯仔肉碎
真係超惹味! 食唔停口!
今次既嗌既lassi亦係我第一次試鹹既lassi
食飯個陣周圍都冇咩local 相信都係正宗野
總括尼講 食物擺盤靚 環境正
想食住印度菜尼打卡必到之選

2019-11-15 35 瀏覽
是日來到尖沙咀,來到座落K11附近的印度素菜店試試新口味。食店在大廈六樓,位置尚算方便,但若不是有人介紹,我想我也不知道這裡有一家印度菜!招牌是小清新的感覺!店內十分寬敞,位置頗多,裝修精緻,也算是打卡好地方!座位之間也有適量的空間,不會擠迫,也是談心的好地方!用上色彩繽紛的飯盒作裝飾,好別出心裁!餐廳特地製作了有中英翻譯的餐單供港人點菜!我看見其他食家也上載了不少菜單就不再上傳了!不過這裏的店員都是印度人吧?他們說的都是帶有accent的英語。要全神貫注地聽著才能理解他們的話。不過點菜也只是從簡單的英語交流上沒有問題。毫不違反傳統,好像每間印度菜都會在台上擺上一支支的樽裝水,以示水質清潔?原來在海外亦有不少分店,相當利害!飲品:印度乳酪(芒果)($54)乳酪打得非常濃稠,用吸管也差點吸不上來!甜而不膩,另外加入少少香草調味,喝起來有時會吃到籽,味道相當清新!主食:咖喱薯仔包($84)擺盤相當有心機,麵包皮有烤過,外脆內軟,富有層次感!上碟時包內及包皮已塗上牛油(可能是植物製?),使簡單的餐包看上去、嗅起來、吃下去也是香味味俱全,可以看到店家的誠意。咖喱薯仔味道相當惹味,咖喱熬得相當久
是日來到尖沙咀,來到座落K11附近的印度素菜店試試新口味。

招牌是小清新的感覺!

用上色彩繽紛的飯盒作裝飾,好別出心裁!

原來在海外亦有不少分店,相當利害!

飲品:印度乳酪(芒果)($54)

主食:咖喱薯仔包($84)

咖喱薯仔味道相當惹味,咖喱熬得相當久,薯仔都已經溶化,與咖喱融為一體,使得咖喱變得相當濃稠。這到咖喱我吃不出椰汁來,香料味濃,質感倒是跟日本咖哩有點相似,不過就沒有日本的甜味。這道咖喱非常合香港人口味,撈飯撈包撈薄餅也是好選擇!

烤印度薄餅($20)

很薄很脆,小小咸味,用來撈咖哩一流!

印式客家炒飯($94)

炒飯用上非常有特色的印度米,白米是一條條的,十分乾身,卻可以很吸汁!因為是素食,炒飯就沒有特別的材料,導致有椰菜花、紅蘿蔔等配菜,切得相當細小,略欠口感。

這道菜最大的特色是醬汁,這個醬汁是四川跟印度的混合物?少少辣少少甜,香料味道相當突出,辣醬頗有後勁,把我辣得亂七八糟!味道並非我杯茶,不過也算別有一番風味。

兩個人埋單$230幾,在尖沙咀要享受安靜環境,精緻美食,這裏的性價比可算很高了!

後記:我覺得這裡的菜很夠重口味,若愛吃四川麻辣,這裡也是好選擇!

2019-11-15 32 瀏覽
今天中午吃了意麵🍝晚上過來吃印度菜。這一天天都吃得特別滿足,才有力氣面對生活和工作!還沒有下班就在openrice上面做攻略了,這家餐廳評價不錯,離公司又進,下班就過來啦!還是那句話,果然沒有讓我失望!首先裝修很漂亮,環境很寬敞舒適,也不擁擠,特別適合朋友聚會。坐我對面就是兩對couple,一遍吃一邊聊天食物也是很讚喔!烤土豆🥔上面撒了特製辣椒麵跟香菜,簡直就是絕配!香菜的特殊調味配上香脆的土豆🥔還有辣椒🌶️一直是記憶中的味道!鷹嘴豆配薄餅也是很印度風味的。把豆子薄薄地舖在餅上面,捲起來吃,超級美味,豆子的香味侵入餅裡面,滿滿的醬汁在嘴裡面化開,特別的有味道,也特別滿足芒果奶昔很特別,裡面放了印度特有的香料,也只有她們家,才會有了

2019-11-13 21 瀏覽
這所餐廳全球都有分店,薄有名氣,印度素食亦頗有主題特色,令人食指蠢蠢欲動餐廳裝潢整體感覺七彩繽紛,感覺豁然開朗,最欣賞中間以很多富民族特色的小裝置組成的一道間隔,有心思。餐廳很寬敞,桌與桌之間隱私度高,又舒適,好一個能夠暢所欲言的聚會好地方。待應雖然都是外國人,須以英文溝通,但提供中英對照、圖文並荗的menu,所以不擅英語的人也不用擔心。可能因為對印度菜認識不多,很多菜式都感覺新穎,令人眼花繚亂,即使有中文亦用了一些時間去消化。😂最後我們點了一道小食,一道咖哩作主菜,一個烤餅和各一杯飲品。Tikka Chaat 印度特色薯蓉餡餅 $80少辣,主要為薯蓉餅和鷹嘴豆,淋上咖哩和乳酸,酸酸辣辣,口感豐富,很有印度風味!Paneer Tikka Lababdar 奶酪蕃茄馬薩拉 $85食印度菜咖哩當然不可或缺,不太辣,入面有些奶酪塊,奶酪味道不太濃,有微微芝士味,而想不到的是奶酪混着濃郁的咖哩很好吃,一點也不膩!Garlic Naan with butter 大蒜烤餅 $30朋友曾到訪印度,大推咖哩配naan,Naan即烤餅,我們選了大蒜味,蒜蓉味很香,單吃也很美味。大蒜烤餅點咖哩更是一流,朋

可能因為對印度菜認識不多,很多菜式都感覺新穎,令人眼花繚亂即使有中文亦用了一些時間去消化。😂

Tikka Chaat 印度特色薯蓉餡餅 $80
Tikka Chaat 印度特色薯蓉餡餅

大蒜烤餅點咖哩更是一流,朋友果然無介紹錯,要encore! 各位必試咖哩配naan!

Patiyala Lassi 印度奶昔 $49
奶昔有不同口味,我和友人分別點了芒果味和甜味。
芒果味奶昔味道甜中帶酸,口感濃稠,很適合當印度菜的伴餐飲品。
Patiyala Lassi (mango) 印度奶昔 (芒果)

甜奶昔相比芒果味有點過甜,不過伴着香辣的咖哩倒也幾可口。
Patiyala Lassi (sweet) 印度奶昔 (甜)

小結︰環境好,食物地道,想一嘗印度之味的不能錯過呀=]
2019-11-07
不瞞你說,我很喜歡吃印度菜,很喜歡能夠智慧地運用香料的料理,很喜歡可以用手吃不怕失儀態。不過大部分印度料理都是規模很小的店,或者沒甚麼裝修和地板有點油膩之類,這次來 Kailash Parbat 吃飯就完全癲覆我對印度餐廳的印象,入面燈火光猛不特止,裝修也很年輕有型格,餐具和擺盤都有心思,想拍打卡照都沒難度呢!印度餐廳 Kailash Parbat 位於大樓的 3 樓,周邊環境都幾乾淨,上上落落都好安心。餐廳環境明亮光猛,氣氛夠年輕活潑,中間的餐具分隔牆很有趣呢。各處的佈置都很有心思,我可是第一次吃有裝修的印度餐廳。特別喜歡這個半圓形沙發區,很適合跟朋友聚餐的位置。餐廳座位蠻多,也不會排得太緊密,坐起來很舒服。 印度黏土烤特式奶酪串燒(兩款) HK$95 / 大蒜黃扁豆 HK$65 / 大蒜烤餅 HK$30吃印度菜一定要吃咖喱!不過 Kailash Parbat 的餐牌有超多版,食物種類很多元化,由孟買街頭小食到烤爐到咖喱應有盡有,我看著看著選了很久才能決定吃甚麼。除了咖喱之外,印度粘土烤也很吸引,有烤印度芝士和蘑菇等等。印度芝士 Paneer 是我很喜歡的食材,味道類似茅屋芝士不濃烈

各處的佈置都很有心思,我可是第一次吃有裝修的印度餐廳。

特別喜歡這個半圓形沙發區,很適合跟朋友聚餐的位置。

餐廳座位蠻多,也不會排得太緊密,坐起來很舒服。

吃印度菜一定要吃咖喱!不過 Kailash Parbat 的餐牌有超多版,食物種類很多元化,由孟買街頭小食到烤爐到咖喱應有盡有,我看著看著選了很久才能決定吃甚麼。除了咖喱之外,印度粘土烤也很吸引,有烤印度芝士和蘑菇等等。印度芝士 Paneer 是我很喜歡的食材,味道類似茅屋芝士不濃烈,口感像硬豆腐,很常用來煮咖喱。這次我點的烤芝士串有兩個口味,紅色和綠色,最棒的還是那個爐烤才有的碳焦味,非常有特色。

招牌印度咖喱也有很多款,因為已經點了芝士串燒,所以我選了扁豆咖喱,有咖喱就要一個必備的 naan 餅配著香。這天吃到的餐點都不會辣,而是很有層次的香料風味,我都很喜歡。Naan 餅有脆邊也邊油香,配著咖喱讓人很滿足。

想在乾淨舒適的環境吃新派印度菜,Kailash Parbat 絕對是個好地方。雖然餐廳沒標明做素食,但我看完整個餐牌都沒見到有肉,應該是個隱藏版的蔬食好去處,下次出尖沙咀又有新選擇了。
2019-11-06
2019-11-09 28 瀏覽
今日接朋友收工 見到時間仲早去左食個下午茶🥰上網search完之後搵到間印度菜 好多正評 所以一於試下先!餐廳入面啲員工全部都係外國人 而且餐廳設計色彩繽紛 好有去到外國嘅感覺😳本身打開Menu全部都係英文同印度文 有少少嚇親🤭但發現原來有另一份中英對照 好細心😂最後我叫左從來冇係香港食過既印度菜式 印度特色薯蓉餡圓脆餅同埋咖喱薯仔包(奶酪)!印度特色薯蓉餡圓脆餅似冷盤咁 口感層次多變 一開頭上面既係脆餅 底下既係薯蓉 食落去酸酸甜甜好開胃☺️而咖喱薯仔包(奶酪) 個人十分推薦試下 食落去有牛油既香 再加埋啲醬 食完一啖停唔到口🥰基本上對我黎講係必點菜式而孟買‘半杯’茶比起我食過既印度餐廳味道比較淡 由於個人中意比較清淡 呢杯拉茶幾岩我飲😂可以中和返小食既香料味

2019-11-08 21 瀏覽
最近香港人興起食印度野所以我同男朋友就揀咗呢一間連鎖印度店雖然係樓上鋪但係好易搵樓下仲有個印度人好好心教你點上去店內環境都好有家的感覺走親民路線餐廳好貼心有中文嘅餐牌~嘢飲方面帶咗芒果奶昔($49),印度風味嘅芒果奶昔入邊有啲薄荷葉嘅配料,10分獨特~經典印度孟買炸蒜蓉包($65)有2個餐包夾住過炸薯仔,而炸薯容入面有啲印度配料好似青辣椒咁,成個包都熱辣辣,好味!咖喱薯仔包($75)成餐最滿意就係呢個首先嗰兩個餐包入邊都查咗牛油,然後點上咖喱,真係一流,咖喱入邊仲有少少薯仔令到口感唔單調,怕你太制重有檸檬同洋蔥條吓味令你食慾大增!推介馬薩啦芝士烤餅($40)呢個係烤餅中間嗰層佈滿,10分足料,令到烤餅個口感冇咁dry~正買單兩個人二百零蚊淨係食包都勁飽呀
最近香港人興起食印度野所以我同男朋友就揀咗呢一間連鎖印度店

雖然係樓上鋪但係好易搵樓下仲有個印度人好好心教你點上去

店內環境都好有家的感覺走親民路線
餐廳好貼心有中文嘅餐牌~

嘢飲方面帶咗芒果奶昔($49),

印度風味嘅芒果奶昔入邊有啲薄荷葉嘅配料,10分獨特~

經典印度孟買炸蒜蓉包($65)

咖喱薯仔包($75)

馬薩啦芝士烤餅($40)

買單兩個人二百零蚊淨係食包都勁飽呀
2019-11-08 25 瀏覽
好久沒吃過印度咖喱,聽說咖喱能保暖和強健脾胃,天氣轉冷是食咖喱的好時機。本來打算去重慶大廈,收工行過寶勒巷看到這家店餐牌就放在街上,更特別的是一看之下原來是素食的,於是就決定了這裡了。乘搭電梯上去時可以靠近透明窗口一覽尖沙咀街道的夜景。店內環境非常優美,和重慶大廈可說相差很遠。簡直有點像美麗華2期的食店那種感覺。店內播放印度特色音樂,雖然筆者聽不懂,但也很柔和和舒服。桌上的飲用水是瓶裝Bonaqua,感覺既高級又令人放心。筆者畢竟是個港仔,於是就按照港人的習慣叫了一份咖喱(奶酪馬薩拉$85)、一份烤餅(馬薩拉印度芝士烤餅$45)和一杯飲品(凍咖啡+雪糕$49)。飲品的賣相不錯,咖啡香滑,不太甜。而且雖是凍飲,杯內卻沒有多餘的冰。可惜的是筆者沒有來得及吃雪糕,但後來喝下去融掉了的雪糕混合咖啡也產生新的味道和口感,很有趣。然後是烤餅,看表面的焦香斑紋已經感受到烤得很透徹,表面沒有看到印度芝士,原來是包裹在裡面的。印度菜中烤餅的功能當然是霑著咖喱吃,但筆者也會先吃一小口原味的烤餅。熱騰騰的烤餅非常煙韌,餅身有烤焗的小麥香氣,偶爾咬到的芝士味道也非常香濃,鹹甜適中。作為主菜的奶酪馬薩拉上桌了。

乘搭電梯上去時可以靠近透明窗口一覽尖沙咀街道的夜景。

桌上的飲用水是瓶裝Bonaqua,感覺既高級又令人放心。

作為主菜的奶酪馬薩拉上桌了。青綠的顏色加上白色的螺旋真的很有異國風情。

以香港人的口味,直接吃咖喱可能會太鹹和重口味。這家店有考慮到這一點,因此這個咖喱的味道並不特別重,一更入口,香氣充滿口中,輕微的辣味慢慢滲透出來。喝一口凍飲調和一下,一個很理想的用餐程序。
配烤餅吃是最完美的吃飯,不用特別提及。而驚喜的是這咖喱裡頭的乳酪也很大塊,咬下去口感還有點像魚柳。
即使烤餅很快就吃完了,筆者還是能把全部咖喱都直接享用完。例牌的完食照。

今次是一個人來吃,差不多200,或許有點貴吧。但其實咖喱的份量可以送好幾份烤餅或炒飯等主食,如果和朋友一起來,不但可享有優美環境,更是能把食物珍惜食完不浪費的好選擇。
2019-11-05
5 分鐘 (堂食)
  • 奶酪馬薩拉
  • 烤餅
  • 冰咖啡配雪糕
2019-11-03 74 瀏覽
尖沙咀美食林林總總,今天特定和朋友來初嘗印度美食,沒想到七點多,餐廳已經滿座,熱鬧非常。餐廳裝修以活潑生動的色調為主,有別傳統印度餐廳,給人一種耳目一新的感覺。大部份印度餐廳只出售傳統菜式,怎料在餐牌上,竟然見到有fusion,更加是四川和印度的混合,既然咁特別,當然要試吓。喜歡印度菜的其中一個原因,就是其豐富的色彩,這個客家麵上鋪上不同種類的蔬菜,再加上香濃的香料醬汁,非常吸引。雖然麵條是一般的炒麵,不過四川麻辣加上印度香料,味道很獨特,還有豐富的雜菜,口感和味道層次十足。另外叫了一個side dish,就是印度黏土烤特色奶酪,奶酪即是芝士,不要誤會是很油膩飽滯的那一種,這種奶酪十分鬆軟,質地綿密,滲透出陣陣鮮奶香,加上薄荷醬汁,味道清新。去印度餐廳怎能不吃咖喱?店員推薦這個咖喱薯仔包,果然冇介紹錯,雖然咖喱比較鹹,但香料層次豐富,使其他菜式代替不了的,用來點用牛油煎過的香軟麵包,非常好吃。最後以一個特色甜品作結,就是印度特色新地!開心果雪糕球旁邊有綠豆蓉,口感像雪芭,雪糕球客是布丁質地的乳酪,裏面竟然有米粉!但竟然沒有違和感!反而吸收了士多啤梨和芒果醬的香味!很有趣!推薦大家在這裏

印色四川客家麵

印度黏土烤特色奶酪

咖喱薯仔包

最後以一個特色甜品作結,就是印度特色新地!

印度特色新地

推薦大家在這裏嘗試新穎的特色印度菜!
印色四川客家麵
印度黏土烤特色奶酪
咖喱薯仔包
印度特色新地
2019-11-03 123 瀏覽
如果一問大家~ 要吃印度菜可以去那裡,大家的第一反應都會是去重慶大廈~但有朋友介紹了這一家餐廳給我~~ 說可以試試! 好朋友介紹果然沒錯!!7點鐘一進餐廳,人不多,還以為中伏呢...一開始點了一杯lime water (salt/ sweet),待應還很貼心的問我是要甜的咸的還是MIX....以前試過的都是咸甜咸甜,這一次當然不例外!味道跟我知道的是一樣的~再來就是小食~ 叫了印式暑餅麵包~印式暑餅做得很好~ 香料不會太多~ 暑仔粒軟硬度剛好~入面加左黎麥..有的咬口..個包就有小小辣香料,夾埋一齊食岩岩好!當然唔小得要叫咖哩同NAAN BREAD! 當日叫左茄子MASALA同蒜味NAAN....MASALA同我以前成日食的咖哩係一樣味~只係NAAN就冇咩蒜味....但其他都算好食既!咖哩好食到一塊NAAN唔夠食....但因為真係好飽...冇叫多一塊...環境係真係一般餐廳一樣....坐得舒服...唔迫....真心可以試!結語係.....好食,唔貴,要試!

7點鐘一進餐廳,人不多,還以為中伏呢...
以前試過的都是咸甜咸甜,這一次當然不例外!
味道跟我知道的是一樣的~

再來就是小食~ 叫了印式暑餅麵包~
個包就有小小辣香料,夾埋一齊食岩岩好!

當然唔小得要叫咖哩同NAAN BREAD!
只係NAAN就冇咩蒜味....但其他都算好食既!

結語係.....
好食,唔貴,要試!

2019-11-01
2019-11-03 23 瀏覽
嚟到呢間餐廳睇餐牌會係一個考驗😂😂我同朋友唔知道餐廳有無提供中文餐牌我地無理到有定無拎住個餐牌就只睇圖亂咁叫😂😂由於我哋都唔知叫咗咩所以冇辦法係食評入面寫得出每碟叫咩菜式😆😆只可以講我哋叫嗰啲嘢食基本上每碟味道都好唔錯!😋我哋下次都會再嚟‼️‼️菜式如下:1. Patiyala Lassi (Mango) (Salted) $492. Tikki Chaat -Shallow fried discs of mashed potato patties topped with curried chickpeas, dicious chutneys yogurt & spices $803. Dal Makhani - Black lentils, kidney beans simmered overnight, enriched with butter and cream $754. Kulcha - Choose: Masala $355. Stuffed Paratha - Cheese $456. Veg cheesy sheekh - Vegetable sheekh coated w
嚟到呢間餐廳
只可以講我哋叫嗰啲嘢食
基本上每碟味道都好唔錯!😋
我哋下次都會再嚟‼️‼️

菜式如下:

6. Veg cheesy sheekh - Vegetable sheekh coated with processed cheese and broiled to perfection on skewer $85
7. Gobi manchurian (Dry) - All-time favourite and classic $80

或者你如果有興趣
不妨提供圖比店員幫你落單😆😆😆
2019-10-25
15 分鐘 (堂食)
2019-10-28 33 瀏覽
食咖喱就食得多姐但係大家有冇食過真係正宗嘅印度咖喱先今日個同事帶咗我嚟呢間食素食嘅印度咖喱鋪其實就咁聽落去本身完全唔吸引 因為我本身都有個食肉獸 加上成日覺得素食冇乜選擇但係入到去嘅時候無論中環嘢食嘅質素同埋選擇都令我好驚喜見到大部份客人真係印度籍嘅人 睇黎真係幾正左宗其實食物來講我真係唔識形容佢嘅味道因為好多香料但係我未食過嘅只能夠說所有食物都係偏重味為主印度奶酪薯仔馬薩拉餡餅印度粘土烤蘑菇串燒野味特色小菜 馬薩拉芝士烤餅重芝士味好正青馬薩拉芝士香飯飯好推薦 辣得來好香好香得來會食唔停口
食咖喱就食得多姐但係大家有冇食過真係正宗嘅印度咖喱先
今日個同事帶咗我嚟呢間食素食嘅印度咖喱鋪