位於尖沙咀山林道的海鮮扒房西餐廳。餐廳採用全落地玻璃,每次經過都被門面吸引著,而且網上食評一致好評! 剛巧今天約了朋友在尖沙咀看電影,便決定趁時間尚早到這間吃了! 餐廳牆上掛了很多玩味十足的霓虹燈及時鐘,裝修很有格調;連餐牌上的名稱都玩味十足,看得出店主非常有小心思!餐牌主要提供西式扒餐,而且價錢不算貴;選擇困難症的我便選了餐廳的招牌菜拼盤:【門西淋牛豬仁雞 vs 蝦兵蟹將】。…•…•…▫…•…•▫▪✨門西淋牛豬仁雞 vs 蝦兵蟹將 ★ $445一上桌時擺盤已經非常吸睛,連一向不是"相機食先"的友人也忍不住拿起手機拍照打卡!  拼盤份量超多,$445的拼盤便有齊豬肋骨、燒春雞、龍蝦,炸軟殼蟹及薯條;而且每款食材都大大份,性價比極高!多汁淫蝦龍蝦名副其實多汁鮮嫩,很容易便把龍蝦肉拆肉分離;龍蝦肉爽口彈牙,不會像有些酒店提供的龍蝦有擦膠的嚼感;重點是龍蝦十分大隻,蝦膏非常濃密,鮮味十足。炸軟殼蟹軟殼蟹完整一隻,金黃香脆,一口咬下去卡滋酥脆的,而且炸漿厚薄適中,甘香不會太油膩,非常滿足焗多汁豬仔骨焗豬仔骨是我認為最好吃的! 上桌時已經聞得香濃的炭烤味道,香氣撲鼻! 豬仔骨肉質鬆軟,肉汁豐富且

…•…•…▫…•…•▫▪

✨門西淋牛豬仁雞 vs 蝦兵蟹將 ★ $445

多汁淫蝦

炸軟殼蟹

焗多汁豬仔骨
焗豬仔骨是我認為最好吃的! 上桌時已經聞得香濃的炭烤味道,香氣撲鼻! 豬仔骨肉質鬆軟,肉汁豐富且咬感爽嫩,一點也不會太乾柴,入口即化軟腍! 而醃料和燒烤醬混合起來非常惹味,肉味濃郁且外皮有點焦脆,口感非常豐富!

慢煮蒜香春雞(半隻)
比起蒜香味我覺得更像是孜然味,在西式餐廳吃到孜然味的菜式還蠻特別的! 雖然只有半隻春雞,但已經非常大隻啖啖肉,雞肉嫩滑多汁,肉質軟稔,即使雞胸部分也不會太乾😋

啤酒薯條🍟
雖然吃不太出啤酒的調味,但薯條香脆可口,味道更像是某連鎖快餐的扭扭薯條,乾脆不油膩,佐酒一流!
【 尖沙咀|JUST'er Bar & Restaurant 】係美麗華行街 行完過來山林道搵嘢食 見到哩間嘅裝修好eye catching 有啲霓虹燈 雖然店面唔係好大 但坐得都幾舒服😌 ✿ 門西淋牛豬仁雞 VS蝦兵蟹將 ✿ [$445]可以揀魚柳🐟/豬仔骨/安格斯西冷🥩 我地揀左豬仔骨 好入味 而且肉質唔柴 調味好惹味 哩個拼盤仲有龍蝦 軟殼蟹 慢煮蒜香春雞 薯條🍟 龍蝦🦞都算新鮮 仲有少少膏 茄汁薯條 同平時食嘅薯條有啲唔同 因為本身已經有調味 甜甜地 炸得好脆 yummy😝 軟殼蟹腳嘅部分炸得好脆 但蟹身有啲出水🫣 雞上面撒左好多孜然粉 一上臺已經好聞到好香 半隻都夠曬兩個人食🥳 ★好食指數★:3.5/5★服務態度★:4/5★有加一★地址➸尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

✿ 門西淋牛豬仁雞 VS蝦兵蟹將 ✿ [$445]

★好食指數★:3.5/5
★服務態度★:4/5
★有加一★

地址➸
2023-01-27 47 瀏覽
來到尖沙咀,怎能不試一試比較出名的餐廳呢?聽朋友說山林道有一家JUST'er Bar & Restaurant,出名分量多,主打西式菜😆餐廳Total有六張檯,牆上掛滿霓紅燈裝飾,裝修相當特別,非常有情調🥰特別適合情侶來共享晚餐焗多汁豬仔骨配啤酒薯條 $138性價比極高,雙人分量,如果是一個人的話可能要抱著肚子出門口了🤣燒烤醬醃味,焗到焦香,豬仔骨咬下去有點爆汁的感覺,一開始一位是薯條配啤酒,點知原來是啤酒味的薯條😆當場笑左出黎哈哈·軟殼蟹 $68超級鬆脆可口的軟腳蟹,而且兩隻來說非常抵食,多汁肉滑,絕對值得比個Like👍好味指數:9/10 性價比指數:9/10餐廳名稱:JUST'er Bar & Restaurant餐廳地址:尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖電話:23415628

焗多汁豬仔骨配啤酒薯條 $138

電話:23415628

2023-01-26
  • 焗多汁豬仔骨配啤酒薯條
2023-01-24 54 瀏覽
今日我哋嚟到尖沙咀山林道食一間良心小店餐廳,餐廳內雖然唔係大,但裝修同埋菜名都係好有玩味,牆上仲掛住霓虹燈點綴一下😎食物方面選擇都唔小,感覺主要西式扒餐,所以我地都叫返D有扒既餐,見到一個門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將,拼盤入面都可以選擇我地就簡左一個美國安格斯西冷薄薄既西冷中間位比較煙韌咗少少,但邊位都係唔錯的,仲有一個多汁淫蝦即係好多肉汁龍蝦而且膏亦都係有好多👍🏻龍蝦肉爽口彈牙如果加埋芝士係面就完美了😋仲有慢煮蒜香春雞半隻面頭灑上孜然味令到雞肉更多味道,慢煮夠嫩滑,仲有我好鐘意食既炸軟殼蟹炸得金黃黎但又唔會太油膩而且甘香唔錯,最後仲有啤酒薯條,都係爭左唔夠多汁點醬,如果有幾款醬點會更加分 兩個人叫依個拼盤我地覺得岩岩好,同埋可以一次食到咁多種肉都唔錯👍飲品方面叫左一杯Cappuccino同埋一個榛子鮮奶咖啡,亦都好有水準🤤#好食推介 #食物遺照 #食物殺手 #food #foodie #foodiehk #zaki食評 #hongkongfoodie #hongkongfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodlover

#好食推介 #食物遺照 #食物殺手 #food #foodie #foodiehk #zaki食評 #hongkongfoodie #hongkongfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodlover #instafood #hkig #ighk #hkigers #yummy #eat #JUST'er Bar & Restaurant @JUST'er Bar & Restaurant

JUST'er Bar & Restaurant
地址 : 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
2023-01-19 40 瀏覽
JUST'er Bar & Restaurant地址: 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖=====================呢間小店超多好評,開了咁多年水準都Keep 到, 對食物出品用心有誠意,間中又會有新MENU, 吸引我呢D老客戶再光顧。好東西要介紹給好朋友知, 齊齊來品嚐美食, 一早訂了位, 就唔洗等OR 怕WALK IN 會FULL 食唔到啦見隔離台點了呢個platter ,食得好滋味,我地都跟住點了,哈有龍蝦一隻,軟殼蟹,炸薯條,烤雞半隻同豬助骨Bbq ribs 好惹味的bbq sauce 雞有好香cumin 調味料香炸薯條超級脆身龍蝦鹹香仲有膏添,炸軟殼蟹香口,只是稍為油膩。一大碟好多款,同朋友食得好開心,就好似叫了5樣東西一樣咁開心,而家點一份即享有這樂趣了
JUST'er Bar & Restaurant
地址: 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
=====================

有龍蝦一隻,軟殼蟹,炸薯條,烤雞半隻同豬助骨

Bbq ribs 好惹味的bbq sauce

雞有好香cumin 調味料香

炸薯條超級脆身

龍蝦鹹香仲有膏添,炸軟殼蟹香口,只是稍為油膩。

2023-01-19 3006 瀏覽
search到呢間餐廳食評唔錯,有個拼盤set最適合有選擇困難症嘅人😆而且價錢都幾抵食㗎👍🏻呢個拼盤個名好有趣,門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將😆$445有齊豬仔骨、燒春雞、龍蝦、炸軟殼蟹同埋意粉/薯條,兩個人食一個拼盤已經好豐富。多汁淫蝦個名好搞鬼,龍蝦名副其實好多汁👍🏻唔會焗到乾爭爭,龍蝦肉爽口彈牙😋而且保持鮮味,唔會係唔新鮮嗰種雪藏味。炸軟殼蟹炸的火候好好,賣相金黃,切落去酥脆酥脆,而且炸粉薄薄的,裏面軟殼蟹甘香甘香😋😋焗多汁豬仔骨焗豬仔骨最怕就係乾到柴皮咁樣,呢個豬仔骨好正,肉質鬆軟,而且保持肉汁👍🏻,烤汁亦都惹味,仲要焗到有少少燶邊😍,勁正😋慢煮蒜香春雞(半隻)半隻春雞都好多肉,果然慢煮係唔同啲👍🏻,肉質稔,就算雞胸都唔會乾柴,雖然寫係蒜香,但係我覺得係孜然味,好惹味😋真茄汁意粉我哋怕熱氣冇揀啤酒薯條,估唔到呢個意粉都幾特別,個茄汁唔同一般嘅茄醬,食得出係自家調製嘅,有啲甜甜哋😋食完個意粉真係捧住個肚走🙈

多汁淫蝦

炸軟殼蟹

焗多汁豬仔骨

慢煮蒜香春雞(半隻)

真茄汁意粉
2023-01-16 2032 瀏覽
二訪尖沙咀有情調西餐廳🤍-💛黃色商家-🍱門西淋牛豬仁雞vs蝦兵蟹將拼盤 ($445)我哋揀咗焗豬仔骨,另外仲有慢煮蒜香春雞、龍蝦同埋炸軟殼蟹🐷首先焗豬仔骨幾香,不過個人覺得可以在多汁同埋軟熟少少👀炸軟殼蟹唔會太油膩,而且口感酥脆,仲要好大隻!而龍蝦就真係好似佢個名咁超級多汁,而且蝦膏有好多,食落超級鮮🫶🏻最後係春雞,真係超級推介,一切落去啲肉汁多到湧晒出嚟,雞肉嫩滑多汁,而且好入味🥹個人覺得呢個拼盤性價比幾高,而且兩個人食其實好飽,就算三個人食應該都啱啱好!-🧆曲奇馬上瘋 ($47)好濃好香Oreo同奶味,而且口感細滑🥰🍍菠蘿熱情果沙冰 ($45)一樣大大杯得嚟口感細滑,而且兩隻味道平衡得好好,飲落好清新✨餐廳舖位唔算大,但係燈光幾有氣氛,而且食物係即叫即做,味道亦都唔錯😚特別推介佢地嘅飲品!!味道 8.5/10服務 8/10環境 8.5/10回頭率8.5/10總評 8.25/10😙🤍人均消費 $295💰-📍 JUST'er Bar & Restaurant尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖#米食尖沙咀 #米食西餐 #米飲嘢 #米飲酒 #尖沙咀美食 #美食 #hkfood #hkfo
二訪尖沙咀有情調西餐廳🤍
💛黃色商家
🍱門西淋牛豬仁雞vs蝦兵蟹將拼盤 ($445)
我哋揀咗焗豬仔骨,另外仲有慢煮蒜香春雞、龍蝦同埋炸軟殼蟹🐷

首先焗豬仔骨幾香,不過個人覺得可以在多汁同埋軟熟少少👀

炸軟殼蟹唔會太油膩,而且口感酥脆,仲要好大隻!

🧆曲奇馬上瘋 ($47)
好濃好香Oreo同奶味,而且口感細滑🥰

🍍菠蘿熱情果沙冰 ($45)

特別推介佢地嘅飲品!!

味道 8.5/10
服務 8/10
環境 8.5/10
回頭率8.5/10
總評 8.25/10😙🤍
人均消費 $295💰
📍 JUST'er Bar & Restaurant
尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

#hkfood #hkfoodie #hkig #hkeat #hkgirl #hklifestyle #foodiegram #hkrestaurant #香港美食 #香港餐廳 #食評 #thefoodieinitiative #internationalfoodiesunite #foodadmirersoftheworld #globaleats #internattionalcuisinefamily #foodsharinggroup
  • 門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將
2023-01-15 47 瀏覽
🔥被我揾到間位於尖沙咀既一間寶藏餐廳🍴店面唔算大,但五臟俱全!霓虹燈裝飾🚥非常浪漫!菜品款式選擇多,朋友聚餐傾計 飲酒好去處👍服務非常好,地鐵佐敦站行大約五分鐘到咗,非常方便門西淋牛豬仁鷄VC 蝦兵蟹將 $445拼盤包括【焗多汁豬仔骨、多汁淫蝦、慢煮蒜香春鷄半隻、炸軟殼蟹、薯條🍟】豬仔骨特別香又入味,份量十足淫蝦幾大隻,新鮮肥美!啖啖肉👍燒春鷄外脆嫩!汁水豐富軟殼蟹卜卜脆,下酒一流👍薯條係我最愛整體性價比高,值得一試
🔥被我揾到間位於尖沙咀既一間寶藏餐廳🍴

門西淋牛豬仁鷄VC 蝦兵蟹將 $445
豬仔骨特別香又入味,份量十足
淫蝦幾大隻,新鮮肥美!啖啖肉👍
燒春鷄外脆嫩!汁水豐富
軟殼蟹卜卜脆,下酒一流👍
薯條係我最愛

整體性價比高,值得一試

2023-01-14 38 瀏覽
山林道位於尖沙咀附近距離地鐵站都要行一小段路都知呢條街好多嘢食今次就試吓呢一間啦鋪位唔係好大 牆上面都幾有特色大大隻既霓虹光管寫住「全院滿座」咁佢嘅Menu都幾特別西式嘢 啲名都好有特色我今次就揀咗德州分筋錯豬仔骨$438見佢寫住足4磅 都諗大大份㗎喇原本諗住叫份小食但店員就話豬仔骨好大份㗎喎咁我哋就諗住唔夠再叫啦一黎到,碟豬仔骨,真係勁勁勁勁大舊一啲都唔係講笑,好大塊,超長有幾長?有我成隻前臂咁長!然後下面有一堆薯條旁邊仲有兩個漢堡包芝士片蕃茄生菜可以俾我哋自己砌返個漢堡包出嚟幾搞笑豬仔骨方面,應該係慢煮嘅,然後面上面再加咗嘢未嘅BBQ醬再去焗一焗,所以佢都容易離骨,咁就方便食好多味道亦都幾好,幾惹味,啲肉唔會好韌配菜方面薯條幾好食自製漢堡包,我哋就切咗啲豬肉擺咗入去入邊,然後就成個漢堡包食曬嘢飲方面真士多啤梨奶昔 $51充滿士多啤梨味,奶味都濃,士多啤梨奶昔永遠都係好好味,加埋佢有少少嘅碎冰,口感又多咗,仲有少少士多啤梨果jam同碎咗嘅果肉,幾好飲。 青檸柚子梳打$45有青檸味既酸,有柚子味嘅甜,清新嘅梳打。總結豬仔骨真係超大份大份到要打包調聽日嘅午餐味道都唔錯,下次會再試吓其他嘢
山林道位於尖沙咀附近
距離地鐵站都要行一小段路
都知呢條街好多嘢食
今次就試吓呢一間啦
鋪位唔係好大
牆上面都幾有特色大大隻既霓虹光管寫住「全院滿座」

咁佢嘅Menu都幾特別
西式嘢 啲名都好有特色

我今次就揀咗

德州分筋錯豬仔骨$438

見佢寫住足4磅 都諗大大份㗎喇
原本諗住叫份小食
但店員就話豬仔骨好大份㗎喎
咁我哋就諗住唔夠再叫啦
一黎到,碟豬仔骨,真係勁勁勁勁大舊
一啲都唔係講笑,好大塊,超長
有幾長?有我成隻前臂咁長!

然後下面有一堆薯條
旁邊仲有兩個漢堡包芝士片蕃茄生菜
可以俾我哋自己砌返個漢堡包出嚟幾搞笑

所以佢都容易離骨,咁就方便食好多
味道亦都幾好,幾惹味,啲肉唔會好韌
配菜方面
薯條幾好食
嘢飲方面

真士多啤梨奶昔 $51

青檸柚子梳打$45

有青檸味既酸,有柚子味嘅甜,清新嘅梳打。

總結
豬仔骨真係超大份
大份到要打包調聽日嘅午餐
味道都唔錯,下次會再試吓其他嘢
2023-01-09
  • 焗秘製豬仔骨配薯條
今日放工,約左朋友去尖沙咀食晚飯,經過山林道都畀店內全院滿座嘅霓虹燈吸引,成日見週末嘅晚上都會滿座,咁岩一星期前book定位,等一陣就有位,係一間好岩同朋友慢嚐晚餐同吹水嘅小店。1.德洲分筋錯豬仔骨 $438呢份豬仔骨真係大過塊面,有成10條豬仔骨,都係用燒烤醬醃過,咁大塊豬仔骨都可以焗到岩岩好,好易切到,加上食得出好淋,肉嘅部份都好入味,非常欣賞!仲有豬仔骨底仲包左好多好多薯條、蕃茄仔、酸瓜,非常足料,而個包係飽到勉強食得落。最近仲做緊優惠,好高Cp值,呢個4磅嘅份量絕對夠三四人食,真係好大塊,必推!!!!2. 洋甘菊蜜糖茶(檸檬)一大壺足料洋甘菊,又係兩三人份量嘅飲品,好抵飲。飲落口洋甘菊味同蜜糖味都好平衡到,無諗過加埋兩片檸檬,飲落口好清新,甜中帶酸,好滋喉

1.德洲分筋錯豬仔骨 $438

2. 洋甘菊蜜糖茶(檸檬)
一大壺足料洋甘菊,又係兩三人份量嘅飲品,好抵飲。
  • 德洲分筋錯豬仔骨
2023-01-13 29 瀏覽
JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)今日同大家去尖沙咀食一間格局唔錯嘅西餐廳😉,除咗有西餐嘅扒外🥩,仲有新鮮海鮮🦞,最適合朋友放工聚會🙌🏻。🦞門西淋牛豬仁雞VS蝦兵蟹將($445)個餐牌好多食物飲品嘅名都改得好有創意🤪,包括呢個套餐。當中包括焗多汁豬仔骨🥩/脆炸美國魚柳/美國安格斯西冷(三選一),多汁淫蝦🦞、慢煮半隻蒜香春雞🍖、炸軟殼蟹同埋炸薯條🍟。今次三揀一揀咗豬仔骨,豬仔骨味道最好食😋,大約五至六舊,醬汁同啲肉好夾,出面燒得少少焦香,肉都好嫩滑。多汁淫蝦確實非常多汁🥰,肉幾厚,大大啖咬落去勁juicy同滿足🤩。慢煮春雞就比較普通😗,都係大大啖肉,應該燒得比較耐,所以比較乾身🙌🏻。炸軟殼蟹脆香味濃😍,一咬落去啲蟹膏同蟹肉標晒出嚟,極度滿足🥰,鍾意食海鮮一定要食!薯條炸得少少脆卜卜,薯仔味好濃又唔油,好食😋。🥤牛油果奶昔($47)牛油果真材實料🥑,味道超濃,一開頭飲落似沙冰🧊,等啲冰融左少少,就好好飲👍🏻。📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

🦞門西淋牛豬仁雞VS蝦兵蟹將($445)

🥤牛油果奶昔($47)

📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
2023-01-11 59 瀏覽
餐廳座位比較少主打西式同日式菜牆上有啲霓虹燈打卡成間餐廳燈光偏紫 睇餐牌少啲眼力都唔得😂上菜速度比較慢.🌟墨西哥風味海鮮番茄意粉 $145墨西哥辣醬好惹味 微辣🌶撈埋番茄🍅係perfect match❤️海鮮有蝦同蜆🦐蝦幾大隻同彈牙💕蜆略嫌有啲沙🙈意粉軟硬度適中掛到番茄辣汁❤️‍🔥意粉份量再多啲就好喇🥰.🌟黑松露牛肝醬卡邦尼意粉 $112黑松露牛肝醬份量好多鋪係意粉面頭一撈啲香味就出晒黎🤩加左啲煙肉絲更帶出鹹香味👍🏻意粉用左扁意粉 好有咬口好索忌廉汁 夠晒creamy💕.🌟特色一口手卷(軟殼蟹)$88呢碟小食上得仲比主菜慢🙈紫菜上有飯 豆苗 軟殼蟹蟹夠脆 蟹膏好香濃🦀️蛋黃醬同燒汁飯似普通白飯 冇落壽司醋加埋蛋黃醬就濃郁啲👍🏻.📍 JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
餐廳座位比較少

蟹夠脆 蟹膏好香濃🦀️
蛋黃醬同燒汁
飯似普通白飯 冇落壽司
加埋蛋黃醬就濃郁啲👍🏻
特色一口手卷(軟殼蟹)

墨西哥風味海鮮番茄意粉
黑松露牛肝醬卡邦尼意粉
  • 黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉
  • 黑松露牛肝菌卡邦尼意粉
2023-01-10 30 瀏覽
最近約咗朋友出尖沙咀行街街👭🏻,就梗係去食我至愛嘅西餐,方便我哋靜靜哋食嘢傾計💬。黑松露牛肝醬卡邦尼意粉🍝 $77一上枱已經聞到陣陣黑松露味,香氣撲鼻👃🏻。醬汁超creamy,夠入味😋,又唔會好膩,同卡邦尼意粉好夾。意粉爽口彈牙,配上牛肝菌令層次昇華。香口美味,值得一試😍!美乃滋白汁帶子(半生)扁意粉🍝 $88擺盤精美,有滿滿嘅蟹籽同豆苗🌱,清新爽口。醬汁用沙律醬炒,比較稠身,忌廉味重,配上彈牙嘅意粉,食落去開胃可口👅。有菇同兩大粒帶子,鮮甜肉厚,爽滑彈牙。整體嚟講不錯👍🏻~真•士多啤梨奶昔🍓 $51奶昔打得好細滑,冇冰粒,用士多啤梨🍓調配,果香酸甜清新🧚🏻‍♀️。曲奇馬上瘋🍪 $47曲奇控必試!飲落曲奇同忌廉味都幾濃,配上半塊曲奇臨尾食,口感💯。餐廳用霓虹燈做裝飾,巧有feel,打卡影相一流🥰

黑松露牛肝醬卡邦尼意粉🍝 $77
一上枱已經聞到陣陣黑松露味,香氣撲鼻👃🏻。
意粉爽口彈牙,配上牛肝菌令層次昇華。
香口美味,值得一試😍!

美乃滋白汁帶子(半生)扁意粉🍝 $88
擺盤精美,有滿滿嘅蟹籽同豆苗🌱,清新爽口。
有菇同兩大粒帶子,鮮甜肉厚,爽滑彈牙。
整體嚟講不錯👍🏻~

真•士多啤梨奶昔🍓 $51

曲奇馬上瘋🍪 $47

餐廳用霓虹燈做裝飾,巧有feel,打卡影相一流🥰
2023-01-10 27 瀏覽
真士多啤梨奶昔奶味香濃又唔會蓋過士多啤梨味,中意佢有少少碎冰嘅口感,整體綿密,用真士多啤梨gem,有籽,唔錯嘅。曲奇馬上瘋Cream 奶滑味甜,曲奇味突出,個名好得意,飲完幾飽肚。醬油風白汁四文魚扁意粉三文魚都多件,鹹香味出晒嚟,扁意粉軟硬適中+入味,白汁亦啱啱好唔會太溜。美乃滋白汁帶子(半生)扁意粉蛋黃醬白汁會厚味一啲,帶子係半生,刺身口感加上表面灼燒,碟周圍潵上蟹籽同芝士粉,陣味好似食緊🍔嘅cheese地方唔大但夠簡潔四正、black decoration +霓虹燈裝飾,位置容易揾到,不會迷路。
真士多啤梨奶昔

曲奇馬上瘋
Cream 奶滑味甜,曲奇味突出,個名好得意,飲完幾飽肚。

醬油風白汁四文魚扁意粉

美乃滋白汁帶子(半生)扁意粉

2023-01-10
午餐
  • 醬油風白汁三文魚扁意
2023-01-08 97 瀏覽
呢間真係不可一不可再,絕對要提醒大家。之前經開幾次都坐無虛席,又黃店,咁就支持下啦。真係好失望。我哋未食諗住都好穩陣,好多食物都只係煎炸焗,大路野無乜特別。一黎個牛扒,賣相都唔錯,切開都係5成熟,火侯控制好的。但牛扒係完全無味的,無咸味無牛肉味,仲要超級韌。店員係有比海鹽我的,但一般情況之下牛扒係煎的時候係咪都要落調味呢?而唔係完全無咸味咁出餐?其實比緊二百幾蚊都唔會覺得要用鬆肉粉,我唔係比緊大家樂的價錢。第二黎個豬仔骨,一黎到就已經好唔得,啲汁都遮唔到燶,係燶到黑哂呀。初頭仲以為只係燒烤醬令佢咁,但一放入口係完全焗過龍,乾到柴皮。成碟咁就無左。叫左杯凍朱古力,仲慘過去大家樂,只係飲到一大堆糖,勁甜,好難飲。而家先睇到,原來之前都有好多人劣評過,佢哋的豬仔骨同牛扒,好明顯唔係店家所謂的會同廚師講番。係講完都完全唔改善。無心做飲食真係唔好做啦
呢間真係不可一不可再,絕對要提醒大家。

之前經開幾次都坐無虛席,又黃店,咁就支持下啦。真係好失望。

係講完都完全唔改善。無心做飲食真係唔好做啦

豬仔骨
牛扒