2023-03-21
今次晴美就去到JUST’er Bar & Restaurant探店,餐廳裝修相當有心思,牆上掛咗好多霓虹燈同時鐘,十分復古,似飯氣攻心之中Stephy誓死保護的舊嘢,霓虹光管招牌 《全院滿座》十分吸睛👍🏻黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯黑松露香味四溢滿滿一大羹, 廚師落手相當大方 水波蛋生熟程度啱啱好🍳流心流心流入我心~ 可以加鹽同埋黑椒調味,但我喜歡品嘗食材的原味而不加 A5和牛係近江牛🐮 肉質肥美可口 ,充滿脂香米飯是珍珠米,同黑松露&和牛 配合得天衣無縫炸魚薯條另一招牌菜!薯條是我中意的幼薯條炸魚肉質鮮嫩,新鮮熱辣零厚重炸粉味同散件 加埋檸檬菊花蜜勁大一壺!二人份是食完一餐飯剛好飲完的份量重檸檬味又清火~正正子~👍🏻JUST'er Bar & Restaurant尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖#justerbar #山林道..#Hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkcafe #hkcoffee #尖沙咀美食 #hongkong #香港 #香港好去處 #分享 #discoverhk #discoverhongkong
牆上掛咗好多霓虹燈同時鐘,十分復古,
似飯氣攻心之中Stephy誓死保護的舊嘢,
霓虹光管招牌 《全院滿座》十分吸睛👍🏻
黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯
黑松露香味四溢
滿滿一大羹,
廚師落手相當大方
水波蛋生熟程度啱啱好🍳
流心流心流入我心~
可以加鹽同埋黑椒調味,
但我喜歡品嘗食材的原味而不加
A5和牛係近江牛🐮
肉質肥美可口 ,充滿脂香
米飯是珍珠米,同黑松露&和牛 配合得天衣無縫
炸魚薯條
零厚重炸粉味同散件
加埋檸檬菊花蜜
勁大一壺!
二人份是食完一餐飯剛好飲完的份量
重檸檬味又清火~正正子~
👍🏻JUST'er Bar & Restaurant
尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖