雖然小店位於山林道唔算旺區,但係平日嘅夜晚都full曬,餐廳裏面環境比較暗,牆上掛左幾個霓虹燈,增添左唔少玩味,仲有一個寫住”全院滿座”,都幾應景嫁👻**********<墨西哥風味海鮮蕃茄意粉> $138蕃茄意粉不嬲都比較開胃,而依個仲要係加左辣味嘅蕃茄意粉,醬汁應該加左唔少辣椒仔,意粉黎講係幾辣下,如果食得辣嘅話可以試試佢,非常惹味啊🌶配料方面竟然有一隻原隻鮑魚,感覺幾抵食👀**********<MK鰻魚蛋包白飯> $118好多人都有推介鰻魚蛋包飯,所以就叫一份試下🍳鰻魚份量有半條都正常嘅,不過尾部位置有少少細骨,食嘅時候要小心,一啖食曬鰻魚加蛋加飯係最perfect,另外仲有兩舊玉子伴碟😎**********<原條燒吊筒> $68原條燒吊筒用左日式照燒汁,味道唔會過鹹,加上木魚絲,依個配搭一定無死🦑**********<洋甘菊蜜糖茶芒果(熱)> $41熱嘅果茶會用茶壺裝住,可以問店員拎多隻杯仔,份量足夠兩個人share黎飲🥂飲到最尾有好多洋甘菊碎係杯茶嘅表面,鍾意嘅話可以順便飲埋,但唔想嘅話就要自行隔渣啦😂

<墨西哥風味海鮮蕃茄意粉> $138

<MK鰻魚蛋包白飯> $118

<原條燒吊筒> $68

<洋甘菊蜜糖茶芒果(熱)> $41
久違地走過山林道 疫情過後街道上有好多舖都不同了不過仍有不少屹立不搖既食店依舊努力著跟飯腳早前行經山林道 見到呢間JUST'er Bar and Restaurant內裡裝潢挺用心而且亦頗有特色舖內有不少霓虹燈裝飾 玩味十足 非常有特色風格除左舖面 連餐牌菜名都充滿玩味 令人喜出望外醬油風白汁三文魚意粉賣相不俗 用上自家製調配醬汁加上三文魚肉混製醬汁質感creamy濃稠帶杰身 意粉吸收香濃惹味既醬汁最後撒上芝士粉 為本來已經味好既意粉更添芝味三文魚肉嫩豐腴 跟醬油白汁很好配不單食落全無魚腥味更有提鮮作用整體特別亦非常好吃 好有驚喜MK鰻魚蛋包飯鰻魚不算特別大條 但肉是挺厚身質感肥美意外地食落不算多骨 肉質嫩滑味美同樣用上特製醬汁 所以食落惹味特別至於蛋包飯其實是錯覺 純粹是炒蛋後放上飯面不過炒蛋蛋香質感細嫩 味道濃滑值得一提是 仲有燒玉子伴碟 誠意十足厚玉子燒經典日本料理 賣相不錯 厚實質感不過略嫌有點過火 食落唔算嫩滑多汁有點乾蛋香亦有點欠奉 還好沾點醬汁一併食挽回點分數洋甘菊蜜糖檸檬茶花茶非常足料 整壺都是滿滿洋甘菊淡淡洋甘菊香氣 配上蜜糖令茶變得清香甜美不過未知是否洋甘菊跟蜜糖味
久違地走過山林道 疫情過後街道上有好多舖都不同了

不過未知是否洋甘菊跟蜜糖味道過於香濃
將檸檬完完全全壓下去 所以即使飲到尾都只有好微微既檸檬味道
有點可惜
2020-11-28 1620 瀏覽
最近見到網上有日本A5和牛半價優惠,但竟然不是日式餐廳或燒肉店,而係一間位於尖沙咀的西餐廳。作為牛肉焚化爐的我肯定要來食一下,順便解決一下沒法親身去日本食和牛的口癮。鹿兒島A5和牛西冷原價$2元1克,現在優惠只要$1元1克,須要讚好Facebook和IG。所以一坐下我就馬上點了和牛,店員說是現切的,你想吃多少就可以選多少,原本的我想吃400克的,但最後切下來切了687克,由於太多了,我跟店員說切走部分讓我帶回家,店員也很好人幫我包好放到雪櫃內!接著很快就拿到廚房裡烹調了。此外,我還叫了多汁淫蝦,其實就是焗原隻龍蝦,過一下海鮮癮。多汁淫蝦($135)由於海鮮不用弄太久,所以龍蝦很快就送到了。龍蝦很大的一隻,外殼微微的烤焦了,因為是焗的關係,龍蝦的水分減少了,令到龍蝦的味道濃縮了,散發出濃濃的龍蝦味。龍蝦能用叉很輕鬆就把肉拿出來,龍蝦肉很彈牙,雖然焗令他變乾了,但他仍然保留到部分的肉汁,而蝦膏經過烤焗也變得更香濃了。龍蝦整體來說不錯!鹿兒島A5和牛西冷和牛送上桌後,看到牛的表面焦脆,而且又泛著油光,果然是A5和牛,從切的時候就可以看出這個和牛的油花究竟是多到一個什麼樣的地步了!先切開牛扒,

多汁淫蝦($135)

鹿兒島A5和牛西冷

和牛送上桌後,看到牛的表面焦脆,而且又泛著油光,果然是A5和牛,從切的時候就可以看出這個和牛的油花究竟是多到一個什麼樣的地步了!先切開牛扒,店員很好地把牛扒煮到5成熟,這熟度我覺得剛剛好,既可保留了牛肉的肉汁,又能維持牛肉嫩滑,也不會令人覺得太血腥。一口咬下去,和牛的肉汁在口中爆發,一𣊬間整個口腔裡都是和牛的油香,那種感覺真的會令人上癮!不過A5和牛的油脂真的太多,如果吃太多的話真的會感覺到很油膩,建議叫多幾個人一起吃。此外,建議牛扒不要切得太薄,以免牛扒煮過頭了!

總括來說,雖然只是一間小店,但食物的水準不錯,現在剛好有和牛優惠,真的很推薦來嘗一嘗。說真的,這價錢在日本也很難做到!
2020-09-04
2020-11-27 1449 瀏覽
本來不信這段時期會有餐廳全場滿座這回事,但是夜到餐廳門口真的座無虛席,要等到下一輪才有枱。小店以年輕食客居多,餐廳路線亦似走年輕人路線,裝飾充滿玩味。眼見樓面只有一名侍應,點菜上菜收銀抹枱一腳踢,廚房亦只有兩名廚師,點菜後要有心理準備等候。原條燒吊筒吊筒燒好後切成件狀,撒上木魚花後看不清楚是否原條上。不過吊筒肉質彈牙,配上木魚花入口鮮香。黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 意粉上面撒滿香草、芝士碎及煙肉碎,但入口依然隱隱食到黑松露及牛肝菌的香氣,入口香濃順滑。焗多汁豬仔骨配薯條 豬仔骨有大概半塊,上面搽上燒烤醬。豬仔骨比較有咬口,用刀未算一切即開,肉味香濃惹味。配菜是幼身薯條,就算不是熱辣,外殼亦很脆身。洋甘菊蜜糖茶檸檬 洋甘菊茶很少以凍飲形式上枱,整杯有不少洋甘菊,原來凍飲加上蜜糖及檸檬,味道亦不俗,少甜芳香。

原條燒吊筒

洋甘菊蜜糖茶檸檬
2020-11-26
經過山林道li間餐廳都會望下入面特別嘅裝修, 今晚晚餐就黎食, 平時見ig啲post話好多人, 早少少開餐先. Menu菜式名非常funny, 雖然開喺TST但價錢係親民嘅.🍽Fish and Chips (HKD107)英國🇬🇧經典菜炸魚薯條可以話大件夾抵食, 即叫即炸都唔係等好耐, 唔會油淋淋同炸得啱啱好, 粉漿好鬼脆身個隻. 薯條portion唔細, 齋食都有味, 魚同薯條都Deep Fried到咬落聽到聲的.🍽黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 (HKD98)多汁嘅意粉邊個唔like?? 每一啖都有rich白汁, 意粉口感夠唒al dente, 除左濃濃黑松露嘅味道仲有碎煙肉, 好味推介👍🏻.🍽黑松露唐揚雞 (HKD98)喺長而有啲深度嘅碟淋上好rich+creamy嘅黑松露忌廉汁, 然後放上deep fried雞件, 味道勁濃, 店家嘅炸漿好得, 脆到一個點, 雞肉又啖啖肉又嫩, li個小食唔”小”, 2-4人share都得.🍽Cookies Smoothie (HKD47)即blend嘅oreo smoothie thick就一定架喇, 啱唒送我地嗌左咁炸嘅食物.🍽原來$2/g嘅鹿兒島

🍽
Fish and Chips (HKD107)
Fish and Chips 1997

🍽
黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 (HKD98)

🍽
黑松露唐揚雞 (HKD98)

🍽
Cookies Smoothie (HKD47)
Cookies  Smoothie

🍽
原來$2/g嘅鹿兒島A5和牛, 係成大塊肉拎去面前即切即磅即整ga!!!! (見到隔離枱食🤤)
🍽
黎之前Book枱都好好好緊要x3 !!
2020-11-19
Fish and Chips 1997
Cookies  Smoothie
  • 曲奇馬上瘋
  • 黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉
  • 英國國菜1997
2021-04-14 0 瀏覽
一直bookmark左呢間好耐但成日驚中伏食完覺得遲左黎食! 🤤門西淋牛豬vs蝦兵蟹將 ($329)個set可以選擇Ribs, steak(+$50), fish 因為朋友唔食牛,所以我地簡左ribs 基本上一入餐廳大部分人都係叫呢個呢到既食物都大大份,認真抵食兩個人叫呢個set都係飽住走成個set上到黎係十分吸引有Ribs,龍蝦一隻,雞翼2隻,炸軟殼蝦一隻,薯條一炸食物質素超有驚喜!龍蝦好juicy,肉唔柴相當好食雞翼醃到微辣十分入味,而且炸到好香口軟殼蟹稍為有少少油,但都十分脆!薯條真係超級好食,佢並唔係就咁炸返熱,而係有炸漿包住再炸過,好有誠意!😛豬肋骨就不過不失,十分入味,但略嫌柴左少少整體成餐係十分滿意,呢個價錢食到飽哂🤣食過返尋味指數:10/10未食完已經講明會再返黎食!
一直bookmark左呢間好耐
但成日驚中伏
食完覺得遲左黎食! 🤤

門西淋牛豬vs蝦兵蟹將 ($329)
因為朋友唔食牛,所以我地簡左ribs
基本上一入餐廳大部分人都係叫呢個
呢到既食物都大大份,認真抵食
兩個人叫呢個set都係飽住走

成個set上到黎係十分吸引
有Ribs,龍蝦一隻,雞翼2隻,炸軟殼蝦一隻,薯條一炸

食物質素超有驚喜!
龍蝦好juicy,肉唔柴相當好食
雞翼醃到微辣十分入味,而且炸到好香口
軟殼蟹稍為有少少油,但都十分脆!
豬肋骨就不過不失,十分入味,但略嫌柴左少少

整體成餐係十分滿意,呢個價錢食到飽哂🤣
食過返尋味指數:10/10
未食完已經講明會再返黎食!
✨黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉 💰98💫評分: 8.6/10📝意粉好creamy😋被濃郁嘅汁包圍住, 唔油膩又好掛汁🥰煙肉碎香口, 超滿足🤤✨英國國菜1997💰107💫評分: 7.9/10📝即係炸魚🐟薯條🍟, 呢間餐廳嘅薯條脆嘅程度係好脆, 出面係食唔到🤰🏻, 自己好鍾意佢個薯條🤣配埋炸魚好邪惡😌✨垃圾八爪魚 💰50💫評分: 7.8/10📝即係炸八爪魚, 垃圾食物所以叫垃圾八爪魚⁉️‼️⁉️炸得酥脆唔會好油膩, 份量超多, 八爪魚有咬口✨三角戀Toblerone 💰72💫評分: 7.6/10📝偏甜嘅cocktail, 店員推介呢款cocktail, 有bailey同cream, 飲落似朱古力🍫, 唔重酒味, 好易入口😆✨星爆氣流斬改。Ex 💰45💫評分: 8/10📝完全唔知係咩名😂飲落似荔枝加波子汽水特飲, 加埋cream味道估唔到係幾match🥰顏色仲要幾靚😍𝕁𝕌𝕊𝕋'𝕖𝕣 𝔹𝕒𝕣 & ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖(佐敦🚇D出口行3分鐘就到)💫評分: 7.9/10💬小店環境好靚花心思🥰, 估吓啲野食係咩都幾fun🤣, 店員會好有耐性話俾你聽係咩東東, 提提大家想食
黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉
✨黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉 💰98
💫評分: 8.6/10
📝意粉好creamy😋被濃郁嘅汁包圍
住, 唔油膩又好掛汁🥰煙肉碎香口, 超滿足🤤
英國國菜1997

✨星爆氣流斬改。Ex 💰45
💫評分: 8/10

𝕁𝕌𝕊𝕋'𝕖𝕣 𝔹𝕒𝕣 & ℝ𝕖𝕤𝕥𝕒𝕦𝕣𝕒𝕟𝕥
📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
(佐敦🚇D出口行3分鐘就到)

💫評分: 7.9/10
💬小店環境好靚花心思🥰, 估吓啲野食係咩都幾fun🤣, 店員會好有耐性話俾你聽係咩東東, 提提大家想食最好book左位先, 因為星期日晚有幾抬客walk-in都failed, 叫佢哋8:00睇吓有無人no show, 所以pay safe記得book定位, 上次叫龍蝦🦞都好抵食, 可以睇番幾個月前嘅post🤣

#JUSTer #尖沙咀美食 #尖沙咀黃店 #佐敦美食 #佐敦黃店 #黃色經濟圈 #黃店 #黃店地圖 #香港人加油 #懲罰黃店 #香港美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #全院滿座 #炸魚薯條 #卡邦尼意粉
黑松露牛肝菌醬卡邦尼意粉
英國國菜1997
垃圾八爪魚
2021-04-13 8 瀏覽
MK鰻魚蛋包白飯 • HKD$118份量都幾大,兩個人分嘅話都有一人一碗飯🤯鰻魚大約有半條,配埋燒汁食都唔錯😄玉子就食落甜甜地,不過不失~焗多汁豬仔骨配薯條 • HKD$128呢個豬仔骨個汁甜甜地,好開胃😋而且豬仔骨好入味,同埋佢有少少位置好似叉燒嗰啲燶邊咁,會有少少焦香~不過用刀叉食冇咁方便,如果去dating的話建議叫返其他啦🤣炸軟殼蟹兩隻 • HKD$68呢個好抵食,兩隻都幾大隻😯而且啱啱炸出嚟好熱同脆🤤配埋佢個沙律醬食,一人一隻都食得落~忘了愛 • HKD$45感覺有啲似鹹檸七,但又好飲d~飲落好清爽解膩👍🏽個餐牌冇寫到佢個成份,不過個人覺得幾好飲🤣真 士多啤梨奶昔 • HKD$51飲落真係有真嘅士多啤梨味,而唔會似藥水!而且有個杯度都睇到有啲士多啤梨肉👍🏽佢個奶昔係有啲似沙冰嗰款~
MK鰻魚蛋包白飯 • HKD$118
份量都幾大,兩個人分嘅話都有一人一碗飯🤯
鰻魚大約有半條,配埋燒汁食都唔錯😄
玉子就食落甜甜地,不過不失~
MK鰻魚蛋包白飯

焗多汁豬仔骨配薯條 • HKD$128
呢個豬仔骨個汁甜甜地,好開胃😋

炸軟殼蟹兩隻 • HKD$68
呢個好抵食,兩隻都幾大隻😯
而且啱啱炸出嚟好熱同脆🤤
配埋佢個沙律醬食,一人一隻都食得落~
炸軟殼蟹兩隻

忘了愛 • HKD$45
感覺有啲似鹹檸七,但又好飲d~
飲落好清爽解膩👍🏽
個餐牌冇寫到佢個成份,不過個人覺得幾好飲🤣
忘了愛

真 士多啤梨奶昔 • HKD$51
飲落真係有真嘅士多啤梨味,而唔會似藥水!
而且有個杯度都睇到有啲士多啤梨肉👍🏽
佢個奶昔係有啲似沙冰嗰款~
真 士多啤梨奶昔
2021-04-12
炸軟殼蟹兩隻
忘了愛
真 士多啤梨奶昔
2021-04-12 8 瀏覽
今日約左朋友食飯,佢見呢間餐廳好似都幾多人介紹,似乎唔錯咁,就入去食dinner啦。MK鰻魚蛋包白飯$118雖然唔係好知點解佢叫MK鰻魚,不過貪得意所以叫黎試下。同埋平時啲餐廳會就咁話係蛋包飯,但呢個強調係蛋包白飯,好搞笑。蛋嘅份量都幾多,蛋同埋醬汁配埋下面啲白飯都幾好食。鰻魚大約有半條,都幾滑。不過食完都唔係好知咩叫MK鰻魚。醬油風白汁三文魚扁意$108有好多三文魚粒,抵食。扁意粉軟硬適中,醬汁都好有三文魚味,好味炸軟殼蟹$68有兩大隻,炸軟殼蟹好香,都食到鮮甜嘅蟹肉味,仲有蟹膏添。原條燒吊桶$68燒魷魚好大條,兩個人share都好夠食。魷魚口感好彈牙,同埋都燒得好香,食到停唔到口。呢到晚市每一張枱都坐滿人,我哋入嚟嗰陣啱啱好有最後一張枱,真係好彩。

MK鰻魚蛋包白飯$118

醬油風白汁三文魚扁意$108

炸軟殼蟹$68
有兩大隻,炸軟殼蟹好香,都食到鮮甜嘅蟹肉味,仲有蟹膏添。

原條燒吊桶$68

2021-03-30
2021-04-11 9 瀏覽
黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 一拎上枱就聞到好香嘅黑松露味,意粉煮得啱啱好,個醬汁好creamy。呢碟意粉真係好有驚喜,好好味!MK鰻魚蛋包白飯 鰻魚食落肉質軟滑彈牙,食落啖啖肉。撈埋滑蛋一起食,醬汁甜甜地,好惹味。水牛城雞翼 雞翼肉汁豐富,外表炸得非常酥脆。味道香辣又香口,越食越上癮,好味!曲奇馬上瘋 成杯smoothies 都充滿左曲奇嘅粒粒,上面仲有綿滑既忌廉,口感奶滑,好飲!海鹽櫻花奶昔甜度剛好,入口細滑,淡淡櫻花味,好正!
黑松露牛肝菌卡邦尼意粉
一拎上枱就聞到好香嘅黑松露味,
意粉煮得啱啱好,個醬汁好creamy。
呢碟意粉真係好有驚喜,好好味!

MK鰻魚蛋包白飯
鰻魚食落肉質軟滑彈牙,食落啖啖肉。
撈埋滑蛋一起食,醬汁甜甜地,好惹味。

水牛城雞翼
雞翼肉汁豐富,外表炸得非常酥脆。
味道香辣又香口,越食越上癮,好味!

曲奇馬上瘋
成杯smoothies 都充滿左曲奇嘅粒粒,
上面仲有綿滑既忌廉,口感奶滑,好飲!

海鹽櫻花奶昔
甜度剛好,入口細滑,淡淡櫻花味,好正!
2021-04-10 6 瀏覽
店舖空間唔算好大 所以一定要預約先黎室內裝修都用咗好岩打卡嘅霓虹燈見到佢個餐牌 就知店主有幾有創意連啲店員都好fun最後嗌左兩道菜同兩杯野飲焗多汁豬仔骨配薯條個豬仔骨燒得好有炭香味 而且啖啖肉真係得骨啲薯條炸得好香脆 唔知點解有啲似童心點心麵嘅味😂屬性真龍系奇異花一開頭心諗呢個乜嘢 睇一睇英文先知道原來係龍蝦大蝦意粉隻龍蝦成隻碟咁大而意粉嘅醬用咗新鮮蕃茄去整 食落好鮮甜好fresh 絕對唔會好膩星爆氣流斬改ex呢杯野嘅顏色真係好靚 碧藍碧藍咁咁落去有啲波子汽水再加啲熱帶水果咁即使上面有層cream都唔會好heavy菠蘿熱情果沙冰酸酸甜甜咁好開胃同埋唔係好假嗰啲糖漿味而係真係好似用果汁整出嚟咁

店舖空間唔算好大 所以一定要預約先黎

即使上面有層cream都唔會好heavy

酸酸甜甜咁好開胃
同埋唔係好假嗰啲糖漿味
而係真係好似用果汁整出嚟咁

👣 JUST'er Bar & Restaurant👣🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻作為山林道其中的人氣餐廳😎餐廳裝飾玩味十足🦄牆上掛有大大個超級搶眼的”全院滿座”霓虹燈牌🌈當晚去到果真座無虛席‼️除咗裝飾有心機餐牌內容都十分有創意🤪菜式名好盞鬼之外 仲印上好多名言金句🖤大家可以過嚟自己發掘下😜——————————————————————————⭐️⭐️黑松露牛肝菌卡邦尼意粉  HKD$98⭐️⭐️意粉好creamy 😋每條意粉都被濃郁的卡邦尼醬包圍 但一啲都唔油膩😌食落帶濃郁的黑松露味牛肝菌多汁 煙肉碎香口超級滿足😉😉😉味道:🌕🌕🌕🌕🌗價錢:💰💰⭐️⭐️原條燒吊筒  HKD$68⭐️⭐️吊筒肉質爽口彈牙 唔會過韌😜一咬肉汁燒汁流入口腔🤤香濃又帶甜加上木魚 增添了一種焦香風味呢道菜頗驚喜的!🤩味道:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:💰💰⭐️⭐️焗秘製豬仔骨 HKD$128⭐️⭐️豬仔骨煎得香脆 又唔會過分乾身😋邊邊位都幾脆卜卜肉味頗突出 淋上BBQ 醬汁更加惹味!🤪旁邊配上的薯條亦不是配角!即叫即炸的幼薯條超級香脆😆唔會過咗幾分鐘之後就變軟味道:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:💰💰⭐️⭐️海鹽櫻花奶
👣 JUST'er Bar & Restaurant👣

豬仔骨煎得香脆 又唔會過分乾身😋
邊邊位都幾脆卜卜
肉味頗突出 淋上BBQ 醬汁
更加惹味!🤪
旁邊配上的薯條亦不是配角!
即叫即炸的幼薯條超級香脆😆

⭐️⭐️曲奇馬上瘋 HKD$47⭐️⭐️

相信大家都會想像到呢杯的味道🤣
就係充滿oreo碎 亦好足料的奶昔
入口順滑 唔會太甜膩😌
典型的oreo控可以一試!

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
2021-04-10 7 瀏覽
行過見到已經覺得非常有格調,餐廳遍怖霓虹燈裝飾,同時都見到不乏人流,所以即管入去幫襯下!我哋六點坐低, 6:10已經爆滿。(好誇張呀)👍🏻門西淋牛豬VS蝦兵蟹將 分量驚人,拼盤包括龍蝦、炸軟殼蟹、芝麻雞翼、茄汁意粉/啤酒薯片,豬肋骨/魚柳,真係有肉有海鮮有意粉亦有炸物,絕對足夠兩個人食。龍蝦好大份,餐廳一開二,方便顧客進食。龍蝦幾厚肉,肉質幾爽口,帶鮮無咩雪藏味,仲有淡淡海水嘅鹹味,另外龍蝦頭仲有少量蝦膏添!炸物類特別出色,無論芝麻雞翼同炸軟殼蟹都好酥脆 可口,亦唔會有過多嘅炸粉!做到外脆內裡Juicy嘅效果!蕃茄意粉亦都選用新鮮蕃茄煮,酸酸甜甜!用嚟中和左炸物嘅油膩感。👍🏻洋甘菊蜜糖芒果茶好少係呢一類型嘅餐廳有呢啲養生飲品,飲品嚟到就已經好香,而且打卡更加一流!熱壺上面遍布洋甘菊,清清甜甜,分量足夠兩個人飲用!👍🏻👍🏻餐廳好早就滿座證明有質素保證👍🏻👍🏻餐廳遍怖霓虹燈嘅裝飾,好有格調!
我哋六點坐低, 6:10已經爆滿。(好誇張呀)

👍🏻門西淋牛豬VS蝦兵蟹將

👍🏻洋甘菊蜜糖芒果茶

👍🏻👍🏻餐廳好早就滿座證明有質素保證
👍🏻👍🏻餐廳遍怖霓虹燈嘅裝飾,好有格調!

• 門西牛魔王vs蝦兵蟹將
2021-04-10 7 瀏覽
山林道愛香港嘅店舖唔少,呢間門口貼左好多毛語錄,大家謹記追隨毛主席教誨!🌖門西林牛豬vs蝦兵蟹將 $329內容包括焗多汁豬仔骨🐷/脆炸魚柳🐟/美國安格斯西冷🐮9oz(+$50)、多汁龍蝦🦞、全麻皆雞🐓、炸軟殼蟹🦀、啤酒薯條🍟/特濃茄汁意粉🍝。自選左美國安格斯西冷同啤酒薯條,西冷扒肉味濃厚;龍蝦多膏又彈牙;軟殻蟹夠飽滿;雞翼香脆炸得好乾爽,夠曬香脆;啤酒薯條超香脆,就算怕熱氣都忍唔住食左好多🙈。份量好足,兩個人都食到好飽🤰🏻。菠蘿熱情果沙冰 $45甜中帶酸,清新又涼爽,啱曬食熱氣野同夏天飲👍🏻。

🌖門西林牛豬vs蝦兵蟹將 $329

菠蘿熱情果沙冰 $45
甜中帶酸,清新又涼爽,啱曬食熱氣野同夏天飲👍🏻。

2021-03-23