2003-06-08
今日o黎呢度食lunch buffet,非常失望。唔知係o米因為父親節就到,是日full house;我地編o左去function room度座,幾迫,坐得唔多舒服。食物方面,真係冇乜o野揀;魚生有例牌三文魚、maguro、snapper同八爪魚,沙律連蕃茄都冇,得D生菜,corn之類。生蠔肥得o黎冇味,開蠔D蠔殼碎又掉落D蠔度。熱盤方面,D roast beef都算唔錯,仲有ham tim;不過,除o左檔即煮粉麵之外(D魚旦都幾彈牙,河粉算滑),其他熱盤都揀唔落手~~~甜品多數係mousse;唯一一款cheesecake都唔錯,幾濃cheese味。呢度service好好,D侍應都好attentive;但係以$138呢個價錢食個冇乜選擇o既lunch buffet,真係唔係好值lor~~(好在小妹用信用卡找數有7折,不過依然覺得唔抵!)