2021-04-29
今日約左大同去burgeroom 食burger (我真係唔知點解我會冇影佢出面的環境 可能太餓了)但坐室外真係勁有feel, 一黎都多外國人,二黎個區嘅環境都好一致咁係外國style 所以坐出面真係好正(可惜我地坐左入面。。。我地叫左鵝肝牛堡同帶子堡🍔🍔🍔鵝肝唔係特別大塊但煎到好香口感好滑好正,食完入口即融,剩低淡淡嘅油脂味,heavy 得黎夠曬罪惡感。🍖🥩牛肉唔係全熟,稍稍調味左,不過不失。帶子堡內有四隻帶子,每隻都唔細,而且整完之後唔會韌,一絲絲的,又有少少甜味,比想像中好。用帶子整burger ge 餐廳唔算多,依個組合幾surprise。🍅另外入面嘅蕃茄都有調下味,唔係單純的蕃茄。單食包會有d 口乾,所以建議都加野飲🍻。杯菠蘿冰茶味道唔錯🍍,唔會過甜。朋友話個玫瑰熱朱古力都好飲。
我地叫左鵝肝牛堡同帶子堡🍔🍔🍔