2021-04-19 22 瀏覽
上個星期黎到銅鑼灣,去到百德新街,食Burger。呢度有各式各樣嘅舖頭,大部份都設有露天座位,非常chilly。今次我就叫左佢哋招牌嘅鵝肝牛肉漢堡,另外仲加咗煙肉同蛋,令到本身已經好厚好足料嘅Burger更加豐富。幾經艱辛,我終於可以一口咬得晒個burger,唔同嘅味道係口中融合,但又岀奇地夾。配合呢度嘅Draught Beer,解到肉膩,非常滿足。朋友叫咗墨西哥辣椒芝士雞肉漢堡,比想像中冇咁辣,而且食材份量啱啱好,店員幫你將漢堡切開一半,非常方便你食,影真抵讚!另外,我哋仲叫咗啲小食,鱈魚手指、牛油果芝士薯條同爆谷雞,個人覺得牛油果芝士薯條最為特別,牛油果醬同芝士合起黎好creamy,不過女士就小心少少,因為好容易就爆卡路里啦!哈哈!總括而言,呢度係一間你出糧嘅時候會想嚟獎勵自己嘅餐廳!

總括而言,呢度係一間你出糧嘅時候會想嚟獎勵自己嘅餐廳!