週末去銅鑼灣附近staycation,順便試試朋友推薦嘅人氣漢堡店食個brunch。我地兩個人叫咗兩份漢堡、一份洋蔥圈同兩杯飲品~-香脆鱈魚柳漢堡🐟鱈魚柳超級大塊,魚肉嫩滑唔會鞋👍🏻 漢堡真係超足料好大份呀😆 值得一提嘅係全部漢堡都會好貼心咁切成兩份,方便分享或食用架👍🏻-牛油果醬芝士雞柳漢堡🥑牛油果醬好足料,雞柳又厚又嫩滑,鍾意食牛油果嘅朋友們必試❣️-洋蔥圈🧅見到個menu有洋蔥圈就覺得好吸引,所以就叫咗嚟食😆 份量都係超級大份,炸粉唔亦會太厚。食漢堡除咗薯條之外,大家都可以考慮吓配洋蔥圈呀~-食漢堡又點少得凍飲呢😌 我地叫咗蜜桃冰茶同Coke Zero各一杯。推薦大家試試蜜桃冰茶,飲落有濃郁桃味又唔會太甜。
香脆鱈魚柳漢堡🐟
牛油果醬芝士雞柳漢堡🥑