作為沾麵fans已多次踩地雷,我嘅要求係個汁要夠杰,麵要夠粗可以掛到湯,hmm,都難搵。今次呢間好啱我口味, 裝修仲好有日本氣氛,有靚靚嘅燈籠,有啲似某年去沖繩solo,無啦啦喺街邊搵到嘅嗰間居酒屋-⁽ -´꒳`⁾-。𖦹 神匠蕃茄蝦湯沾麵 $128 🉐湯汁非常濃稠,似茄膏嘅質感, 茄味濃郁,蝦鮮味亦突出,兩者平衡得宜;加上櫻花蝦作點綴,口感up。可惜裝湯嘅器皿保溫效果普通,啲湯到後期唔夠熱,稍微失色。麵條用上粗身、偏硬嘅凍麵,份量勁多, 配上熱湯同吃,掛湯又彈牙。最得意為其中一配料 -- 自家製嘅羅勒醬多士,點湯嚟食有啲食西餐feel。叉燒粉嫩而且超大片,成碗麵色彩繽紛,賣相甚佳。𖦹 黑蒜蝦湯拉麵 $88一上枱就飄來陣陣黑蒜味,吸引,但食落蒜味唔算濃郁。用上同沾麵唔同嘅黃色麵,同樣彈牙,配料同沾麵差唔多,溏心蛋浸咗湯之後更為入味。𖦹 炸日式餃子 $32外皮香脆,餡料飽滿,佐麵佳品。

𖦹 神匠蕃茄蝦湯沾麵 $128 🉐

𖦹 黑蒜蝦湯拉麵 $88

𖦹 炸日式餃子 $32

外皮香脆,餡料飽滿,佐麵佳品。
2022-03-23
  • 神匠蕃茄蝦湯沾麵
2022-03-24 18 瀏覽
位於旺角/油麻地既拉麵舖,雖然唔係向住大街但勝在人流多,落地玻璃入面掛住好多燈籠,都幾搶眼!而家疫情有優惠外賣自取有八折,重新買前菜同汽水,性價比幾高!前菜係青瓜,酸酸地有調味好開胃濃厚蝦湯拉麵已經食過幾次既蝦湯拉麵,外賣時湯會分開上,可以見到大量櫻花蝦喺面,湯頭香味濃郁,鹹鮮味足夠!幼身麵條掛湯,口感彈牙。配料有半隻糖心蛋同埋兩大塊叉燒,叉燒略嫌淡味都有啲筋,糖心蛋未做到流心效果,不過配埋紫菜同蔥口感都好豐富!

前菜係青瓜,酸酸地有調味好開胃

外賣自取
好耐無出街食飯啦!🙈今日同男友去旺信和買遊戲機同game,佢話好耐無食拉麵,我地千挑萬選之後決左黎呢間評價唔錯既特色拉麵店試下😁❤️濃厚蝦湯拉麵 💰9️⃣8️⃣ 店員一放低已經聞到超級香嘅蝦湯味!😍飲落果然超香超濃郁😋 唔會太鹹👍拉麵麵質彈牙,軟硬適中💯叉燒用慢煮方法整出黎,顏色粉嫩口感淋滑🤤溏心蛋甜味同蛋香味突出,荀既份量亦都好慷慨,呢碗拉麵無論湯底,主角定配料都真心出色!😍❤️神匠番茄蝦湯沾麵 💰1️⃣2️⃣8️⃣面頭有一片羅勒醬多士,烘得好酥脆👍羅勒醬入口好香,同多士好夾😯 係除左配蒜蓉以外另一好選擇😁呢個番茄蝦湯同樣超級足料!😍酸甜味適中得黎帶住滿滿蝦既鮮味,質地濃稠~呢款麵既麵質比起湯拉麵更加煙韌,而且非常掛汁,食完好滿足😚❤️炸日式餃子 💰3️⃣2️⃣炸到金黃色非常靚仔💯食落超級脆口但完全唔油膩,皮薄,餡料有口感唔會好似某啲餃子咁一pat野太淋😋雖然呢度既湯底偏濃,但係食完都唔覺得口渴😯 相信係真材實料經長時間熬製出黎先會做到😇疫情下希望餐廳可以繼續撐住💪🏻💪🏻如果因為疫情而令一間咁高質素既餐廳被迫結業實在太可惜😪
好耐無出街食飯啦!🙈

❤️濃厚蝦湯拉麵 💰9️⃣8️⃣

店員一放低已經聞到超級香嘅蝦湯味!😍

飲落果然超香超濃郁😋 唔會太鹹👍
拉麵麵質彈牙,軟硬適中💯
慢煮叉燒

叉燒用慢煮方法整出黎,顏色粉嫩口感淋滑🤤

❤️神匠番茄蝦湯沾麵 💰1️⃣2️⃣8️⃣
羅勒醬多士

面頭有一片羅勒醬多士,烘得好酥脆👍
羅勒醬入口好香,同多士好夾😯 係除左配蒜蓉以外另一好選擇😁

呢個番茄蝦湯同樣超級足料!😍
酸甜味適中得黎帶住滿滿蝦既鮮味,質地濃稠~
呢款麵既麵質比起湯拉麵更加煙韌,而且非常掛汁,食完好滿足😚

❤️炸日式餃子 💰3️⃣2️⃣

慢煮叉燒
羅勒醬多士
  • 蕃茄蝦湯沾麵
2022-03-20 37 瀏覽
星期日同朋友去旺角揾野食,想去既cafe 全日爆滿,只好另覓地方路經拉麵店,見排隊人唔多,就諗住試下點咗個花咲蟹拉麵 $128個湯算係鮮甜,仲有啲蟹肉,叉燒係比較薄身,,個人鍾意傳統既厚身嗰隻叉燒,有口感啲麵底普通黑蒜蝦湯拉麵 $106 , 麵底 +$18湯唔夠濃,黑蒜香氣不足我只可以講成件事真係好普通,應該唔會去第二次啦後記:隔離枱既客人係食沾麵,但見到佢只係食咗三分一,食浄三分二,心諗,個沾麵唔係難食成咁下嘩😂😂
路經拉麵店,見排隊人唔多,就諗住試下

點咗個花咲蟹拉麵 $128

麵底普通

黑蒜蝦湯拉麵 $106 , 麵底 +$18

湯唔夠濃,黑蒜香氣不足

我只可以講成件事真係好普通,應該唔會去第二次啦

2022-03-19
10 分鐘 (堂食)
2022-03-18 184 瀏覽
之前經過油麻地一帶見到呢間新開既拉麵店已經覺得好靚!入面充滿濃厚日式燈籠同神社風格,今日終於有機會趁住平日午後時間少d人既時候黎食.濃厚蝦湯拉麵蝦湯底濃稠,每啖湯都充滿蝦香,味道香得黎又唔會過鹹.熱湯配太麵絕配!麵條掛上蝦湯後再飲一啖濃湯,滿口充滿蝦味同麵條煙韌口感.叉燒厚身滑嫩,入口唔會過韌亦無一陣油膩感.整體既配搭仰令你感到好滿足既一碗拉麵.濃厚蝦湯沾麵一眼望落去已經感覺到一份滿足感,以粗身太麵配上2塊厚而大片又粉嫩既既慢煮叉燒,筍絲,糖沁蛋,紫菜同第一次見既配搭:羅勒醬多士,將日式沾麵拼埋西式風味感覺好新穎.除左麵條同配料外當然仲有最重要既沾麵湯底!濃厚既蝦湯上灑滿大量櫻花蝦,令蝦湯既蝦香更濃而且帶淡淡櫻花蝦既甜味.太麵沾上蝦湯後充分呈現左佢特強掛湯力,食到彈牙既麵條之餘亦吸入到蝦香.日式唐揚炸雞炸雞炸得香脆乾身得黎又唔會過燶.咬落外皮脆卜卜,內裏既雞肉仲鎖住肉汁!沾上少少椒鹽令味道更香口惹味.Ooha 汽水教主最新代言既飲品,雖然唔係神徒但同樣試左,味道幾fresh又唔算好甜.

濃厚蝦湯沾麵

日式唐揚炸雞

Ooha 汽水
2022-03-18 119 瀏覽
舖頭細細,之前行過見到有蟹湯同蝦湯已經好想試,今日平日下晝黎到試吓分別叫左黑蒜蝦湯拉麵、花咲蟹湯拉麵、加配小食餃子2件🥟、炸雞2件同1隻糖心蛋。再加一個下午茶小食拼盤餐(其實只不過係多份薯角同野飲,其餘嗰啲都係餃子同炸雞各2件)黑蒜油蝦湯拉麵一落枱都已經聞到幾香,但食落又唔係話好突出的香味同驚喜,麵身依碗點左偏硬彈身,是合格的,蝦湯味香且濃厚,都擔心後面會唔會食到好膩但又無,碗邊有兩塊大豚肉,但個人覺得口感太彈身唔太中意。我比較中意軟林口感的花咲蟹湯拉麵黎到既香味比蝦仲要吸引,湯底濃厚但不油膩,一直食到尾都無好膩既感覺,仲會附上一堆拆好既碎蟹肉,今次依碗既叉燒可能因為浸到湯底有熱力餘溫下肉質較林身是我喜歡的口感,麵身依碗點左軟身亦都合要求。小食方面不過不失,正常來貨水準。整體來說,比預期不錯但未到驚喜水準,偶爾經過唔知食咩可以食的選擇後話:依種筷子🥢非常難夾到麵,如果是乾身的食物還可以,但食拉麵遇上咁尖嘴的筷子,麵本身又有彈度,就會一直不停彈啲湯汁上面/衫度,非常之不便於使用及狼狽

小食方面不過不失,正常來貨水準。

小食拼盤
唐揚炸雞
溏心蛋
溏心蛋
2022-03-16 20 瀏覽
類近油麻地 地鐵站一間好味的拉麵店=)今日跟朋友去到附近,見到依間拉麵店,就入去食個午餐。點了兩份拉麵跟一份小食=)濃郁蝦湯拉麵 濃郁既蝦湯,好香濃鮮味,加埋滿滿既櫻花蝦,配埋爽口彈牙既拉麵,一口滿是鮮甜味美。另外,低溫慢煮既叉燒亦是不錯,食落有咬口之餘仍是嫩滑。朋友點的是:神匠番茄蝦湯沾麵濃濃既蝦湯唔會比番茄味蓋過,仍然食到濃郁蝦湯既鮮味,另沾麵有配一塊羅勒醬法包,味道清新,配埋脆口法包,味道不錯=)炸日式餃子有驚喜,外皮炸到好香脆,新鮮食,香脆得黎,熱辣辣 - 正👍
類近油麻地 地鐵站
一間好味的拉麵店=)

今日跟朋友去到附近,
見到依間拉麵店,就入去食個午餐。

點了兩份拉麵跟一份小食=)

濃郁蝦湯拉麵

濃郁既蝦湯,好香濃鮮味,
加埋滿滿既櫻花蝦,配埋爽口彈牙既拉麵,
一口滿是鮮甜味美。
另外,低溫慢煮既叉燒亦是不錯,
食落有咬口之餘仍是嫩滑。

朋友點的是:
神匠番茄蝦湯沾麵

濃濃既蝦湯唔會比番茄味蓋過,
仍然食到濃郁蝦湯既鮮味,
另沾麵有配一塊羅勒醬法包,
味道清新,配埋脆口法包,
味道不錯=)

炸日式餃子

有驚喜,外皮炸到好香脆,
新鮮食,香脆得黎,熱辣辣 - 正👍
  • 蕃茄蝦湯沾麵
Crab Soup Raman😍😍😍🦀🍜 Oishiiii💕..估唔到近油麻地站,有一間充滿驚喜既日式拉麵店😍,店家選用帶粗身煙韌麵條,湯底濃郁充滿鮮甜味❤️,掛湯效果很棒,正正合我心意既拉麵店。店內更有心思佈置,在有超通透感既玻璃屋🏮,內裡光猛充滿陽光感,而且日式擺設營造出日式風情,燈籠掛畫,好似去左小日本,拍照感一流喔,真的滿有特式呢。ll $128Crab Soup Raman充滿蟹肉🦀 鮮甜味既拉麵,配料更有:荀、蔥、溏心蛋半隻、紫菜、慢煮叉燒。鮮味度十足,加上新鮮煙韌帶粗質麵條🍜 有咬口,整碗麵真的有驚喜😍,推薦喔。ll $128Tomato Shrimp Soup Tsukemen另一款沾麵,賣相更吸引❤️。濃味蝦湯加上蕃茄酸甜味,愈食愈開胃呢,整碗麵掛湯效果十足。配料:荀、蔥、溏心蛋足足一隻、紫菜、慢煮叉燒,已經很豐富。另外更配有法包配羅勒醬喔。香脆小食:炸日式餃子 (4隻) $32Japanese Fried Dumplings汽水飲品:Coke Zero & Sprite $12 each..這家拉麵店滿有驚喜😋,真的不錯吃。下次經過會想再吃喔。不得不提。。仲有Anson

l[花咲蟹湯拉麵]l $128
Crab Soup Raman

l[神匠蕃茄蝦湯沾麵]l $128
Tomato Shrimp Soup Tsukemen

香脆小食:炸日式餃子 (4隻) $32
Japanese Fried Dumplings

這家拉麵店滿有驚喜😋,真的不錯吃。下次經過會想再吃喔。不得不提。。仲有Anson Lo 紙牌可以拍照📸。
×××[麵屋神匠 -Menya Shinsho]×××
©旺角彌敦道562號地下B號舖
2022-03-08 22 瀏覽
地主打濃厚蝦湯、蟹湯拉麵同沾麵一入到去落地打玻璃添加空間感 同一串串大燈籠令人感覺置身日本花咲蟹湯拉麵 $128濃郁嘅蟹湯配上鮮甜咸香嘅蟹肉味道令拉麵昇華到另一個層次誠意十足位係拉麵配料仲有鮮拆蟹肉!一啖拉麵一啖蟹肉 好滿足配料方面仲有2大塊叉燒同溏心蛋 叉燒肉質爽口唔肥膩 黑蒜蝦湯拉麵 $88重口味既最愛haha黑蒜油好香好惹味但黑蒜香氣又唔會蓋過蝦湯既鮮味 拉麵面質爽口 加埋熱辣辣嘅湯好正 見到隔離枱吾夠湯有得添湯炸日式餃子$32外皮炸得好香脆,餡料飽滿食落唔會太油膩

花咲蟹湯拉麵 $128
濃郁嘅蟹湯配上鮮甜咸香嘅蟹肉味道令拉麵昇華到另一個層次
誠意十足位係拉麵配料仲有鮮拆蟹肉!
一啖拉麵一啖蟹肉 好滿足
配料方面仲有2大塊叉燒同溏心蛋
叉燒肉質爽口唔肥膩

黑蒜蝦湯拉麵 $88
重口味既最愛haha
黑蒜油好香好惹味但黑蒜香氣又唔會蓋過蝦湯既鮮味
拉麵面質爽口 加埋熱辣辣嘅湯好正 見到隔離枱吾夠湯有得添湯

炸日式餃子$32
外皮炸得好香脆,餡料飽滿食落唔會太油膩
2022-03-06 30 瀏覽
疫情咁嚴重都好少出街食飯🥺🥲 呢排都好想食日本拉麵🥺 今日終於都忍唔住去咗呢一間朋友介紹喺油麻地同旺角之間嘅麵屋神匠🤩🤩餐廳有超大落地玻璃🤩 入面勁光猛⭐️打卡影相一流🥰餐廳入面有好多唔同嘅日式擺設,例如燈籠掛畫等等,設計都非常有特色今日我哋就叫咗兩個佢哋推介嘅拉麵濃厚蝦湯拉麵🦐$98上枱既時候,已經好濃既蝦鮮香氣🦐🦐湯底鮮甜😋 拉麵🍜彈牙爽口 絕對比連鎖集團嘅拉麵店好食好多🤩🤩花咲蟹湯拉麵$128成日都見到有蝦湯拉麵🍜第一次是蟹湯拉麵😍😍 一試愛上🤩🤩花咲蟹濃厚湯濃而不膩口,仲有啖啖蟹肉,濃郁鮮甜每款拉麵都有配料:筍、蔥、糖心蛋、紫菜同埋慢煮叉燒, 叉燒大大塊 慢煮亦令到肉質嫩滑😍OOHA汽水(白桃烏龍茶味)(荔枝乳酸味)我哋叫咗兩款 Anson Lo代言既新飲品🤩跟餐都係+$3 😍0糖份、0卡路里、0脂肪 飲完都唔會guilty 🥰🥰

餐廳有超大落地玻璃🤩 入面勁光猛⭐️打卡影相一流🥰

今日我哋就叫咗兩個佢哋推介嘅拉麵

濃厚蝦湯拉麵🦐

花咲蟹湯拉麵

OOHA汽水(白桃烏龍茶味)(荔枝乳酸味)

2022-03-04 27 瀏覽
最近去咗位於旺角彌敦道嘅日本拉麵、沾麵店 「麵屋神匠」食飯 🍜 一入去已經覺得裝修好有日本風味 🇯🇵 Menu上有六款麵食選擇 ✍🏻 神匠蕃茄蝦湯沾麵、辛辣蝦湯拉麵呢d都幾吸引,下次可以試吓 😌花咲蟹湯拉麵嘅湯底好濃郁,蟹嘅鮮味好突出,正 😍 加埋蟹肉碎,蟹味更有層次 🦀 溏心蛋、慢煮叉燒好好食 😋 溏心蛋嘅蛋味重,入口柔軟 🍳 慢煮叉燒好大塊,好足料 🐷 拉麵麵條掛湯能力強,同濃郁蟹湯一齊大啖啜入口真係令人滿足 🤤

一入去已經覺得裝修好有日本風味 🇯🇵

2022-02-27 41 瀏覽
趁着lunch仲有堂食,就同同事去食拉麵,呢間拉麵譜我成日經過,都俾佢嘅外觀吸引咗唔同一啲傳統嘅拉麵舖,佢呢間舖頭裝修得好靚,係用落地玻璃,仲有一大堆燈籠嘅佈置食物方面,呢間舖頭只係買幾款嘅拉麵同埋飯,仲有啲小食,做得好專門我同同事分別叫咗花咲蟹湯拉麵:呢個蟹湯拉麵,上枱已經聞到超濃同香既蟹味,先試下佢個湯,真係啖啖都係喺蟹嘅鮮味,仲有就係佢嘅蟹肉,份量好多,加埋佢兩大塊嘅叉燒,真係超滿足濃厚蝦湯拉麵:同事就食呢一個蝦湯拉麵,佢話櫻花蝦嘅湯頭都好濃郁,仲有就係超鍾意佢嘅流心蛋,中間嘅蛋黃,煮嘅時間啱啱好我同同事都覺得呢度嘅拉麵夠爽口彈牙,加埋熱辣辣嘅湯,啱晒冬天食炸日式餃子:食都唔夠喉,仲追加左一客餃子;餃子外皮夠薄仲炸到好脆,夠晒香口下次有機會一定會再嚟食呢間嘅拉麵

我同同事分別叫咗

下次有機會一定會再嚟食呢間嘅拉麵

2022-02-24
  • 花咲蟹湯拉麵
1K
在旺角行街,被這間好有日本feel的拉麵舖吸引了,就入去一解思鄉情🇯🇵雖然店內源源不絕都有人來,但店內位置之間有距離,而且消毒做得幾好,所以都可以放心食🤩花咲蟹湯拉麵🦀️—係幾impressive的拉麵款,一上碟已聞到好香!😍湯底飲落去後,慢慢滲出幾濃的蟹甜香味,還有鋪面嘅鮮蟹肉,每一口都係享受😋😋濃厚蝦湯拉麵🦐—這款拉麵用上香口的櫻花蝦,湯底同樣濃香,但同蟹湯不同的是加了點惹味的感覺,蟹湯就比較清甜。但難得的是惹味得來鹹度適中,味道幾好。而拉麵上的慢煮叉燒也很出色,肉質好軟嫩。拉麵texture彈口,水準幾好~還有流心蛋黃、口感creamy的溏心蛋😍炸日式餃子🥟炸得香脆,不油膩,入面肉的份量適中真係無去錯地方食嘢☺️☺️

花咲蟹湯拉麵🦀️—

濃厚蝦湯拉麵🦐—

炸日式餃子

炸日式餃子🥟炸得香脆,不油膩,入面肉的份量適中

真係無去錯地方食嘢☺️☺️

2022-02-25 44 瀏覽
每次經過依條巷仔都忍唔住望間鋪幾眼😂出邊掛滿晒燈籠🏮真係好吸精😂而且有時經過都聞到好香🤩今日終於約埋朋友去咗食!-💕 濃厚蝦湯拉麵 $83💕 黑蒜蝦湯拉麵 $73💕 日式炸餃子 (追加+$20/4)💕 OOHA汽水(跟餐 +$3)✨星期一至五下午茶時段 14:30-18:00 免加一✨外賣自取八折,主食另送前菜一份及汽水一罐-💕 濃厚蝦湯拉麵 $83蝦湯味道鮮甜,滿滿櫻花蝦🌸🍤叉燒超大2塊😍好粉嫩,比較小肥肉,對於怕肥既我表示正☺️拉麵有咬口,溏心蛋流心狀態剛好😚-💕 黑蒜蝦湯拉麵 $73蝦湯同黑蒜味幾平均唔會話黑蒜味蓋過蝦味👍🏻-💕日式炸餃子 (追加+$20/4)主食追加左四隻炸餃子🥟,外皮炸得好香脆,餡料飽滿食落唔會好油膩👍🏻
每次經過依條巷仔都忍唔住望間鋪幾眼😂
出邊掛滿晒燈籠🏮真係好吸精😂
而且有時經過都聞到好香🤩
今日終於約埋朋友去咗食!

💕 濃厚蝦湯拉麵 $83
💕 黑蒜蝦湯拉麵 $73
💕 日式炸餃子 (追加+$20/4)
💕 OOHA汽水(跟餐 +$3)
✨星期一至五下午茶時段 14:30-18:00 免加一
✨外賣自取八折,主食另送前菜一份及汽水一罐

💕 濃厚蝦湯拉麵 $83
蝦湯味道鮮甜,滿滿櫻花蝦🌸🍤
叉燒超大2塊😍好粉嫩,
比較小肥肉,對於怕肥既我表示正☺️
拉麵有咬口,溏心蛋流心狀態剛好😚

💕 黑蒜蝦湯拉麵 $73
蝦湯同黑蒜味幾平均
唔會話黑蒜味蓋過蝦味👍🏻

💕日式炸餃子 (追加+$20/4)
主食追加左四隻炸餃子🥟,
外皮炸得好香脆,餡料飽滿
食落唔會好油膩👍🏻
日式炸餃子
2022-02-24
日式炸餃子
2022-02-24 28 瀏覽
位置:在AMPM對面,較近油麻地港鐵站A2出口。環境:門口和一半的牆身是落地玻璃,樓底高,再掛上日本紅白藍大燈籠🏮,有置身日本的氣氛 ! 面積是狹長形,座位數目不多,在盡頭的牆畫了一幅秋田犬和拉麵,好可愛。服務:上麵速度快。午市:主打蝦湯拉麵,有4款拉麵,套餐附送前菜微辣青瓜,爽口開胃。濃厚蝦🦐湯湯拉麵🍜 $98份量不少,碗邊有兩大塊叉燒和紫菜兩片,配料有滑溜糖心蛋、爽口扁筍、京蔥、葱花和大量的櫻花蝦。重頭戲湯頭的蝦味真是非常濃郁,使我想起一幻的蝦湯麵,一樣濃厚的蝦味,連媽媽都稱讚好喝。麵底是幼身雞蛋麵,掛湯能力強,份量足,媽媽吃完都說很飽足。辛辣蝦🦐湯湯拉麵🍜 $88我喜歡吃辣,當然要吃辣的湯底,這款湯底跟濃厚蝦湯是一樣,只是提升了辣度,辣度強勁,愈吃愈辣,在嚴寒下吃完感到暖粒粒。值得一讚是配料糖心蛋整得很流心,叉燒又有厚度又大塊,絕對不是薄到透明,只是嫌沒有焦香,如果有少少燶邊會更棒。炸日式餃子🥟 $32日式餃子一客4隻,伴有少量醋汁。餃皮炸得香脆,餡是豬肉和菜,味道沒甚特別。忌廉和無糖可樂各兩罐 $24附送獨立包裝飲管,方便衛生。
位置:在AMPM對面,較近油麻地港鐵站A2出口。

服務:上麵速度快。

午市:主打蝦湯拉麵,有4款拉麵,
套餐附送前菜微辣青瓜,爽口開胃。

濃厚蝦🦐湯湯拉麵🍜 $98
麵底是幼身雞蛋麵,掛湯能力強,份量足,媽媽吃完都說很飽足。

辛辣蝦🦐湯湯拉麵🍜 $88
值得一讚是配料糖心蛋整得很流心,

炸日式餃子🥟 $32
日式餃子一客4隻,伴有少量醋汁。餃皮炸得香脆,
餡是豬肉和菜,味道沒甚特別。

忌廉和無糖可樂各兩罐 $24
附送獨立包裝飲管,方便衛生。
2022-02-23