2021-05-18
阿木台灣麵💛建議大家可以用THE GULU (電話app)拎定籌就唔洗等咁耐😏⭐️紅燒牛肉牛筋麵 $69⭐味道:9/10👧🏿👦🏻:牛展超大舊,肥肉瘦肉梅花間竹,好有口感🥰🥰肉質唔會柴偏淋,香濃牛肉味😋牛根有韌勁,相對牛展比較淡嫩不膩。湯底有大量酸菜,清甜帶點酸,食到後期可以加上店舖自製辣醬,味道更豐富。麵條比較幼細,建議轉關廟麵會更掛湯😉整體絕對係水平之上,又足料又好食🥰🥰️ ⭐麻辣牛肉麵 (轉粗手工關廟麵) $65+3⭐味道:8/10👧🏿👦🏻:麻辣湯底不太麻都不太辣,好平易近人😂 粗手工關廟麵比較煙韌同有麵香,我哋都覺得關廟麵正啲🤣牛展真係好大件超厚切,食到後面都幾膩😶下次會叫返牛肉牛筋麵!⭐️芝士肉鬆蛋餅 +$25⭐味道:7/10👧🏿👦🏻:蛋餅嘅皮偏厚,存在感好強,口感唔錯。肉鬆比好足,但如果多啲芝士同醬會更好😝
⭐️紅燒牛肉牛筋麵 $69⭐
味道:9/10