2020-08-17
平時經過呢間黃店餐廳都會見到好長既人龍,今日都係一樣,因太耐冇得飛台灣,好掛住台灣美食,我就拎左飛排一下隊先,中秋節將至,見到餐廳外貼左《手工鳳梨🍍酥》~禮盒+布袋poster,每盒$158,買10盒仲送1盒,20/8前要預訂啦!支持下啦!💪💪紅燒牛肉麵 $65: 麵上舖滿蔥花同酸菜,紅燒牛肉好腍身,超入味,牛根同牛肉一層一層咁好Q彈牙,配埋彈滑既麵一齊食口感超夾,湯底都充滿好濃厚既牛肉味!鹽酥雞 $38: 新鮮即叫即整,熱辣辣既鹽酥雞用左索油紙墊底,雞肉鮮嫩多汁,口感軟嫩,炸粉不是很厚,所以一食都係滿滿Q嫩既雞肉,酥而不膩!愈食愈滋味!🤤(少冰)黑糖珍珠鮮奶 $17: 黑糖珍珠鮮奶係店舖既招牌飲品!滿滿的黑糖珍珠嚼勁十足搭配鮮奶,奶香與黑糖香交融,令人感到滿滿的幸福感!+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊
+++++++++++++++