2019-07-30
北海道原板海膽 + 牡丹海老 + 三文魚三件 + 赤貝 💰657 7⃣分小編同埋友人黎到呢個裝修超級靚,又有燒烤,日本刺身同埋打邊爐食既餐廳。呢個日本刺身拼盤雖然價錢就認真貴左小小,但堅係好鬼正唔係講經。呢板海膽真係好仙甜,同各大酒店任食自助餐既海膽真係無得比,甜到漏而且完全無任何ddd腥味。小編我真係幾分鐘啪左成板野。佢地既牡丹海老好貼心已經幫我地,剝曬所有殼最貴啱d嫌麻煩既女士。三文魚都好鮮甜但就唔會話太特別,你都知啦呢個價錢既三文魚,想唔好食都幾難下啦係咪。赤貝對於我黎講真係一試難忘,點解咁講?因為即使再新鮮既赤貝處理得唔好,都有一陣濃郁既臭腥味,但佢地處理得幾好燒烤部分:1)雞軟骨串燒 2)雞翼串燒(2隻),佢地燒雞翼真係出色,雞皮多汁但內裡居然多汁3)雞心串燒, 雞心小編覺得有小小腥但調味幾好4)雞腿肉串燒,真係女人恩物邊個想係男朋友面前,ma大個口食野係咪先5)秋葵,無用太多調味料只係用左小小海鹽調味,但小編真心覺得足以夠6)美國蘆筍,大家要嗌呢個火候控制得啱啱好7)大啡菇,上面鋪上木魚絲食落去多一種口感添飲品部分:1)醉Mocktail:飲落去覺得小編變成小親身,含有小小
燒烤部分:
1)雞軟骨串燒
3)雞心串燒, 雞心小編覺得有小小腥但調味幾好
6)美國蘆筍,大家要嗌呢個火候控制得啱啱好
7)大啡菇,上面鋪上木魚絲食落去多一種口感添
飲品部分:
1)醉Mocktail:飲落去覺得小編變成小親身,含有小小清酒但應該係每一個人都可以接受既程度,佢個menu寫住飲一啖就可以將你既疲勞一掃而空,小編真係再同意不過!
2)爐 Mocktail: 超級適合夏日炎炎既野飲,完美既桃同芒果既combination,小編就覺得超級適合後生妹妹飲啦!