2022-07-31
荃灣呢間蝦蝦燒,有得任食流水蝦同埋唔同嘅海鮮,兩個半鐘任飲任食,而且有鮑魚、扇貝同埋生蠔等等嘅貴價海鮮,超抵食!呢度有唔少款式嘅海鮮同埋串燒任食,另外當然有唔少嘅嘢飲,特別正嘅係有啤酒同埋燒酒任飲,配燒烤一流。一坐低就可以望住啲蝦喺度游嚟游去,夾起佢放入冰筒冬咗佢之後就可以放上爐燒,餐廳亦都預先準備咗一盤蒜蓉牛油焗蝦添!另外每人有一串燒鱔,燒到個皮香香脆脆,肉質又爽滑鮮甜好好味。大頭蝦大隻又新鮮生猛,肉質鮮嫩爽口而且有啲仲有唔少膏添!各位亦都可以用佢嗰個錫紙兜入邊嘅蒜蓉牛油或者再加其他配料去焗海鮮,推介鮑魚、扇貝同埋生蠔,絕對係輕易回本。仲有唔同款式嘅串燒大家都可以試吓,我就最鍾意燒雞皮,燒到乾身香脆好好味。雪糕方面主打Coco Berry嘅雪糕雪條,有幾款唔同口味,食埋飽到上心口!
大頭蝦大隻又新鮮生猛,肉質鮮嫩爽口而且有啲仲有唔少膏添!