2022-10-02 45 瀏覽
佢個抄手 完全係灣仔碼頭 第一次見咁厚嘅皮😩個水煮魚上來嗰陣時好似清湯咁,係我哋加咗辣椒油先有反啲色,佢個招牌仲話辣到飛起,麻辣風雲出色好多,水煮魚10塊都唔知有冇,超少!兩個人完全食唔飽!仲要焗9住你開茶,喂大佬,食辣嘢點飲熱茶?雖然一啲辣都冇要飲茶我真係去茶樓飲茶五好?真係食到嬲!佢個麵完全五掛燙,油同麵,就係咁簡單,五會再黎!成餐飯唔係食係打差評,乜嘢胃口都冇晒,希望快啲執笠,唔好禍害人間啦!这么火
2022-10-02 42 瀏覽
Happy星期四 約左ee去食好西 之前提過我想食酸辣魚 ee呢日就帶我去食喇 餐廳係雅蘭中心 好方便 入到去 原來係以太星做主題 好特別 飄香酸菜鱸魚片(細)$138好香 酸酸辣辣 好開胃 鱸魚又好滑 仲有d粉係底 另外 下單ge時候揀左少油少鹽  又健康又好味 湖南辣椒炒雞$198woo 呢個好有驚喜 一開始以為上面果d係菜黎 原來全部都係辣椒 好香好好味 辣得好過癮 另外 佢份量好大 d雞好香好滑 同樣地 我地都揀左少油少鹽 美國肥牛片(加$60)唔夠喉 我地追加左肥牛 店員好細心 幫我地用d雞同辣椒燴煮肥牛 d肥牛辣辣地 好好味 青檸菠蘿手搖茶$34ee揀左呢杯 我試左啖 好fresh 青檸芒果手搖茶$34我點左杯差唔多ge 芒果好fresh 又唔太甜 good太空彩虹木桶冰$88呢個甜品不得了 之前係雪糕關注組見過人分享 原來係呢間出品 2支脆皮 2支雪條 2球雪糕 仲未完 下面仲有涼粉 超滿足 Overall ee果然冇介紹錯 主食又香又辣 甜品更有驚喜滿足 環境有趣又舒服 店員好客有禮 下次一定再黎幫襯

餐廳係雅蘭中心 好方便 入到去 原來係以太星做主題 好特別

飄香酸菜鱸魚片(細)$138

湖南辣椒炒雞$198

美國肥牛片(加$60)

青檸菠蘿手搖茶$34

ee揀左呢杯 我試左啖 好fresh

青檸芒果手搖茶$34

我點左杯差唔多ge 芒果好fresh 又唔太甜 good

太空彩虹木桶冰$88

今次我地叫左6樣野細份既毛血旺and 水煮魚:薯粉太過霖,冇乜毛血旺,一d 都唔正宗,得個咸字,有冇得揀辣度炒飯:一般啦,冇乜特別蒼炒萵筍絲:正常!唔辣冷串串:冇味道,似煮完擺落去d 水到辣子雞:一堆辣椒,少少雞軟骨and 雞皮,一般般總括而言!難食到飛起!而不是辣到飛起!
今次我地叫左6樣野
炒飯:一般啦,冇乜特別
蒼炒萵筍絲:正常!唔辣
冷串串:冇味道,似煮完擺落去d 水到
辣子雞:一堆辣椒,少少雞軟骨and 雞皮,一般般
總括而言!難食到飛起!而不是辣到飛起!
2022-09-30 34 瀏覽
今日走咗去旺角行街睇戲,喺朗豪坊戲院睇完戲諗住搵啲嘢食下,想OpenRice望吓,原來附近有間專食麻辣嘢嘅餐廳,我同朋友都比較鍾意食辣,所以走去試吓。花椒子,餐廳裝修非常有格調感覺,主題辣到上太空,全店嘅裝修都圍繞太空人,望落去非常型格。涼拌豬耳,豬耳做到好爽口,份量亦都好多,少少微辣,食落去真係好開胃。川辣腎片,川辣味道非常香口,腎片好入味,食落去又香又辣又有口感。宮保雞丁,宮保雞丁材料非常豐富,入口鮮辣酥香,雞丁肉質非常嫩滑,鮮嫩嘅雞肉配合腰果香脆真係好有口感。味道層次真係好豐富,最初食到微辣,再嚟帶點甜,又有雞丁嘅香味,真係好好食用嚟送飯一流。酸菜魚,上枱酸菜魚賣相想到吸引,而且份量重要好多,魚肉嫩滑,鮮甜嘅魚味又帶一點微微香辣,魚肉完全吸收左酸菜嘅味道,真係好香好開胃。另外配料都好多,有鹹酸菜,萵筍,粉絲。食到停唔到口。最後整返杯自家製竹蔗茅根水,清熱消暑又可以解辣,呢個配搭真係啱啱好。
不嬲都好鍾意食辣所以見到呢間位於旺角新開仲要以太空為主題嘅餐廳都即刻上網睇睇評語 見到都幾兩極嘅評語就當然要試試~🐟酸菜鱸魚片 $68一嚟到已經聞到一陣酸酸甜甜嘅味超似咕嚕肉聽聞湯底加入咗豬骨魚骨同埋好多香料同埋辣椒熬製而成不過其實酸味唔太突出 要直接要咬酸菜先會明顯反而甜味更加突出 辣味就完全係0😢主角鱸魚片去哂骨啖啖肉 有幾塊會連魚皮好在魚肉滑捋捋完全唔會腥配料方面有啲酸菜 萵筍 金菇同埋粉絲🌶️水煮鱸魚片 $68呢款基地同上面嘅酸菜魚都好似唯二配菜嘅分別就係酸菜轉咗韭菜 粉絲轉咗薯粉形狀寬扁煙煙韌韌都好掛湯雖然兩款都見到幾粒紅辣椒乾呢款會食到少少辣味但真係好少好少做唔到食水煮菜想有激辛嘅感覺。唔知係咪單點先可以揀辣度 但如果根據姨姨講scan code就無得揀每個午市套餐都會配咗一碗飯 係真係堆到有個小山丘 超級飽足跟餐都可以喺十款小食裏面揀一款🥚流心黃金蛋呢款黃金皮蛋同平時黑色嘅唔一樣除咗顏色之外味道更加淡雅彈滑調味酸酸辣辣帶點鮮甜都好開胃不過真係比想像中細粒好多。🌶️涼拌蓮藕蓮藕超級爽脆厚薄適中醬汁酸酸辣辣帶啲麻

不嬲都好鍾意食辣所以見到呢間位於旺角新開
仲要以太空為主題嘅餐廳都即刻上網睇睇評語
見到都幾兩極嘅評語就當然要試試~

酸菜鱸魚片

唯二配菜嘅分別就係酸菜轉咗韭菜 粉絲轉咗薯粉
形狀寬扁煙煙韌韌都好掛湯
雖然兩款都見到幾粒紅辣椒乾
呢款會食到少少辣味但真係好少好少
做唔到食水煮菜想有激辛嘅感覺。

每個午市套餐都會配咗一碗飯
係真係堆到有個小山丘 超級飽足
跟餐都可以喺十款小食裏面揀一款

🥚流心黃金蛋
呢款黃金皮蛋同平時黑色嘅唔一樣
除咗顏色之外味道更加淡雅彈滑
調味酸酸辣辣帶點鮮甜都好開胃
不過真係比想像中細粒好多。

🌶️涼拌蓮藕
蓮藕超級爽脆厚薄適中
醬汁酸酸辣辣帶啲麻
午餐
2022-09-29 21 瀏覽
感覺近幾年黎香港都多左川菜食, 今日約左朋友黎食依一間。我一見到個地址係雅蘭中心,咁就冇諗咁多入左去搵餐廳,點知搵極都搵唔到先發覺原來個入口係山東街!!!大家如果黎試就唔好好似我咁傻下傻下啦~餐廳唔算超大,但係每張桌都幾大, 間隔又足,唔會好逼(PS. 餐廳入面係有toilet)menu黎講望似主打酸菜魚、火鍋同雞煲。野飲選擇幾多、沙冰類的唔少,可能川菜始終辣野多,有D凍野飲解辣始終係爽D雞煲上桌個陣D雞其實已經熟左,但慢慢加熱之後就更入味同更辣。所以如識得辣的人就唔好開咁大火煮咁耐啦~雞煲有好多青辣椒(?), 仲有D 菇, 雞好滑好入味,斬走左D 頭頭尾尾大約有一隻雞咁,兩個人食份量岩岩好。我地另外仲追加左個肥牛片,放埋落個雞煲炒,連D肥牛都有埋味,好岩送飯食。我地仲有叫酸菜魚。魚片細滑無骨,除左魚同酸菜仲有D細粉(?), 如果唔係大食之人食下細粉可能都夠飽。野飲方面我地叫左一個芒果冰茶同波羅梳打水,清新解渴,唔會太甜,唔錯。甜品揀左雪條桶...真係好誇張又好岩打卡,但我真係高估左自己的肚量....下次應該揀另一款甜品XD

menu黎講望似主打酸菜魚、火鍋雞煲。野飲選擇幾多、沙冰類的唔少,可能川菜始終辣野多,有D凍野飲解辣始終係爽D

2022-09-27 28 瀏覽
今日上太空食川菜(雅蘭中心附近),一經過門口就比門面吸引住,係香港好少見到而啲主題餐廳,於是同朋友試一試😎😎呢個餐廳位於地牢,需要行兩層樓梯,但係行入餐廳嘅過程一啲都唔沉悶,兩邊充滿着太空嘅設計👍🏻👍🏻湖南辣子炒雞呢個有啲似乾鍋,但係就一直開着過爐黎煮,雞肉好滑嫩,味道亦都好夠味,雖然就話係湖南辣子炒雞,但係就唔算好辣,啱晒嗰啲唔食得辣嘅人,但係又想食下辣子炒雞👍🏻👍🏻另外,都要讚一讚佢嘅青椒,煮得好入味同埋好爽脆;再者,我哋都追加左牛肉片,牛肉好亂畫配埋雞煲嘅底湯,真係好好食(佢哋嘅菜單有專門教人點煮牛肉),正~飄香酸菜鱸魚片一想來,就見到雖然碗細細,但係份量十足;魚肉好嫩滑,塊塊都好厚,湯底亦都夠酸夠辣,而且仲有粉絲萵筍同埋酸蘿蔔片,配飯一流~太空彩虹木桶冰打卡必要之選,木桶冰內總共有四條雪條,分別有紅豆味、朱古力味、牛奶味及朱古力脆皮,同埋有兩球雪糕味道分別係芒果味及牛奶味,而且底下有沙冰、紅豆同埋涼粉,好足料👍🏻

湖南辣子炒雞

飄香酸菜鱸魚片

太空彩虹木桶冰
「辣到上太空」,真係唔好笑死人。 極難食,一啲都唔辣,平時朋友食開bb辣都覺得無味,香又唔香,辣又唔辣,仲整咩川菜?仲要無得揀辣度。夫妻肺片,係甜的,仲極重雪藏味,不知所謂。水煮牛,真係好似用水煮咁。其他餸都極之難食,如果要講我諗會講到比人吿,所以下刪一千字。依間係我食過最難食的川菜,沒有之一。 唔該搞清楚你哋嘅目標客群先,唔好再攞「辣到上太空」出來,建議改做「拍拖聖地」或「打卡必到」等字句。🙏🏻

2022-09-25 37 瀏覽
旺角睇完套子華神嘅「飯氣攻心」啱啱又係中午食飯時間,成個區度度都係食肆,都唔知揀邊一間,終於捐咗落雅蘭商場地庫呢間「花椒子」,入到去「黑媽媽」,同出面日光日白係兩個世界。雖然中午但唔係坐好多人,一下子就搵到位,見menu有午餐選擇,咁就順理成章揀一個餐嚟食。牛肉香鍋:用個小鐵鍋裝著牛肉和配菜,再用蠟燭保暖感覺幾有誠意,只係牛肉有點乾,不過份量係夠嘅,仲有萵筍同蓮藕片等配菜,算係幾好。本來飲品想叫杯珍珠奶茶之類,點知侍應話晏晝冇珍珠奶茶之類的飲品,唯有叫一杯青檸芒果手搖茶,口感幾特別,酸酸味味,夠醒神。小食叫了流心黃金蛋,有一份辣輕輕滲出,不錯。一個餐圍起六七十蚊個,價錢見仁見智,有餸跟小食、飯同嘢飲,而家外面食差唔多都係呢個價錢。

小食叫了流心黃金蛋,有一份辣輕輕滲出,不錯。

2022-09-24 25 瀏覽
約咗朋友食飯喺旺角見面雖然係閑逸但冇book位嘅情況底下隨便搵到呢間餐廳入去又有位 而且入座佢完全冇提過有限時入到去發現原來係食辣嘢川菜可以食火鍋亦都有小炒今日兩個女仔傾吓心事所以我哋叫嘅嘢食種類唔多叫咗一個牛蛙魚頭鍋再加一個小食涼拌海帶淨係兩樣嘢都已經食到好飽因為牛蛙魚頭鍋入邊有好大個乳頭都好大隻裏面仲有好多配菜 有芽菜薯粉份量好足夠味道方面比較偏辣因為店舖主打啦咁我哋都會大咗小辣飾物食完都唔會死很不錯唔會很口渴魚頭尚算新鮮冇腥味 魚肉滑牛蛙肉都好彈牙食完買單之後每台都有一個硬幣可以去扭蛋扭蛋入邊有好多都係舖頭嘅食物款式就好似抽獎咁睇吓好唔好彩下次再你再享用返
約咗朋友食飯喺旺角見面
食完買單之後每台都有一個硬幣可以去扭蛋
扭蛋入邊有好多都係舖頭嘅食物款式
就好似抽獎咁睇吓好唔好彩下次再你再享用返
2022-09-22 33 瀏覽
有少少清涼又係食飯秒嘅時候邊個講中午唔可以食辣嘢等睇戲肚仔餓就決定食嘢先最後俾我哋知數呢一間係雅蘭中心嘅花椒仔中午嘅套餐非常之抵食我哋就決定食下首先真係要讚吓呢間店嘅外型成個主題係太空宇宙非常之破格有型入咗店裏面真係過得自己好似去咗星球遊樂園咁樣嘢食方面都有好多選擇呢度啲套餐可以有主菜白飯,小食仲可以加錢飲不同野兩個人可以食到不同辣野難怪餐牌叫做太空能量補給真係改得好貼切我同朋友叫左兩個套餐先嗌咗個酸菜爐魚鍋同埋麻辣豬耳配埋個芒果沙冰另一個豬頸肉香鍋加咗個手帕青瓜同埋牛油果鮮奶雖然套餐但係個酸菜魚上黎都睇得又食得魚片大大塊份量足又滑身我地叫左小辣,酸酸辣辣魚片好開胃再加埋面有啲生蒜嘅香味香味再加一個層次麻辣豬耳夠爽身上面有少少芝麻下面有少少青瓜三樣嘢配合豬頸肉香鍋除咗有大片嘅豬頸肉仲有其他配菜加埋啲雲耳芹菜用料多元化再用嘅蠟燭暖住簡簡單單嘅一餐開胃又惹味
有少少清涼

成個主題係太空宇宙

非常之破格有型
入咗店裏面真係過得自己好似去咗星球遊樂園咁樣

嘢食方面都有好多選擇
呢度啲套餐可以有主菜白飯,小食仲可以加錢飲不同野
兩個人可以食到不同辣野

同埋牛油果鮮奶

雖然套餐但係個酸菜魚上黎都睇得又食得
魚片大大塊
份量足又滑身
我地叫左小辣,酸酸辣辣魚片好開胃
再加埋面有啲生蒜嘅香味

用料多元化
再用嘅蠟燭暖住

簡簡單單嘅一餐開胃又惹味
2022-09-18 1065 瀏覽
旺角型格太空主題川菜🤍-👀沒有立場資訊-🔭太空午餐•能量補給🐟酸菜鱸魚片 ($68)魚片超級滑,而且調味啱啱好,酸、辣、同埋鮮味都好夠🫶🏻值得一讚嘅係辣唔係死辣,而係有層次嗰種,會有少少後勁🤣另外連配菜都好好食,特別係萵筍,好爽好入味🫣而薯粉就係幼身嗰種,好入味同埋食落好軟熟🥹份量亦都比想像中多好多,一人份量來講其實真係好滿足!🌶水煮牛肉 ($68)牛肉一樣都係超滑,麻同辣都啱啱好,香得嚟好入味,而且唔係死辣🤣另外特別推薦大家要食佢嘅薯粉,啲薯粉係粗同埋扁身嗰種,超級入味同軟熟!個人覺得佢哋嘅薯粉係小編食過咁多間水煮牛肉裏面最好食嘅薯粉🫡🥗涼拌蓮藕 (套餐小食)幾乎唔辣,而且好香😋食落有少少芫茜味同乾辣椒嘅香味,好惹味又好脆口👀🍳黃金流心蛋 (套餐小食)流心蛋晶瑩剔透,望落好靚,真係金黃色😍蛋黃熟度適中,真係流心之餘,食落充滿蛋香味,加埋個汁好提鮮,好正🥰🥭芒果沙冰 (套餐飲品 +$10)口感細滑,味道清甜,淡淡都好濃芒果味,飲得出好足料😚-🍹芒果梳打冰 (套餐飲品 +$10)味道嘅組合幾新鮮,大家可以試吓🤣一樣都係芒果味幾濃,而且甜度適中,飲落好清爽!餐廳嘅裝修真係好有特色,以太空為
旺角型格太空主題川菜🤍
👀沒有立場資訊
🔭太空午餐•能量補給
🐟酸菜鱸魚片 ($68)
魚片超級滑,而且調味啱啱好,酸、辣、同埋鮮味都好夠🫶🏻
值得一讚嘅係辣唔係死辣,而係有層次嗰種,會有少少後勁🤣
另外連配菜都好好食,特別係萵筍,好爽好入味🫣
而薯粉就係幼身嗰種,好入味同埋食落好軟熟🥹
份量亦都比想像中多好多,一人份量來講其實真係好滿足!

🌶水煮牛肉 ($68)

🥗涼拌蓮藕 (套餐小食)
幾乎唔辣,而且好香😋
食落有少少芫茜味同乾辣椒嘅香味,好惹味又好脆口👀

🍳黃金流心蛋 (套餐小食)
流心蛋晶瑩剔透,望落好靚,真係金黃色😍

🥭芒果沙冰 (套餐飲品 +$10)
口感細滑,味道清甜,淡淡都好濃芒果味,飲得出好足料😚
🍹芒果梳打冰 (套餐飲品 +$10)
味道嘅組合幾新鮮,大家可以試吓🤣
一樣都係芒果味幾濃,而且甜度適中,飲落好清爽!

餐廳嘅裝修真係好有特色,以太空為主題,仲有好多好靚嘅霓虹燈,而且店舖面積幾大,好啱同三五知己一齊嚟食川菜🫡
而且食物嘅味道同埋質素都好好,午市套餐嘅CP值真係超級高😚

味道 8.5/10
服務 8/10
環境 8.5/10
回頭率 9/10
總評 8.5/10☺️
人均消費 $85💰
📍 花椒子
旺角彌敦道639號雅蘭中心地庫B102號

#米食川菜 #米食中菜 #米食旺角 #旺角 #旺角美食 #美食 #hkfood #hkfoodie #hkig #hkeat #hkgirl #hklifestyle #foodiegram #hkrestaurant #香港美食 #香港餐廳 #食評 #thefoodieinitiative #internationalfoodiesunite #foodadmirersoftheworld #globaleats #internattionalcuisinefamily #foodsharinggroup
  • 飄香酸菜鱸魚片
2022-09-15 916 瀏覽
今日嚟到旺角山東街呢間 花椒子🌶 一向喜歡食辣嘅我哋 成日行過雅蘭中心都會見到佢 今次終於可以試吓🤩入咗門口就要行一條時光隧道先去到地庫 入到去店內嘅裝飾真係去左太空咁😂 坐低睇咗Menu好快就點好嘢食啦🤗 先來兩杯飲品 草莓沙冰 $34因為怕好甜叫咗少甜 沙冰真係好適合食辣嘢😆洛神酸梅冰 $32呢杯都叫咗少甜 酸酸甜甜咁好開胃😇 飄香酸菜鱸魚片(細) $138細size已經有咁多魚片 仲要全部啖啖肉勁大嚿😍 鱸魚片勁滑 入面仲有粉絲萵筍蘿蔔片 湯底唔會好油 酸菜都有好多又夠酸 辣就唔會好辣 好味呀😋 湖南辣椒炒雞 $198 +$68 追加西班牙黑毛豬一份 呢個店員拎上嚟真係嘩左一聲 見到咁多辣椒有啲驚😂 好似青椒炒辣雞嗰啲干鍋咁 勁香😍 雞肉好多好滑好入味 加上佢係全程開住個爐燒住 啲椒係越食越有味 又唔會話超辣 啲椒煮淋左入左味都幾好食😋 追加咗黑毛豬 薄薄地一片放起鍋底燒 好快熟又入味 讚呀👍🏻 太空彩虹木桶冰 $88呢個真係打卡必點🤣 有四支雪條同埋兩個雪糕球 係mega脆皮雪條 牛奶同埋紅豆雪條 雪糕球就係雲呢拿味同埋芒果味 個冰下面仲有好多涼粉 配埋紅豆一齊食 食完辣嘢食返

坐低睇咗Menu好快就點好嘢食啦🤗

先來兩杯飲品

草莓沙冰 $34
因為怕好甜叫咗少甜 沙冰真係好適合食辣嘢😆

洛神酸梅冰 $32
呢杯都叫咗少甜 酸酸甜甜咁好開胃😇

飄香酸菜鱸魚片(細) $138
飄香酸菜鱸魚片(細)

湖南辣椒炒雞 $198
+$68 追加西班牙黑毛豬一份

追加咗黑毛豬 薄薄地一片放起鍋底燒 好快熟又入味 讚呀👍🏻
湖南辣椒炒雞

太空彩虹木桶冰 $88
呢個真係打卡必點🤣 有四支雪條同埋兩個雪糕球 係mega脆皮雪條 牛奶同埋紅豆雪條 雪糕球就係雲呢拿味同埋芒果味 個冰下面仲有好多涼粉 配埋紅豆一齊食 食完辣嘢食返冰凍嘅嘢真係好正😆
太空彩虹木桶冰

食飽飽仲有嘢玩😆 堂食消費滿$300就可以參加呢個太空尋寶 係個扭蛋嚟 大獎係有花椒魚頭鍋呀😇 我今次抽到十獎哈哈 係竹蔗茅根水一杯 都好都好🤣

總括嚟講 呢間花椒子真係幾出色 食物好味 服務態度好 店入面嘅裝修好有特色 食完仲有嘢玩 鍾意食辣嘅朋友一定要來打卡😬 下次要試吓佢個花椒魚頭鍋先🤩
飄香酸菜鱸魚片(細)
湖南辣椒炒雞
2022-09-15 49 瀏覽
去到旺角食晏選擇真係好多今日黎到雅蘭呢間花椒子真係值得推介如果我冇記錯呢間既上一手都係食辣野先講下花椒子既格局 內在裝修明顯有花心思 外太空主題再加上抵死既宣傳口號🤩”辣到上太空”我相信以前都冇人會咁講以前食酸菜魚 水煮牛之類最怕就係佢大大盤見得一盤就食唔到其他野 好在花椒子既set lunch有一人份量既酸菜魚同水煮牛 我地就各叫左一份先講酸菜魚 餐廳用既係鱸魚 每一塊都好嬾滑 配埋湯底真係一絕 湯底唔會太咸亦唔會太酸酸菜味道恰好 唔會話因為係Lunch set就隨隨便便再黎就係水煮牛肉套餐我個人認為辣度剛好亦唔會搶左牛既鮮味 再加上芽菜等既配菜多種口感集埋一齊真係令人滿足加上兩個套餐都配有白飯同飲品真係唔怕唔夠飽
去到旺角食晏選擇真係好多

多種口感集埋一齊真係令人滿足
加上兩個套餐都配有白飯同飲品
真係唔怕唔夠飽
2022-09-14 47 瀏覽
中午lunch好想食辣野,喺旺角見到依間店,落一層見到裝修好有太空feel,好cyber好靚好大 環境坐得舒服叫左lunch set 有主食,小食,飲品價錢幾抵食叫咗個牛肉香鍋,配麻辣豬耳,飲鮮綠茶珠珠奶上菜速度幾快,服務唔錯。牛肉香鍋好夠辣,入面好多配料有蓮藕,洋蔥等,牛肉足料,好惹味!麻辣豬耳份量夠多,夠爽口,辣辣地好開胃!飲品唔會太甜,岩岩好可以解下辣。下次如果人多想試下其他鍋或者酸菜魚,睇落都好吸引
中午lunch好想食辣野,
好靚好大 環境坐得舒服

叫左lunch set 有主食,小食,飲品
價錢幾抵食

叫咗個牛肉香鍋,配麻辣豬耳,飲鮮綠茶珠珠奶
上菜速度幾快,服務唔錯。
飲品唔會太甜,岩岩好可以解下辣。
下次如果人多想試下其他鍋或者酸菜魚,睇落都好吸引