花晨月夕

KUNO
評分:🐷🐷🐷🐷🐽(5🐷滿分;🐽半分)係久遺既4.5分!唔好講咁多❗️睇睇第二頁個Menu先❗️268蚊9貫omakase真係平到爆🤣仲要第二位半價❗️唔知可以講咩好啦已經😑講真前菜同甜品真係普普通通,正正常常。但佢地既omakase真係好❗️高❗️質❗️ 魚生切得好厚😍,冇根冇渣,岩岩好蓋住暖暖既赤醋飯(暖❗️係暖❗️好重要❗️)🤤特別推薦小白蝦🦐(但我影得太樣衰冇post到😑)超級肥美入口即溶🥺🥺🥺幸福到爆呀❗️ 想去既朋友要早d book,因為好full❗️如果walk-in就可能冇bar位架啦😢

評分:🐷🐷🐷🐷🐽(5🐷滿分;🐽半分)係久遺既4.5分!

9貫omakase

9貫omakase
2020-05-29 1577 瀏覽
是次慶祝朋友嘅生日飯,食咗最貴嘅「月」set。1. 魚子醬海膽絹豆腐絹豆腐係一種日本出產嘅豆腐,係用豆漿再添加凝固劑而製成的,質地食落比較細膩幼滑。師傳係絹豆腐上面再加咗馬糞紫海膽、法國魚子醬,同少量wasabi,夾埋個醬汁,使到整個豆腐味道變得濃郁甘甜而又帶點清新感。2. 鮫鰈魚薄刺身配紫蘇花鮫鰈魚係一種白身魚,因為油份較輕,魚味會較為淡,一般都會蘸上柚子酢一併食用,而師傳今次更配以紫蘇花嘅食法,使到刺身帶有淡淡嘅花蜜味,味道令人驚喜。3. 象拔蚌刺身師傳將象拔蚌刺身切成條狀再用昆布托底,象拔蚌肉質爽脆,再配以青檸汁,令人食慾大增。4. 原隻海膽配三文魚子紫海膽係北海道夏天當造嘅海膽,帶有海水味,味道較淡及清爽。師傅故意用咗特製醬汁醃製三文魚魚子去配搭,再灑上少量柚子皮,因此味道會偏甜,而海膽嘅味道亦唔會被三文魚子本身嘅咸味而蓋過。5. 炙燒地金目鯛刺身地金目鯛嘅表皮用咗火槍輕輕炙燒過後變得甘香鬆脆,而肉質柔軟細膩,形成一種強烈對比,師傅再係表皮搽上特製嘅醬汁,食完即有種入口即溶嘅感覺。正呀!6. 蘋果木煙燻鰹魚師傅用咗蘋果木去做煙燻製作,所以食嘅時候除咗會食到鰹魚嘅甜味之外,仲會有
是次慶祝朋友嘅生日飯,食咗最貴嘅「月」set。

1. 魚子醬海膽絹豆腐

2. 鮫鰈魚薄刺身配紫蘇花

3. 象拔蚌刺身

4. 原隻海膽配三文魚子

5. 炙燒地金目鯛刺身

6. 蘋果木煙燻鰹魚
師傅用咗蘋果木去做煙燻製作,所以食嘅時候除咗會食到鰹魚嘅甜味之外,仲會有淡淡嘅蘋果木香。

7. 冬菇蝦魚丸湯
湯底清淡,但加入日本冬菇同由師傅用咗櫻花蝦、虎蝦、白身魚絞成嘅蝦魚丸,即令湯嘅層次味道增加不少。

8. 鮑魚茶碗蒸
師傅用咗肉質鮮嫩嘅南非鮑魚去做呢個茶碗蒸,再淋上茨汁並配上少量嘅花作調味,整個味道濃郁又帶點花嘅清幽香味。

9. 海鰻、蟹丸天婦羅
師傅分別用咗松葉蟹、奄仔蟹製作成蟹丸,還有海鰻,裹上澱粉漿而油炸成的天婦羅香脆可口。

介紹埋餘下嘅壽司八貫:

1. 真鯛壽司
師傅係真鯛壽司上面搽上醬汁再加少許蔥,從而大大提昇真鯛嘅鮮味。

2. 炙燒北寄貝壽司
師傅先係北寄貝𠝹上網狀花紋再放係壽司飯上,再用火槍輕輕炙燒北寄貝嘅表面,加上青檸汁,味道帶點清新又混合咗炙燒嘅香味,口感彈牙。

3. 牡丹蝦蝦醬蝦子壽司
北海道牡丹蝦捕獲時段為4-7月,若錯過咗,就好難食到啦。貴為北海道嘅蝦王,牡丹蝦蝦肉晶瑩剔透又肥美,師傅還將其蝦醬、蝦子放係壽司上面,一啖就品嚐到全隻蝦嘅精髓同鮮味,一絕!

4. 熟成鰤魚柳壽司
師傳用咗熟成方法去處理呢個壽司,先將鰤魚柳放存係一個穩定嘅濕度及溫度中(界乎0-1度)等佢發酵、氧化11日,魚肉中嘅酵素會鎖住魚油,令其肉質軟化,因而令到肉質及味道帶到另一個層次,再加少許柚子、胡椒調味,整個壽司嘅魚味會變得濃郁、肉質柔軟,跟平日新鮮嘅壽司相比下有好大差別。

5. 鮟鱇魚肝西瓜漬壽司
鮟鱇魚肝嘅做法係先用日本清酒浸泡,脫膜後再灑鹽讓水分排出,並用鋁箔紙包裹捏緊,讓整塊魚肝更結實,再蒸15分鐘後冷卻而成。師傅造嘅魚肝不僅無腥味,仲可以嚐到魚肝嘅香醇味道,再配合奈良西瓜漬,令整個壽司食起嚟令人開胃,減少膩感。

6. 鮫鰈魚壽司
來自北海道嘅鮫鰈魚,係右口魚品類中最肥美嘅一種。師傅特別揀選鮫鰈魚魚邊呢部分去做呢個壽司,貪其魚皮魚脂油分充足,經輕輕灼燒過後,逼出豐富嘅魚油,讓人食後有種齒頰留香嘅感覺。

7. 馬糞海膽毛蟹壽司
壽司分上下兩層,師傅先將毛蟹拆肉,放在底層,而上層則放馬糞海膽,一啖就能食出兩種海鮮嘅鮮甜味,完全滿足晒我呢啲貪心人嘅願望。

8. 大拖羅壽司
師傅揀選呢塊大拖羅,係屬於近魚鮫嘅位置,特點係油脂分佈均勻又無筋,食落會有種入口即溶嘅感覺。

宜家晚市仲要第二位有半價(加一服務費不包含半價優惠),優惠做埋六月就無㗎啦!店內位置唔多,所以建議有興趣嘅朋友記得要提早兩星期訂檯啦!
2020-05-23
2020-05-17 1499 瀏覽
《去到邊食到邊📍尖沙咀》喱間新左半年既Omakase 終於有時間去食😋適逢母親節就帶埋媽媽一齊去試新野🤩完全無問過食d咩既情況下,好有驚喜😏有原隻海膽啦,又有日本生𧐢!咁岩2款都係我最鐘意食😋所有食材都好新鮮,而且好有心機,有一款壽司係魚肝,好小會咁樣配合🤤好味🤤喱到既㕑師係細心d ,會同你講下d食材,而且知我凍,會叫人關左冷氣,喱d先係omakase 😯同上次個間簡直係2回事*優惠:中午第2位半價,半價!📍花晨月夕 (尖沙咀)尖沙咀赫德道2號金麟商業中心2樓
《去到邊食到邊📍尖沙咀》
喱間新左半年既Omakase 終於有時間去食😋
適逢母親節就帶埋媽媽一齊去試新野🤩

完全無問過食d咩既情況下,好有驚喜😏

*優惠:中午第2位半價,半價!

📍花晨月夕 (尖沙咀)
尖沙咀赫德道2號金麟商業中心2樓

2020-05-13
母親節
  • 海膽
  • 魚肝
2020-05-13 1293 瀏覽
今日同豬先生食廚師發辦,朋友推介左衣度既師傅,早一星期book位尼食,衣家做緊第二位半價,好抵!我地兩個叫左個中等價錢既set,有一款前菜,五件刺身,五件壽司,一款熱食同一款甜品前菜係豆腐,衣度所有食物都好似衣碟豆腐咁做得好精緻,師傅好有心機,好多碟野都有花做裝飾,而且係食得既花燒帶子,夾住紫菜食好正蘋果木燻鰹魚刺身,一開蓋d煙係咁出晒尼,配埋個花食,好特別其他刺身亦都係好大件好厚肉!非常大隻既北海邊蠔熱食,衣個湯配左蝦肉,瑤柱同菇,好清甜仲有飽魚茶碗蒸,一樣都係咁好食

燒帶子,夾住紫菜食好正

蘋果木燻鰹魚刺身,一開蓋d煙係咁出晒尼,配埋個花食,好特別

其他刺身亦都係好大件好厚肉!

非常大隻既北海邊蠔

熱食,衣個湯配左蝦肉,瑤柱同菇,好清甜

仲有飽魚茶碗蒸,一樣都係咁好食

尖沙咀最近新開左一間主打Omakase嘅壽司店 🍣無論午市定晚市 第二位都有半價優惠 所以即刻book左枱試試😎優惠期去到五月份 有興趣就快啲book.環境方面 裝修唔算特別靚/fancy 但都幾乾淨企理午市分咗兩個時段 成場都full book的 但唔會坐得太逼.🔸Omakase Sun $368套餐包括前菜 茶碗蒸 味增湯 壽司十二貫 卷物同甜品前菜/茶碗蒸/味噌湯 質素不過不失 都係一啲開胃嘅菜.🍣 壽司十二貫鮫鰈 | 原隻帶子 | 伊左目 | 赤貝深海池魚 | 赤身 | 鯖魚 | 銀鱈魚鮫鰈鰭邊 | 鮟鱇魚肝 | 馬糞海膽 | 中拖羅整體質素都幾唔錯!食材算新鮮而且師傳對於食材味道上嘅配搭好講究完全吊到魚嘅鮮味出黎以呢個價錢黎講 真係抵到爛🤭個人最鍾意👉🏻 原隻帶子 | 肥美大隻 鮮味好出👉🏻 深海池魚 | 撒有少少柚子皮係面 勁有柚香👉🏻 鮫鰈鰭邊 | 呢舊係是日最愛 超有驚喜❗️用火槍微微炙過 入口即溶 滿口魚油香味😳有點可惜係中拖食落有少少根 唔夠入口即溶🤭最後用拖魚蓉用手卷作結 大滿足❤️.整體性價比係超高嘅 如果有優惠嘅話真係絕對值得一試 👅建議大家firm係bar枱先去
尖沙咀最近新開左一間主打Omakase嘅壽司店 🍣

有點可惜係中拖食落有少少根 唔夠入口即溶🤭
最後用拖魚蓉用手卷作結 大滿足❤️

整體性價比係超高嘅 如果有優惠嘅話真係絕對值得一試 👅
建議大家firm係bar枱先去
畢竟食omakase其中一樣就係睇住師傅逐舊壽司整嘅視覺享受嘛👀
2020-05-04 1320 瀏覽
個幾月前食過一次花晨的omakase, 覺得抵食又好味,不過上次係坐房,總係覺得差咁d, 於是上次一食完就即刻預約再食,今次要坐bar枱,可以睇住師傅係面前整。今次繼續係叫9件set, 十分期待!!今次個餐前小食係胡麻醬豆腐,好好味,豆腐好滑。不得不提個蒸蛋,蛋味濃之餘,入面仲有瑤柱,將成個蒸蛋提升不少。上次因為係房入面食,所以壽司係一次過上晒,今次係食完一舊,師傅就整一舊,再擺上碟今次既壽司同上次都吾同,全部都好新鮮味美,仲可以欣賞到師傅既手藝,真係好滿足既一餐

2020-05-03 991 瀏覽
睇報導見到呢間壽司店做第二位半價,即刻book位試試但原來報導出街後真係大受歡迎,唔容易book今次去令午餐,多數都係set揀左最平的9貫壽司一黎已有前菜、蛋、麫鼓湯主角出場,件件都超高水準,飯本身有加醬油,好香最後3件係最勁,toro、銀雪魚同海膽,非常好味甜品紅豆雪糕都係自家製,好有心思現場地方不大,可以見到師傅製作
睇報導見到呢間壽司店做第二位半價,即刻book位試試
但原來報導出街後真係大受歡迎,唔容易book
今次去令午餐,多數都係set
揀左最平的9貫壽司
一黎已有前菜、蛋、麫鼓湯
主角出場,件件都超高水準,飯本身有加醬油,好香
最後3件係最勁,toro、銀雪魚同海膽,非常好味
甜品紅豆雪糕都係自家製,好有心思
現場地方不大,可以見到師傅製作
2020-04-20
2020-04-23 1515 瀏覽
精緻的食物擺盆,食材新鮮,印象最深刻係珍珠蠔,而且廚師都好細心,可應我們要求更改菜式(因朋友唔食牛肉)。大致上每樣都好好食。因為好好味,所以很多都忘記拍照🤤。唯一係隻杯太重,不小心甩手,成杯熱水就倒瀉到自己身上。
  • 珍珠蠔
2020-04-19 1990 瀏覽
網上見到新開咗一間食omakase嘅舖頭,咁啱同左我好朋友慶祝生日,睇到食評唔算多,但由於地點方便,又book到位,第二位仲要半價,心裡裏好期待咁book左位,由於係中午book晩上,本身問有冇辦法可以安排生日字在甜品上,聽電話既職員一句話整唔切,咁我都冇勉强人,但後面真係令我覺得中晒伏。冇提前book要坐檯, 因為抗疫嘅措施 ,bar枱full左,都ok,係個要除鞋入既包廂。叫左支酒~$168, 明明想叫支大吟釀,點知佢冇貨。咁我哋就諗住算啦。然後個侍應知我要熱飲,話呢一支更加好飲,嗰支唔好飲嫁,我同我朋友聽到呆咗,但都照叫啦。前菜係海膽豆腐,成餐最好食都係呢一啖。 海膽一啲都唔腥 ,側邊有個黑色嘅醬, 鹹鹹甜甜咁 ,豆腐味道好清新,所有嘢加埋令口感好豐富。薄切刺身,得三塊,加埋食用花,要自己用手一粒粒mit出黎,加埋先好食。好似隻手咁大嘅蠔, 調味調得好,偏向爽身嘅,我個人就比較鍾意食呢一種。有種好creamy嘅我就唔鍾意啦。煙熏過嘅刺身,唔記得咗係咩魚。上面有個好似薑蓉嘅醬, 冇其他汁, 個食用花又係要自己一粒一粒搣出嚟好麻煩。然後擺設嗰塊葉,好似碟碟餸都有,應該唔會重用掛。吞拿

吞拿魚赤身,中拖羅,大拖羅三切,呢個冇乜特別,冇乜驚喜,正常,同埋燒金目鯛, 金目鯛嘅油份重 ,但係唔知係咪整好咗好耐, 所以上到台嘅時候已經凍咗冇好香嘅感覺。

到咗壽司部分 ,一次過上曬五件好無奈。 仲要其中三件係 燒過 !上到枱已經凍曬 !!!雖然海膽係好鮮甜, 但係塊紫菜淋曬。平時食omakase,會有次序食邊件先,但個侍應放低,好快講左次名,就走左。

到我哋問一問個侍應有冇介紹食邊件先嘅時候 ,佢竟然亂答我 ,話佢覺得有某件燒嘅食咗先,再食海膽 再食白蝦 ,超無奈。 平時通常都係由淺色開始食先佢講完我拗曬頭。

湯 ,係一個好普通嘅蜆肉湯 ,有啲海帶有啲蜆肉。

到咗主菜,唔好講笑真係超嬲 !
一開頭侍應係好貼心咁問我哋有冇嘢係唔食嘅, 由於我係唔食鰻魚,咁我又同佢講,然後佢話今餐冇鰻魚冇三文魚. 最後佢上嘅煮菜竟然係一個燒鱒魚,話係三文魚嘅類近,
而且呢個樽魚嘅入面係唔熟㗎, 好似扮到啱啱燒好咗,但係入面係滑潺潺咁囉! 真係好嘔心 ,側邊有個炸舞茸, 下面放咗知松柏樹枝,我唔知呢個係咩擺設,但係我覺得成碟餸好嘔心!
乜醬都冇, 個魚好肥好油膩, 咁我哋問個侍應攞個酸酸地嘅汁,諗住平衡下。 講真我係有一刻期待過,師父設計得呢碟餸,如果有人要問extra嘅將,佢係應該訪問下我究竟呢一味餸有咩問題,去咗出改善,嘩, 俾左個醋,難食到一個點呀! 可能係我諗得太好。

最後甜品
係一個有櫻花喺入面嘅羊羹,口感同大菜糕冇乜分別, 但櫻花冇食到好難食。

後話:
話說我七點鐘開始上菜, 八點二佢上埋到個甜品。 然後佢叫我買埋張單 ,唔緊要! 八點三, 8點4, 8點5,佢過嚟請我哋走,話張枱淨係可以去到八點半, 我book枱嗰陣時佢冇講過要交枱囉! 同埋使唔使每五分鐘叫我哋走呀!甜品都未食完呀, 我依家唔係食元氣,即使你俾左第二位半價,都唔係咁樣掛! 最後我同我朋友慶祝生日,一張合照都冇影過。

食得個幾鐘,冇去過洗手間,所以fc唔到廁所係點。

我食嗰個餐係三個價位既中間,月,大約原價1180。

坦白講我係一個好鍾意食Omakase嘅人,,亦都食超過二十次以上, 每次我都好滿意 ,但今次嘅經歷可以令到我嬲到要寫篇食評出嚟,表達我既失望,性價比有幾低, 呢一個價位即使折咗之後都要二千幾蚊埋單, 我真係覺得好失望!
2020-04-15
2020-04-19 1117 瀏覽
見到IG有人推介呢間新開張嘅omakase, 午市第二位半價,所以就黎試吓食。服務、佈局同埋地理位置都唔錯但係食物質素有待改善,魚生唔夠新鮮,壽司冇層次感,就連紫菜,都係軟林林 😓成餐飯食完,冇一個菜式令我有印象 🙈
2020-04-19 892 瀏覽
Whatsapp 社交平台問有無位 隔左幾日先覆:無了好啦 問第二個日子有無 覆都唔鬼覆買一送一又如何?咁鬼差嘅服務態度去到都唔方食得高興寧願去返啲正常價嘅omakase 起碼有質素有服務成間野根本靠啲kol o靚模宣傳食正宗omakase一定唔會揀呢間!
Whatsapp 社交平台問有無位
隔左幾日先覆:無了
好啦 問第二個日子有無 覆都唔鬼覆
買一送一又如何?咁鬼差嘅服務態度
去到都唔方食得高興
寧願去返啲正常價嘅omakase
起碼有質素有服務

成間野根本靠啲kol o靚模宣傳
食正宗omakase一定唔會揀呢間!
2020-04-12 758 瀏覽
Omakase平時食真係偏貴,見佢新開張有優惠,二人同行第二位半價就即刻book位。平日都要早成半個月之前book,假日更加要成個月!雖然Book位嘅時候request左要坐吧枱,但而家一張吧枱淨係比坐一半客,冇計要坐廂位。但欣賞嘅係佢唔係普通餐廳咁得枱,係似返日系餐廳咁要除鞋個款。今次試咗Omakase 12貫,連前菜同甜品。前菜就有茶碗蒸、麵豉湯同埋茶,但係侍應完全冇介紹係乜菜黎🤣不過茶碗蒸係真係唔錯,入邊嗰個茹味幾出。壽司就分咗兩碟,每碟六件。上菜嘅時候今次就有介紹翻係啲咩魚,應該要喺邊件開始食起等等。老實講壽司就真係普通,只係得個帶子配橙皮碎比較清新,其他魚都唔算話特別有口感,但總括嚟講都係新鮮嘅。不過個海膽壽司就有少少失望,海膽嘅質素只係普通,而且紫菜就好淋,似係擺咗好耐。之後個手卷係吞拿魚茸,成舊都係紫菜包住,如果魚生就真係冇乜鮮味,比較普通。甜品係紅豆雪糕,雖然偏甜但係牛奶味都幾重。買單除翻每人三百多d,以omakase 嚟講lunch真係好抵,但質素就唔算太突出。

今次試咗Omakase 12貫,連前菜同甜品

甜品係紅豆雪糕,雖然偏甜但係牛奶味都幾重。

2020-04-12 553 瀏覽
3月20日 晚餐 (限聚令於3月29日生效)因友人生日 及 餐廳有第二個set 有半價優惠 就早一星期訂左枱 當晚入場有幫我地兩個量體溫🌡及提供消毒搓手液 👏🏻 防疫措施及意識算高!👍🏻因訂了6:30pm 算早 只有另外兩人於bar枱用膳中 我地就被安排隔佢地四個空位既bar枱 (算係個場中間)晚餐有三個set 。我地就揀左 月set ($1480 per person) - 前菜 + 5件刺身 + 8件壽司 + 湯 + 御料理2 及 甜品唔好意思 我已經唔記得d食物叫咩名喇 但overall 食物新鮮又好好味 同整得好細緻 由淡味食物開始提供 有同廚師傾計 (雖然係我地主動問佢地先)我地個廚師都樂意回答 真係好好食 最深印象係 北海道生蠔 (大隻 &鮮甜)、馬糞海膽 (甜)及 拖羅 (軟身 &又唔太油)😋😋😋仲有天婦羅帶子 & 鮑魚(第一次咁食天婦羅)唔乾 仲好spicy !!好好味 有機會一定會再黎食!真係好好味!同係日本食差唔多!之後見到第一枱人走 職員有用清潔液噴枱面清潔既!good ! 如果要搵野彈下,應該係廁所水龍頭 要用一隻手按實先出水 防疫期間 就感覺麻麻地喇 ! 希
3月20日 晚餐 (限聚令於3月29日生效)

北海道生蠔 (大隻 &鮮甜)
馬糞海膽 (甜)
拖羅 (軟身 &又唔太油)

有機會一定會再黎食!真係好好味!同係日本食差唔多!

希望快d 唔駛帶口罩 冇哂肺炎!大家身體健康 !
個飯都好好食!
2020-03-20
生日
北海道生蠔 (大隻 &鮮甜)
馬糞海膽 (甜)
拖羅 (軟身 &又唔太油)
個飯都好好食!
2020-04-08 605 瀏覽
新開張有優惠 , 一開頭promote miss左買一送一超唔据 , 唯有退而求其次食佢 第二位半價優惠,變相即75折本身當日full booking , 只係stand by位 , 去到因為已實施左林鄭條福綠壽既食肆只能開一半枱及1.5米距離所以令本身少位既花晨再減一半位 , 好好彩有食客食完提早返歸 , 可以俾我地掹車邊最後一台客食到第一次食呢間 , 小試最平既 $268 - 有9件壽司 ,  再加茶碗蒸,蔬菜一細碟,面豉湯 , 及甜品茶碗蒸有落左瑤柱及冬菇 , 非常入味 , 蛋滑面豉湯飲得出非一般速食日式餐廳既用粉黎開壽司上級水準 , 魚生非常新鮮 , 醋飯味道細膩更唔會一夾即散 , 只可惜係size略嫌偏較細環境一般高級壽司舖既裝修,因坐卡位唔係好睇到師傅刀工會再book定優惠完結前再食

茶碗蒸有落左瑤柱及冬菇 , 非常入味 , 蛋滑
面豉湯飲得出非一般速食日式餐廳既用粉黎開
環境一般高級壽司舖既裝修,因坐卡位唔係好睇到師傅刀工
會再book定優惠完結前再食
2020-03-31
10 分鐘 (堂食)
2020-04-07 565 瀏覽
🍣Lunch - Omakase Sun $368.見到做緊第二位半價嘅優惠,即係除返每位加埋一都係$313就有12件nigiri加卷物,所以又即管過黎試下九龍鮨店~.石鯛 • 赤貝 • 小白蝦 • 帆立貝牡丹蝦 • 金線鯛 • 深海池魚 • 鰤魚.第一次食石鯛,口感爽口帶靱感👌🏻小白蝦幾清甜,用柚子調味更清新👌🏻帆立貝幾鮮甜爽口🐚至於赤貝、牡丹蝦同金線鯛都唔算好新鮮,一般般~深海池魚爽身幾新鮮!鰤魚幾肥美,熟成左八日魚味更出更濃郁👍🏻銀鱈魚 • 赤身 • 馬糞海膽 • 中拖羅 • 蔥拖羅小卷.銀鱈魚香滑但唔會過肥👌🏻海膽對得住個價錢,味道較淡不過都清甜!中拖普普通通但赤身麻麻~最後個蔥拖羅小卷反而幾好,足料又新鮮👍🏻.總結係discounted三百頭都食得過嘅~呢個價錢for quick sushi fix係可以不過唔會expect好高質素~如果去開尖沙咀可以試下,不過唔係非食不可~
🍣Lunch - Omakase Sun $368
石鯛 • 赤貝 • 小白蝦 • 帆立貝