2021-09-14
自從上次食完L’amour一直都話想試埋隔離嗰間酒吧串燒,今日終於約到朋友仔陪我食🥰呢度嘅嘢食都係一盤盤咁上,所以記得趁熱食,兩個人食嗌唔到好多嘢,自在吹吓水,飲下酒。呢度嘅嘢食種類都好多,有成兩版紙。⭐牛舌 $33⭐牛油帆立貝(兩隻) $42⭐玉子燒 $33 ⭐鹽燒鮮白鱔串 $58⭐燒大啡菇 $32⭐石燒prime 牛小扒 $148⭐雞翅包飯 $19⭐炭燒豬頸肉 $22⭐原隻魷魚$28⭐️燒芝士年糕$29牛小扒🥩我覺得一定要食,雖然唔係好大舊,個夠厚身,肉汁滿滿。🐮牛舌都係啦,自從入咗牛舌關注組之後,被谷友荼毒晒,念念不忘牛舌個口感😂除咗牛之外,豬頸肉真係唔錯,每塊都有厚度,肥瘦比例平均,一拎上手都已經滴晒汁。海鮮方面我覺得魷魚🦑係幾抵食嘅,因為都幾大條,而且貼心地展開幾段,方便一咬既食,唔會乾身/太韌。牛油帆立貝$42有兩隻都唔算貴,大大隻,正常發揮~~最後俾佢Menu上面嘅Kirin Ichiban Frozen Beer 吸引咗吸引咗,但係最後發現其實冇乜特別,同埋果pat野都冇乜味😂叫返普通啤酒便可
⭐牛舌 $33
⭐牛油帆立貝(兩隻) $42