2022-05-11
呢間串燒店🍢🍢,真係百吃不厭🤣拉絲水牛芝士條🧀$58 - 芝士炸到呈現金黃色。外脆內軟。但又唔會炸到過熱,芝士🧀亦做到拉絲效果,芝士🧀味濃。值得推介。芝士黑松露大啡菇$45 - 又係芝士控必點。面層有芝士同黑松露。中層有驚喜。有半熟蛋漿🍳同一塊煙肉🥓。簡直會衝擊你嘅味覺。好好食。招牌燒茄子🍆🍆$35 - 唔洗講咁多。每次嚟到必點食物。今次亦都無令到我失望。風味燒雞腎串🍢$18 - 雞腎好爽口。調味料唔算多。但都好好食。黑糖雞髀肉串🍗🍗$22 - 岩晒食肉獸,咬落去啖啖肉。份外滋味。🧀芝士黑松露扇貝$48 - 呢個組合直情無得輸。雖然燒過嚟。但都食得出扇貝係新鮮。最後叫多兩杯kirin ichiban🍺🍺我點左桂花味,桂花味好出。不過下次想試下點Frozen Beer。朋友點左黑加倫子。個人覺得比桂花味更好望。🍽🍽呢間食店,我已經幫襯過4,5次。次次都唔會令我失望。亦都會繼續幫襯😂😂