2022-05-16
真係好耐冇食過串燒啦😖 所以專登搵咗間有串燒嘅酒吧,可以同朋友傾吓偈,輕輕鬆鬆咁過一個晚上😆 點知估唔到呢間食物都幾高質‼️真係值得介紹✨👍🏻。由天光坐到入夜,都好有氣氛💕黑加倫子 Draught呢款係幾容易入口嘅啤酒🍻 飲落去甜甜地,有淡淡的黑加侖子味💕 酒味會喺喉嚨慢慢出嚟,酒精濃度感覺唔算太高,暢飲都幾爽桂花 Frozen Beer佢嘅桂花味都幾香💕 上面啲泡泡係啤酒沙冰,有好香醇嘅小麥味,好易入口👍🏻 飲落去感覺幾清新,女仔會幾鍾意呢一款😆烤魷魚簡直佐酒必備😆芝士雞髀肉串雞髀肉好Juicy,好嫩滑👍🏻培根車厘茄卷一拎起仲係滴緊汁,一咬落去啲蕃茄爆出嚟👍🏻正👍🏻雞髀肉蕃茄加咗蕃茄食落去好清新👍🏻韭菜燒佢調味嘅醬汁好特別,清爽✨鹽燒雞翼加埋檸檬汁嘅鹽燒雞翼芝士黑松露扇貝貝殼上面嘅扇貝汁好鮮甜,加埋蒜真係無敵👍🏻黑松露蝦串黑松露味好突出,又仍保留到蝦嘅鮮甜,蝦肉好彈牙😆宮崎去骨雞腿呢個真係超抵食😍份量超多😍 仲要外脆內軟,雞肉嫩滑😆香蔥燒聖子王好新鮮‼️ 鮮甜彈牙,加咗蒜好香👍🏻蜜汁黑豚扒珍珠飯佢嘅黑豚都係燒出嚟!!半肥瘦嘅黑豚扒好入味✨ 而且份量都好多😆 仲要配埋珍珠米真係好抵食👍🏻總
黑加倫子 Draught
桂花 Frozen Beer
烤魷魚
簡直佐酒必備😆
芝士雞髀肉串
雞髀肉好Juicy,好嫩滑👍🏻
培根車厘茄卷
一拎起仲係滴緊汁,一咬落去啲蕃茄爆出嚟👍🏻正👍🏻
雞髀肉蕃茄
加咗蕃茄食落去好清新👍🏻
韭菜燒
佢調味嘅醬汁好特別,清爽✨
鹽燒雞翼
加埋檸檬汁嘅鹽燒雞翼
芝士黑松露扇貝
貝殼上面嘅扇貝汁好鮮甜,加埋蒜真係無敵👍🏻
黑松露蝦串
黑松露味好突出,又仍保留到蝦嘅鮮甜,蝦肉好彈牙😆
宮崎去骨雞腿
呢個真係超抵食😍份量超多😍 仲要外脆內軟,雞肉嫩滑😆
香蔥燒聖子王
好新鮮‼️ 鮮甜彈牙,加咗蒜好香👍🏻
蜜汁黑豚扒珍珠飯
總括嚟講,整體食物都幾高質素‼️ 有服務,環境又不錯👍🏻 真係值得嚟試吓👍🏻