2021-12-09
Station 3想喺旺角搵一間舒舒服服嘅餐廳同朋友傾吓計,呢一間就十分適合。地方大,枱同枱之間嘅空位都多。如果你係鍾意玩board game就更加啱!佢亦都提供好多唔同款嘅game。燒牛肉配田園沙律份量都唔少,配日式胡麻醬。燒牛肉咸香。dinner set 係包一杯飲品~ 如果想食Cake嘅話都可以加錢要埋~ 有cheese cake/ chocolate cake西班牙咖啡細個就飲黑牛,大個咗將汽水變成咖啡,咖啡都幾香滑,如果加埋甜甜地嘅雲呢拿雪糕,杯咖啡就更加滑同埋更加香甜☝🏻蜜糖雞翼焗嘅雞翼香脆得來有冇咁熱氣,醃得入味又有少少蜜糖喺面,少少辣香口惹味。香腸出前一丁見到Menu有就突然之間好想食。雖然唔係健康嘢但永遠麵係comfort food! 如果多一隻荷包蛋就好啦😛有冇人都係食爽麵㗎?花茶我哋叫咗可人兒,鍾意佢嗰陣淡淡的花香味。最重要係朋友想飲熱嘢,佢有蠟燭去確保保持到溫度
燒牛肉配田園沙律
份量都唔少,配日式胡麻醬。燒牛肉咸香。
西班牙咖啡
蜜糖雞翼
香腸出前一丁
😛有冇人都係食爽麵㗎?
花茶