第三站

Station 3 Cafe
2021-11-23 1412 瀏覽
好姊妹年頭已經註冊結婚,仲有差不多一個月就係佢嘅大日子婚宴,特意約出來接收美美的請帖,順便詳談一下我們的近況。STATION 3 Café 位置於旺角鬧市交通分,地方舒適,乾淨衛生,慢慢食慢慢傾仲有 board game 玩添!Dinner Set +$38 可以享有Salad+Cake田園沙律及蛋糕,是特色芝士蛋糕,當然要試一下!田園沙律灑上日式芝麻醬,開胃又健康。意式芝士肉醬闊條麵 $98滿滿的芝士,意式香草味道濃郁,芝士拉絲非常滿足,肉醬多汁掛滿闊條麵,滋味無窮。卡邦尼煙肉雜菌意粉 $102卡邦尼醬汁滿滿的芝士忌廉香味,入口柔滑,煙肉惹味,雜菌意粉食完一啖有一啖,很快我們便吃光光了。墨西哥雞翼 $66想滿足一點再加一個開胃小食,墨西哥特色醬汁加配料,雞翼外脆內軟又多汁,熱辣辣好好食。薄荷朱古力 & 西班牙咖啡所有套餐贈送 $38飲品一杯,可補差額追加了特色飲品,薄荷朱古力和西班牙咖啡,各自有精彩,味道甜美濃郁芳香。特色芝士蛋糕🍰最好吃蛋糕做甜品,法國朱古力芝士蛋糕 & 藍莓芝士蛋糕,味道層次豐富,完美了今個晚上。

田園沙律灑上日式芝麻醬,開胃又健康。

意式芝士肉醬闊條麵 $98

卡邦尼煙肉雜菌意粉 $102

墨西哥雞翼 $66

薄荷朱古力 & 西班牙咖啡
西班牙咖啡,各自有精彩,味道甜美濃郁芳香。

特色芝士蛋糕🍰

• 意式芝士焗肉醬闊條麵