2018-03-28
成日經過呢間日本磯燒 終於同屋企人去試下環境唔錯 有bar台有梳化坐 望一望個Menu 價錢原來都唔平 中意食豆腐既我叫左個 海膽凍豆腐88元豆腐好滑 細細舊但海膽都唔小 價錢都算咁上下叫多個小食 枝豆45元 咸咸地 份量唔算多 好快食哂叫左三款刺身試下 海膽-深海池魚-北海道海帆立貝每樣兩件池魚都幾肥美 雖然細細舊唔夠喉帆立貝就好鮮甜 食落去又夠凍海膽更加唔使講 入口即溶好好味再叫兩Set貝殼類磯燒 有蠔 鮑魚 同大蜆個蠔燒得好香 食落口好鮮甜多汁唔會好乾 鮑魚就就好咬口彈牙 咬落多計煙un 好食個蜆都好肥美亦唔會太乾 唔錯再叫左個時令魚食 -日本立魚燒就好香 出面層魚皮脆脆既 入面啲魚肉仲有小小汁係到 魚又滑又香值得叫黎食 不過應該次次魚種都唔同再黎原隻魷魚 又係好香 個人比較中意食魷魚鬚部分 好好味好爽口最後叫左個鯛魚湯稻庭烏冬 個魚湯真係不得了 好鮮甜 就咁飲都好好飲 加埋烏冬食就淡小小 不過依然好甜食埋就飽哂了食咁多野埋單千二左右 都算貴 不過又食到刺身又有海鮮磯燒 最緊要有海膽係咁上下啦
環境唔錯 有bar台有梳化坐
望一望個Menu 價錢原來都唔平