2022-05-05 62 瀏覽
位於中環士丹利街66-72號佳德商業大廈1樓,開有家正宗四川菜廳,餐廳環境典雅寬敞,座位舒適,在不少環節上加入中國風的裝修風格。餐廳主打傳統重慶小面,面上加入花生米、碗豆漿,青蔥等佐料,再拌以辣椒油,十分惹味。如吃不了辣的客人,可選擇不辣的白湯。招牌菜瘋狂肥腸面:肥腸肥美可口,口感豐富而有嚼勁。番茄牛肉面:湯底濃郁,帶有酸酸甜甜的番茄味好開胃,薄切牛肉片入味,麵條有彈牙,伴有菜心苗、蔥花、蕪茜等足料夠健康。加$72一盤鹵水拼盤:有牛舌、牛肚、牛肉、豬肚,豐富而好味。套餐跟有飲料:烏梅汁、冰糖雪梨汁都是不錯的選擇。在中上環能吃到如此正宗的成都小面,是食客的口福,以後還會光顧。

• 瘋狂肥腸面
  • 瘋狂牛肉麵
2022-04-06 167 瀏覽
疫情之下只可以夜晚個餐只可以外賣自取,估唔到呢間瘋狂小面嘅沸騰二人豐盛套餐$258咁正,可以還原到係店鋪裹面食嘅效果👍🏻 套餐包括沸騰鱸魚或沸騰牛肉,白米飯x2,罐裝飲品$12 ,有可樂、加多寶等等,自家沖製飲品系列$10 ,有烏梅汁、羅漢果冬瓜茶,甜品有成都老冰粉$18,解辣一流😃 我哋揀咗沸騰鱸魚同羅漢果冬瓜茶。配套有加熱架、加熱器、圍裙、筷子匙羹,好齊全👏🏻 加熱器令到沸騰鍋保持最少兩小時都係熱辣辣嘅狀態,唔怕拎到反屋企就凍左唔好食👋🏻沸騰鍋配料有大白菜、芽菜、金針菇、蓮藕土豆片、萵筍,午餐肉,鍋底豐富😄 鱸魚滑嫩鮮美,配上麻辣湯底簡單令人一塊食完又一塊,食唔停口🤤沸騰鍋的概念做法👇🏻1️⃣使用新鮮辣椒紅油作為底料2️⃣再配上不同種類的新鮮食材3️⃣用各種不同乾辣椒、花椒粒4️⃣最後用高溫滾油將辣椒爆香然後倒入鍋中,令鍋中食材、辣椒油、乾辣椒等食材進一步昇華,從而做出「沸騰效果」達致色香味俱全😋外賣有三個平台可下單👍🏻 可選落單區域👍🏻網上外賣平台 - 瘋狂小面-系列產品網上外賣平台- 沸頭子-系列產品(暫時只能在中環區內送給客人)網上外賣平台- 沸頭子-系列產品(暫時可送達區域:香港島,九龍半

沸騰鍋配料有大白菜、芽菜、金針菇、蓮藕

沸騰鍋的概念做法👇🏻
1️⃣使用新鮮辣椒紅油作為底料
2️⃣再配上不同種類的新鮮食材
3️⃣用各種不同乾辣椒、花椒粒
4️⃣最後用高溫滾油將辣椒爆香

外賣有三個平台可下單👍🏻 可選落單區域👍🏻

網上外賣平台 - 瘋狂小面-系列產品

網上外賣平台- 沸頭子-系列產品
(暫時只能在中環區內送給客人)

網上外賣平台- 沸頭子-系列產品
(暫時可送達區域:香港島,九龍半島及將軍澳)

2022-04-04 90 瀏覽
無晚巿堂食之下,好多餐廳都出咗依啲配以加熱器嘅麻辣鍋套餐,今日揀咗買依個$258 沸騰牛肉二人餐返屋企做晚飯。佢真係超級大鍋!上面佈滿香辣紅油,花椒辣椒味很香,惹味好食。鍋入面有好多滑嫩牛肉,仲有唔同嘅配菜例如旺菜,金菇,土豆片,牛餐肉,芽菜,蓮藕等等,加埋兩碗白飯食一定夠飽。同埋其實個加熱器可以燒勁耐,可以加埋屋企其他打邊爐配料落去當麻辣火鍋食,超抵。另外仲加咗個冰粉食解辣,滑dudu ,少甜好食。

另外仲加咗個冰粉食解辣,滑dudu ,少甜好食。
2022-03-31 1282 瀏覽
-瘋狂小面🍽- 小編其實好鐘意打邊爐尤其麻辣火鍋但而家又冇堂食想食好西都難☹️咁岩見到瘋狂小面出左外賣麻辣鍋因為之前食過佢麻辣串覺得好正決定買反屋企試下🍲😌-🥢沸騰二人豐盛套餐 $258呢個沸騰餐可以揀鱸魚🐟或者牛肉🥩食肉獸既小編當然揀牛肉🤣跟餐有兩碗飯🍚一打開個鍋已經見到個辣湯有幾澎湃仲要勁香😳除左牛肉入面仲有配菜例如旺菜/芽菜/金針菇/蓮藕/薯仔片/萵筍/午餐肉等等都真係幾足料😍仲要全部都係d索味野愈滾愈入味👍不過呢個湯冇得揀辣度但小編食哂5小辣就覺得都頂得住😂其實個湯撈飯食都幾正😋-🥣成都老冰粉 $18店員介紹成都老冰粉話可以解辣🌶如果驚太辣頂住住建議叫埋冰粉都真係幾解辣😂-🥤加多寶 $10食寶d咁辣既野就梗係要食涼茶清下熱氣😉-💡外賣自取既沸騰鍋會配埋加熱架/加熱器/圍裙/餐具完全係一拎到反屋企點火就可以食🤣加熱器可以頂到兩個鐘完全夠哂用😉-🌟評分:🏅🏅🏅🏅📍地址: 中環士丹利街66-72號佳德商業大廈1樓-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_中環#foodieluveat_川菜#hkfoodie #foodiehk #foodi
瘋狂小面🍽

#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_中環
#foodieluveat_川菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #外賣自取 #火鍋外賣 #麻辣鍋 #成都川菜 #沸騰鍋 #川菜 #麻辣控 #火鍋
2022-03-26
2022-03-29 82 瀏覽
近排天氣又涼反,想打下邊爐或者鍋物甘,發現到瘋狂小面有外賣水煮魚/牛,重點有埋熱架、加熱器可以外賣係屋企一路滾一路食,好吸引,今次就叫左沸騰鱸魚二人豐盛套餐佢地既做法係用新鮮辣椒紅油作為底料,配上新鮮食材,再落各種不同乾辣椒、花椒粒,最後用高溫滾油將辣椒爆香然後倒入鍋沸騰二人豐盛套餐 $258可以揀沸騰鱸魚或沸騰牛肉套餐跟左2碗白飯用左一個大兜裝起所有食材下面放個熱架用加熱器點火一直煮住 做到「沸騰效果」魚片分量大小適中 魚片滑配料有好多有大白菜、芽菜、金針菇、蓮藕土豆片、萵筍&午餐肉午餐肉超厚切大大塊一路滾住 越食越辣 好過癮成都老冰粉 $18冰粉加上花生,提子乾 可以幫手解下辣味道上淡淡地 有d似涼粉 配套加熱架、加熱器、圍裙、筷子上面仲有中式圖騰好精美加熱器可以令到沸騰鍋 保持最少兩小時都又熱又滾 正完全無lum過水煮魚都可以打包 重要反到屋企都滾住食

配套
加熱架、加熱器、圍裙、筷子上面仲有中式圖騰好精美
加熱器可以令到沸騰鍋 保持最少兩小時都又熱又滾 正
完全無lum過水煮魚都可以打包 重要反到屋企都滾住食
2022-03-18
位於上環呢間川菜小館,推出期間限定嘅沸騰二人豐盛套餐,大家可以選擇沸騰鱸魚或者沸騰牛肉,套餐亦包白米飯兩碗,兩碗冰粉,兩罐soft drink。今次選擇左加多寶,係香港比較少見,配打邊爐一流,套餐盛惠$258。🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸比較特別的是,今次買呢個外賣送左d配套,入面包括加熱架、加熱器。取外賣之後,返到屋企先整熱佢,避免客人住太遠,會怕凍左既問題👍🏻而加熱器可令到沸騰鍋保持最少兩小時又熱又滾的狀態👏🏽而包裝方面都相當高級,用了豪華的金色,包裝密實,湯汁不會溢出,好貼心。🍀 沸騰鱸魚配料有大白菜、芽菜、金針菇、蓮藕、土豆片、萵筍,午餐肉,配料真係幾多!入面仲有鱸魚片,而魚片起骨,食落都幾嫩滑。配料同埋魚片完全吸收湯汁精華,尤其係菜類,辣得好過癮,喜歡吃辣的你不能錯過!湯底方面使用新鮮辣椒紅油作為底料,用各種不同乾辣椒、花椒粒,帶點川菜的風味。辣味好足,味蕾好似玩過山車咁🍀成都老冰粉18$食完辣野不少得來一碗冰粉,呢碗冰粉都幾特別,配料有花生同有提子乾,黑白芝麻粒等。老冰粉都幾滑溜,是解辣好幫手。

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

而加熱器可令到沸騰鍋保持最少兩小時又熱又滾的狀態👏🏽

🍀 沸騰鱸魚

🍀成都老冰粉18$

2022-03-23 65 瀏覽
禁哂晚市堂食,但夜晚又想食麻辣鍋物見到呢間外賣都可以打包成鍋,即刻試下餐廳裝修風格好有特式,霓虹燈既招牌配埋簡潔既桌椅,營造到一種迷人戀舊既復古風,期待解禁後既堂食沸騰魚+2個飯 $258外賣包裝要超級大讚,包得好密實仲要勁保溫,完全係保障我呢啲會掛住玩手機拎野拎到到歪歪斜斜既人,返到屋企都仲係完整無缺返到屋企沖埋涼,隔左成2個幾鐘先打開黎食,都仲好溫熱,錫紙包住保溫果然勁如果中意食勁熱勁熱既野+$20仲可以要個加熱器連架,用到2個鐘以上,食完用口吹就可以吹熄,超級方便(重點係火力完全拍得上明火爐)湯底未食就已經聞到佢既麻香味,香濃得黎唔會刺鼻,食落層次都好豐富,唔會係好呆既辣味,鱸魚片片都好大片,仲要起哂骨,食落好嫩滑,就算煲耐左都仲食到魚肉既鮮味,有啲魚皮大塊啲,仲會食到佢既肥美,而且份量都好多入面配料有大白菜,芽菜,金針菇,萵筍片,土豆片,蓮藕,午餐肉,都超入味,索哂湯入面啲精華咁,送飯一流餐具都好有誠意,筷子有樣式,仲比埋圍裙仔,非常貼心
禁哂晚市堂食,但夜晚又想食麻辣鍋物
見到呢間外賣都可以打包成鍋,即刻試下

沸騰魚+2個飯 $258

如果中意食勁熱勁熱既野

餐具都好有誠意,筷子有樣式,仲比埋圍裙仔,非常貼心
2022-03-23 204 瀏覽
疫情嚴重,多左叫外賣既機會,係外賣平台見到呢間店,聽個名,以為間店得面食,估唔到都有d川味火鍋食。沸騰二人豐盛套餐 $258係爐魚同牛肉中,食肉獸既我梗係簡左牛肉啦,仲包2碗白飯。不得不贊外賣鍋既設計,係超級穩陣,好似杯面既封口咁,雖然佢裡面湯料都唔少,但好安全咁送到黎,所以就算要拎比較長途既路都唔怕,配埋加熱架同酒精罐,令你唔駛開爐都可以嘆一嘆🔥鍋。個鍋都幾重份量,所以一開頭加熱需要d時間,不過放心,我地慢活咁食左2個幾鐘,個火都未熄。套餐仲包2碗白飯,鍋裡面除左主菜牛肉之外,仲有旺菜、土豆片、蓮藕片、芽菜、金針菇、萵筍同午餐肉。土豆片同蓮藕片都係薄切,所以係好入味。牛肉亦都好嫩滑,個湯底好,睇得出裡面有幾款唔同既辣椒調製,簡直係色香味俱全。我地最後留左個湯底,第日拎黎打邊爐,MM7😋。成都老冰粉 $18好好既解辣甜品,而且唔會太甜。如果怕辣野太熱氣或解辣,可以加叫飲品,除左汽水之外,仲有加多寶、自家製既烏梅汁、羅漢果冬瓜茶等解熱飲品,都係加$10-$12到。

成都老冰粉

成都老冰粉 $18
好好既解辣甜品,而且唔會太甜。

2022-03-16
成都老冰粉
今日收工後買埋外賣先返屋企,見落完雨天氣有啲凉,去左食川菜,叫左個期間限定嘅沸騰二人豐盛套餐,套餐包括沸騰鱸魚或者沸騰牛肉,同白米飯兩碗,多謝$258。我地揀左沸騰牛肉,係即叫即整,都等左四個字先有。牛肉用雙重膠袋放好,而兩兜飯、飲品同餐具就另外用個紙袋裝好,整齊企理。牛肉原來用個類似迷你盆菜兜裝好,熱辣辣,仲配埋個加熱器同加熱架俾你。服務員話扭開加熱器個蓋用火機點火邊熱住盆牛肉邊食,真係外賣都咁有風味,唔怪得叫沸騰牛肉。返到去打開,嘩,個迷你盆菜兜包裝非常高級,完全唔拍漏湯。牛肉大概有10片,非常嫩口。居然有午餐肉4塊,好邪惡。其他配料都好豐富,有大白菜、芽菜、金菇、蓮藕片、土豆片同萵筍,蓮藕片同萵筍非常爽脆,蔬菜吸左個湯,非常入味。辣度得一個,冇得揀,餐廳用新鮮辣椒紅油作為底料,加上唔同乾辣椒、花椒粒,最後用高溫滾油將辣椒爆香,食落都幾辣下。配兩份白飯用膠兜裝好。另外叫左兩罐零系可樂,每罐$12,有雪凍。餐具除左筷子匙羹,居然仲有圍裙同濕紙巾,好貼心。食完居然仲有冰粉食,好驚喜,雖然冰粉暖左,不過一樣滑溜同足料,上面有花生又有提子乾,黑白芝麻粒等等。非常飽肚既一餐。

沸騰牛肉

返到去打開,嘩,個迷你盆菜兜包裝非常高級,完全唔拍漏湯。

沸騰牛肉

配兩份白飯用膠兜裝好。

沸騰二人豐盛套餐

另外叫左兩罐零系可樂,每罐$12,有雪凍。

餐具除左筷子匙羹,居然仲有圍裙同濕紙巾,好貼心。

冰粉

2022-03-21
20 分鐘 (外賣自取)
2022-03-20 43 瀏覽
瘋狂小面自從買外賣變成新常態,晚餐越食越頹🙈估唔到今次買瘋狂小面嘅外賣咁有驚喜外賣套餐嘅沸騰魚包裝得密密實實,盤魚係用錫紙密封,拎到屋企依然滴水不漏👍🏽仲好貼心咁配埋明火加熱器、加熱架同圍裙,呢啲貼心位未開始食已經加晒分🌀沸騰二人豐盛套餐 $258佢地有牛肉或者鱸魚揀,我就揀咗鱸魚🐟魚肉已經起晒骨,食落啖啖肉,配料種類都唔少,有午餐肉、大白菜、芽菜、金菇、薯仔同萵筍,索晒湯底味道,夠刺激🌶️湯底係以辣椒油、乾辣椒、藤椒、花椒等香料煮成,熱住嚟食辣味更昇華唔止個鍋一路食一路煮熱到沸騰,食嘅時候個人都辣到有啲沸騰😂正!🌀成都老冰粉冰粉係食川菜必點嘅,解辣之餘又可以降吓火食到熱辣辣食返啖冰粉即刻透心涼,裡面嘅山楂、花生同芝麻,食落有口感之餘仲多一層次嘅香味😋聽店員講,下次想外送嘅話,都可以在Oddle落單,暫時港島區同九龍部份地方都送,以後外賣又多一個好選擇
瘋狂小面

自從買外賣變成新常態,晚餐越食越頹🙈
估唔到今次買瘋狂小面嘅外賣咁有驚喜

🌀沸騰二人豐盛套餐 $258
佢地有牛肉或者鱸魚揀,我就揀咗鱸魚🐟

🌀成都老冰粉
冰粉係食川菜必點嘅,解辣之餘又可以降吓火

2022-03-16 37 瀏覽
因為疫情影響,好耐都冇食一餐熱辣辣嘅川菜喇。因為外賣嘅關係,返到屋企都保持到七、八成溫度已經好難得,更加唔好講滾燙、冒住煙嘅食物。.今次呢間就提供到一套簡易在家自煮套裝,只要將裝有水煮魚嘅鐵兜放上支架,下面點著燃料就可以一邊加熱水煮魚一邊食。店員仲話啲燃料可以用足兩個鐘。.沸騰二人豐盛套餐 $258可選牛肉或者魚,今次選了魚🐟,因為有加熱,食嘅時候熱辣辣又入味,肉質鮮滑嫩口。配菜亦都非常豐富,有午餐肉、蓮藕、金針菇、芽菜等等,配搭白飯真係停唔到口。.成都老冰粉 $18食完辣野食佢完全解到辣

食完辣野食佢完全解到辣
2022-03-15 45 瀏覽
而家抗疫留家想搵好食嘅外賣都有啲難度始終食物都係熱辣辣先好食所以今日我就揀左個沸騰套餐滾住食先有好味道㗎嘛!我喺網上下單可以慳左準備嘅時間因為沸騰窩係即製㗎大約要整15分鐘去拎嘅時候都好surprise因為佢俾埋個加熱器我仲有圍裙😂而沸騰窩包裝好嚴實!完全唔怕漏出湯汁沸騰二人豐盛套餐有沸騰牛肉一窩入面有旺菜、芽菜、金菇、萵荀薯仔片、蓮藕同厚餐肉當然仲有滑牛肉面層有新鮮辣椒紅油仲見到花椒粒同辣椒乾叫得沸騰窩真係會沸騰㗎喎!即使用加熱器都可以煮到非常熱熱度加上辣度非常刺激!食落唔算太辣食十小辣嘅我都食得到辣得好過癮唯一就係兩個飯太少了我地要另外加多個飯先夠滋味🤤🤤食完辣野想解辣就可以食佢個成都老冰粉滑溜又冰涼面頭有啲山楂片同提子乾微微酸甜正!
而家抗疫留家
想搵好食嘅外賣都有啲難度
始終食物都係熱辣辣先好食
所以今日我就揀左個沸騰套餐
滾住食先有好味道㗎嘛!

我喺網上下單
可以慳左準備嘅時間
因為沸騰窩係即製㗎
大約要整15分鐘

去拎嘅時候都好surprise
因為佢俾埋個加熱器我
仲有圍裙😂

而沸騰窩包裝好嚴實!
完全唔怕漏出湯汁

有沸騰牛肉一窩
入面有旺菜、芽菜、金菇、萵荀
薯仔片、蓮藕同厚餐肉
當然仲有滑牛肉
面層有新鮮辣椒紅油
仲見到花椒粒同辣椒乾

叫得沸騰窩
真係會沸騰㗎喎!
即使用加熱器

面頭有啲山楂片同提子乾
微微酸甜
正!
2022-03-11
女朋友話想食麻辣火鍋,霎時間都唔知邊到搵比佢。好彩佢原來一早網上搵定,只係老點我去拎咁解哈哈。今次幫襯嘅係瘋狂小麵推出嘅沸騰二人豐盛套餐,承惠$258🔥🔥🔥。成Set野Pack得好好,輕鬆安全拎到返屋企。基本上錫紙兜入面就放哂所有食材,成個兜放上加熱器就搞掂,連倒湯都唔使,非常方便!值得一提嘅係餐廳提供埋加熱器連架,貼心呢。佢個加熱器火力十足,仲可以燒幾個鐘。沸騰大鍋用料唔馬虎,勁足料🍲。首先,主菜可揀牛肉或者魚,牛魔王嘅我哋當年要牛。佢啲牛係手切牛肉,每片大大塊又厚切,肉質嫩滑,好正。如果佢比肥牛就真係會失色不少!佢另外仲有大量配料,其中午餐肉同蓮藕都令人眼前一亮😋。午餐肉究竟應唔應該拎去打邊爐嘅呢個議題一向都好具爭議性,而一直反對嘅我居然有所改觀,由於佢厚切嘅關係,再加上溶溶地邊,估唔到都幾好食🙈。蓮藕好爽脆,又唔會太過索油。其他配料包埋大白菜、芽菜、金菇、薯仔同萵筍,佢哋都比較掛湯,所以食到尾段就有啲辣!如果有薯粉墊底就不得了。另外,值得一提湯底辣度🥵🌶好似無得揀,而佢嘅辣都唔係咁小兒科,要注意呢。我哋預先就加配咗成都老冰粉$18,解辣一流,佢唔太甜,仲帶啲酒香添。整體來說,在家

我哋預先就加配咗成都老冰粉$18,解辣一流,佢唔太甜,仲帶啲酒香添。整體來說,在家沸騰鍋都可以好地道,算係為居家抗疫帶來樂趣🥲。
2022-03-11 53 瀏覽
呢排因為疫情關係,好多時都係屋企煮飯。但係煮煮下就發現,四川菜真係好難喺屋企煮到嗰個味道。今日喺中環收工,上OpenRice搵吓有冇咩正外賣買返屋企食,就發現咗呢間瘋狂小面。最後決定咗叫佢個沸騰鱸魚套餐($258),佢本身跟咗兩個白飯,本身我都有擔心唔夠食,問店員使唔使再加啲嘢。然後佢話一般唔太大食兩個人都夠!另外讚一讚店員,因為我話怕太辣,問佢可唔可以小辣,佢同我解釋話小辣就真係冇咁好食,所以一律都唔會做比客人,鍾意舖頭嘅堅持!最後落完單嘅時候見到有冰粉賣,已經好耐冇食過,所以就加咗兩碗,加埋兩罐加多寶,total $318就埋單啦!欣賞呢一個外賣自取嘅setting,佢配埋加熱架、加熱器同圍裙。我係真係可以返到屋企沖完涼,慢慢再攤開啲嘢嚟食。拎出黎睇個鍋比我想像中仲要大,入面有大量旺菜、金針菇、蓮藕、薯仔、萵筍、午餐肉,當然仲有好多無骨嘅鱸魚片!唔知係咪因為我放咗成個鐘先至慢慢食,啲材料好似特別入味。乾辣椒香味好正,都夠麻🤤另外我哋發現咗一個新嘅食法,就係當佢火鍋咁食😂我哋差不多食晒個鍋啲料之後有少少意猶未盡,喺屋企搵咗啲芝士腸同埋蟹子丸放入去淥,發現佢比嗰個燃料真係好夠力,我地食

另外我哋發現咗一個新嘅食法,就係當佢火鍋咁食😂我哋差不多食晒個鍋啲料之後有少少意猶未盡,喺屋企搵咗啲芝士腸同埋蟹子丸放入去淥,發現佢比嗰個燃料真係好夠力,我地食足差唔多兩個鐘佢都仲未熄火!個沸騰鍋當佢係火鍋湯底咁食都唔錯,成件事即刻好抵

最後不得不提,佢個冰粉都幾正!好多人會將冰粉當飯後甜品咁食,但其實一路食辣,一路食住冰粉解辣先係正確做法😛唔信你真係試吓,佢嘅解辣能力比牛奶更高

好滿足嘅一餐!
2022-03-04
10 分鐘 (外賣自取)
2022-03-11 42 瀏覽
無辣不歡.愛食辣,一定要認識呢間餐廳。<沸頭子系列---沸騰二人豐盛套餐>有手切牛肉同鱸魚 兩款選擇「沸騰-鱸魚」湯底使用新鮮辣椒紅油又香又辣.用高溫滾油爆香 不同嘅乾辣椒 同 花椒粒.帶出沸騰效果.所以比平日吃嘅水煮魚更好味附有明火.火機點著就可以食喇湯底又香又辣.好刺激...大大盆份量都好多魚肉嫩滑.一條骨都無"附有其他新鮮配料"金菇.午餐肉.芽菜.土豆片.旺菜.蓮藕片.蒿荀,魚肉夠嫩滑.完全無骨食完再加碗「成都老冰粉」清甜得嚟,口感似蒟蒻咁滑食辣 唔少得係加多寶見到有「瘋狂缽缽雞」都好吸引下次會試下用Oddle外送平台落單,香港九龍都送到,住得幾遠都可以熱辣辣滾住食
無辣不歡.愛食辣,一定要認識呢間餐廳。
<沸頭子系列---沸騰二人豐盛套餐>

有手切牛肉同鱸魚 兩款選擇

「沸騰-鱸魚」

湯底使用新鮮辣椒紅油又香又辣.
用高溫滾油爆香 不同嘅乾辣椒 同 花椒粒.
帶出沸騰效果.所以比平日吃嘅水煮魚更好味

附有明火.火機點著就可以食喇

湯底又香又辣.好刺激...
大大盆份量都好多
魚肉嫩滑.一條骨都無

"附有其他新鮮配料"

食完再加碗「成都老冰粉」

清甜得嚟,口感似蒟蒻咁滑

食辣 唔少得係加多寶

見到有「瘋狂缽缽雞」都好吸引