2019-01-09
成日行過荃灣呢度都見到呢間燒肉放題排晒長龍咁,咁岩今日想同朋友食餐好嘅就嚟咗呢度試吓啦因為真係好旺嘅關係所以都等左一陣先有位,入到去店員好好咁樣講解點樣order,有咩食等等。呢度好先進係用iPad黎落單嘅,感覺上環保過用紙仔一張一張寫啦而且落單嘅速度好快,一咁完就有人拎嘢食嚟啦。首先就嚟咗個乜都有拼盤,啲牛嘅質素都唔錯,食完之後大家就可以跟返自己鍾意嘅部位嗌喇,除左牛之外亦都有雞同豬等等。我覺得最正嘅就應該係個牛舌啦,見到隔離枱一次過叫咗10幾塊都忍唔住叫黎試吓點知味道真係好好,厚切夠晒大塊,口感好正除咗燒肉之外,仲有好多唔同嘅前菜小食等等。呢個羽衣甘藍沙律,啲蔬菜好新鮮,食肉食滯咗可以食返啲菜中和下仲有又係好健康嘅秋葵同番茄沙律等等仲要一讚係呢個黑松露溫泉蛋醬油飯,賣相睇落普通,但係撈埋黑松露同溫泉蛋真係可以食十碗!最後仲有竟然仲有靚雪糕食,呢個好出名嘅生果雪條,出邊買都要幾十蚊架 超滿足嘅一餐
除咗燒肉之外,仲有好多唔同嘅前菜小食等等。