2019-06-06 39 瀏覽
十萬間熊本野 有熊本放題 熊本燒肉唔知係咪同一個集團不過今次就決定試呢間新開既熊本牛涮鍋晚市90分鍾放題可選2個湯底叫左一個沙嗲 一個蕃茄薯仔豚骨濃湯最後叫左一個牛小排套餐所謂叫牛小排套餐 唔代表你只可以食牛小排仲可以食埋上面2款者係豬牛及牛肩胛而出面亦有飯菜及其他蔬菜類俾你任食仲有雪糕及飲品我覺得牛同豬都好爽口同行有個專做肉廠既都話係靚牛咁所以真心覺得好同埋因為都算小同新店我地一開始唔知個leaflet點order待應都講解得好詳細同埋環境乾淨寧靜下次同朋友幾個傾計 岩唒!
十萬間熊本野 有熊本放題 熊本燒肉

同埋因為都算小同新店
我地一開始唔知個leaflet點order
待應都講解得好詳細
同埋環境乾淨寧靜
下次同朋友幾個傾計 岩唒!
2019-05-20
2019-06-04 37 瀏覽
要食到好食同埋有質素嘅牛涮鍋並唔容易,依間位於山林道的熊本牛刷鍋就可以話大件夾抵食,同埋呢度有唔同款式嘅牛肉套餐可以選擇,包括嚴選美國牛肩胛套餐、美國頂級牛小排套餐同日本直送極上A4黑毛和牛套餐。諗起都流晒口水,食到靚野而且價格上面完全唔算貴!尤其是黑毛和牛,入口即溶嘅感覺令我非常難忘。入到你覺得地方好寬敞,四個人亦都唔會坐得好迫夾,佢樓底夠高,食火鍋唔會覺得好焗又熱。出邊有唔同嘅嘢食可以自由選擇,我數過大大話話有大約40款嘅配菜。最令我難忘竟然有日式咖喱炸雞配埋白飯!等緊火鍋滾嘅時候,不妨可以先食一碗飯打底。湯底方面可以自由配搭,每加一款湯底就加$15,我同朋友叫咗蘿蔔豚骨濃湯同埋木魚昆布兩個湯清清地,可以試到牛肉本身嘅味道。醬料喺出面可以自由配搭,我主要都係揀返芫荽蔥同埋辣椒。當然唔少得加埋呢度嘅雞蛋,打埋落啲牛肉,倍感滑溜。
要食到好食同埋有質素嘅牛涮鍋並唔容易,

2019-06-04 48 瀏覽
呢間新開嘅牛涮鍋有驚喜!冇諗過喺呢度可以食到咁高質素嘅和牛,同朋友訂左8:00枱,準時到達,準備開動!呢度嘅飲品都係自由可以拿取,令我最有印象嘅係佢哋有自家製嘅涼茶,包括五花茶同埋夏枯草,店員同我地講呢啲係佢哋自己即日煲,唔會有人造色素,同埋好入屋。呢度嘅配料一蘿蘿,最開心可以食到日式滑豆腐,擺喺湯底度加埋昆布一齊食,就係我喺日本食嘅味道!另外有隻沙律芥末丸,食落去嘅時候好有口感,啲餡湧出來,仲有啲蟹籽脆卜卜。烏冬同埋出前一丁出奇地好食,加埋湯底可以食多幾碗。啲牛肉亦都好靚,老闆經營餐廳已有好多年經驗,旗下仲有間西餐廳,所以攞貨係嚴選過,必定有保證。
呢間新開嘅牛涮鍋有驚喜!

2019-06-03 47 瀏覽
難得尖沙咀有任食和牛火鍋,即刻約埋朋友試試!湯底分別叫咗龍蝦湯同味噌湯。龍蝦湯鮮味重啲,而味增湯亦唔會太咸。餐廳環境整齊企理有飲品可以任攞亦都有蝦滑、丸類、蔬菜、麵類等任拎,最緊要材料新鮮!特別推介:蝦滑,彈牙新鮮!美國頂級小牛排,肉味香濃,厚度適中,而且口感彈牙,非常美味!日本A4黑毛和牛,肉味最為濃郁,脂肪分布比例均勻,冇得彈!最後甜品,自助任食雪糕,味似haagen dazs最愛綠茶同拖肥雪糕!
難得尖沙咀有任食和牛火鍋,即刻約埋朋友試試!
湯底分別叫咗龍蝦湯同味噌湯。
龍蝦湯鮮味重啲,而味增湯亦唔會太咸。
餐廳環境整齊企理
有飲品可以任攞
亦都有蝦滑、丸類、蔬菜、麵類等任拎,最緊要材料新鮮!

特別推介:

蝦滑,彈牙新鮮!

日本A4黑毛和牛,肉味最為濃郁,脂肪分布比例均勻,冇得彈!

最後甜品,自助任食雪糕,味似haagen dazs
最愛綠茶同拖肥雪糕!

這小店剛剛開業數月位置處於尖沙咀山林道因新開關係店名未太顯眼這是一間放題式的火鍋店有四種價錢給客人選擇最貴的日本和牛只要二九八湯底選擇多亦可㨂鴛鴦鍋是次點了和牛放題火鍋湯底則是冬蔭公及木魚昆布昆布湯底很清可吃到材料的原味肉類選擇有牛肩牛小排豚肉等牛肩肉很腍滑牛小排有肉味其餘的火鍋配料可在吧枱自助選取有各種肉丸餃子及蔬菜等我特別喜歡蝦滑彈牙口感甜品是高級哈根大師雪糕值得一提是加五十八元就可加魚生及海鮮今次吃得很滿足開心。以實惠價錢可吃到有質素的食物下次一定再來別要錯過的魚生及海鮮
這小店剛剛開業數月
有各種肉丸餃子及蔬菜等
我特別喜歡蝦滑彈牙口感
甜品是高級哈根大師雪糕
值得一提是加五十八元就可加魚生及海鮮
今次吃得很滿足開心。
以實惠價錢可吃到有質素的食物
下次一定再來別要錯過的魚生及海鮮
2019-06-02 381 瀏覽
今日突備節目!有號召力的友人說尖沙咀山林道新開了《熊本牛涮鍋》!日本牛是數一數二,饞咀不能錯過! 地點位於佐敦E出口地鐵站步行4分鍾! 見到高琉灣轉入令行位就是了 射燈及柔和燈光反射牆上玻璃又幾靚~首次來未知,原來先預訂、分享及讚好了Facebook,加HKD 58 有各4款刺身、海鮮添啊(限量40份)牛肉從雪櫃取出,仍感到有冰粒與肉之間,而且是即叫即刨! 蕃茄薯仔豚骨加HKD 15 、鮮濃蝦 加 HKD 20 味道香濃,我們也渴了幾口,味覺不錯。 美國牛肩胛套餐 HKD 178 肉質紅色鮮豔脂肪比例少但有重牛肉味又有咬口。 即使最平價錢也沒交行貨! 👍🏻美國頂級牛小排 HKD 208 另外,還有點了美國牛小排,還要一「住住」放進口內才為滋味。有入口即溶感。 黑毛和牛 HKD 298 這個由日本直送到港,用上盛A4 高級黑毛和牛也不稀場。 高級鹿兒島貨又多雪花。 好滑不鞋口。 除外還有其他配料 - 丸、蔬菜、金菇等等。 而男仕未夠還可以添加 咖哩飯!岩哂食到飽人仕喇!
日本牛是數一數二,饞咀不能錯過!

射燈及柔和燈光反射牆上玻璃又幾靚~

牛肉從雪櫃取出,仍感到有冰粒與肉之間,而且是即叫即刨!

蕃茄薯仔豚骨加HKD 15 、鮮濃蝦 加 HKD 20

味道香濃,我們也渴了幾口,味覺不錯。

美國牛肩胛套餐 HKD 178

美國頂級牛小排 HKD 208

黑毛和牛 HKD 298

除外還有其他配料 - 丸、蔬菜、金菇等等。

而男仕未夠還可以添加 咖哩飯!岩哂食到飽人仕喇!
2019-06-02 58 瀏覽
$298就有A4黑毛和牛任食😎 餐廳出面有好多不同配菜可供選擇,有丸類、有菜類、有飲品等等仲可以食豚肉、牛肩胛、牛小扒 🐮唔同肉類,全部都係任食😬我就覺得牛小扒最好食🤗黑毛和牛咬落去好肥美,勁多油脂分佈,啖啖油香,不過食得唔多,哈哈😄 好快會飽,大胃王就岩喇配菜方面質素普普通通,但還可以接受,呢個價錢可接受😃出面仲有好多唔配菜可供選擇,最好係雪糕有haagen Dazs🍦😛食多幾杯就抵返哂
$298就有A4黑毛和牛任食😎
餐廳出面有好多不同配菜可供選擇,有丸類、有菜類、有飲品等等

配菜方面質素普普通通,但還可以接受,呢個價錢可接受😃

收工同同事去左山林道主打食牛牛既熊本牛涮鍋任食打邊爐一係唔食 一食當然食到盡啦 我地揀左$298既日本極上A4黑毛和牛套餐 呢個餐除左有A4黑毛和牛 仲可以食齊其他level既牛牛 豚肉同雞肉都可以任點先揀湯底 我地要左日式麵豉湯底同特別d既冬蔭公湯底配料 蔬菜都係自己自助任拎任食對吃貨小妹而言 行多2 round=幫助消化=又可以再食多d飲品方面都有唔少韓國果汁同汽水 另外仲有夏枯草同五花茶飲 打邊爐都唔駛怕熱氣首先試既係牛肩胛肉質比較嫩滑,軟身 同個麵豉湯底好夾牛小排肉味就最濃 亦最有咬口最後當然唔少得主角之中既主角 日本A4和牛和牛片切得比較薄身 但的確係特別滑 雪花均勻 基乎入口即溶叫得牛涮鍋當然主打食牛牛 但唔係最愛食牛既你都唔緊要 豚肉都一樣不俗 有肉味之餘 口感都唔錯另外仲有得任食Haagendazs雪糕 仲要有4隻味揀對於小妹黎講 要食多幾杯回本一d難道都無最後要讚讚服務員姐姐態度殷勤 收碟速度極快同環境都幾舒適
收工同同事去左山林道主打食牛牛既熊本牛涮鍋任食打邊爐
先揀湯底 我地要左日式麵豉湯底同特別d既冬蔭公湯底

配料 蔬菜都係自己自助任拎任食

首先試既係牛肩胛
肉質比較嫩滑,軟身 同個麵豉湯底好夾

牛小排肉味就最濃 亦最有咬口

最後要讚讚服務員姐姐態度殷勤 收碟速度極快同環境都幾舒適

• 日本直送極上A4黑毛和牛
  • 美國頂級牛小排
2019-05-31 39 瀏覽
今日同朋友聚餐,佢地book咗呢間日式火鍋,交通都好方便,坐得舒服,果然係同朋友聚餐嘅好地方。佢地有4種價錢嘅牛肉可以選擇,原來叫$298個餐,就可以試晒$298以下嘅牛肉,我覺得非常抵食,所以我地就選擇咗呢個餐。而湯底方面我地就選擇咗龍蝦湯,未打邊爐之前飲咗1啖試試個湯,出奇地鮮味,仲有好濃嘅龍蝦味,唔錯唔錯首先去攞野飲,睇一睇雪櫃有驚喜,除咗有汽水同韓國飲品之外,仲有佢地自家煲嘅涼茶,汽水飲得多,緊係要試吓涼茶啦,飲落就知足料煲,有甘甘地嘅味唔會太甜,好好飲。出面都有好多火鍋配料可以任攞任食,有幾十款,有佢地自家包嘅餃類同墨魚滑,餃類都好新鮮,好爽口,粒粒都好飽滿,出面仲有咖哩飯,都幾別出心裁。另一個驚喜就係佢地全部牛都係即刨,新鮮程度真係一絕,因為我地係叫$298呢個餐,所以4款牛都可以試晒。日本直送極上A4黑毛和牛-好重牛味,入口即溶,以呢個價錢食咁優質嘅牛,性價比非常高美國頂級小牛排-脂肪比均勻,完全唔油膩,呢款都係入口即溶美國牛肩胛-有咬口,唔鞋,喜歡有咬口嘅朋友,一定鍾意豚肉-食落好滑,油花好均勻,完全唔油膩最後緊係食甜品啦,有4款haagen dazs雪糕任食,分別有朱

美國頂級小牛排-脂肪比均勻,完全唔油膩,呢款都係入口即溶

美國牛肩胛-有咬口,唔鞋,喜歡有咬口嘅朋友,一定鍾意

豚肉-食落好滑,油花好均勻,完全唔油膩

最後緊係食甜品啦,有4款haagen dazs雪糕任食,分別有朱古力味、焦糖味、綠茶味同士多啤梨mix桃味,我最鍾意士多啤梨mix桃味,呢隻比較特別,好桃肉同士多啤梨蓉,好好味,食雪糕其實都可以回本

整體上呢間餐廳嘅牛質量非常高,又有haagen dazs任食,性價比真係非常高,下次再encore
2019-05-30 298 瀏覽
呢排都多左過黎呢邊搵野食! 其實餐廳都幾多元化啵~今次就黎左一間日式火鍋放題店, 位置比較隠蔽! 食好野真係要花多D心機先得呀!店鋪位置唔算太大, 但店話如果一班人… 10幾個可以間到一間房比大家去食! 咁樣都係一個唔錯既好選擇 佢地係採用半開放式廚房, 可以睇到廚師係度切牛比大家~而且佢地既廚房係非常乾淨! 廚師既衛生意識好高!!! (偷聽到佢地既對話, 哈哈) 呢度有4款唔同既肉質比大家去揀.. 我地今次就食 <<日本直送極上A4黑毛和牛套餐>> $298揀呢個係因為有得食和牛又可以食埋上面既牛小排同牛肩胛…啱晒我呢D貪心鬼呀 哈哈🤤🤤🤤 <<A4鹿兒島和牛>>聽店員講佢地既和牛係鹿兒島黎既~ 同坊間既澳洲和牛唔同~ 雪花分佈比較平均,油脂同肉既口感nice nice!$298加一就可以任食鹿兒島和牛.. 真係好呀!<<美國牛小排>>牛小排既肉味比較重同香濃~ 估唔到放題都有咁既質素~ 佢地質素仲好過我上次去既單點邊爐呀!!!而且呢度只係一個價錢但任食!<<豚肉>
呢排都多左過黎呢邊搵野食! 其實餐廳都幾多元化啵~

佢地係採用半開放式廚房, 可以睇到廚師係度切牛比大家~

揀呢個係因為有得食和牛又可以食埋上面既牛小排同牛肩胛…
啱晒我呢D貪心鬼呀 哈哈🤤🤤🤤

<<A4鹿兒島和牛>>
聽店員講佢地既和牛係鹿兒島黎既~ 同坊間既澳洲和牛唔同~
雪花分佈比較平均,油脂同肉既口感nice nice!
$298加一就可以任食鹿兒島和牛.. 真係好呀!

<<美國牛小排>>

<<豚肉>>
雖然佢係最平既套餐,但係佢一D都唔hea你, 而且質素唔差~我覺得比一般既放題質素仲好!

<<其他配料>>
種類都算OK同新鮮! 佢地仲有秋葵同墨魚滑~
呢D配料唔係度度既日式火鍋放題都有..

<<雪糕&飲品>>
呢度有哈根大師雪糕任食!而且我琴日去既味道係桃🍑🍑、焦糖脆餅🥨、朱古力🍫&抹茶

而飲品嘅種類都比出面放題有特色!有自家製涼茶、韓國柚子茶、韓國蘋果汁等等
2019-05-29 45 瀏覽
今次去到山林道搵嘢食不過呢次既餐廳入口就比較難搵入口係條小街嘅中間就咁望係見唔到希望可以加多少少標示啦!我地想食得重牛味d所以就簡左美國頂級牛小排套餐$208 加一湯底方面可以簡兩款如果只簡一款就要加$15啦我地最後決定係蘿白豚骨濃湯同木魚昆布除咗肉之外其他食物都係自助形式可以自己出去攞放出嚟嘅食物唔會好多可以保持食物嘅新鮮估唔到呢度會有咖喱飯同埋炸雞翼仲要係單支嘅添炸得好好味!仲係暖架食唔停口呢度嘅豆腐好滑鍾意食滑豆腐嘅朋友唔可以錯過蝦滑好彈牙推薦飲品都有好多選擇仲要有自家煲嘅涼茶唔會太甜又唔會太淡非常足料最重要嘅係有哈根雪糕而且係任食嘅添非常之吸引味道仲會轉㗎最後仲會問吓啲食物質素如何有咩改善地方真係好有心啊
今次去到山林道搵嘢食
不過呢次既餐廳入口就比較難搵
入口係條小街嘅中間
就咁望係見唔到
希望可以加多少少標示啦!

我地想食得重牛味d

最後仲會問吓啲食物質素如何
有咩改善地方
真係好有心啊
2019-05-28 50 瀏覽
近日見到傳單發現尖沙咀新開了火鍋店便作出一試熊本火鍋店地點方便 近地鐵站一上到去見到地方好闊落 仲見到自助拎野食檯有好多野食選擇有不同款式的菜,包括:菇類,生菜,等仲有我最愛食的秋葵好少地方有秋葵打邊爐而丸類亦有多款供選擇,包括:牛丸,豬肉丸,龍蝦丸等其他方面有麵,雪糕,咖哩飯等等款式真的很多,咁既價錢有咁多選擇真係好抵,仲要食材新鮮 而最特別的是飲品呢度有自家製的五花茶同夏枯草一路打邊邊一路食好爽減低熱氣感覺肉類方面有4款牛肩肉滑身夠新鮮豚肉肥瘦分明 入口好爽牛小排入口有濃濃的牛味 喜歡食牛的朋友一定要試下A4黑毛和牛一眼望去已經好靚好吸引一食入口即刻感覺回到日本一樣牛味香濃 又夠肥美值回票價
近日見到傳單發現尖沙咀新開了火鍋
便作出一試
熊本火鍋店地點方便 近地鐵站
一上到去見到地方好闊落 仲見到自助拎野食檯有好多野食選擇
有不同款式的菜,包括:菇類,生菜,等
仲有我最愛食的秋葵
好少地方有秋葵打邊爐

而丸類亦有多款供選擇,包括:牛丸,豬肉丸,龍蝦丸等

其他方面有麵,雪糕,咖哩飯等等
款式真的很多,咁既價錢有咁多選擇真係好抵,仲要食材新鮮

而最特別的是飲品

一食入口即刻感覺回到日本一樣
牛味香濃 又夠肥美
值回票價

2019-05-27 241 瀏覽
朋友從外國回來,她說很久沒吃過火鍋,所以我找了這間熊本牛涮鍋跟她來個「二人火鍋晚餐」餐廳位於佐敦近山林道,位置永勝商業中心二樓,入口有點隱蔽,我們都找了一會餐廳有一個大雪櫃、配料吧、醬料吧及雪糕櫃,以自助任食的形式供客人簡選食物及飲品,當中的選擇真不少我第一時間被雪糕櫃吸引,因為店家的甜品是高檔貴價的Haggen Dazs雪糕球,絕對是回本必吃,而且有四款味道可以簡,有我最喜歡的焦糖脆餅口味🥳 記得要留肚吃雪糕呀🍦我們點了最貴的套餐,是$298的日本直送極上A4黑毛和牛套餐,套餐可以吃齊所有款式的牛肉、雞肉和豬肉,我覺得是應有盡有,各款肉類都有特色當中我大愛是A4黑毛和牛,入口即溶,味道的確吸引😄 而牛小排也是我朋友大推的,因為牛味更濃,薄身的切法更加讓我們可以一口吃掉幾片,一不小心就吃了幾盤了湯底的選擇也不少,我們點了雙拼的湯底,是鮮龍蝦濃湯加味噌湯,兩者一濃一淡,完全地滿足了我們的口味,鮮龍蝦濃湯口味不常見,味道帶龍蝦香以及清甜,是蠻值得一試的口味外頭有一整個區域放了不同款式的蔬菜、配料讓我們自取,選擇並不少。望落也很新鮮和吸引,手打蝦滑、各款丸類都是我們必取的品項,芝心獅子丸和芝

當中我大愛是A4黑毛和牛,入口即溶,味道的確吸引😄

外頭有一整個區域放了不同款式的蔬菜、配料讓我們自取,選擇並不少。望落也很新鮮和吸引,手打蝦滑、各款丸類都是我們必取的品項,芝心獅子丸和芝士魚腐是出面罕見但又蠻好吃的,一咬下去有蠻香濃的芝士味

除了配料外,還有熟食提供,分別是炸蝦丸及日式咖哩飯,日式咖哩甜甜的,咖哩味濃,用上牛肉、紅蘿蔔🥕及薯仔粒熬成濃稠既咖哩汁,配埋熱騰騰的白飯,未打邊爐前我忍不住吃了一大碗🍚

大雪櫃放著滿滿的罐裝飲品,最特別的是熊本自家支裝涼茶,自家煲製,比起一般火鍋店買現成牌子的健康飲品更有誠意吧,涼茶分別有夏桔草及五花茶兩款,飲落不太苦易入口,真材實料,為這頓火鍋下下火,很清一清熱🔥

貪心的我一次過畢左三種口味既雪糕🍦打完熱辣辣的邊爐再食透心涼的雪糕,好爽呀🤤❄
2019-05-26 110 瀏覽
打邊爐從來都是香港人的至愛。話說今日同男朋友去尖沙咀買嘢,上OpenRice見到呢間新開嘅牛涮鍋有好多好評,於是就上樓試試我地7:30pm來到,唔算好多人可能因為新開張我地選了鴛鴦鍋,分別是木魚昆布及蘿蔔豚肉濃湯天氣熱,第一時間攞野飲飲品種類繁多,最吸晴是五花茶及夏枯草。夏枯草超正,飲落甘甘地又低糖,感覺唔似超市買現成的飲料,於是問一問店員才知道原來是他們自己煲的,非常有誠意右邊的是䐁肉而左邊的是牛肩胛,肉質唔錯,但不是入口即溶呢款是美國牛小排,比起牛肩胛的肉質還好吃一見到賣相已經流晒口水了值得推介終於嚟到我哋期待已久的A4黑毛和牛,店員還説是入口即溶化的,當然要立即試下啦果然無騙我地,超好味不過就有點漏,好好味但始終食唔到好多塊,呢個係必點的吃火鍋肉就夠曬多了,又怎能不吃丸類及蔬菜類呢食品放得整齊,地方乾淨企理,雖然種類不是很多,但質素卻不錯蝦滑出色,明顯用鮮蝦打成的。其他水餃雲吞也不錯呢食到超飽,當然要留肚吃甜品竟然有我至愛的haagen dazs 雪糕今次真係開心死了總結: 店員服務細心,經常有人加湯。總括來說這是一間性價比極高的火鍋店
我地7:30pm來到,唔算好多人可能因為新開張
我地選了鴛鴦鍋,分別是木魚昆布及蘿蔔豚肉濃湯
天氣熱,第一時間攞野飲
右邊的是䐁肉
而左邊的是牛肩胛,肉質唔錯,但不是入口即溶
呢款是美國牛小排,比起牛肩胛的肉質還好吃
一見到賣相已經流晒口水了
值得推介
火鍋肉就夠曬多了,又怎能不吃丸類及蔬菜類呢
食品放得整齊,地方乾淨企理,雖然種類不是很多,但質素卻不錯
蝦滑出色,明顯用鮮蝦打成的。其他水餃雲吞也不錯呢
食到超飽,當然要留肚吃甜品
竟然有我至愛的haagen dazs 雪糕
今次真係開心死了

朋友介紹了新開的牛涮鍋,可以吃牛吃雪糕吃到飽😋而且cp值很高!地點在山林道穿入的大廈,有少少隱閉,可能因為新開未有太多指示。上到去便看到很大個logo因為是任食,點了最貴的和牛,所以也可以選吃其他級別的牛🤗我們選了蘿白豚骨濃湯和木魚昆布湯昆布湯較濃。豚肉不錯,但因為一心想吃牛,所以只試了一碟,但肉質也不錯。除了和牛,朋友很喜歡這個牛肩胛肉,覺得牛味最岀!我則比較喜歡牛小排,其實任吃這個也會吃不停!主角當然是入口即溶A4和牛油脂分佈平均,一吃便吃到一分錢 一分貨另外還有很多配菜任吃!當中有蝦滑也不錯!很欣賞他們自已煲的五花茶和夏枯草,不會太甜!最後當然狂吃雪糕!有四款口味任食

上到去便看到很大個logo

因為是任食,點了最貴的和牛,所以也可以選吃其他級別的牛🤗

我們選了蘿白豚骨濃湯和木魚昆布湯
昆布湯較濃。

豚肉

豚肉不錯,但因為一心想吃牛,所以只試了一碟,但肉質也不錯。

美國牛肩胛

除了和牛,朋友很喜歡這個牛肩胛肉,覺得牛味最岀!

美國頂級牛小排

我則比較喜歡牛小排,其實任吃這個也會吃不停!

日本直送極上A4黑毛和牛

主角當然是入口即溶A4和牛

油脂分佈平均,一吃便吃到一分錢 一分貨

另外還有很多配菜任吃!當中有蝦滑也不錯!

很欣賞他們自已煲的五花茶和夏枯草,不會太甜!

最後當然狂吃雪糕!有四款口味任食

2019-05-20