2019-05-30
呢排都多左過黎呢邊搵野食! 其實餐廳都幾多元化啵~今次就黎左一間日式火鍋放題店, 位置比較隠蔽! 食好野真係要花多D心機先得呀!店鋪位置唔算太大, 但店話如果一班人… 10幾個可以間到一間房比大家去食! 咁樣都係一個唔錯既好選擇 佢地係採用半開放式廚房, 可以睇到廚師係度切牛比大家~而且佢地既廚房係非常乾淨! 廚師既衛生意識好高!!! (偷聽到佢地既對話, 哈哈) 呢度有4款唔同既肉質比大家去揀.. 我地今次就食 <<日本直送極上A4黑毛和牛套餐>> $298揀呢個係因為有得食和牛又可以食埋上面既牛小排同牛肩胛…啱晒我呢D貪心鬼呀 哈哈🤤🤤🤤 <<A4鹿兒島和牛>>聽店員講佢地既和牛係鹿兒島黎既~ 同坊間既澳洲和牛唔同~ 雪花分佈比較平均,油脂同肉既口感nice nice!$298加一就可以任食鹿兒島和牛.. 真係好呀!<<美國牛小排>>牛小排既肉味比較重同香濃~ 估唔到放題都有咁既質素~ 佢地質素仲好過我上次去既單點邊爐呀!!!而且呢度只係一個價錢但任食!<<豚肉>
佢地係採用半開放式廚房, 可以睇到廚師係度切牛比大家~
揀呢個係因為有得食和牛又可以食埋上面既牛小排同牛肩胛…
啱晒我呢D貪心鬼呀 哈哈🤤🤤🤤
<<A4鹿兒島和牛>>
聽店員講佢地既和牛係鹿兒島黎既~ 同坊間既澳洲和牛唔同~
雪花分佈比較平均,油脂同肉既口感nice nice!
$298加一就可以任食鹿兒島和牛.. 真係好呀!
<<美國牛小排>>
<<豚肉>>
雖然佢係最平既套餐,但係佢一D都唔hea你, 而且質素唔差~我覺得比一般既放題質素仲好!
<<其他配料>>
種類都算OK同新鮮! 佢地仲有秋葵同墨魚滑~
呢D配料唔係度度既日式火鍋放題都有..
<<雪糕&飲品>>
呢度有哈根大師雪糕任食!而且我琴日去既味道係桃🍑🍑、焦糖脆餅🥨、朱古力🍫&抹茶
而飲品嘅種類都比出面放題有特色!有自家製涼茶、韓國柚子茶、韓國蘋果汁等等