2019-04-23
真係好少嬲到要登入打食評,但難得一班人約齊黎打邊爐,無諗過要一肚氣咁走本身見咁多正評,又sell懷舊裝修咁,同埋有花膠雞煲先黎食一早Book左6位,張枱都係十分之細,坐得好迫,醬油又要另外收錢,野飲先過份,只係得4款汽水簡,其他野飲全部要收錢,唔想飲汽水連水都無得飲,衰過酒樓任食之後上個最期待既花膠雞煲,份量少得驚人,十分之懷疑連半隻雞都無,6個人每人食左幾舊就無,員工係你未食完已經過黎催你收走個煲轉打邊爐,可能佢都知份量太少,盡快收走佢廢事獻世掛!轉左做火鍋,食物只能夠話係普普通通,不過不失,以人頭計每位$300黎講,性價比真係其差,非任食既食物更高質素都唔洗呢個價錢!最重要係員工既態度真係其差,早半個鐘last order 我覺得無問題 , 我地都係食埋枱上既野食唔想浪費,但佢十分鐘前就已經過黎催你走,最後5分鐘又過黎催多次 叫你盡快食埋糖水 收走你個爐 最後遲左5分鐘走 好似殺左班員工全家咁 講緊當時9點半,無人等枱,有幾張吉枱,又唔係阻你收工,有無必要咁趕客?問心 唔係要求你有咩貼心服務 但呢間野收你$300一位,交出$130既水準,連對客人基本專重都無,睇番好多負評既經歷都係
本身見咁多正評,又sell懷舊裝修咁,同埋有花膠雞煲先黎食
講緊當時9點半,無人等枱,有幾張吉
枱,又唔係阻你收工,有無必要咁趕客?
問心 唔係要求你有咩貼心服務 但呢間野收你$300一位,交出$130既水準,連對客人基本專重都無,睇番好多負評既經歷都係同我地一樣
想去中伏既歡迎一試,包保有一肚氣 滿載而歸👋🏻