餐廳: 火水爐冰室火鍋
資訊:

2019-04-23 100 瀏覽
朋友係openrice搵到呢間懷舊火鍋店 見有波睇評價唔錯大家就一齊諗住睇下波吹下水 首先裝修都係比較"懷舊" 枱凳都係一般摺枱同冇pan摺凳 而食物方面 頭盤嘅魚蛋同炸燒賣係唔錯,雖然乾啲但起碼唔係凍雞煲嘅味道尚可 但我地五個人食只得大約一隻以下 半隻左右嘅雞 真係夾多舊都冇火鍋配料方面 一啲大眾料如蟹柳係冇嘅 仲有好多配料需要另外加錢飲品方面就只有汽水(四款) 連茶都冇 相比其他一般火鍋店可以話係大大失色 比較不滿嘅係大約仲有半個鐘完已經有員工keep住嚟催交枱 但係其實現場一半入座都冇 而且員工態度都不太友善 令我地都唔想多留

首先裝修都係比較"懷舊" 枱凳都係一般摺枱同冇pan摺凳

而食物方面 頭盤嘅魚蛋同炸燒賣係唔錯,雖然乾啲但起碼唔係凍