2025-01-23
今次我哋嚟到銅鑼灣嘅「瀛豐放題料理專門店」,呢度嘅放題種類真係多到,真係好值得試!😎🩷我哋升級咗選擇咗今次我哋嚟到銅鑼灣嘅「瀛豐放題料理專門店」,呢度嘅放題種類真係多到,真係好值得試!😎🩷我哋升級咗選擇咗豪華海鮮拼盤,裡面有三文魚腩刺身同埋各種極品海鮮😆❤️刺身嘅擺盤靚到可以打卡,三文魚腩肥美🥰食落去非常滿足!拼盤入面仲有冰鎮醬油鮑魚、魚子醬、象拔蚌刺身、長腳蟹腳等☺️款式多到令人眼花撩亂~特別推介海膽帶子,味道超級鮮甜,必食!😆👍🏻👍🏻講到菜式,呢度有中、日、泰等多種風味,真係應有盡有!😙刺身、手握壽司、天婦羅、串燒、甜品等等美食任你選擇😍飲品方面,無糖茶、汽水、果汁都係無限供應~仲有香港製造嘅雪糕,口味特別,例如港式奶茶🧋焦糖餅,法式布甸~總括來講,無論係食物質素定係服務態度,都令我哋有一個愉快嘅用餐體驗🩷😌豪華海鮮拼盤,裡面有三文魚腩刺身同埋各種極品海鮮😆❤️刺身嘅擺盤靚到可以打卡,三文魚腩肥美🥰食落去非常滿足!拼盤入面仲有冰鎮醬油鮑魚、魚子醬、象拔蚌刺身、長腳蟹腳等☺️款式多到令人眼花撩亂~特別推介海膽帶子,味道超級鮮甜,必食!😆👍🏻👍🏻講到菜式,呢度有中、日、泰等多種風味,真係應有盡