今日男朋友生日就帶佢嚟咗位於銅鑼灣嘅呢間盈豐日式放題度食飯 餐廳依家做緊泰日主題有好多唔同嘅款式都可以食到閒日嘅5:00嚟到 被安排咗坐四人位夠晒闊落好舒服 食食吓都全場爆滿,10分受歡迎我哋都升級咗套餐,有更多名貴嘅食品,例如原罐魚子醬 鹹鮮味十足,啖啖都係奢侈感啊仲有新鮮日本帶子海膽 我叫佢為三文治因為超厚肉嘅鮮甜帶子代替咗麵包 夾住甘香幼滑嘅海膽令人回味無窮仲有我最愛嘅長腳蟹 拆出嚟嘅蟹肉仲係一疏疏超新鮮呀 仲有一般嘅魚生 三文魚腩 油甘魚等等 都非常肥美可以一點再點蒜蓉烤扇貝蒜頭味好濃郁 扇貝夠新鮮餐廳仲有超足料超鮮甜嘅燉湯送 今日係蟲草花螺頭燉豬展

仲有我最愛嘅長腳蟹 拆出嚟嘅蟹肉仲係一疏疏超新鮮呀

蒜蓉烤扇貝蒜頭味好濃郁 扇貝夠新鮮

餐廳仲有超足料超鮮甜嘅燉湯送 今日係蟲草花螺頭燉豬展
好耐冇食放題,於是約埋朋友嚟大食一餐店內環境乾淨企理,座位闊落舒適QRCode 落單,上菜速度都好快有超過180款港、日、泰菜式選擇✾ 極品海鮮拼盤|刺身拼盤|海膽帶子刺身拼盤精緻,上枱時仙氣飄飄極品海鮮拼盤有埋魚子醬相當奢華,粒粒飽滿鹹鮮;磁煮鮑魚彈牙入味,仲有長腳蟹、大蝦、海螺同象拔蚌刺身拼盤種類好多又新鮮,件件都厚切三文魚肥美魚油甘香;馬刀貝爽脆;珍寶赤蝦爽口,特別有醬油吞拿魚刺身另外嫩彈帶子中間放有鮮甜海膽,充滿滿足感,可以加少少魚子醬一齊食,鮮上加鮮✾ 燉湯每人會有一盅蟲草花燉湯,好足料滿滿蟲草花、桂圓、瘦肉、瑤柱等,入口清甜順喉好滋潤✾ 前菜涼菜|壽司前菜冷盤小食可以係出面自助區夾,特別有泰式酸辣手撕雞,啖啖肉調味開胃壽司、軍艦、卷物同手卷都有,喜歡火炙左口魚邊油脂豐富入口即溶口感。另外松葉蟹杯超吸引,滿滿一絲絲蟹肉搭配蟹籽同蟹膏,每一啖都充斥蟹香盡是蟹精華✾ 熟食 天婦羅|炸物|串燒|燒物|泰式料理多款泰式料理,例如生蝦、泰式炒椰菜苗、泰式肉碎包、乾炒泰式金邊粉同泰式鹵水豬手等等,啱曬平時愛食泰國菜朋友仔✾ 甜品飲品甜品櫃有多款自家製甜品同雪糕雪條,喜歡食榴槤糯
好耐冇食放題,於是約埋朋友嚟大食一餐
店內環境乾淨企理,座位闊落舒適
QRCode 落單,上菜速度都好快
有超過180款港、日、泰菜式選擇

✾ 極品海鮮拼盤|刺身拼盤|海膽帶子刺身
拼盤精緻,上枱時仙氣飄飄
刺身拼盤種類好多又新鮮,件件都厚切

✾ 燉湯

✾ 前菜涼菜|壽司

✾ 熟食
天婦羅|炸物|串燒|燒物|泰式料理

甜品飲品
甜品櫃有多款自家製甜品同雪糕雪條,喜歡食榴槤糯米糍同芝士布甸。前者軟糯外皮包住濃郁榴槤,齒頰留香;後者濃濃芝士鹹香,甜而不膩。
飲品方面有茶、汽水同啤酒等等
上星期黎食lunch 放題,發現出左新menu ! 放假再帶媽媽食lunch試下。十多款午市定食,包一個湯、一款飲品。🥢原條鰻魚飯媽媽最愛食鰻魚,一上檯佢都’嘩‘一聲😂鰻魚飯成個巨大化壽司咁,$88真係幾抵食! 大大條鰻魚一切開已經感覺到鰻魚既彈性,鰻魚厚肉,肥美彈牙,醬汁均勻味道唔太濃,魚油突出。除左日式定食,仲有泰式豬手、海南雞飯。我就點了🥢酸菜魚片飯,可轉米線/金邊粉。魚片滑溜挺身無碎骨,酸度恰好唔太辣,魚肉都入哂味。 午餐都有日式放題,多個午市選擇! 最愛一大盤刺身,必吃珍寶赤蝦、油甘魚,肥美大隻!仲有燒蠔、帶子,蒜香最正!
上星期黎食lunch 放題,發現出左新menu !
放假再帶媽媽食lunch試下。
十多款午市定食,包一個湯、一款飲品。

🥢原條鰻魚飯
媽媽最愛食鰻魚,一上檯佢都’嘩‘一聲😂
鰻魚飯成個巨大化壽司咁,$88真係幾抵食!

除左日式定食,仲有泰式豬手、海南雞飯。

我就點了🥢酸菜魚片飯,可轉米線/金邊粉。
魚片滑溜挺身無碎骨,酸度恰好唔太辣,魚肉都入哂味。

午餐都有日式放題,多個午市選擇!

2024-06-29 85 瀏覽
聽同事講有間放題d 小炒好好食收工就去試下主打日式同泰式放題d 位都幾闊落好彩我地收工早再晏d 都唔少人食夜晚都係二百幾蚊位💓三文魚腩刺身盤有多款魚生三文魚腩都幾厚切又鮮甜珍寶赤蝦好大隻!口感彈牙仲有油甘魚希靈魚等等💓極品海鮮盤拼魚子醬依盤就係熟海鮮有鮑魚大蝦長腳蟹仲有埋魚子醬!夠哂奢華感💓海膽帶子帶子溶雪做得唔錯食落都幾甜夾埋海膽鮮味有提升💓甘葉香蒜炒墨魚邊依度點既野食全部即叫即製所以上台係勁熱辣辣!!墨魚邊好爽口隻汁係豉椒炒~再辣d 會更加惹味💓七味雞軟骨炸得好香脆,仲有少少肉💓飛天炒通菜通菜食落都幾翠嫩唔會有渣個汁真係唔錯!💓蟲草花燉湯就甘睇就知足料湯飲落味道岩岩好仲有好多壽司串燒炸物選擇野飲雪糕自家甜品一應俱全帶長老小朋友黎食特別岩多款熱辣辣小炒熟食唔驚佢地無野食~
聽同事講有間放題d 小炒好好食

夾埋海膽
鮮味有提升

💓甘葉香蒜炒墨魚邊
依度點既野食全部即叫即製
所以上台係勁熱辣辣!!
墨魚邊好爽口
隻汁係豉椒炒~再辣d 會更加惹味

💓七味雞軟骨
炸得好香脆,仲有少少肉

💓飛天炒通菜

湯飲落味道岩岩好

仲有好多壽司串燒炸物選擇
野飲雪糕自家甜品一應俱全

帶長老小朋友黎食特別岩
多款熱辣辣小炒熟食唔驚佢地無野食~
2024-06-25
呢間瀛豐放題料理專門店係港島區工作的朋友推介。因為上次佢食完放題後先發現原來依家有午市定食,選擇超多,而且質量幾高。我地點了原條鰻魚飯上枱時已經超驚喜。真係原條上,平時出面自己買條鰻魚都要呢d價錢。鰻魚烤得外皮微微焦香,魚肉肥美細嫩,配上嗰特製嘅醬汁,每一啖飯都充滿咗鰻魚嘅鮮味。至於蔥爆牛肉丼都做得好出色,牛肉片油花均勻,煎到五成熟,保持咗肉汁同嫩滑嘅口感。加上啲蔥花嘅香氣,令到整個丼飯都好惹味。而且2碗飯都用上珍珠米,粒粒飽滿,口感軟綿。定食仲附有湯及飲品。餐湯芫茜魚湯淆到奶白色,飲落鮮甜。加埋芫荽同豆腐,好合口味。飲品就可以係出面的凍櫃自選,基本上唸到的都有提供,連啤酒都有。餐廳嘅用餐環境舒適闊落,而且落地大玻璃引入自然光,坐得好舒服。下次有機會,我一定會再嚟試下魚生飯。
呢間瀛豐放題料理專門店係港島區工作的朋友

我地點了原條鰻魚飯

至於蔥爆牛肉丼都做得好出色,牛肉片油
花均勻,煎到五成熟,保持咗肉汁同嫩滑嘅口
感。加上啲蔥花嘅香氣,令到整個丼飯都好惹味。

湯淆到奶白色,飲落鮮甜。加埋芫荽同豆腐,好合口味。

飲品就可以係出面的凍櫃自選,基本上唸到的
都有提供,連啤酒都有。

2024-06-27 62 瀏覽
呢間嘅任食不嬲都多款又高質,見到今期個極品海鮮拼盤 (頭單魚子醬)好正😍,尤其係長蟹腳,可以剪到一整條完整嘅蟹肉出黎😻😻魚子醬非常香滑,唔會太鹹,磯煮鮑魚煮得好入味,大蝦非常彈牙,蚌及翡翠螺十分爽口呢度嘅海膽帶子都係十分新鮮美味😋帶子非常鮮甜,裡面夾住香甜嘅海膽,一啖放入口,滋味滿滿刺身盤都擺放得好精緻,🈶三文魚腩、赤身醬油漬、油甘魚、赤蝦、馬刀貝、八爪魚➕希靈魚,件件都厚切肥美,食落好鮮甜每人仲送一盅蟲草花燉雞燉湯,非常足料,飲落好香甜壽司叫咗火炙左口魚邊、鵝肝帶子、一口鰻魚、海膽甘蝦三文籽手卷及松葉蟹杯,款款都值得一試👍🏻炸物揀咗大蝦天婦羅 、炸榴槤波波➕芝士年糕,炸得非常香口,又唔會太油膩餐廳嘅泰式食物都非常出色,辣椒膏炒蜆、飛天炒通菜、美極大蝦及泰式生蝦都好好味💕自助區仲有前菜小食、多款飲品、甜品櫃有十多款糕點、仲有榴槤味嘅韓國冰條,真係超多野食超正,仲有好多未能盡錄❣️

刺身盤都擺放得好精緻,🈶三文魚腩、赤身醬油漬

每人仲送一盅蟲草花燉雞燉湯,非常足料,飲落好香甜

瀛豐放題料理專門店(銅鑼灣)一個價錢食盡180多款港、日、泰放題“抵”而且食材極為新鮮,加錢升級有魚子醬、長腳蟹、珍寶赤蝦…… 等。店員好專業魚子醬配上木匙,這樣吃法不會破壞魚子醬味道👍❣️魚子醬~簡單食材配搭,就能體驗到魚子醬鮮味和奶油風味❣️長腳蟹肉質鮮嫩,吃起來味道細緻濃郁,具有獨特鹹甜香氣❣️珍寶赤蝦肉質晶瑩剔透而彈牙,鮮甜濃郁味美❣️海膽帶子帶子鮮甜肥美,加上海膽,層次極豐富❣️刺生拼盤厚切三文魚、珍寶赤蝦、象拔蚌、拖羅刺生……等,件件鮮甜肥味💥自助區有港式小食瀨尿蝦、麻辣手撕雞、海蜇……等,味道有驚喜yummy💥QR code 落單更多驚喜一浪接一浪❣️泰式冬蔭功甜酸辣味道剛剛好😋❣️生菜包生菜葉包裹著香辣可口泰式醬料和肉餡,口感爽脆而又不失香味❣️蝦餅/魚餅鮮嫩多汁的蝦肉與酥脆可口的外皮融為一體❣️甜品區甜品櫃有十多款糕點,一小盒的包裝衛生程度👍❣️雪糕區多款韓國冰條,任取任食!❣️飲品櫃飲料無限量供應!

❣️魚子醬~
簡單食材配搭,就能體驗到魚子醬鮮味和奶油風味
❣️長腳蟹

肉質鮮嫩,吃起來味道細緻濃郁,具有獨特鹹甜香氣
❣️珍寶赤蝦

肉質晶瑩剔透而彈牙,鮮甜濃郁味美
❣️海膽帶子

帶子鮮甜肥美,加上海膽,層次極豐富
❣️刺生拼盤

厚切三文魚、珍寶赤蝦、象拔蚌、拖羅刺生……等,件件鮮甜肥味
💥自助區

💥QR code 落單更多驚喜一浪接一浪
❣️泰式冬蔭功

甜酸辣味道剛剛好😋
❣️生菜包

生菜葉包裹著香辣可口泰式醬料和肉餡,口感爽脆而又不失香味
❣️蝦餅/魚餅
鮮嫩多汁的蝦肉與酥脆可口的外皮融為一體
❣️甜品

甜品櫃有十多款糕點,一小盒的包裝衛生程度👍
❣️雪糕區

多款韓國冰條,任取任食!
❣️飲品櫃

飲料無限量供應!
2024-06-20 191 瀏覽
好耐冇食放題,所以約咗朋友一齊去食一間包羅萬有的放題💁🏻‍♀️主打日泰風情,有多款刺身壽司及泰式食物任君選擇😚首先打頭陣餐廳會送刺身及海鮮拼盤,還有最吸精得海膽帶子食。刺身可以繼續再點,其他都是一次性的🙂‍↕️兩大盤上枱後仙氣飄飄,非常打卡able 📸刺身拼盤:赤蝦、三文魚腩、油甘魚、希靈魚、馬刀貝、八爪魚🐙款款都新鮮又厚切,真心正😋海鮮拼盤:魚子醬、松葉蟹腳、鮑魚、翡翠螺、青口、熟海蝦壽司🍣我個人喜歡係火炙壽司🍣有左口魚、三文魚、蟹柳、帶子及鰻魚🤤經過火炙後油脂會燒晒出嚟比較香😋🌟小食~識我嘅人都知我鍾意食煎炸嘢🙂‍↕️鹹蛋黃薯條🍟好重鹹蛋黃味炸榴槤波波~新鮮熱辣🔥所以係流心榴槤餡炸芝士年糕~都係熱辣辣芝士都是拉絲🤩🌟泰·風味燒豬頸肉、帶子及有多款泰式粉麵選擇每人仲贈送一盅蟲草花燉雞湯,真材實料,湯頭味道濃郁😍非常好飲

刺身拼盤:

海鮮拼盤:魚子醬、松葉蟹腳、鮑魚、翡翠螺、青口、熟海蝦

壽司🍣

🌟小食~識我嘅人都知我鍾意食煎炸嘢🙂‍↕️
鹹蛋黃薯條🍟好重鹹蛋黃味
炸榴槤波波~新鮮熱辣🔥所以係流心榴槤餡
炸芝士年糕~都係熱辣辣芝士都是拉絲🤩

🌟泰·風味
燒豬頸肉、帶子及有多款泰式粉麵選擇

2024-06-19 167 瀏覽
朋友相約吃放題,即時想起瀛豐,一間日式放題餐廳。在銅鑼灣地鐵站附近,位置相當方便。重臨瀛豐,感覺煥然一新,相信是裝修過,地方似乎大左又靚左,座位也舒適了許多,有驚喜 😍😍有八款冷盤前菜,食多少,取多少,悉隨尊便!拿了最愛的中華沙律🥗,甚滋味。海鮮刺身拼盤,是夜的重頭重點項目。三文魚腩、牡丹蝦、八爪魚、赤貝,希靈魚、油甘魚等⋯新鮮肥美 😋😍😋。另一盤有蟹腳、鮑魚、大蝦、魚籽醬等,全是吸睛度極高的刺身;最意想不到的,連魚籽醬都可以放題,又一驚喜位!海膽帶子,帶子新鮮肥美,味道鮮!加上海膽,無得輸!手卷也來一客,滿足一下飯癮!海膽+三文魚籽+甜蝦,感覺豐盛 😋😋刺身壽司一輪過後,來盅熱湯暖暖胃;松草花燉赤肉湯,夠甜夠味夠熱,好好飲😋麻辣小龍蝦,辣汁的確有料到,辣控朋友吃得津津有味,直接encore,再來一份!除了刺身壽司外,連炒菜都有供應,這份麵醬炒椰菜苗,味道口感還不錯,真的應有盡有。飲味無限量供應,可在飲品櫃自取。拿了幾款少碰見的,試試不同口味!甜品櫃在入口處,有十多款糕點,任取任食!大滿足的一個晚上 🥰🥰

海膽帶子,帶子新鮮肥美,味道鮮!加上海膽,無得輸!

甜品櫃在入口處,有十多款糕點,任取任食!

大滿足的一個晚上 🥰🥰
2024-06-18 127 瀏覽
朋友約我來到這間食放題,佢已經嚟過唔止一次,星期五的晚上,已經坐滿了人,看到沒有訂枱的walk in客人,需要在旁邊等位,好彩朋友一早訂咗枱!我哋加錢升級,可以有海鮮及刺身拼盤。升級嘅價錢可以有魚子醬,出面一盒魚子醬最平嘅都要$2xx,今次可以包埋,真係好抵食!仲有個刺身拼盤,有三文魚腩、希靈魚、生蝦、象拔蚌等刺身,件件都好大件肥美,超值!還有海膽帶子,呢個真係冇得輸!熟食方面,一口和牛炒得極香,仲有榴槤炸彈,啱晒榴槤控!呢個放題真係好抵食,食物質素亦唔錯,所以有咁多客人願意繼續等位!下次再來一定要book枱!
熟食方面,一口和牛炒得極香,仲有榴槤炸彈,啱晒榴槤控!
2024-06-17 125 瀏覽
朋友有日話好想食放題 所以搵咗呢間係銅鑼灣 見到評價都唔錯 價錢又唔算貴嘅嚟食😋一坐低餐廳先比咗6粒海膽帶子 升級版極品海鮮拼盤 極品海鮮拼盤我地 一送到嚟已經哇一聲 好大兜 使要睇得出d海鮮係新鮮 肥嘅 份量都好多 冇一款我地係覺得唔好食嘅 呢個真係more than we expected👍🏽👍🏽其實食晒頭先個2個拼盤已經飽飽地 不過佢menu真係好豐富 勁多嘢想食 不嬲食放題都避免食太多飯 但係佢嘅壽司款式實在太吸引 好彩嚟到成舊壽司都唔算太大😋😋除咗壽司之外 呢度仲有超多唔同嘅熟食揀 係泰式風味嘅 不過真係好飽 叫咗2款燒海鮮試下 都幾大隻 調味都唔錯👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽另外亦都試咗d炸嘢 特別一提呢個炸芝士年糕 好好食👍🏽👍🏽👍🏽同埋呢個燉湯都好好飲 好足料!👍🏽👍🏽👍🏽甜品款式都算多 有成2個櫃可以揀 😋😋呢度嘅嘢食比我想像中好好多 服務態度都幾好 比呢個價錢嚟講食到咁嘅質素嘅放題係非常🉐🉐

同埋呢個燉湯都好好飲 好足料!👍🏽👍🏽
👍🏽

甜品款式都算多 有成2個櫃可以揀 😋😋

2024-06-16 109 瀏覽
今日去銅鑼灣食放題,加錢升級真係超值!🌟升級精選🌟有魚子醬❗係魚子醬呀❗❗仲有海膽帶子、蟹腳、鮑魚,正到爆!🤩 海膽帶子刺身鮮甜,海膽creamy,好正呀!🍣 海鮮拼盤就有三文魚腩、牡丹蝦、油甘魚、白刀背,全都好新鮮好爽口!🦐 💥💥重點係呢D升級食品凍海鮮是任食的🌟放題食物精選🌟燉湯(蟲草花、桂圓、瘦肉)雞軟骨、羊架、串燒、芝麻雞翼、秋刀魚仲有焗帆立貝同焗生蠔,都好正!🤤 最後叫埋甜點燒菠蘿同炸香蕉~~➡️ 服務態度好,上菜又快,仲有自助區有好多選擇!👌 真係抵食又好食,值得一試!👍🏻
今日去銅鑼灣食放題,加錢升級真係超值!

🌟升級精選🌟
有魚子醬❗係魚子醬呀❗❗
仲有海膽帶子、蟹腳、鮑魚,正到爆!🤩
海膽帶子刺身鮮甜,海膽creamy,好正呀!🍣
💥💥重點係呢D升級食品凍海鮮是任食的

🌟放題食物精選🌟
燉湯(蟲草花、桂圓、瘦肉)
雞軟骨、羊架、串燒、芝麻雞翼、秋刀魚
仲有焗帆立貝同焗生蠔,都好正!🤤
最後叫埋甜點燒菠蘿同炸香蕉~~

➡️ 服務態度好,上菜又快,仲有自助區有好多選擇!👌
真係抵食又好食,值得一試!👍🏻

集30款 港🇭🇰日🇯🇵泰🇹🇭美食放題話說 近期啲工作量真係忙到停唔到手呀喂放咗工去銅鑼灣食放題 俾自己輕鬆一下啦呢間放題料理好近港鐵站 好容易就搵到呢店員首先送咗個蟲草花燉雞湯 飲完暖粒粒刺身拼盤好新鮮 食物嘅種類仲好多元化添最估唔到嘅係 呢間放題居然有泰式嘢食喎真係可以話係 一餐可以滿足晒幾個願望哇仲可以任食甜品同任飲飲品 性價比超級高-刺身拼盤有珍寶赤蝦 三文魚 油甘魚 希靈魚 八爪魚 馬刀貝刺身一啲都唔馬虎 全部都係厚切 仲要係無限添加啊-海膽帶子刺身帶子夾住海膽 賣相已經贏晒食落好鮮甜 質感好正 真係大大滿足哇-加 $1️⃣4️⃣8️⃣ 升級 極品海鮮拼盤有兩碟魚子醬 鮑魚 翡翠螺 青口 海蝦 松葉蟹腳永遠都估唔到放題有魚子醬食 啲海鮮食落真係好鮮甜添-好多小食同冷盤手握壽司 軍艦壽司 火炙壽司 手卷 沙律 涼菜天婦羅 炸物 燒物 熱湯 泰式料理 泰式粉麵飯好多嘅選擇 炸物同熱食嘅份量多 仲炒得好有鑊氣啊-P.s. 除咗可以用QR Code落單外 仲可以到自助區拎甜品飲品添-價目表💰午市放題三小時星期一至四 $229 / 星期五至日 公眾假期前夕 $229-$239晚市放題兩小時星期一至四
集30款 港🇭🇰日🇯🇵泰🇹🇭美食放題
好多嘅選擇 炸物同熱食嘅份量多 仲炒得好有鑊氣啊
價目表💰
午市放題三小時
晚市放題兩小時
星期一至四 $239-$259 / 星期五至日 公眾假期前夕 $249-$269
2024-05-21
  • 極品海鮮拼盤
#ftf_銅鑼灣二訪性價比極高 $229嘆盡180款高質放題幾年前食過一次,今次再食,質素依然係咁高!但價錢竟然都仲差唔多,一個價錢可以試晒日本同泰國菜,仲有埋魚子醬,簡直係抗通脹。每位加多$148就可以升級海鮮拼盤,重點係所有食材都真係有水準,唔係交行貨嘅任食放題,海鮮鮮味十足,魚生刺身,熟食全部都值得一試!如果你鍾意食海鮮同刺身,呢個海鮮拼盤簡直係恩物!個人特別推介:冷盤嘅麻辣爽滑魚皮、海蜇,口感超爽脆!中華沙律、麻辣手撕雞都好入味!熟食嘅魷魚、一口牛,味道惹味!炸物嘅雞軟骨、香蕉同榴槤炸彈,香脆可口,強烈推薦!燒扇貝同生蠔,蒜味十足,又夠鮮味!甜品嘅香芋布甸、榴槤糯米糍都好出色,玄米茶同沖繩鹽雪糕都好cream,又唔會太甜。🍴瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓回頭率🤡🤡🤡🤡性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
#ftf_銅鑼灣

二訪性價比極高 $229嘆盡180款高質放題

個人特別推介:

熟食嘅魷魚、一口牛,味道惹味!

炸物嘅雞軟骨、香蕉同榴槤炸彈,香脆可口,強烈推薦!

燒扇貝同生蠔,蒜味十足,又夠鮮味!

🍴瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場3樓
回頭率🤡🤡🤡🤡
性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
阿媽話想食放題🤓上網搵左呢間又有日本野又有泰國野食嘅放題同佢去食😎放題每位$258 ,可以另外加$148升級任食套餐😌我哋咁為食梗係升級埋佢啦!升左級有我最愛食嘅帶子喎,仲包住啲海膽架!仲有個海鮮拼盤,入面有鮑魚、長腳蟹、象拔蚌,全部都好新鮮!另外竟然有魚子醬😆仲有兩款生啤任飲添!本身個放題每人包咗一碗蟲草花嘅響螺湯,好甜好好飲!刺身都好厚切值得一讚嘅係壽司每嚿都細細嚿泰式野食方面食咗生蝦、滷豬手、飛天通菜、炒芥蘭等等!炸物方面有鹹蛋黃薯條、炸榴槤波波、芝士年糕、唔少得天婦羅啦!甜品櫃都有10幾款自家製甜品我就食咗雪糕,竟然有玄米茶同港式奶茶口味!

放題每位$258 ,可以另外加$148升級任食套餐😌
我哋咁為食梗係升級埋佢啦!

升左級有我最愛食嘅帶子喎,仲包住啲海膽架!

仲有個海鮮拼盤,入面有鮑魚、長腳蟹、象拔蚌,全部都好新鮮!

另外竟然有魚子醬😆仲有兩款生啤任飲添!

本身個放題每人包咗一碗蟲草花嘅響螺湯,好甜好好飲!

刺身都好厚切
值得一讚嘅係壽司每嚿都細細嚿

泰式野食方面食咗生蝦、滷豬手、飛天通菜、炒芥蘭等等!

甜品櫃都有10幾款自家製甜品

我就食咗雪糕,竟然有玄米茶同港式奶茶口味!