2016-06-09 424 瀏覽
尼間鋪我只係食過兩次 第一次係3月尾 個陣瀛舍係開張無耐 諗住去慶祝生日 個一次無論食物質素定員工態度都一級棒 上菜速度又快可惜 我5月20諗住同女朋友去慶祝紀念日 成件事已經唔同曬 就好似去左另一間鋪咁 本身食物種類已經小 今次去到仲要小左幾款 款式唔計較住 今次上菜速度慢得要死 已經唔係繁忙時間 催一次啲員工已經比曬面色你睇咁再者 佢啲刺身腥味好重 感覺非常不新鮮 三文魚更去皮不乾淨 其他炸物質素亦下降重點一提 wasabi係客人既正常需要 一問佢拎竟然同我講係跟刺身上 咁若然我無點刺身呢?豈不是全餐飯都不能享有wasabi?整體來說 絕無下次光顧既機會 佢唔算平 但佢尼個價錢完全不值 食完餐飯完全係掃興
2016-05-20
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日
2016-06-09 387 瀏覽
今日經過荃灣行街行完唸住食放題, 就揾左呢間瀛舍, 200 零蚊食兩個鐘係甘上下, 食物種類都好多, 出面有好多類似西餐既前菜生果, 蛋糕甜品可以自行拎, 另外仲可以沖茶同自制心太軟都幾得意點既食物都好多, 刺身, 甜蝦同三文魚都十分新鮮, 馬刀背夠爽口, 帶子都可以接受壽司方面, 蟹捧同火炙牛肉都唔錯, 幾好味麻醬烏冬十分爽口同充滿住芝麻味。!,蟹粥粥都算綿,充滿住蟹肉味, 但若果蟹多D 會更好, 海鮮牛乳鍋 牛乳味都夠, 有帶子同蝦, 仲有三文魚腩, 熟食方面雞翼燒得最好, 火喉剛好, 調味亦足夠, 另外, 芝麻雞翼都想得好味, 雞腎有點左咖哩汁, 爽口得黎幾特別。海蝦同芝士蠔都十分新鮮

壽司方面, 蟹捧同火炙牛肉都唔錯, 幾好味
2016-06-08
0 分鐘 (堂食)
荃灣區最正的日式放題@瀛舍 我老公最喜歡食日式放題,荃灣區基本上所有日式放題店都食過,早幾日去了瀛舍,食完非常滿意,SO FAR我會比最高分給他!講平,瀛舍不是最平,最好食又不夠某酒店的自助餐,但講性價比和好食款式多,就係呢度啦~瀛舍位於眾安街大鴻輝中心10樓,餐期時間有心理準備要預十分鐘排隊搭電梯好在是上到去人不萛太多,我們被安排坐在卡位,非常舒適大鴻輝中心有好多餐廳,這間應該是景觀最好最舒服的一間自助式的飲料,款式好多,不過可惜沒有無糖的飲料提供MAX 啤酒是任飲的食放題最重要係款式多,瀛舍的款式多得你眼花撩亂先來一圈刺身吧!2文魚、北寄背、甜蝦、帶子等。刺身都很新鮮,特別喜歡甜蝦,質地Creamy而新鮮。我很喜歡這裡的壽司,細細件,可以一次過多食幾款也不怕頂肚尤其是黑松露三文魚和海胆蝦壽司。黑松露三文魚上面的黑松露非常香濃,想不到這個組合可以如此出色~至於海胆蝦壽司,賣相很別緻,一啖一口,每一口都充滿海胆和蝦的鮮味沒有跨張,甜品都有幾十款多到跟本無可能食晒全部,就推介幾款最得我心的~士多啤梨大福,其實真的小滯呀,但真係好好食,大福包著鮮甜的士多啤梨,很清新,而且不會好甜,就似在日
荃灣區最正的日式放題@瀛舍

好在是上到去人不萛太多,我們被安排坐在卡位,非常舒適
大鴻輝中心有好多餐廳,這間應該是景觀最好最舒服的一間
自助式的飲料,款式好多,不過可惜沒有無糖的飲料提供
MAX 啤酒是任飲的
放題最重要係款式多,瀛舍的款式多得你眼花撩亂
我很喜歡這裡的壽司,細細件,可以一次過多食幾款也不怕頂肚
沒有跨張,甜品都有幾十款
多到跟本無可能食晒全部,就推介幾款最得我心的~
士多啤梨大福,其實真的小滯呀,但真係好好食,大福包著鮮甜的士多啤梨,很清新,而且不會好甜,就似在日本食過的味道
這個水晶餅好漂亮呀!有點像0者0厘,微甜~
新鮮泡芙,外脆內軟,入面的CREAM好香滑
DIY做WAFFLE~
仲有DIY 心太軟,我整的那個失敗了,不拍照了~
另外要讚的是菜都有好多款,沙律吧選擇非常多
很新鮮~
黃金焗蠔,稍為細只了點,但味道其實OK的
還有一系列的熱食(如果還食得下的話)
一系列的串燒,(我實在食不下只有點了好幾款),推介串燒雞翼,牛舌和鯖魚

燒得恰到好處,不會太乾,食的時候還充滿水份
好有趣的關東煮,不過這一刻好飽了,唯有拍個照留念好了
2016-06-08 346 瀏覽
太耐無約朋友食飯, 佢提議食放題, 睇左一輪見呢間有自制甜品幾得, 一於訂定位先. 準時到達, 門口已企滿人.先來刺身, 三文魚夠肥美肉厚, 甜蝦隻隻夠晒大, 鮮甜爽口. 帶子夠新鮮, 彈牙. 油甘魚魚油豐富, 鮮味無窮.鹽燒雞翼, 外表香脆唔韌, 鹽燒夠晒惹味, 雞肉嫩滑. 燒菠蘿夠JUICY, 酸甜夠醒胃.牛油栗米粒, 牛油味香濃唔油膩, 栗米夠甜有咬口.自家制心太軟, 呢個好好玩, 焗爐邊會教點樣整, 簡單易明.自己整完好有滿足感, 心太軟朱古力濃郁, 蛋糕底夠軟熟, 唔識整都有流心效果.甜品仲有其他款式, 款款都夠精緻, 軟熟不甜膩. 仲有士多啤梨大福夠晒大粒.

牛油栗米粒, 牛油味香濃唔油膩, 栗米夠甜有咬口.
2016-06-07 309 瀏覽
首先,叫樣每款刺身25件,結果等了差不對半個小時才上第一盤刺身,等待時間極耐,並且當時餐廳人並不多,感到氣憤。之後每次上刺身時間都極耐,好似有意拖你時間似的。其次,食物質素一般,其中以帶子刺身質素最差。比起平日其他放題餐廳吃到的帶子,這裡的帶子顏色暗沈、不新鮮、像縮水一般、還有腥味..... 完全跟平日餐廳吃到的肥美、可口帶子不一樣,感到失望..... 另外,中華沙律亦淡而無味,不知是否因為它長期暴露與空氣中,供人自行取食的關係。再者,餐廳食物樣款少,例如最基本的蟹子壽司都無,熟食樣款也非常少。最離譜的是,餐桌上並沒有配備芥末!吃刺身、壽司最基本的就是芥末吧!之後第一盤壽司先上,逼於無奈下只好問服務員拿芥末,想不到得到的回答是芥末跟刺身上,你等等吧。什麼?!難道吃壽司不用芥末嗎?令人氣憤的不是要我等待,而是服務員的態度。總而言之,此餐廳價錢並不便宜,但食物質素及服務態度都不太好,所以各位要來之前請三思。
。之後每次上刺身時間都極耐,好似有意拖你時間似的。

最離譜的是,餐桌上並沒有配備芥末!吃刺身壽司最基本的就是芥末吧!之後第一盤壽司先上,逼於無奈下只好問服務員拿芥末,想不到得到的回答是芥末跟刺身上,你等等吧。什麼?!難道吃壽司不用芥末嗎?令人氣憤的不是要我等待,而是服務員的態度。

2016-06-07 378 瀏覽
不會再來吃午市放題,所有熟食都係返叮,格夜嘅,而且午市只有晚市三份一嘅食物,甜品也一樣,燒物,也只加熱,一d燒嘅感覺都冇,小嘢食吾緊要,但吾新鮮,真係攞命,只得沙律係好味
2016-06-06 2288 瀏覽
又有朋友向我推薦 荃灣有間日式放題 除左料理外 甜品都好多!勁鍾意甜品既我 見今日星期五 就約朋友黎呢到試試。我地9點後入座每人218 加10%行入去我地既位期間經過自助拎甜品既地方 我同朋友已經好興奮甜品款式真係多 仲有popcorn 機 雪糕機 仲有得自己整心太軟同人形燒😍😍😍 有得食又有得玩 ... 當然甜點我係會等到食哂咸點先食啦!值得一讚 order 紙上有英文字母作識別朋友想我劃野時只要同得講英文字母 我就好快咁樣搵到係邊一張order 紙!方便大家溝通!一黎緊係要食返個刺身做頭盤三文魚 以及甜蝦刺身好肥美其他款色都好新鮮左口魚邊壽司 呢個油分好豐富 燒到岩岩好 好食我食左4個😨😨😨😨😨😨另外 黑松露三文魚都無得輸黑松露既味道好濃烈 配上三文魚 有另一番風味燒菠蘿 誠意推薦菠蘿外層燒到好熱裡面水份無流失過咬落去'bi'哂d汁出黎 好甜好正炸物又係唔差雞軟骨另一樣翻叫既依物好入味 好惹味 送酒佳品最後食甜品 我就自己去整心太軟但資質問題 我失敗左不過唔緊要 佢既蛋糕漿調得好好唔會甜到'漏' 好味!而其他甜品款式都好努食❤️最後食左好蛋款唔同甜品完結左我既happy Frida

我地9點後入座

好入味 好惹味 送酒佳品
最後食甜品 我就自己去整心太軟

但資質問題 我失敗左

不過唔緊要 佢既蛋糕漿調得好好

唔會甜到'漏' 好味!
而其他甜品款式都好努食❤️

最後食左好蛋款唔同甜品完結左我既happy Friday ❤️
呢到除左好多無酒精飲品比人選擇外

仲有啤酒!喜歡飲酒既朋友 除左大排檔 酒吧外,呢到都算係一個好選擇🤗
呢到係一個大人同小朋友都會鍾意既聚會好地方
2016-06-03
$240 (宵夜)
2016-06-06 230 瀏覽
喜歡放題,可以叫自己喜歡的食物,要幾多自己點,不會浪費。即點即做的壽司,喜歡牛的必要選澳洲和牛火灸,燒至五成熟後咬入口,肉香,肉質細嫩鮮美,海鮮迷可叫醬燒三文魚火灸壽司, 黑松露三文魚壽司,及壽司。 壽司係海膽及甜蝦,海膽味道甜,口感軟綿綿,同甜蝦,壽司一齊食, 不膩。食完一round, 再來一round.…可任享用清酒,飲得之人會更抵有不少串燒及炸物佐酒.我喜愛的甘油魚刺身,魚油豐腴,肉質結實彈牙。還叫了鮑片,黑烏貝,冰山貝刺身,它們全好鮮美,啖啖海洋鮮味。留肚食甜品,好多選擇,種種係小份量,細細個,可以食多樣,甜品甜度適中,色彩繽紛,好吸引
喜歡放題,可以叫自己喜歡的食物,要幾多自己點,不會浪費。

可任享用清酒,飲得之人會更抵
有不少串燒及炸物佐酒.

2016-05-19
2016-06-03 413 瀏覽
日式放題當然都不外乎有刺身、壽司、熟食等等,依間放題除左以上嘅食物做得出色之餘,佢號自製甜品仲做得好有特色。首先講講刺身,食落完全冇腥味,好新鮮,三文魚完全冇根,咬落口感好林,油脂分佈都好好,佢地貝類刺身同8爪魚仲好少有做到鮮甜添!另外熟食同壽司,每碟嘅份量好做到好少,配合番好多客人拿捏唔到自己食量而order左好多,做得好細心。最後就係佢嘅甜品,除左有好特別嘅甜品,例如水信玄餅、朱古力泡芙、彩虹蛋糕,以及多款特色奶凍,仲有得自製心太軟同雕魚燒,心太軟可以試下放多幾粒朱古力係中間,會更流心,方式又簡單,仲可以做到好好食,甜到入心,令依餐放題非常完美。
日式放題當然都不外乎有刺身壽司、熟食等等,依間放題除左以上嘅食物做得出色之餘,佢號自製甜品仲做得好有特色。

2016-06-02 342 瀏覽
刺身款都幾多,帶子、甜蝦🍤、三文魚🐟樣樣有,連好少見既油甘魚都有,而且刺身都算厚切👍🏻,叫幾多都比足幾多,唔錯。壽司超細件,唔怕塞飽自己。熟食亦都唔錯,有焗蠔,啲蠔連殼唔係另外放上去😂,芝士味就冇乜,不過上面超多沙律醬😋,重口味之選。金菇肥牛卷做得入味,encore左幾次。牛肉鍋🍲、清酒煮蜆🐚等等既熟食都唔差。甜品方便,款式超多,除左蛋糕🍰、布甸🍮、桂花糕🌼,仲連芝士撻🧀、水信玄餅、彩虹蛋糕🌈都有得食,最正係有得自己整雕魚燒、心太軟,心太軟朱古力味幾濃,有得玩又有得食。
壽司超細件,唔怕塞飽自己。
2016-06-02 2319 瀏覽
天氣熱左之後,個人都冇乜胃口, 想食啲「涼」啲既野,但又唔可以只食魚生壽司(仔仔唔食得呢啲嘛),咁最好就去放題啦,可以食「涼」野消下暑又多選擇,唔怕仔仔無野岩食,今日去開荃灣,經過俾佢門口特別嘅燈飾吸引住 ,好快就已經安排我地入座, 入到去都未坐低,一轉彎就已經俾一個長長嘅甜品吧枱吸引住我既目光, 雖然係放題,但佢同一般去開既非常之唔同,有開放式廚房同埋一啲自助餐咁樣既熱盤位, 值得一提既係,佢喺中間嘅區域, 仲有個放熱飲同diy既小甜品既位置, 係嗰到有一個透明咁樣既飲水機裝置 ,我一眼望落曾經以為係冰水, 但我細心睇下原來佢係裝著滿滿清酒, 坐喺我地側邊嘅一家三口, 小朋友就係我地食緊既中途,攞左一大瓶返嚟,佢以為係冰水,但當佢一飲既時候佢就發覺唔對路,之後就由佢爸爸去處理咗呢一大jar清酒,所以如果去既朋友要注意下。食物方面,種類算中規中矩,壽司方面,選擇種類就比較少,有既都係一啲比較特別既壽司,好唔好食見仁見智啦,不過我個人來講因為我鍾意食芝士所以還可以。我地仲叫左羊架, 黎到既時候,賣相還算不錯,但係咬落去既時候發現,其實佢應該用得太多鬆肉粉,唔好食 。刺身方面,所有平時食開
食物方面,種類算中規中矩,
刺身方面,所有平時食開既都有,不過亦無乜大驚喜,
不過天婦羅就唔會推介啦 。相信係天婦羅粉方面既調配問題,因為佢所以唔好食 。
全場有三個好大既雪櫃,要留意!!烏龍茶佢只係放喺近門口嘅雪櫃,裏面既兩個雪櫃都冇,我係到走過刻,先發覺原來係有烏龍茶!!!!因為佢裏面嘅所有飲品全部都係甜既 !
diy鯛魚燒方面, 處理既難度唔算好大 ,不過要因份量同埋個爐都非常之熱,所以小朋友一定要大人陪同之下先至好整,
鹽燒雞翼係非常之好食、一定要吃!!!
因為飲唔到烏龍茶,所以全晚只係飲冬瓜茶同埋汽水 ,亦都係因為呢個原因飲得太多甜野 ,所以甜品吧冇乜意欲去嘗試。
總括而言 ,今餐雖然食得好飽,但並唔係所有食物都非常之令人滿意 !
不過亦係一個開心既經歷 ,因為環境的確非常之靚, 唔似其他放題咁樣會非常之狹窄 坐得非常的舒服!
2016-05-16
3 分鐘 (堂食)
2016-06-01 352 瀏覽
呢間係荃灣大鴻輝的日式放題 - 瀛舍,如果我要俾一個Grade 它的話,我會俾「Unclassified/ Catastrophic」,他係我有記憶以來,食過最差的餐廳(沒有之一)。今日因為想俾自己休息下,又唔想走太遠;所以請咗假,同媽咪行下荃灣;諗咗有d 時間,食下放題都好;點知幾十樣食物,勉強合格的只有兩樣 – 羊架同芝士年糕。我媽見到相鄰的三個十六七歲的男仔,最初食刺食時大叫中伏,之後將d 刺身塞入個汽水罐到,開始order d 熱食,但不夠一會也完全投降,終於決定專心傾計。至於我同呀媽,就決定繼續戰鬥,但事實唔會因此而改變。刺身唔夠新鮮,即時放棄是必然既;之後所上碟的:熱食唔熱,我地一步步走向安全章,點知係呢間餐廳,無野係唔伏既。蕃薯又乾又硬又凍、燒菠蘿變生菠蘿、連燒蝦都霉曬。雞肉串的肉質係直情散既… 至於雞翼雪味完全未除… 你知唔知要呢兩樣野都要放唔入口,有幾難?最後去到甜品,個泡芺係表面乾曬既;有個士多啤梨大福,我媽後生以前做過日式餅店,她話如果唔係放咗三五七日都唔賣出去,絕對唔會可以硬到咬唔開。

2016-06-01
$162.8 (午餐)
荃灣區既放題店唔算多,花千樹、瀛喜、浦和、漁屋等,因為家人鍾意食放題,所以間間都有去過。最近網上鬧到熱烘烘話呢間荃灣新開放題有供應多款甜品,又有DIY甜品,其食物味道又唔錯,所以立即約家人去食。荃灣大鴻輝中心十樓(前身為韓舍),搖身一變變成任飲任食的放題店「瀛舍」。(不過因為呢座大廈好多餐廳,好多人會同時間等電梯,所以建議返客人要預返些少時間用黎排隊上去,特別係星期五六日。).晚市放題價錢(需加一服務費)5pm後入座 $208 (Mon-Thu) | $218 (Fri-Sun,紅日)6pm後入座 $228 (Mon-Thu) | $238 (Fri-Sun,紅日)7pm後入座 $238 (Mon-Thu) | $248 (Fri-Sun,紅日)830pm後入座 $208 (Mon-Thu) | $218 (Fri-Sun,紅日).放題的環境比平時的來得闊落寬敞,少了迫狹焗促的感覺,還有不少近窗戶的卡位,確實不錯。甜品、沙律和飲品,甚至熱茶都係出去自取的。.餐廳劃分了一大個區域做甜品/沙律區,甜品款式多元化,賣相仲幾靚,每款甜品食完又會有新既推出,好有誠意呢!.除此外,行入少少仲有部D

荃灣大鴻輝中心十樓(前身為韓舍),搖身一變變成任飲任食的放題「瀛舍」

晚市放題價錢(需加一服務費)
部份甜品櫃
甜品bar
沙律bar
餐廳劃分了一大個區域做甜品/沙律區甜品款式多元化,賣相仲幾靚,每款甜品食完又會有新既推出,好有誠意呢!
除此外,行入少少仲有部DIY鯛魚燒機
可自行製作心太軟
仲有客人可自行製作心太軟,側邊放了貼心教學說明如何製作。
清酒
還有清酒供應添。

點菜紙分為刺身、火灸壽司/壽司、沙律/卷物、天婦羅、炸物,燒物、焗物/蒸物、一品料理、煮物等。
刺身拼盤
首輪例牌先黎一轉刺身刺身選擇有三文魚、油甘魚、甜蝦、北海道帶子、八爪魚片、鮑片、玉子、黑烏貝、冰山貝。點了這一盤刺身,除了八瓜魚片和鮑片外都有叫到,賣相不錯啊,也用了噴煙乾冰和假花作裝飾。
不過同行的刺身達人就覺得刺身的味道只屬一般,堪稱三文魚王的她覺得三文魚切得較薄欠缺口感
甜蝦
甜蝦望落大隻,色澤紅潤,不過食落不夠爽口鮮甜,還少少腥味,是有點失望啊;
北海道帶子
北海道帶子切成細細片,總共有幾片加埋=一粒吧,被切成薄片後當然欠缺了口感;
油甘魚
油甘魚食落較好,起碼還食得出點點油脂香,厚度也可以接受;
左口魚邊火灸壽司
左口魚邊火灸壽司、澳洲和牛火灸壽司、焦糖玉子火灸壽司和黑松露三文魚壽司
壽司飯都少少的,咁就唔會食的好飽。焦糖玉子食落多左重焦糖脆脆的口感,滿不錯;
澳洲和牛火灸壽司
澳洲和牛火灸壽司,食落軟熟富牛香,配埋芝麻和香蔥後更惹味。
瀛壽司
壽司,小妹諗住用得店名做壽司名(招牌貨)應該唔差吧?!其實係甜蝦上加海膽,仲要係迷你版,食落得個腥字,難食!
芝麻雞翼及炸紫芋波波
一向都好鍾意食炸紫芋波波,入面既芋茸真係好香甜食唔停口;不過芝麻雞翼就油左少少,唔夠乾身香脆。
虎蝦天婦羅、蕃薯天婦羅、南瓜天婦羅
虎蝦天婦羅、蕃薯天婦羅、南瓜天婦羅
天婦羅的炸粉較左點,不過由於熱辣辣的關係加返點分數。
白汁焗蠔
個樣焗得幾靚,食落好重白汁味,蠔亦都夠滑無沙,食焗蠔預左係沒什麼蠔味,不過整體味道都可以,值得再叫。
脆皮帶子酥
熱辣辣的脆皮帶子酥,酥皮食落酥脆有牛油香,裡頭有薯蓉同帶子,呢個組合幾好食!
到飯後甜品時間,大路的有木糠布甸、牛奶布甸,啫哩等;其他仲有各款賣相精緻的西式蛋糕和曲奇;

連呢款鮮果果凍條都好有意景!
完全估唔到會有迷你葡撻同近來大熱的芝士撻,味道仲要唔錯添!
水玄信餅
咁岩家人出去仲拎到日本大紅的水玄信餅添,雖然上面少左些花瓣點綴失色了,不過其清清地的味道配上黑糖漿是滿好味的。

整體黎講環境同甜食係令人滿意的,甜品的款式和味道比很多間放題店來的好,質素高。不過熟食方面的質素仍有進步空間,像炸物粉厚,炸雞翼不夠香脆等,如壽司種類可再多點會更好了。
澳洲和牛火灸壽司
脆皮帶子酥
水玄信餅
2016-05-29 354 瀏覽
行經荃灣見到呢度價錢都幾ok,仲話可以DIY好似幾得意,所以就試下。食物種類都算中等,唔算好多,但也不算少,一定夠食。飲品是自助任拎,飲品選擇都幾多,而且不少外面難搵的飲品也有,不錯除咗餐牌上的選擇,還有自助吧提供不同食物,有沙律前菜,也有熱食粉麵。刺身及壽司是必食之選,新鮮又肥厚,火灸壽司更是美味惹味,油脂均勻不膩,入口即化,可以不停refill日式蒸蛋就較為失望,蛋過熟一啲都唔滑,但料是ok。炸物同燒物味道普通,不過不失。也有熱食的鍋類,我就覺得牛肉鍋味道較香濃,牛奶海鮮鍋就偏淡了。而最特別之處是可以自己動手整甜品,第一次整鯛魚燒,都幾好玩,而且可以自己控制份量。仲有雪糕機自己唧雪糕,還有雪糕筒提供,不過雪糕筒唔夠脆身。整體嚟講食物中等,最特別是可以自己弄甜品,呢個係賣點!
食物種類都算中等,唔算好多,但也不算少,一定夠食。
刺身壽司是必食之選,新鮮又肥厚,火灸壽司更是美味惹味,油脂均勻不膩,入口即化,可以不停refill
日式蒸蛋就較為失望,蛋過熟一啲都唔滑,但料是ok。
炸物同燒物味道普通,不過不失。
仲有雪糕機自己唧雪糕,還有雪糕筒提供,不過雪糕筒唔夠脆身。
整體嚟講食物中等,最特別是可以自己弄甜品,呢個係賣點!
2016-05-03
2016-05-29 274 瀏覽
令人回味無窮的瀛舍放題,可以用三個字去形容 (有下次)!店內環境清潔衛生,坐位寬敞,冷氣足夠,十分舒服。坐低後,服務員有禮貌地為你介紹餐廳食品及用膳需知。在刺身方面特別推介三文魚、甜蝦和北海道帶子刺身。厚切三文魚,脂肪紋分配平均,爽口鮮味。甜蝦刺身,細緻綿化,入口即溶,上碟前已經除去蝦殼,十分美觀。焗食方面 推介白汁焗蠔,面層鋪滿金黃色芝士,焗蠔肉質爽彈鮮美。店內還提供自助式清酒熟食推介燒菠蘿,爽甜多汁,肉質是暖暖的,十分好吃。燒雞翼,肉質不膩不沾,十分香口。店內提供多款甜品選擇。
令人回味無窮的瀛舍放題,可以用三個字去形容 (有下次)!

刺身方面

特別推介三文魚、甜蝦和北海道帶子刺身
厚切三文魚,脂肪紋分配平均,爽口鮮味。
焗食方面

推介白汁焗蠔,面層鋪滿金黃色芝士,焗蠔肉質爽彈鮮美。
店內還提供自助式清酒
熟食推介

燒菠蘿,爽甜多汁,肉質是暖暖的,十分好吃。

燒雞翼,肉質不膩不沾,十分香口。
店內提供多款甜品選擇。
2016-05-25