2019-06-20
去完旅行落機休息咗一陣,就諗住食個放題輕鬆下, 上網search最後就近近哋,去咗銅鑼灣呢一間滿屋。地理位置都尚算方便,銅鑼灣站出口行5分鐘就可以到到。最鍾意入到去就係睇下間餐廳出面有咩食, 同埋有咩甜品可以拎。呢間餐廳令我好意外,佢出面竟然有新鮮海鮮可以夾,好多 放題都唔會有呢一個選擇,做到有一種自助餐嘅感覺。至於甜品方面喺呢度都有個雪糕機可以畀你玩,不過其實食完飯佢都會有hargandize或者movepick嘅雪糕畀你選擇。其實好多放題依家做到啲食物水準都唔會太差,爭在多唔多選擇揀,呢一間我覺得選擇都算多 ,特別係刺身, 而且都幾新鮮。壽司方面有好多創新壽司。 價錢又都好合理,每人唔過300蚊, 性價比算係幾高。飲品櫃方面,真係要讚下佢,除咗出面個飲品櫃之外,其實佢裏面都有特飲可以選擇,呢一方面我好欣賞。特別要講講佢嘅服務態度,我個人覺得真係唔錯,之前去過一啲放題鋪頭啲員工嗌極都唔過嚟,但係呢一間嘅員工就好積極不斷 喺你身邊,睇下你有冇需要落order,而且d order都上得好快。總體嚟講,係會encore再試嘅。
總體嚟講,係會encore再試嘅。