2020-02-20
老友係麻辣控,推介呢間重慶老火鍋,話 係正宗口味,今日就去試下! 火鍋店裝修得堂皇華麗, 富有重慶風情,有很多卡座坐得十分舒適!湯底係以位計算,每位38蚊又幾實惠。點咗勁辣之選 重慶大紅鍋和唔辣嘅 蕃茄湯鍋。火鍋之前,餐廳會送你紅棗雪耳糖水,甜甜蜜蜜,十分醒胃!呢度嘅火鍋配料仲可以點半份,啱曬我哋貪心又想試多幾款嘢食嘅人!非常肚餓,點咗好多配料,安格斯肥牛、嫩牛肉、蝦滑、墨魚滑、羊肉捲、 千絲柏葉、午餐肉、包心魚丸、牛筋丸、芝士腸、曉宇苕粉和田園菜籃!安格斯肥牛油脂 紋理分佈均勻 油脂甘香 牛味較重。 嫩牛肉 用鮮牛柳調味,脂肪較少嫩滑軟熟,肉味清甜!個人覺得食麻辣火鍋一定要食羊肉捲 羊肉嘅天然味道配上麻辣火鍋 有提鮮作用 令人一食上癮!包心魚丸 有驚喜 魚肉鮮甜 爽口彈牙 內裏餡料味濃醬汁流心。 田園果籃有多款雜菜新鮮時令,份量十足,非常划算!
火鍋之前,餐廳會送你紅棗雪耳糖水,甜甜蜜蜜,十分醒胃!