呢間私房火鍋店位於尖沙咀優越地段💞商務宴客親友聚餐都一樣大方得體😛餐廳裝修使用 Tiffany Blue 作主調,配搭拼合顏色玻璃,彷彿置身60年代逐漸興起嘅萬花筒當中用餐😌而且仲備有因應唔同人數可以調節空間大細嘅隔間,淥烚開懷傾得忘形嘅時候就唔怕騷擾到其他人喇🥳坐低揀好湯底,店員旋即奉上九宮格造型嘅調味😜我地簡左沙嗲湯湯底($118)😙辣椒香葱炸蒜款式繁多,好彩呢度冇群眾壓力,坐喺道慢慢隨意調配唔成問題🤩🥢安格斯牛(小份) $198講咗咁耐係時候直入正題😜厚切安格斯肥牛片擺盤精美,厚切牛肉油花均匀😋安格斯肉質夠份量,絕非任食邊爐薄切牛可比擬😌😌🥢七味橋 (脆鯇魚片 $78、四拼餃 $128、水魷 $68、日本黑豚肉 $68、萵筍片 $58)木橋放置火鍋食材有驚喜,將自家製帶子餃、蟹王、日本黑豚等等置於其上😌可以話係琳琅滿目,另一方面又減少佔用用餐空間,真係有姿勢有實際!😜😜當中嘅脆鯇魚片最得我歡心,選料新鮮唔梅口,保有爽脆彈牙嚼感,風味上佳。😜🥢五寶丸 $88自家製丸類必不可少😙五寶包括墨丸、蝦丸、鯪魚球、牛丸同豬肉丸,真材實料口感綿潤😜🥢八吋日本蟹柳 $68蟹柳長度有成8吋咁大條

🥢安格斯牛(小份) $198

🥢五寶丸 $88

🥢八吋日本蟹柳 $68
蟹柳長度有成8吋咁大條😙味道超級鮮美💞放入湯底浸一陣都已經吸哂湯嘅精華☺️食落口超入味,亦充滿左原有嘅蟹肉味❤️
2022-09-04 38 瀏覽
繼上次帶mami去尖沙咀打邊爐後 今次有又做孝順女 帶mami去海防道一間新開ge餐廳食好西 呢間主打食火鍋同燉湯蒸飯 我地揀左食燉湯蒸飯set $78 per set 黃金茶樹菇燉花膠湯我揀左呢款 woo 好鮮甜 好足料 睇番menu 每款燉湯都有唔同功效 呢款又抗衰老 又去袪水腫 有益又好飲 川貝海底椰鱷魚湯mami揀左呢款 我試左幾啖 飲落去好滋潤好舒服 一樣係好足料 mami好滿意 蟲草花北菇滑雞蒸d雞真心好滑 有好多件雞 超足料 特別要讚同蒸飯 mix埋d雞蒸出黎ge雞油 所有精華入晒d飯 超正超香 桃膠肉餅蒸飯蒸肉餅飯食得多 用桃膠黎蒸肉飯 呢個combination真係第一次食 咦 出奇地 又幾夾wor 加左桃膠好有益 增加骨膠原 美顏upup 總括而言 燉湯蒸飯set真係又平又有飯 又健康 見佢ge火鍋都幾吸引 下次一定要試埋

黃金茶樹菇燉花膠湯

川貝海底椰鱷魚湯

蟲草花北菇滑雞蒸

桃膠肉餅蒸飯

2022-09-02 43 瀏覽
今晚的晚餐在海防道的寶豐大廈,上樓之前完全唔覺得這裡有間火鍋店,正當質疑之際,見到餐廳名 - 淥烚年代, 英文就是The 60’s 😆按電梯二字樓,一開𨋢門就見到大大隻字餐廳應該是最近新開的:入到餐廳,擺設都是私房菜的感覺:隨著晚飯時間,餐廳熱鬧起來,而枱面是電磁爐火鍋:我們坐低一陣,店員為我們端上九宮格火鍋醬料俾我們自己調配:我們叫了三餃、五丸,分別有蟹皇餃、帶子餃、桃膠餃、五寶丸,看賣相已經令人垂涎欲滴:蟹皇餃好食,值得試下,幾特別的。三餃、五丸真是各有特色,唔係一般火鍋店食到,這個都是我喜歡到私房菜食的原因之一。以下是我們點了的田園盛:可以見到好新鮮的蔬菜、顏色好鮮艷、好吸引😉最後值得一提是他們的花膠雞湯,真係好好味,盛起的湯料都咁好食,難得難得👍🏻總體來說,餐廳提供的都是高質素的火鍋食材,而餐廳餐具都頗精緻,比較深刻是餐員用端盤為我們盛上一杯杯水,誠意誠意呢😉

餐廳應該是最近新開的:

入到餐廳,擺設都是私房菜的感覺:

隨著晚飯時間,餐廳熱鬧起來,而枱面是電磁爐火鍋

我們坐低一陣,店員為我們端上九宮格火鍋醬料俾我們自己調配:
火鍋醬料

蟹皇餃、帶子餃、桃膠餃、五寶丸

蟹皇餃

蟹皇餃好食,值得試下,幾特別的。

以下是我們點了的田園盛:
田園盛

可以見到好新鮮的蔬菜、顏色好鮮艷、好吸引😉

花膠雞湯

• 五寶丸
  • 帶子餃
  • 桃膠餃
2022-09-02 35 瀏覽
估唔到尖沙咀有間隱姓火煱店,應該開業無耐,一家五口拖住3個小朋友搵飯食,但大家都太肚餓關係,打算是但其求食完一餐就走,開頭唔知淨係得打邊爐,帶住小朋友打邊爐一定唔會係首選,係坐埋枱先知係打邊爐,但店員都好細心介紹佢地火煱店菜式,本人一直好少去食單點火鍋,但今次確實有驚喜,最重要是連小朋友都話好食要加單,唯一改善飲品可以再一點選擇,蟹餃好好食但皮薄較易爛,要好小心咁淥熟,餐牌可以再整得精美一點,但相信是新開張關係,其他的冇得挑剔,希望下次再來時可以繼續保持水準。
2022-09-01 26 瀏覽
相約朋友一齊去尖沙嘴烚吓烚吓😆搵到呢間新開嘅樓上打邊爐 新開人流唔算多 位置同其他火鍋店比都較細 位置唔多 但係位置好闊落 仲有兩間包房👍🏻有種私房打邊爐嘅feel🤣先上九宮格調味料 有好多選擇 仲有平時比較少見嘅洋蔥容同西芹粒🤣麻辣雞煲雞件好滑好嫩!啖啖肉😋份量都頗多。配菜仲有啲洋蔥、杏鮑菇 索左汁好入味👍🏻入面仲有大量爆香左嘅原粒蒜🧄正🥰牛拼盤超吸引😍😍有六、七款牛肉組合🤩🤩牛頸脊、安格斯、牛舌、牛展、牛柳粒、牛白肉等😃😃款款都好新鮮 濃牛味 牛魔王必嗌😆日本蟹柳超長八寸蟹柳!鮮甜美味田園鮮菌盛全部都頗新鮮,種類多😋日本黑豚肉望落好似好多脂肪但食落爽口 唔會有好肥膩嘅感覺👍🏻鯇魚片新鮮 夠爽口 唔算太多骨三色餃🥟包括有養顏桃膠餃、帶子餃、蟹皇餃,三款平時都比較少見 幾特別🤣🤣都好足料肉丸拼盤有五款丸包括牛丸、豬肉丸、蝦丸、鯪魚丸、墨魚丸等 都幾彈牙整體上環境舒適、食物都唔錯👍🏻

麻辣雞煲

牛拼盤

日本蟹柳

超長八寸蟹柳!鮮甜美味

田園鮮菌盛

全部都頗新鮮,種類多😋

日本黑豚肉

望落好似好多脂肪但食落爽口 唔會有好肥膩嘅感覺👍🏻

鯇魚片

新鮮 夠爽口 唔算太多骨

三色餃🥟

肉丸拼盤

有五款丸包括牛丸、豬肉丸、蝦丸、鯪魚丸、墨魚丸等 都幾彈牙

整體上環境舒適、食物都唔錯👍🏻
2022-08-31 24 瀏覽
朋友介紹左呢間喺尖沙咀新開嘅火鍋店,佢話個燉湯好正,食材又新鮮,咁就book左試下火鍋店叫淥烚年代,個名改得好正,淥烚同60同音,難怪裝修都有少少懷舊風,又有打邊爐嘅意思,有趣有趣川貝海底椰燉螺片湯朋友介紹得又點可以唔試下個燉湯,店員介紹話立左秋要飲多啲滋潤嘅湯水,呢個湯啱晒好大煲好足料,有雞,瘦肉,紅棗,龍眼,海底椰,杞子等等,仲有超級多螺片,咁足料難怪非常清甜,我哋每人飲咗三大碗之後店員再加上湯打邊爐本地新鮮牛肉本身見到咁紅好似無乜雪花仲驚會唔會好嚡好靭,點知食落完全無呢個問題,當然唔會好似和牛入口即溶,但係都幾淋滑有驚喜,而且牛味好濃,真係好好味皇帝菜好新鮮,份量又夠多其他配料放左喺條七色拱橋上面,真係好吸睛鮮蝦雲吞足料大大粒,隻蝦好新鮮彈牙又大隻蟹皇餃混入左蟹肉蟹皇,食落鮮味無比,仲加左魚肚增加口感,非常有特色嘅一款餃子豬皮好耐無打邊爐食豬皮,見個湯底咁正真係要嗌啲索湯嘅配菜,果然無令我失望,豬皮吸晒個湯嘅精華堅係正新鮮淮山新鮮爽脆又有益養生,記得唔好煲太耐呀,太粉就唔好食豬腩片厚薄切得啱啱好,豬味好香無騷味五寶丸分別係墨丸蝦丸鯪魚球牛丸豬肉丸我覺得墨丸同蝦丸特別出色,鮮味又彈

川貝海底椰燉螺片湯

之後店員再加上湯打邊爐

本地新鮮牛肉

而且牛味好濃,真係好好味

皇帝菜
好新鮮,份量又夠多

其他配料放左喺條七色拱橋上面,真係好吸睛

鮮蝦雲吞
足料大大粒,隻蝦好新鮮彈牙又大隻

豬皮

新鮮淮山
新鮮爽脆又有益養生,記得唔好煲太耐呀,太粉就唔好食

豬腩片
厚薄切得啱啱好,豬味好香無騷味

五寶丸
分別係墨丸蝦丸鯪魚球牛丸豬肉丸
我覺得墨丸同蝦丸特別出色,鮮味又彈牙,極上之作

脆鯇魚片
好新鮮唔會有泥味,切得都好靚,淥嗰時可以好完整成塊夾起,脆鯇個厚薄好重要,要啱啱好先有爽脆口感,呢碟滿分

食完熄爐先發現個湯都仲係好清,無乜油同泡泡,而途中我哋完全無片過油,真係好amazing!
我覺得呢個邊爐打得好健康零負擔仲好養生,返到屋企都唔會覺得口渴
另外坐得真係好舒服,店員服務好周到,會主動幫我哋分湯,又介紹得好仔細,成個體驗好好,朋友果然無介紹錯!

今日去尖沙咀食打邊爐,淥烚年代。餐廳係近期新開,有一次經過見到有好多花牌,已經計劃會去試試。餐廳位於海防道,鄰近地鐵站,步行唔使3分鐘,非常便利。店內新裝修,座位十分闊落,有好幾間小房,私隱度高。湯底點了芫茜皮蛋湯拼麻辣鴨血鍋,芫茜皮蛋料頭多,非常清香,麻辣鴨血亦夠惹味。-牛頸脊 (小份)小份的牛頸脊份量都好充足,賣相100分,味道更加無令人失望,牛味非常濃郁,肥瘦均勻,大小適中,食得出係高質素的牛肉。-牛白肉牛白肉,又名牛胸爽,是比較少見的部位,即位於牛心臟旁邊的一塊脂肪膜,呈白色,燙3分鐘左右就可以品嚐到又香又爽脆的口感,香而不膩,值得一試。-新鮮鵝腸 : 爽口,唔太肥,鵝腸壁上帶有一層油脂,香口鮮美。鮮粉腸 : 夠新鮮,一點也不苦,不但有嚼勁味道還非常的鮮,口感夠粉。脆鯇魚片 : 鯇魚片切得夠薄,魚片本身夠新鮮,帶爽身口感。-評分 : 7/10
牛頸脊 (小份)
牛白肉
脆鯇魚片 : 鯇魚片切得夠薄,魚片本身夠新鮮,帶爽身口感。
評分 : 7/10
2022-08-30 14 瀏覽
今日約左姑仔食晏,本來想打邊爐,揾間清靜餐廳慢慢食傾下計,來到才知中午無得打邊爐,只有老火湯套餐,即來之則安之,中午周圍都多人,就在這裡食好了。餐廳應是新開的,裝修骨止,乾淨明亮,座位非常寬敞舒服,台面設計都是為打邊爐而做,一個好靚的木製放碟架,即美觀又實用。淥烚年代這名字,俾人覺得一定是食火🔥鍋的,今次食唔到可惜了。🤤幸好中午套餐都不錯,最好是兩盅老火湯,一個是川貝海底椰鱷魚🐊湯,一個是羊肚菌海參燉雞🐔湯,熱辣辣湯鮮味美,真材實料,兩個飯都份量不小,蟲草花北菇滑雞🐔蒸飯,桃膠肉餅蒸飯,好特別的創意,桃膠有豐富骨膠原,食左皮膚靚靚。兩個老火湯都是抗疫補身食材,食完精力充沛,充滿正能量。

兩個老火湯都是抗疫補身食材,食完精力充沛,充滿正能量。
2022-08-28 26 瀏覽
上網睇呢間餐廳新開,就入黎試吓,但位置真係好唔顯眼,唔睇地圖真係唔知呢到有間咁高質嘅餐廳!鹿茸菌燉花膠湯$188: 非常足料,裡面有雞腳、花膠、鹿茸,而且店員亦都建議我地飲左個湯先,飲落去好清甜!飲完又唔會覺得口渴!牛拼盤$398: 好多唔同種類嘅牛,有牛展、牛舌、牛肉粒、牛胸爽,每一款牛都有佢嘅特質,雖然唔太識分,但食落去都一樣咁新鮮,好有肉汁味,有少少入口即融嘅感覺!五寶丸$88: 每一款丸都好新鮮,個人比較中意墨魚丸,食落去好彈牙~亦食到粒粒墨魚丸,好有口感!四拼餃$128: 個人比較中意雲吞,師傅包得好飽滿,而且有一粒蝦仁,成件事好滿足!八吋日本蟹柳$78: 超級無敵長,有成件筷子🥢咁長呀!食落去超過癮,而且吸收晒湯嘅精華!田園盛$108: 好多唔同嘅菜,當諗唔到袋咩菜嘅時候,呢款菜絕對適合有選擇困難症嘅我~另外仲有醬油費收返架~$16/位!
另外仲有醬油費收返架~$16/位!
2022-08-28
2022-08-28 31 瀏覽
In Tsim Sha Tsui, we discovered a new wonderful place to have hotspot. We saw a newly opened hotspot restaurant and decided to try it. In addition to the beautiful decoration and fresh materials, the store is very spacious. The decoration is equipped with modern equipment and retro nostalgic style, which will take you to feel the old Hong Kong in the 1960s.There are many choices of soup bases, and I choose the one that  base of stewed fish maw chicken soup with antler mushrooms. It is very healt

There are many choices of soup bases, and I choose the one that  base of stewed fish maw chicken soup with antler mushrooms. It is very healthy!!!!!!!!!The soup base really surprised us. Before hitting the stove, I had two bowls to drink. The ingredients are fresh and tasty.

As soon as I saw this 9-pack of seasoning, I felt very excited, and I could put a lot of my favourite ingredients. The beautiful seasoning really excellent!

The side stove must be called 'fat cow'. This time, I will call the main including the different parts of beef: hand-cut fat beef, beef fillet, Angus fat beef, beef exhibition, beef white meat, beef heart top, black beef cypress leaves, oxtail. The fat distribution of the meat is evenly distributed, the meat taste is very fragrant and there is no snow at all, and the relatively rare "beef white meat", it is very crispy and delicious after rolling it for 10 seconds. Friends who love beef should not miss it. The canal plate is tied with an outer ring to surround a pot, and the Angus fat cows should be built in the shape of a rose, which is distinctive and beautiful.

The special eight-inch long crab stick, which is also very enjoyable to eat. The three-color ball, and it is freshly made by hand. Once it arrives, we can't stop eating. After finishing the meat, we ordered several kinds of dishes in a vegetable box.

It's really good. I tried the beef on the stove and it was so refreshing. All the ingredients are of good quality. Moreover, the attitude of the waitress were very nice and she helped us to pour the soup.
2022-08-27 43 瀏覽
朋友係尖沙咀地膽,介紹海防道最近開咗間新餐廳,今日特地過嚟試菜😝上到去,環境舒適,餐廳格局有啲似私房菜⋯川貝百合燉螺片湯我哋揀咗個養生滋潤湯底,打邊爐之前先飲湯,啖湯清甜可口,我飲咗3大碗!牛頸脊我哋呢啲牛魔王,打邊爐點可以無牛!?牛頸脊肉質細緻嫩滑,肉味濃郁,最重要係油花比例均勻⋯放落鍋烚至肉質剛轉為粉紅色,入口油香滿滿,真係好好食!必食!!日本黑豚肉口感柔軟有彈性,肉味甘甜鮮美,肉質爽口唔黏膩⋯白鱔片鱔片顏色晶瑩剔透, 非常新鮮!食落魚油甘香,口感爽脆,味道鮮甜。新鮮鵝腸鵝腸一定要食新鮮鵝腸!急凍鵝腸點都不及新鮮嘅滋味⋯鵝腸口感爽脆,嗰種甘香滋味,真係難以形容!八吋日本蟹柳由於朋友好鍾意食蟹柳,所以蟹柳都係打邊爐必食之一!八吋長蟹柳真係好誇張,放落鍋唔使烚好耐就食得,味道鮮甜,絲絲分明,可以媲美真蟹柳。養顏桃膠餃、帶子餃、蟹皇餃三款餃都各有特色,桃膠餃裏面全部都係蔬菜,清新健康。帶子餃配搭豬肉,啖啖足料,好鮮味!蟹皇餃甘香無比,鮮味十足,可以一試。整體上,呢間新餐廳無論環境、食物真係無可挑剔!食材新鮮優質,值得去試!

上到去,環境舒適,餐廳格局有啲似私房菜⋯

川貝百合燉螺片湯

牛頸脊

日本黑豚肉
口感柔軟有彈性,肉味甘甜鮮美,肉質爽口唔黏膩⋯

白鱔片

新鮮鵝腸

八吋日本蟹柳

養顏桃膠餃、帶子餃、蟹皇餃

2022-08-23
  • 川貝百合燉螺片湯
  • 牛頸脊
  • 新鮮鵝腸
  • 白鱔片
2022-08-25 617 瀏覽
放工後拍住拖去打邊爐,嚟到呢間位於尖沙咀地鐵站附近嘅火鍋店<淥烚年代>,試過之後,充滿驚喜!!~走進這家火鍋店,由於是新開張不久,感覺非常新淨,整體的裝修氣氛都非常吸引,帶點兒高雅而華麗的感覺。火鍋店唔算非常之大,但空間感好足夠,枱同枱之間都非常闊落,而且仲間有多個房間,想三五知己嚟book間房打邊爐,真係夠曬私穩同氣派。坐下不久,便送上九方格的調味料,客人可以自己挑選自己喜愛的調味料。餐牌食物的選擇都有好多款,無論湯底同食物,都有唔少選擇。今晚我哋就揀咗一個比較有港式風味嘅沙嗲火鍋湯底 ($118),沙嗲湯底嘅沙爹味道極為濃郁,非常惹味!!~<八吋長蟹柳>八寸長咁大條嘅蟹柳你見過未?入口啖啖肉,肉質鮮甜彈牙,充滿蟹肉味道。<本地鮮牛肉 $258>呢碟本地手切牛肉,肉質非常之靚,油脂比例非常均勻,色澤帶紅,非常新鮮。將牛肉放入沙嗲湯底入面,輕輕灼熱一下,已經非常鮮甜美味,肉質鮮嫩好食。再來七款不同美味的火煱材料,放於這一道橋上,實在充滿藝術感,成個畫面吸睛度,我比滿分!!<帶子餃>材料非常新鮮,入面有滿滿嘅帶子肉同埋豬肉,

餐牌食物的選擇都有好多款,無論湯底同食物,都有唔少選擇。

<八吋長蟹柳>

<本地鮮牛肉 $258>

<帶子餃>
材料非常新鮮,入面有滿滿嘅帶子肉同埋豬肉,非常特別。

<蟹王餃子>
用大量的蟹肉做成蟹王餃子,材料新鮮尚盛,餃子咬落去,每一啖都係鮮甜嘅蟹肉,絕對係必食之選!!~

<桃膠餃子>
將桃膠同其它菜肉,釀入去餃子當中,做成桃膠餃子,味道較為清甜,特別得嚟又非常養顏。

<白鱔片 $138>
白鱔片嘅魚肉,肉質非常厚實,而且每一片鱔片肉都好大塊,肉厚彈牙,非常鮮甜美味。

<日本黑豚肉 $68>
餐廳供應較為矜貴嘅日本黑豚豬腩肉,入口爽彈而肉嫩,配上沙嗲湯底,味道更為出眾。

蕃茄非常新鮮清甜,而且非常多汁,輕輕灼熱已經可以,建議不要淥太耐。

鵝腸同沙爹湯底非常匹配呵~

整體嚟講,我覺得餐廳供應嘅食物質素非常高質,用料新鮮,材料豐富,而且用料選擇上,全部都用上最高貴嘅食材,特別推薦佢哋嘅牛肉同埋餃子,絕對係水準之作,而且餃子係廚師自己自家製嘅,喺出面都食唔到,絕對係必食之選!

仲有極為新鮮嘅蔬菜

人均消費四百左右,如此高質素,值得再來呀!~

• 牛肉
  • 帶子餃
  • 日本黑豚肉
  • 白鱔片
2022-08-21 378 瀏覽
喺尖沙咀我想搵一個地方打邊爐 行過海防道見到有間新開嘅打邊爐店就上去試一試邊爐店感覺係比較養生,因為樓下見到個餐牌係畀鹿茸菌燉花膠雞湯底吸引咗湯底真係冇令我哋失望, 打邊爐前到了咗兩碗飲咗先,真材實料一見到呢個9格調味料就覺得好興奮,又可以放好多芫茜落去啲豉油嗰度,今次覺得芫茜唔夠,叫侍應再畀多一份芫茜好開心打邊爐一定要叫肥牛,今次見到佢有本地手切肥牛就叫咗一份,比想像中多, 大大碟 ,而且好新鮮肉味, 真係大快朵頤叫咗個比較特別嘅八吋長蟹柳, 大大條食得好過癮叫咗一份三色丸,手打新鮮做,一嚟到已經係有驚喜,點知食落裏面竟然仲有餡, 真係好特別估佢唔到, 鯪魚球裏面有臘腸,豬肉丸裏面有鹹蛋黃感覺食咗咁多肉,點都要叫一份菜,呢度幾好,叫一個蔬菜盒子有幾種菜,唔使分散叫真係好耐我試過打邊爐食牛肉食得咁爽皮, 所有配料都覺得質素好好而且侍應態度好好,仲幫我哋整走過入面的泡真係一個好高質嘅用餐
喺尖沙咀我想搵一個地方打邊爐

行過海防道見到有間新開嘅打邊爐店就上去試一試

湯底真係冇令我哋失望, 打邊爐前到了咗兩碗飲咗先,真材實料

好開心

叫咗個比較特別嘅八吋長蟹柳, 大大條食得好過癮

而且侍應態度好好,仲幫我哋整走過入面的泡

真係一個好高質嘅用餐
2022-08-18
  • 鹿茸菌燉花膠雞湯
  • 田園盛蔬菜盒子
  • 本地新鮮牛肉
2022-08-10 219 瀏覽
好友相聚,食乜冇所謂。今次試呢間,由於新開,OpenRice 冇乜介紹,於是試吓請老闆‘廚師發板’ 居然帶嚟意外驚喜。首先系個燉湯,超級清甜。豬潤,牛肉新鮮初初以為唔起眼嘅’帶子‘餃子令人喜出望外,用個甜字嚟形容雖然有啲怪怪,但係食落真係好鮮甜。新鮮象拔蚌刺身又係好好味。 由於冇特登睇過過Menu,跟圖俾大家作為參考。除咗食物,呢度私隱度極高, 見到佢有好多間房。 連廁所全部嘢都好乾淨,鹼液,沖廁,抹手紙全部都係non touch 。
首先系個燉湯,超級清甜。豬潤,牛肉新鮮
新鮮象拔蚌刺身又係好好味。
由於冇特登睇過過Menu,跟圖俾大家作為參考。
2022-08-06
  • 火鍋