2018-01-24 136 瀏覽
今日又係四個女仔嘅飯聚!朋友揀左間係瓊華新開嘅泰式邊爐餐廳—泰邊爐☺️可能因為係新開關係,暫時未為人所知,所以人流未算太多,好快就安排入座了~😄座位仲好闊絡!👍🏼呢度係火鍋放題,又係泰國野,咁我地幾個緊係唔客氣啦!呢度除左有一般火鍋豉油供應之外,仲有佢地嘅特調醬汁,鍾意食辣嘅人可以一試!😍醬汁入口辣得黎又咸咸地,點蝦食可以帶出蝦嘅鮮味!除左火鍋,佢地仲有熟食供應,當中以佢個蝦片最受食客歡迎,可能因為配冬蔭公湯底食夠惹味啦!好多時出到去都得返數片⋯係火鍋方面,我地揀左鴛鴦鍋,一邊係番茄、一邊係冬蔭公👀務必要乎合大家嘅口味!可能始終佢地都係主打泰國菜,所以番茄湯有點遜色,入口偏甜。不過錯有錯著,可以同冬蔭公互補😂😂因為⋯都可以解辣!另外佢個泰式甜品做得好出色,連我唔好椰汁糕嘅都樹起手指公呀!玫瑰造型嘅係椰汁西米糕,尤其出色,味道清甜,粒粒西米又煙韌嘅口感👍🏼我地都encore左好幾round🙊
今日又係四個女仔嘅飯聚!
朋友揀左間係瓊華新開嘅泰式邊爐餐廳—泰邊爐☺️

2018-01-04
2 分鐘 (堂食)
2018-01-24 109 瀏覽
又係如常一天返工等收工,收工走去巴士站,等車等左 一陣有車到,準備上車突然電話響,個friend過開旺角買嘢問我收工未 , 约我一齊食晚飯, 當然應 約,見面,後帶左我去睇金器首飾話佢老公結婚週年要送禮物,O咀畀咗少少建議佢然後去搵野食,第一時間去食火鍋,隔近有間泰式邊爐未試過就膽粗粗入去試下啦。間餐廳有啲聖誕擺設, 服務員都幾親切,積極推介皇牌湯底 (香噴噴椰子雞湯), 想食辣嘅朋友可以試下冬陰公或青咖哩湯底,我點左 青咖哩湯底和椰子雞湯。湯底到咗職員都講解個食法等湯滾起等5-10分鐘就可以食湯中的雞肉和飲湯, 等緊個期間又見肚餓朋友可以試下出面長枱放左熟食及沙律和甜品,邊等邊食。試左椰子雞湯幾清甜, 真係原個椰青,入面有埋椰青肉。配料就點左 (肥牛, 羊肉 , 滑牛,墨魚滑, 鮮蝦滑,魚腩) 啲食物都幾新鮮,上菜速度都幾快,我就特別鍾意個鮮蝦滑,非常之爽口,咬落去仲會有好香嘅蝦味。出面任飲選擇都有幾款,今日就叫左叫左Pinkcoo Pinkcoo,粉紅色又靚又吸晴。

呢排成日喺Facebook見朋友們食間泰國邊爐竟然有冬陰公湯底咁過分,已經蠢蠢欲動好想去試,今日約咗朋友喺旺角行街,終於可以一試呢一間傳說中嘅泰式邊爐去到已經差唔多九點,原來九點後會平啲,好多人喺門口度等九點嗰轉,幸好我哋兩個人,侍應都好快咁派到位俾我哋,仲係一張四人卡位添,坐得一啲都唔迫,好舒服餐廳嘅碗筷全部都係用木製嘅餐具,好有泰國風情先揀湯底,我哋揀咗冬陰公同埋泰式番茄湯,一上枱已經好香香茅味,飲咗一碗果然夠酸又辣,而蕃茄湯底番茄味10分濃郁,裏面仲有大桶豬骨添,相比之下我反而更愛呢個番茄湯底,比起出面好多嘅火鍋店都做得出色出面仲有個自助吧添,有好多泰式嘅小食,最特別嘅係竟然有唔同嘅香料可以俾你擺入個湯底到自己Max,啱晒我呢啲重口味嘅人啊有飲品櫃可以自己揀,飲品款式唔算多,但平時飲開果幾隻都有我哋叫咗個泰式生蝦,竟然係冰底船咁上, 10分壯觀,生蝦肉厚彈牙,配埋墊底嘅冰鎮苦瓜一齊食, 10分有風味火鍋配料亦都新鮮乾淨,首推羊肉,放入湯底裏面錄十秒就已經OK,10分鮮甜嫩滑。仲有金邊粉添,金邊粉索晒冬陰公湯底,簡直係人間美食。見到隔離枱仲有Mama公仔麵,但係個肚已經冇位了食完嘅

餐廳嘅碗筷全部都係用木製嘅餐具,好有泰國風情

有飲品櫃可以自己揀,飲品款式唔算多,但平時飲開果幾隻都有

食完嘅感想係性價比真係10分高呀,以後食泰國菜有多一個選擇啦
2018-01-18
5 分鐘 (堂食)
2018-01-18 151 瀏覽
同朋友去旺角見到新開張泰國湯底,仲有熟食任助餐,火鍋配料仲要任食!不得了❤️佢哋既沙律同湯底係我十萬個推介!仲有甜品都係任食!百幾蚊有咁多特式既選擇👍🏼真係一試便愛上海鮮拼盤既蠔大隻到呢!新鮮到不得了!

不得了❤️
佢哋既沙律同湯底係我十萬個推介!
仲有甜品都係任食!
百幾蚊有咁多特式既選擇👍🏼真係一試便愛上
海鮮拼盤既蠔大隻到呢!新鮮到不得了!
2018-01-17 117 瀏覽
今日第一次同朋友幫襯呢間食店,冇抱住心態去,但係得到幾好既體驗因為我地Walk in,所以等左一陣位,等位期間,店員有安排飲品比我地,同朋友傾左一陣就有位然後點左泰式冬蔭功湯底,我同朋友都食得辣,朋友覺得唔夠辣,我覺得岩岩好,唔會辣,建議食得辣既人可以自己加花椒。我個人認為湯底好好味,飲左一大碗先開始打邊爐。自助餐方面,食左個生菜包好好味,推介埋肉鬆飯蕉乾,我覺得好好。至於服務方面,個人係完全感到非常好,甚至覺得因為太好,所以店員會有d忙(所以下次唔洗對我太好,joke only)。店員會主動加湯,叫幫忙換gas,好快換到,食物會主動問有冇上齊,冇會幫手追同解釋返冇,期間仲有問到好唔好食,有咩意見,好細心。唯一有d唔滿足係食物種類飲品可能可以再多d,同埋上菜可以快d會更好。但因為一路食一路傾計,所以我覺得上面既少少不足都唔係問題。P.S. 服務至上會再幫襯,純文字匯報希望幫到你地
我個人認為湯底好好味,飲左一大碗先開始打邊爐。

P.S. 服務至上

會再幫襯,純文字匯報希望幫到你地
2018-01-06
8 分鐘 (堂食)
1K
2018-01-16 138 瀏覽
近排天氣冷,最令人想吃嘅東西當然就係最愛食完全身都暖粒粒嘅邊爐啦,行完旺角星際轉右個瓊華中心比我發現佢,一個價錢$198,任飲任吃兩小時,唔洗到九龍城個邊吃泰式邊爐,位置就腳,這裡比較特別火鍋湯底係用泰式湯底,唔係出面嘅普通湯底,而且重有句口號係先飲頭啖湯,起初唔知做乜,當選了湯底,店員送上就溫馨提示食客要滾熱,一滾了可先品嘗個湯底味道,明白了,絕對放心個湯底可以當湯飲!而店員推介了香噴噴椰雞湯,而外面重有個小吃吧,放滿了不同泰式小吃同泰式沙律及甜品,平時就咁叫都十幾廿元一份,這裡任吃,真係看看自己喜歡吃什麼就自己選擇啦!香噴噴椰雞湯上枱時已經嗅到好香嘅椰香味道,而裡面重有椰子肉,同香滑雞件,滾一下試試個頭啖湯,味道鮮甜重有好香濃嘅椰子味,確實唔錯!而火鍋料就有平時會食嘅肥牛片,午餐肉,蟹棒,重有泰式魚餅,黑松露墨魚滑,落單後好快就會上火鍋料,所以唔使急!除此之外重加了個串燒拼盤$68,牛、雞、豬各2串,燒得香噴噴,入口都好夠味道!而比較抵是加多$10,就可以點杯泰式特飲,荔枝冰,雖然外面凍,但邊打邊爐邊飲荔枝味嘅冰確實夠晒透心涼!時間過得真係快,轉個頭又差不多兩小時,不停吃真係吃過不
一個價錢$198,

時間過得真係快,轉個頭又差不多兩小時,不停吃真係吃過不停,又係一個食得飽嘅好地方!
2018-01-16 144 瀏覽
幾日前同朋友講開,佢問我食過泰國打邊爐未?下?泰國打邊爐?咁新奇?即刻要嚟會一會佢先得喇!呢度係任食火鍋,都有唔少食物種類可以選擇!湯底有四款,加$20就可選鴛鴦湯底。我哋呢啲心多嘅香港人,點會慳嗰$20 湯底揀咗佢哋嘅招牌冬陰功同埋香噴噴椰雞湯。冬蔭功湯底味道夠濃,不過就唔辣嘅,入面有啲九層塔、蝦、蜆、草菇同蕃茄,好足料㗎都;椰雞湯底就清甜同埋椰香味好勁,入面有椰子肉仲有啲雞,一定要飲返啲湯先呀!坐底未有嘢食又好肚餓?唔緊要,因為佢哋都有啲小食比客人㗎!呢晚就有魚香茄子、肉碎生菜包、炒豬頸肉、青木瓜沙律、肉碎沙律、咖哩角、豬紅、蝦片、魚皮同飯焦。真係食呢啲都夠飽呀!食物方面就正常啦,佢仲有啲Mama麵呀,金邊粉揀,加埋個湯底真係正㗎!佢哋亦都有唔少調味嘅配料,用嚟加落去個金邊粉度一流呀!唯獨呢個泰式黃金袋真係好似少少怪,見隔離枱話熱辣辣好脆,所以就叫嚟試下啦!點知嚟到係凍冰冰,我又驚唔知係唔係要碌下先食得,一放落湯拎返上嚟糊哂,入面嘅餡唔知咩嚟呢下次問下啲店員點食先得!值得一提係飲品都係任飲㗎!多款選擇,任你揀!最後,仲有啲甜品嘅,但真係太飽所以無食到。下次同多啲朋友嚟再食過先得**

招牌冬蔭功湯底/香噴噴椰雞湯底

佢哋亦都有唔少調味嘅配料,用嚟加落去個金邊粉度一流呀!

下次問下啲店員點食先得!

值得一提係飲品都係任飲㗎!多款選擇,任你揀!

**兩日後同朋友再去一次**
點個樓面廚房都唔夠人,加單時等咗二十分鐘都無嘢食,要食炸魚皮同蝦片充飢!外面小食亦都無乜refill,新開業,就比多次機會佢進步啦!
2018-01-12
2018-01-15 116 瀏覽
收工如常走去巴士站,等車等左 一陣有車到,準備上車突然電話響,個friend過開旺角買嘢問我收工未 , 约我一齊食晚飯, 當然好啦,見面,後帶左我去睇金器首飾話佢同女朋友拍拖五週年要送禮物,O咀畀咗少少建議佢然後去搵野食,第一時間去食火煱點近緊有間泰式邊爐未試過就膽粗粗入去試下啦。間餐廳有啲聖誕擺設, 服務員都幾親切,積極推介皇牌湯底 (香噴噴椰子雞湯), 想食辣嘅朋友可以試下冬陰公或青咖哩湯底,我點左 青咖哩湯底和椰子雞湯。湯底到咗職員都講解個食法等湯滾起等5-10分鐘就可以食湯中的雞肉和飲湯, 等緊個期間又見肚餓朋友可以試下出面長枱放左熟食及沙律和甜品,邊等邊食。試左椰子雞湯幾清甜, 青咖哩味道唔算突出,點左 (肥牛, 羊肉 , 滑牛,墨魚滑, 鮮蝦滑,魚腩) 啲食物都幾新鮮,上菜速度都幾快。 出面任飲選擇唔算多,所以叫左Pinkcoo Pinkcoo。

椰子雞

• 椰子雞
2018-01-14 3873 瀏覽
今日請左一日假去旺角做身體檢查, 順便約係附近返工既朋友食晚飯, 佢話見到有間新既泰式打邊爐放題幾特別, 咁就去試啦。大家都知瓊華部Lift人流幾旺, 所以都等左15分鐘先上到去, 由於時間尚早未坐滿, 待應安排我地入座後簡單介紹有咩食, 總括黎講就係餐廳中間位置有一系列食物俾客人拎, 然後邊爐配料就係落單紙剔。待應介紹招牌冬陰功同香噴噴椰雞湯都好正, 咁為左試哂就叫左鴛鴦湯底另外落單紙有d加錢既特色食物, 我地嗌左泰式生蝦試下, 而任食既邊爐食物都有好多選擇, 我地點左d野食就出去睇下有咩食物拎。出面張檯大約有十幾款醬料俾你撈, 當中仲有d泰色醬料~ 而食物方面就有d泰式小食(生菜包, 蝦片, 魚皮, 沙律etc), 甜品(椰汁糕, 涼粉etc) 俾人拎~返埋位生蝦送到, 分量有8隻, $78蚊/ 碟黎講都幾抵, 咬落新鮮, 連埋生蒜片食再點辣汁, 好食~ 等多陣邊爐鍋上桌, 一放上檯就噴到好大陣椰香味~ 我地試左特色既”泰式黃金袋”, 講唔出有啲咩餡係裡面, 不過夾埋冬陰功/椰雞湯好好食! 泰式魚餅都好好味, 加埋辣汁食仲正! 其他野食都係大路野, 值得一提係泰式MAMA麵原包

泰式魚餅都好好味, 加埋辣汁食仲正! 其他野食都係大路野, 值得一提係泰式MAMA麵原包上, 加落個冬陰功湯底到一流~仲有佢既海蝦, 大隻又爽口, 搞到我地encore左3次

本來我地見到隔離檯加錢嗌既手切牛肩肉好靚都想試, 但係實在太飽, 惟有等下次啦~ 走個陣8點幾, 門口已經排長龍, 所以最好都係book左位先~
2017-12-21
2018-01-14 2136 瀏覽
平時鐘意食開火鍋既我,都會去品嚐一下其他不同特色湯底,咁先可以食到其他味道同一時間又可以知道湯底同配料適唔適配搭,好啦講咗咁都係想話俾你地知道,是日晚又去咗食火鍋,不過今次會有D不同,平時都有食開泰國菜,但真係好似一次都未食過用泰式湯底用來做火鍋湯底就一於見識一下,而火鍋店係旺角地點相當方便入咗去坐低好自然第一時間睇睇有乜嘢食先,除咗已包括基本火鍋配料外,仲有其他泰式特色風味拼盤同泰式特飲,不過都要另外收費價錢合理,當然亦會品嚐一下呢D特色美食而火鍋湯底點咗鴛鴦有招牌泰陰功同泰式甜蕃茄湯兩款口味,同時點埋其他火鍋配料,係等火鍋同時又可以去出面自助區取飲品同搵D泰國小食吃住先,小食種類都有十多款提供當中已包括泰式甜品等,我就比較種意食脆爆即炸蝦片同Thai 烤雞翼,入口相當惹味記得係食之前先飲番啖泰陰功湯,熱辣辣嘅湯未飲已聞到濃濃香味,入口味道濃郁小小刺激又帶點甜,而甜蕃茄飲落帶點開胃,真係可以飲完一碗又一碗真材實料而配料除咗有美國肥牛片同豚肉片同其他丸類外,當然再俾多小小錢點埋手切牛肩肉(足半磅),真係未食已流口水,肩肉色澤鮮明油脂分佈平均,梗係第一時間品嚐,入口肉質鮮嫩肉味香濃同時其

同時其他火鍋配料亦逐一享用一番,配料吸收咗湯汁精華,不用沾醬汁已經好入味,食得飽滿又滿足
食咗咁耐除咗飲汽水外,點都要叫番杯特飲椰汁冰入口香甜夠清新,同時食埋泰式甜品,又品嚐一餐美味泰式火鍋

• 手切牛肩肉
  • 椰汁冰
  • 招牌泰陰功
  • 泰式甜蕃茄湯
2018-01-12 124 瀏覽
到瓊華打邊爐,7點嗰時樓下已經排晒長龍,原本想食樓上嘅火鍋,結果無晒位,要等到9點先得,諗起途經9樓時聞到好香嘅泰式冬蔭公味,即管試下,原來泰邊爐新開張,暫時未有太多人知道,所以等左一陣就有位,好快開餐。火鍋係鴛鴦鍋,朋友和我都叫冬蔭公味,不過大家平時有偏食口味,剛好一人一邊,唔洗再就住就住湯底剛上比較清,食到後期會開始越濃越入味。外面有自助熟食區和醬料等,等火鍋嘅時候差啲食呢啲食飽記得一定要食蝦片,原以為會"臨"左,但食落仲脆卜卜醬料同平時食開有啲唔同,會有泰式特色材料可以加,亂加左一堆,變得幾野味。火鍋上菜速度都算快,食物新鮮,唔會漏單,服務員間中會埋黎問意見,介紹下食物,相當熱情。同朋友最後仲每人點左杯泰式風味嘅cocktail除返每人約$300
諗起途經9樓時聞到好香嘅泰式冬蔭公味,即管試下,

湯底剛上比較清,食到後期會開始越濃越入味。

外面有自助熟食區和醬料等,等火鍋嘅時候差啲食呢啲食飽
記得一定要食蝦片,原以為會"臨"左,但食落仲脆卜卜

火鍋上菜速度都算快,食物新鮮,唔會漏單,
服務員間中會埋黎問意見,介紹下食物,相當熱情。

同朋友最後仲每人點左杯泰式風味嘅cocktail
除返每人約$300

冬蔭公湯底

$292.5 (晚餐)
冬蔭公湯底
打邊爐依家都係講緊要有特色,味道要好,而且任飲任食。今次去到瓊華中心收到一張好得意嘅傳單,上面有泰式食品,但係原來佢係一間火鍋店,上面仲有自助區。餐牌上嘅選擇有非常多、肉類菜類選擇十足。首先出去睇吓自助區有咩好食,原來有特色沙律、粟米、咖喱角等等,很有特色。隔離就係自助飲品,全部都係罐裝選擇很多。自助區還有糖水和甜品。首先選了一個鴛鴦湯底,一邊係冬陰公、另外一邊係椰子雞、總數只需要加$20 ,兩邊湯底都好香濃,值得推薦。我哋用咗個一蚊優惠加牛肩肉,花紋分布十分之好,牛味濃郁美味,睇落成隻牛咁,淨係賣相都加唔少分,份量仲要唔少添!仲有好多其他嘅火鍋配料我哋都揀咗,包括非常有鮮味嘅魚,各式各樣的新鮮蔬菜,牛、豬、羊等等,用料新鮮口感不錯。有圖有真相,嘢食真係唔錯,仲要可以食到兩粒鐘,完全食到飽飽先走。甜品都超正呀~~狂食都可以!

餐牌上嘅選擇有非常多、肉類菜類選擇十足。

隔離就係自助飲品,全部都係罐裝選擇很多。

自助區還有糖水甜品

甜品都超正呀~~狂食都可以!
依家香港越來越多打邊爐嘅地方,瓊華中心以前係唱K嘅地方而家都變咗係打邊爐嘅地方。呢間野個名稱好得意,叫做「泰邊爐」,顧名思義係食泰國菜。湯底方面有幾款選擇,當中選擇鴛鴦鍋只需要加$20 ,超級抵食,仲要只係$20 ,唔係以人頭計算。當中椰子雞湯好香濃嘅椰子味,啲雞都幾新鮮;冬陰公湯都比想像中更加濃郁,可以加入青檸令到味道更加清新,正!餸菜有超級多選擇,每樣都叫咗啲,全部嘢食味道唔錯,牛肉、羊肉、豬肉樣樣都有,質素平均勝在有得任食。仲要價錢只係$200一位加一,沒有醬油費。出面仲有嘢飲任揀,熟食部,沙律部,食完仲有甜品可以自取。D熟食都唔錯,熱力還好,食兩個鐘食到超級飽,夠晒抵!

呢間野個名稱好得意,叫做「泰邊爐」,顧名思義係食泰國菜。

出面仲有嘢飲任揀,熟食部,沙律部,食完仲有甜品可以自取。

D熟食都唔錯,熱力還好,食兩個鐘食到超級飽,夠晒抵!

2018-01-09 2466 瀏覽
當天文台一話下星期轉涼轉凍,都未feel到丫,我已經扭男友要去打邊爐了正好呢間最近見到fb好多專業都有介紹,講到咁好食,就等我去會一會你啦。環境超大,一出已經聞到好香冬蔭公味佢係採取任食任飲玩法,但都有其他野可以點,例如串燒,生蝦。想飲番啲泰式野飲又有椰汁冰個啲俾你揀,仲有cocktail個啲,價錢都算公道。配料雖然任食黎講可能唔算多,但至少我想食既都有哂,連牛都有3種俾你揀算誠意十足啦出面仲有好多款熟食甜品,有生菜包,咖哩角,仲有椰汁糕,西米露等椰汁冰 $10超香濃椰子味,夠哂甜,解辣一流冬蔭公湯足料,就正正係泰國餐廳飲個啲,不過我覺得唔夠辣,可能因為做湯底既關係,但甜心的餐廳係熟食區個度都放左個煲湯配料專區,可以自己再加香芧丫個啲等等。最正係,加湯係加番冬蔭公湯架!可以先飲一兜再慢慢打邊爐都得全部配料按人頭計,非常好。乾淨新鮮店員服務都好好,成日過黎收野同加湯,完全自動自覺,扺讚丫

環境超大,一出已經聞到好香冬蔭公味

椰汁冰 $10
超香濃椰子味,夠哂甜,解辣一流

冬蔭公湯

全部配料按人頭計,非常好。

乾淨新鮮

店員服務都好好,成日過黎收野同加湯,完全自動自覺,扺讚丫

2K
🍲火鍋食得多 泰式邊爐你又食過未⁉️ #招牌泰陰功 同埋 #香噴噴椰雞湯 做火鍋湯底👍🏻👍🏻👍🏻飲左湯再打邊爐正啊😍 😋👅任飲任食2️⃣小時($198) 🍲湯底: 🌶招牌泰陰功 🐥香噴噴椰雞湯 🥘青咖喱雞湯 🍅泰式番茄湯 湯底揀左招牌泰陰功同香噴噴椰雞湯(雙拼加$20),飲左湯底先再打邊爐。 泰陰功湯底酸酸辣辣,味道唔會太辣,而且好開胃,仲有2大隻鮮蝦呢! 仲有椰雞湯好香椰汁味,超級香,底下仲有新鮮嫩滑嘅雞呢!飲左幾碗湯先捨得開餐! 自取食物選擇非常多,炸魚皮、炸蝦片,選擇也挺多。 ☀️自取:沙律🥗、熱葷🍆、炸物🍗、甜品🍮、醬油🍯、飲品🍹 醬油選擇種類非常多,還有火鍋香料也有提供呢!店員還送上一碟泰式辣醬呢! 火鍋配料選擇也非常多,新鮮又好味! ☀️火鍋配料:肉類🐖🐄🐤、魚類🐟、丸類🍡、蔬菜🌿、其他🍄 份量按人數而給的,每次份量不會太多或太少,就是份量剛剛好,我和朋友都很滿意! 汽水選擇也算多,冰涼又夠凍,還可以優惠價選配特飲: 椰汁冰 濃濃的椰香味道真的非常好喝! 泰式奶茶 橙色的奶茶真的非常吸引,是正

🍲火鍋食得多 泰式邊爐你又食過未⁉️

😋👅任飲任食2️⃣小時($198)

🍲湯底:

🌶招牌泰陰功

🐥香噴噴椰雞湯

🥘青咖喱雞湯

🍅泰式番茄湯

自取食物選擇非常多,炸魚皮、炸蝦片,選擇也挺多。

☀️自取:沙律🥗、熱葷🍆、炸物🍗、甜品🍮、醬油🍯、飲品🍹

火鍋配料選擇也非常多,新鮮又好味!

☀️火鍋配料:肉類🐖🐄🐤、魚類🐟、丸類🍡、蔬菜🌿、其他🍄

汽水選擇也算多,冰涼又夠凍,還可以優惠價選配特飲:

椰汁冰

濃濃的椰香味道真的非常好喝!

泰式奶茶

橙色的奶茶真的非常吸引,是正宗的泰式口味,奶味香濃,好味道!

整體來說,性價比極過的餐廳,以泰式火鍋為主題的餐廳真的第一次見,挺有新鮮感的!

2017-12-28